8. forduló (2021.10.02-03.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Ibrány SE

Újfehértó SE

2021.10.03. 15:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
8. forduló
 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Abban biztos vagyok, hogy ez a csapat többre hivatott. Sok dobásunk nincs, a hétvégén el kell kezdeni a felzárkózást a tabellán, annak ellenére, hogy tudjuk, nagyon jó ellenfelet fogadunk. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható számunkra!

Piskóti Zoltán, az Újfehértó edzője: – Mindkét csapat számára nagyon fontos mérkőzés következik. Erre a meccsre nem kell senkit külön motiválni. Sportszerű, de roppant kemény meccsre számítok, amelyen remélhetőleg a kilátogató nézők is jól fognak szórakozni. Tiszteljük az Ibrányt és tudjuk ők is szeretnék pontjaik számát gyarapítani, de nekünk sem lehet más célunk. Valószínűleg a pillanatnyi forma és az fog dönteni, ki tud higgadt maradni az ellenfél kapuja előtt.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK (3.)–Nagyecsed (10.)

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Nagy presztízsű mérkőzésre készül mindkét csapat, remélem, tudunk valami olyat mutatni a pályán, amire Ricsiék nem készülnek fel.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Személyes kérésem volt az időpontmódosítás, köszönöm szépen, hogy a szalkaiak hozzájárultak. A mérkőzésről pedig annyit: nagyon jól szereplő hazai csapattal játszunk, de tudjuk, hogy a szomszédvári derbin bármi megtörténhet.

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik)

Kemecse (13.)–Nyírmeggyes (15.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Mivel nálunk az élethelyzetek nagyon rotálják a felállásunkat, ezért ma még azt sem tudjuk megmondani, kik alkotják a szombati keretet. Egyébként az előjelek egész jónak tűnnek – a Nyírmeggyes számára…

Gózner Károly, a Nyírmeggyes edzője: – Bízom benne, a csapaton belüli változtatások meghozzák a várt eredményt és abban reménykedem, hogy minden egyes játékos, aki pályára fog lépni, mindent elkövet a győzelem érdekében.

Gyulaháza (9.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Örökké nem eshet az eső, olyan nincs, hogy otthon minden meccset elbukjunk.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Nagyon nehéz helyzetbe vagyunk, több sérültünk van, ugyanakkor, mint ahogy eddig, megpróbáljuk ebből a meccsből is a maximumot kihozni.

Csenger (4.)–Nyírbátor (8.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk feledtetni a múlt heti fiaskót, remélem, a szerdai kupamérkőzésen aratott győzelem megfelelő önbizalmat kölcsönöz fiúknak.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Ismét egy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, amelyből szeretnénk a legtöbbet kihozni. Kíváncsian várom, hogy egy nagyon jó csengeri csapat ellen mire leszünk képesek.

Tarpa (16.)–Nyírgyulaj (6.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Egy kis sikerélmény nagyot lendítene a csapaton, ennek reményében lépünk pályára szombaton.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nagyon régóta vagyok már a csapatnál, de ennyi sérült és beteg játékosunk még soha nem volt. A hétvégét valahogy éljük túl!

Vasárnap

Mándok (2.)–Nagyhalász (14.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Aki azt gondolja, hogy könnyű mérkőzés lesz, az nagyot téved. Ettől függetlenül hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – A múlt heti vereség sokként ért minket, mert eddig, ha ki is kaptunk, legalább szervezettek, fegyelmezettek voltunk, ami a Szalka ellen nem valósult meg. A héten próbáljuk valamennyire visszaszerezni az önbizalmunkat, amire nagy szükségünk lesz a jól szereplő Mándok otthonában.

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik)

Balkány (11.)–Austria Juice-Vásárosnamény (5.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Most jönnek azok a mérkőzések, amikor az élcsapatokkal találkozunk. Mivel a Gyulaháza, majd a Kemecse ellen bakiztunk, nem maradt más hátra, mint az élmezőnyben lévő csapatokkal szemben az elhullajtott pontokat pótolni. Remélem, ennek érdekében a srácok minden meg fognak tenni.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Bitang nehéz dolgunk lesz Balkányban. Remélem a pár sérült játékosom egészséges lesz majd vasárnap és játszhatunk egy jó meccset. Szeretnénk pontokkal távozni, de Mirgai mester csapatai ellen mindig nehéz!

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Újfehértó SE 2–0 (0–0)

Ibrány, 270 néző, v.: Hegedűs Cs.

Ibrány: Tóth N. – Makai I. (Kiss P. 65'), Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Gergely B., Jeddi B., Haburcsák K. (Pápa Sz. 88'), Zubora T. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Szilágyi Á., Petics Gy., Csizmarik Á. (Veres D. 60'), Seres K. (Tóth Sz. 78'), Kántor T. (Pallai B. 88'), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. Edző: Piskóti Zsolt.

Küzdelmes mérkőzésen a hajrában csikarta ki a győzelmet a hazai csapat.

Gól: Nagy D. 2 (85', 91'.)


Küzdelmes mérkőzésen győztünk.
(Fotó: ifj. Kulcsár Béla)

 

Kiss Tamás: – Úgy érzem, picit igazságtalan lett volna, ha ezt a mérkőzést nem nyerjük meg, hisz rúgtunk két kapufát, volt két meg nem adott gólunk, emellett a végén hál’ istennek sikerült két gólt begyötörni, ezért megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert az Újfehértónak!

Piskóti Zsolt: – Tipikus egygólos mérkőzés volt, ahol egy darab taktikai szabálytalanság hiányzott a pontszerzéshez. Sajnálom a fiúkat, mert mindent megtettek. Az Ibránynak megvoltak a lehetőségei, de a meccsnek abban a periódusában, amikor a gólt kaptuk ez nem volt benne a játékban. Ami fájó, hogy ismét nem tudtunk gólt szerezni és újra egy rangadót buktunk el, ezek nélkül nehéz lesz előre lépni.

 


További eredmények

Kemecse–Nyírmeggyes 2–1 (1–0)

Kemecse, 80 néző, v.: Resán G. Kemecse: Baráth B. – Kovács I., Hadházi D., Majoros Á. (Mészáros M.), Ádám D. (Ács Sz.), Szilágyi D., Csáki P., Hokk Á., Madzin I. (Mészáros G.), Sándor D. (Szaffián Sz.), Hokk B. Megbízott edző: Resán Attila. Nyírmeggyes: Zán K. – Szondi R. (Hornyák Zs.), Nagy Zs., Török G. (Savnroh), Éles B., Preg I., Gózner K. (Balogh S.), Nagy D. (Székelyi N.), Folytán Z. (Nógrádi S.), Drabik M., Hadadi K. Játékos-edző: Gózner Károly. A hazaiak nehéz, de annál értékesebb győzelmet arattak. Gól: Hokk Á., Madzin I. (11-esből), illetve Hadaki K.

Resán Attila: – Mindig a kötelező olvasmány a legutálatosabb! De elolvastuk.

Gózner Károly: – Úgy érzem, jó felfogásban játszott a csapat, megvoltak a helyzeteink, amik sajnos, kimaradtak, az ellenfél pedig kihasználta lehetőségeit, ez döntött. Köszönjük szépen Kovács László heti munkáját!

Csenger–Nyírbátor 6–1 (3–0)

Csenger, 140 néző, v.: Oláh G. Csenger: Béres R. – Nagy M., Csorvási Á., Varju P. (Péter Gy.), Antal R., Stef (Balogh Á.), Ohár R., Margitics L. (Lengyel M.), Barcsay M. (Katona P.), Osváth S., Gaál K. Edző: Barcsay István. Nyírbátor: Kiss B. – Kelecsényi G. (Lukács B.), Czerula Zs., Szabó M., Danó M. (Medve M.), Bakó T., Selymes T. (Molnár R.), Nyeste Cs. (Erdei Z.), Török I. (Henrich M.), Hegedűs T., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Biztos hazai győzelem. Gól: Barcsay M. 2, Csorvási Á., Ohár R., Katona P., Lengyel M., illetve Erdei Z. (11-esből). Ifi: 12-1.

Barcsay István: – Szép időben eredményesen játszottunk, úgy gondolom, maximálisan kiszolgáltuk közönségünket, gratulálok a fiúknak.

Erdei Zoltán: – Gondoltam, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de arra számítottam, hogy futásban és küzdeni tudásban fel tudjuk venni a versenyt a hazaiakkal. Sajnos, egyéni hibák miatt és csapatszinten sem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, hogy szorossá tegyünk a mérkőzést.

Tarpa–Nyírgyulaj 0–2 (0–0)

Tarpa, 100 néző, v.: Pethő P. Tarpa: Sas I. – Komári Gy., Srjuba (Kálin N.), Moticska (Barta K.), Dolináj P., Rácz I., Losonczi B. (Tüzes Zs.), Rozman S., Kacsó R., Djacsenko, Kobály M. (Kárpács E.). Edző: Varga Gyula. Nyírgyulaj: Oláh D. – Sárga Zs. (Kerekes M.), Buka B. (Pataki I.), Tóth B., Ács Á., Kállai G., Vass I., Bagi Á., Müller Zs., Bégányi B. (Fedor I.), Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Gól: Ács Á., Bagi Á.

Varga Gyula: – Két perc alatt kivégeztük magunkat.

Lukács Tibor: – A sok hiányzó ellenére végig a mi akaratunk érvényesült, a második félidőben gólokat is tudtunk szerezni, megérdemelt győzelmet arattunk a szimpatikus hazaiak ellen.

Gyulaháza–Nyíregyháza Spartacus II. 1–3 (1–0)

Gyulaháza, 80 néző, v.: Goneth B. Gyulaháza: Kőrösi N. – Kozma M., Kozma J., Tóth F., Köblös B., Varga L., Csercsa G., Csépke M. (Dolhai D.), Varga D. (Soós T.), Koszta Z. (Galambos B.), Illés A. Edző: Bardi Gábor. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Tagai A., Herczku A., Rácin, Szücs D., Sztankó D. (Németh Cs.), Pataki B. (Tangel L.), Hunyadi B., Magyar G. (Gönczör R.), Nagy G., Bányai (Torkos M.). Edző: Huszák Géza. A hazai csapat már a huszadik másodpercben (!) vezetést szerzett, a szünet után azonban – a cserejátékosok hatékony közreműködésével – fordított az éllovas Szpari II. Gól: Csercsa G., illetve Tagai A., Tangel L., Torkos M.

Bardi Gábor: – Hatvan percig partiban voltunk az esélyesebb az ellenféllel, majd kiütközött a kondicionális különbség. Borzasztóan elfáradtunk és gyermeteg védekezési hibák miatt elbuktuk a mérkőzést. Gratulálok a Nyíregyházának, további sok sikert neki.

Huszák Géza: – Egy agresszív Gyulaházával találkoztunk, és korán hátrányba kerültünk. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk a fordítás érdekében, és a csapat tartását mutatja, hogy ez sikerült.

Mátészalkai MTK–Nagyecsed 2–2 (0–0)

Mátészalka, 230 néző, v.: Paráda. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Ötvös Sz., Farkas Z. (Kiss R.), Huszti P., Sárosi M., Gergely M. (Varga N.), Magyari M., Bodó L., Papp Cs., Mos. Edző: Virágh István. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Gömze A. (Somlyai G.), Bulyáki K. (Nyíri Gy.), Szabó T. (Nyíregyházi G.), Kóka R., Erdős M., Bernáth M., Mezei B., Angyal N. (Pócsi B.). Edző: Homann Richárd. Küzdelmes mérkőzésen a vendégcsapat kétszer is vezetett, miközben a hajrában emberhátrányba került, a Szalka pedig az utolsó pillanatokban egyenlítve mentett pontot. Gól: Magyari M. (11-esből), Papp Cs., illetve Szabó T., Nyíregyházi G. Kiállítva: Mezei B.

Virágh István: – Rettenetesen szégyellem magam a csapatom nevében, mert hetvenöt percig mintha pályán sem lettünk volna, akaratgyenge, produkciót nyújtottunk. Ahhoz, hogy egy ponttal gazdagabbak vagyunk, szerencse, illetve Varga Nándi és Kiss Roli jó beszállása is kellett. Elnézést kérek a szurkolóinktól, többet ilyen csapatot nem fognak látni! Elismerésem a Nagyecsednek!

Homann Richárd: – Jó pálya, igazi fociidő és játszottunk egy jó derbit. Többet nem szeretnék mondani a mérkőzésről… Isten éltesse Fodor András elnök urat születésnapja alkalmából, további sok sikert a Szalkának! Köszönjük a vendéglátást!

Vasárnap

Balkány–Austria Juice-Vásárosnamény 3–0 (1–0)

Balkány, 200 néző, v.: Belicza. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Kerecsen J., Szabó R. (Máté G.), Furó Zs. (Fodor T.), Kanál R. (Tóth D.), Vasas T. (Illés A.), Tőkés T., Németi M., Csatári Á., Bartha Z. Edző: Mirgai László. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Rakóczi L. (Trombola V.), Bátyi L., Illés P., Zán B. (Deskó D.), Szabó R. (Szabó G.), Misák S., Illés G. (Berec G.), Bartha F. (Horváth N.), Orosz F. Edző: Harbula Balázs. Gól: Bartha Z. 2, Vasas T. Ifi: 2-8

Mirgai László: – Ezt a győzelmet Németi Máté születésnapjára ajánlja a csapat. Kimagasló játékvezetés mellett ma annyira fegyelmezetten játszottunk, hogy ellenfelünknek szinte esélye sem volt gólt szerezni. A vendégek kapusa hihetetlen bravúrokat mutatott be, a helyzetek alapján még biztosabban nyerhettünk volna, büszke vagyok minden egyes játékosomra!

Harbula Balázs: – Érthetetlen teljesítményt nyújtottunk.

Mándok–Nagyhalász 5–1 (1–0)

Mándok, 100 néző, v.: Lipcsei M. Mándok: Lőrincz Zs. – Ari A., Törtei T., Lusánszki L., Kovács B., Gyüre T., Baglyos L., Molnár Zs., Jánvári D. (Bugyi B.), Bökönyi L., Haller R. Játékos-edző: Lakatos István. Nagyhalász: Bodnár M. – Varga B., Tóth L., Molnár Z., Kató I. (Ferenczi Z.), Szűcs Z., Bognár A., Babják Cs. (Tóth M.), Huncsik Á., Károlyi R., Puluczkai P. (Kormány Sz.). Edző: Borza László. A három bajnoki mesterhármas után Gyüre Tamás rátett még egy lapáttal, ezúttal négy góllal járult hozzá a Mándok újabb győzelméhez.  Gól: Gyüre T. 4, Lusánszki L., illetve Károlyi R.

Lakatos István: – Döcögős játékkal megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A csapat ezt a győzelmet polgármester úr születésnapjára ajánlja!

Borza László: – Kettő egyig nagy gond nem volt, majd a harmadik hazai gól után eldőlt a meccs, mi pedig összeroppantunk.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 8 8 0 0 22 8 14 24
2. MÁNDOK VSE 8 6 0 2 23 10 13 18
3. CSENGER FC 8 5 2 1 29 13 16 17
4. NYÍRGYULAJ KSE 8 5 1 2 19 10 9 16
5. MÁTÉSZALKAI MTK 8 4 3 1 22 10 12 15
6. VÁSÁROSNAMÉNY 8 4 2 2 14 13 1 14
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 8 4 1 3 11 8 3 13
8. BALKÁNYI SE 8 3 1 4 19 15 4 10
9. IBRÁNY SE 7 3 1 3 15 12 3 10
10. NYÍRBÁTORI LSE 8 3 1 4 10 18 -8 10
11. GYULAHÁZA KSE 7 3 0 4 10 16 -6 9
12. NAGYECSED RSE 8 2 2 4 15 13 2 8
13. KEMECSE SE 6 1 1 4 7 15 -8 4
14. NAGYHALÁSZI SE 8 1 0 7 6 23 -17 3
15. NYÍRMEGGYES SK 7 1 0 6 6 28 -22 3
16. TARPA SC 7 0 1 6 4 20 -16 1
 

 

Fel Következő