12. forduló (2022.10.29-30.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Kállósemjén SE Ibrány SE
Nyír-Wetland Megyei I. osztály
2022.10.30. 13:00

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Az életben nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy eltervezzük, de nekünk ezt tűrni kell, bármennyire is nehéz és elviselhetetlen. Az a feladatunk, hogy a megkezdett úton menjünk tovább, ezt is fogjuk tenni – megyünk tovább! Hajrá, KSE!

   

Kató István, az Ibrány edzője: – Az elmúlt héten három mérkőzést tudtunk le, ami nem kevés terhet jelentett, de most már csak előre tekintünk. Masszív, jó játékosállománnyal rendelkező csapathoz látogatunk, sportszerű küzdelemre számítok, egyben mindent megteszünk, hogy a meccs végén emelt fővel jöhessünk le a pályáról.

További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (1.)–Mándok (11.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A múlt hétvégén már nem kellet megBaráthkoznunk a Kopasz-gólokkal, így remélem, attól sem kell tartanunk, hogy a Mándok egy gólt be Gyür-e.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Az első helyezett ellen játszani mindig nagyobb kihívás. Nem vagyunk a mérkőzés kimondott esélyese, de pont ez lehet az előnyünk. Természetesen szeretnénk ponttal vagy pontokkal távozni és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Nyírbátor (6.)–Mátészalkai MTK (8.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Olyan ellenfél érkezik hozzánk, amely az osztály meghatározó csapata. Úgy gondolom, sok néző lesz kíváncsi a mérkőzésre, és szeretnénk minél tovább kitolni jó sorozatunkat, tehát megpróbáljuk itthon tartani mindhárom pontot.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Rendkívül jó formában lévő csapathoz látogatunk, amely hosszú ideje veretlen, mindemellett ahogy Cefa, Erdei Zoltán mentalitását ismerem, egy feltüzelt ellenféllel találkozunk. Mi viszont szeretnénk azon az úton tovább haladni, amelyre az elmúlt időszakban ráléptünk, természetesen a három pont begyűjtése a célunk idegenben.

Tarpa (7.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.)

Bubis Iván a Tarpa edzője: – Két olyan csapat fog egymással találkozni, amelyek tele vannak tehetséges, de ezzel együtt rutintalan játékosokkal. Nekünk van egy tapasztalt Gál Ricsink, aki végre újból a csapattal készül, remélem a Nyíregyházánál egy sem lesz, mert ők is azzal a problémával küzdenek, mint mi – a rutintalansággal. Az biztos, nyerni akarunk!

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Két fiatal csapat találkozik, amelyek formája eddig ingadozó. Szeretnék ezen változtatni, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mérkőzés után ne legyen hiányérzetünk.

Nagyecsed (9.)–Csenger (10.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ismét egy nagyon nehéz rangadó vár ránk, mert nem téveszt meg minket a vendégek elmúlt heti veresége, nagyon kellemetlen perceket szerezhetnek számunkra. Az, hogy jó csapat az ellenfél – tudjuk, de hazai pályán mindent bele kell adunk az újabb pontok begyűjtése érdekében. A mérkőzésen jelen lesz egy súlyos betegségből felépülő régi ecsedi játékos, akit felkértünk, hogy végezze el a kezdőrúgást. Nagy örömünkre igent mondott, hisz nagy csatákat vívott, szép eredményeket ért el a csapattal. Nevet direkt nem mondok, abban bízva, hogy a szép számban kilátogató szurkolók már az első labdaérintésből fel fogják őt ismerni. Higgyék el nekem, remek játékosról van szó…

Barcsay István, a Csenger edzője: – Fiatal csapatunkkal szeretnénk javítani eddigi mérlegünkön, reméljük, sérültjeink felépülnek és harca készek lesznek, mert Ecseden a legjobb tudásunkra lesz szükség.

Vasárnap

Balkány (13.)–Újfehértó (2.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az újfehértói állomány van olyan erős, hogy akár a bajnoki címet is megszerezze, ahogy sejtem, ez is a cél, nekünk viszont immár a kiesés elkerüléséért kell harcolnunk. Tizenegyen biztosak leszünk, és rendszerint szoros mérkőzést szoktunk játszani a vendégekkel, úgy gondolom, ez most sem lesz másként, mert játékosaim már sokszor bebizonyították, nagyon tudnak küzdeni. Hetek óta úgy jövünk le a pályáról, hogy nem érdemeltünk vereséget, remélem, a jó isten a mi kezünket is megfogja végre és sikerül pontot, pontokat szerezni az őszből hátralévő öt mérkőzésen.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Szeretnénk ott folytatni, ahol az elmúlt hétvégén befejeztük. Tudjuk jól, hogy mélyen védekező, szervezett, kontrákra berendezkedő csapat ellen lépünk pályára. Ennek megfelelően készülünk.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Nyírbéltek (4.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Egy olyan Naménnyal találkozunk, amelynek idegenben nagyon megy a játék, de mi szeretnénk hazai jó sorozatunkat folytatni. Vasárnap minden kiderül!

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – A nagyon jól szereplő, különösen otthon rendkívül eredményes Nyírbéltek ellen maximális hozzáállásra lesz szükség, de én bízom a fiúkban.

Nagyhalász (15.)–Nyírmeggyes (16.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Tagdíjat még nem fizetünk, viszont a hanyatló Nyugat falábú amatőr focistái sem indulnak meg a japán-magyar közös határ irányába a mennyei zsebpénz reményében. Vissza a jövőbe – újratöltve. Számunkra minden edzés, minden meccs ajándék. Ajándékbontás után meg jó halászi szokáshoz híven bepattintunk vagy öt sor szőlőt.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Belekapaszkodunk az utolsó szalmaszálba. Igaz, ezer sebből vérzünk, de remélem, a játékosok átérzik a mérkőzés súlyát.


Tudósítások, eredmények

Kállósemjén SE–Ibrány SE 4–1 (2–1)

Kállósemjén, 296 néző, v.: Gergely S. Kállósemjén: Ovszijenko – Marozsán, Kornutjak (Tóth B.), Vass, Pekk T. (Docsa I.), Lakatos B., Szabó I. (Lakatos L.), Danó, Fodor A., Bodnár L. (Gyulai), Gömze A. (Páll J.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir.

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Mező P., Kállai G., (Nagy D.), Kiss P. (Molnár Z.), Udovik, Sustyák D. (Szikszay S.), Buka B., Jeddi B., Kecskeméti P., Zubora T. Edző: Kató István.

Az első félidő hajrájában – 2–1-es hazai vezetésnél – a játékvezető kiállította az ibrányi hálóőrt, Tóth Norbertet, helyette mezőnyjátékos, Buka Bence védett a folytatásban.

Gól: Gömze A., Bodnár L., Fodor A. (11-esből), Molnár Z. (öngól), illetve Bégányi B.

Kiállítva: Tóth N. (44. perc)

Gáll László egyesületi elnök: – Adtunk az ellenfélnek huszonöt perc előnyt, utána kezdtünk el igazán futballozni. Nagyon szépen visszajöttünk a mérkőzésbe, innentől a vendégeknek momentumuk sem volt. Gratulálok az egész csapatnak a három pont megszerzéséhez, Vladimir Ovszijenkónak, Öcsinek pedig nagyon sok boldog születésnapot kívánunk! Hamza Tomi pedig ezúttal a pálya helyett a szülőszobában próbál kitenni magáért. Ezt a győzelmet mindkét játékosunk boldogságára és egészségére ajánlja az egyesület.

Kató István: – Nagyon jó első félidőt produkáltunk, két érvénytelen gól után a harmadikkal a vezetést is megszereztük. Sajnos, a szünet előtt két perc alatt két gólt kaptunk, a kiállítást pedig végképp nem bírta el a csapat.


További eredmények:

Kemecse–Mándok 2–0 (1–0)

Kemecse, 93 néző, v.: Vitkai. Kemecse: Kopasz J. – Hadházi D., Boda B. (Szűcs F.), Majoros Á., Ádám D., Törő D. (Csáki P.), Phrakonkham (Mészáros M.) , Kovács I., Hokk Á. (Szilágyi D.), Hokk B. (Balogh G.), Sándor D. Edző: Resán Attila. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Krajnyák Zs. (Bugyi B.), Köblös B., Jánvári D., Koszta Z. Lusánszki L., Baglyos L., Lakatos B., Molnár Zs., Listván D. (Cservenyák T.). Edző: Dolhai Máté. A mérkőzés kezdőrúgását – a hetvenötödik születésnapját ünneplő – Hadházi Elek végezte el, majd a lelátón szurkolhatott a hazai csapatban szereplő fiának, Dávidnak. Gól: Majoros Á., Ádám D.

Resán Attila: – A győzelmünk és Elek bá születésnapja alkalmából most a szokásos hazai összejövetel helyett az Álomhajóval utazunk A Reptérre, mert ma a „Z” jel nem érhet véget…

Dolhai Máté: – Az első félidőben inkább védekezésre rendeződtünk be, sajnos egy távoli „bombával” megleptek minket. A második félidőben nyitottabban játszottunk, de a lehetőségekkel nem tudtunk élni és a szerencsével is hadilábon álltunk. Sőt, még a gól sem volt gól…

Tarpa–Nyíregyháza Spartacus II. 2–2 (0–0)

Tarpa, 159 néző, v.: Veres J. Tarpa: Zenikov – Zajka, Dolináj P., Bodan (Csizikov), Hilka, Romancsuk, Savkin (Barta K.), Kofel, Herman, Kosztik (Prihoda), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Kardos K., Batta G. (Gönczör R.), Hunyadi B., Tagai A., Nagy G., Baki Á. (Deutsch B.), Girdán L. (Kiss P.), Szücs D., Ferencz B. (Vámos G.), Cseh N. (Tangel L.). Edző: Tudja Dávid. Izgalmas, nagy iramú, kapusbravúrokkal fűszerezett mérkőzést vívtak a felek: a hazaiak kétszer vezettek a 11-est hibázó vendégekkel szemben, akik a hosszabbításban csikarták ki a döntetlent. Gól: Dolináj P., Bodan, illetve Hunyadi B., Tangel L.

Bubis Iván: – Ahelyett, hogy gólokkal kiütöttük volna az ellenfelet, a 94. percben pontot mentett a Nyíregyháza, ami előtt óriási szabálytalanság történt! Tizennégy ember ellen nehéz nyerni, jogtalan büntetőt kapott az ellenfél, miközben ami kint volt az bent volt, ami bent volt, az kint volt… Elmaradt piros lapok az ellenfélnél, gusztustalanság, amit hétről hétre tesznek velünk. Rengeteg munkába kerül, ami itt történik Tarpán: hogy utálnak minket azt tudjuk, de imádjuk ezt az érzést, mert ez jelent valamit! Hajrá Tarpa! Egy NB III-as szintű mérkőzésre normális feltételeket kell biztosítaní!

Tudja Dávid: – Nem tudom elmarasztalni a csapatot, sok helyzetet alakítottunk ki, sajnos, ez egy ilyen nap volt, hogy ezeket nem sikerült teljes mértékben érvényesítni. Úgy gondolom, az utolsó percben szerzett góllal mindenképpen megérdemeltük az egy pontot.

Nyírbátor–Mátészalkai MTK 0–3 (0–3)

Nyírbátor, 311 néző, v.: Takács A. Nyírbátor: Kiss B. – Szabó M., Pálvölgyi B. (Nagy T.), Danó M., Bakó T. (Erdei Z.), Nógrádi S., Varga B., Seres P. (Sőre P.), Hegedűs T., Török I., Lukács T. (Magyar G.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Mátészalka: Szilágyi P. – Hevele M. (Gergely B.), Lyáh A. (Farkas Z.), Gergely M. (Paragh M.), Sárosi M. (Szabó D.), Csáki J., Magyar M., Bodó L., Budaházi L., Fejes J., Drabik M. (Szántó Z.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Bodó L., Magyar M., Lyáh A.

Erdei Zoltán: – Amit az elmúlt mérkőzéseken tapasztaltunk a hozzáállást tekintve, ezúttal egyáltalán nem mutatkozott meg. Az is igaz, erős Mátészalkával találkoztunk, amely kifejezettem jól futballozott, gratulálok nekik a győzelemhez.

Kiss Tamás: – Úgy érzem, teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet. Jól futballoztunk, kontroláltuk a mérkőzést, ezért nagy gratuláció jár az egész csapatnak.

Nagyecsed–Csenger 1–1 (1–0)

Nagyecsed. 177 néző, v.: Pethő P. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Tóth F. (Kóka S.), Pócsi B., Bulyáki A., Kóka R., Urbin P., Demeter S. (Jónás M.), Erdős M. (Bulyáki B.), Rácz Zs. Edző: Kósa József. Csenger: Korompai M. – Popovics N., Nagy M. (Katona P.), Csorvási Á., Barcsay M., Nyéki K., Osváth S., Gaál K., Mészáros T. (Péter Gy.), Bence L., Szedlacsek Á. (Lengyel M.). Edző: Barcsay István. A nagyecsedi egyesület korábbi tagja, majd elismert játékvezető, a súlyos betegség miatt a pályáktól sokáig távol maradó Fácska Ottó végezte el a mérkőzés kezdőrúgását. Gól: Pócsi B., illetve Popovics N.

Kósa József: – Először is köszönjük szépen Fácska Ottónak és a kis Zámbónak, hogy nagyszerűen elvégezték a kezdőrúgást. Az első félidőben egy agyon nyert mérkőzést nem tudtunk lezárni, így az utolsó pillanatokban a vendégek pontot csentek el tőlünk.

Barcsay István: – Először is szeretném megköszönni a nagyecsedi egyesületnek, hogy hozzájárult a mérkőzés későbbi kezdéséhez. Két dologgal kellett megküzdenünk, az egyik a pálya talaja, a másik pedig az ellenfél, Az első félidőben az Ecsed dominált, a másodikban pedig úgy gondolom, hogy mi. A játék képe alapján igazságos döntetlen született, gratulálok a fiúknak.

Balkány–Újfehértó 0–3 (0–1)

Szakoly, 112 néző, v.: Dobos J. Balkány: Kanócz B. – Németi M. (Tóth E.), Kerecsen J., Pallai B., Fodor T., Tőkés T., Selymes T., Haller R. (Jóni R.), Vasas T., Mányi B., Molnár Sz. (Ungvári G.). Edző: Mirgai László. Újfehértó: Nagy M. – Zámbó D. (Szilágyi Á.), Csáki B., Pallai B., Hudák M., Simonka R., Angyal N. (Varga J.), Mezei B. (Daróczi P.), Somogyi T. (Tábori Á.), Papp Cs., Ács Á. Edző: Piskóti Zsolt. A mérkőzés hajrájában az újfehértói csapat egyik törzsszurkolója rosszul lett, a kiérkező mentők siettek segítségére. Gól: Somogyi T., Ács Á., Papp Cs.

Mirgai László: – Gratulálok a Fehértónak, megérdemelt nyert. Kívánom, hogy legyenek bajnokok, egyben jobbulás kívánok az ápolásra szorult újfehértói szurkolónak!

Piskóti Zsolt: – Az elején kicsit tompán mozogtunk, de ettől eltekintve szépen uraltuk a meccset helyenként jól is játszottunk. A győzelmünket beárnyékolja törzsszurkolónk Szabó József, Unka bácsi rosszulléte. Mielőbbi felépülést kívánunk neki! Es köszönjük Balkány vendéglátását, további sok sikert nekik!

Nyírbéltek–Austria Juice-Vásárosnamény 5–3 (2–1)

Nyírbéltek, 206 néző, v.: Kosztyu J.. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B., Boldizsár E., Szabó Á., Szabó S. (Kerekes M.), Jónucz D., Sárga Zs., Orosz E., Fleisz Zs. (Nemes Z.), Sárga B. Edző: Körmös Miklós. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Szőcs L. (Ujvári P.), Bátyi L., Szabó R. (Berec G.), Illés G., Deskó D., Kopor A., Barta F. (Deák M.), Veréczy E., Orosz F. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Fleisz Zs., Jónucz D., Szabó S., Bákai B., Sárga Zs., illetve Szőcs L., Deskó D., Géczi I.

Körmös Miklós: – Gólgazdag jó iramú mérkőzősen úgy érzem, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna a szimpatikusan játszó Namény ellen. Gratulálok a srácoknak, további sok sikert a vendégeknek!

Unchiás Rémusz: – Gratulálok a Bélteknek, megérdemelten nyert.

Nagyhalász–Nyírmeggyes 0–2 (0–0)

Nagyhalász, 103 néző, v.: Major O. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Tóth L., Borbély M. (Bajusz M.), Kató I. (Rőth A.), Tóth G. (Imre Gy.), Kölcsi A., Kerekes B., Babják Cs., Korsoveczki A., Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Nyírmeggyes: Zán K. – Sivadó P. (Hornyák Zs.), Nagy Zs., Török G. (Gönczör P.), Éles B., Ács Sz., Barizi-Pócsi N. (Csatári Á.), Preg I., Folytán Z., Máté G., Molnár T. Edző: Kovács László. Gól: Máté G., Ács Sz.

Nagy Lajos: – Jobb, ha most hallgatok… Gratulálok a vendégeknek.

Kovács László: – Olyan régen nyertünk már mérkőzést, hogy azt sem tudom, ilyenkor mit kell mondani… Remélem, ez a győzelem áttörést hoz a csapat életében. Lalinak jobbulást, a Halásznak kitartást kívánok!


Tabella:

1. KEMECSE SE 11 8 2 1 30 17 13 26
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 11 7 3 1 27 6 21 24
3. NYÍRBÉLTEK KSE 12 7 1 4 24 22 2 22
4. NYÍREGYHÁZA II. 12 6 3 3 22 11 11 21
5. KÁLLÓSEMJÉN SE 11 6 3 2 21 11 10 21
6. MÁTÉSZALKAI MTK 11 6 2 3 17 7 10 20
7. TARPA SC 12 5 3 4 24 14 10 18
8. NYÍRBÁTORI LSE 11 5 3 3 19 20 -1 18
9. NAGYECSED RSE 12 4 5 3 9 12 -3 17
10. CSENGER FC 12 4 2 6 23 29 -6 14
11. MÁNDOK VSE 11 3 4 4 17 16 1 13
12. VÁSÁROSNAMÉNY 12 4 0 8 25 33 -8 12
13. BALKÁNYI SE 11 2 2 7 15 30 -15 8
14. IBRÁNY SE 12 1 5 6 15 26 -11 8
15. NYÍRMEGGYES SK 11 1 3 7 15 28 -13 6
16. NAGYHALÁSZI SE 12 1 3 8 12 33 -21 6

 

  Fel Következő