21. forduló (2023.03.25-26.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE Nagyecsed RSE
2023.03.26. 15:00

Nyír-Wetland megyei I. osztály

21. forduló

Kató István, az Ibrány edzője: – Az első „hazai” meccset elrontottuk, de ez már a múlt, nem szabad vele foglalkozni. Hétvégén nagyon küzdelmes, nehéz mérkőzésre számítok, szeretnék helytállni és örömet szerezni várhatóan szép számú szurkolótáborunknak.

   

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – A hazaiak helyezése nem téveszt meg bennünket, hisz legutóbb például idegenben magabiztos győzelmet arattak. Biztos vagyok benne, hogy mindent el fognak követni a siker érdekében, de ez csak plusz motivációt kell, hogy adjon csapatunknak. Ha megfelelően fogunk koncentrálni és merünk játszani, akkor bármi előfordulhat.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (14.)–Csenger (8.)

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Innentől kezdve már nincs kifogás, csak a győzelem elfogadható eredmény számunkra szombaton.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk a hétvégi fiaskót feledtetni, ezért mindent meg kell tenni a pontszerzés érdekében.

Mándok (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (4.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Létszámban lassan kiegyenesedünk, hazai pályán mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében.

Kemény Kristóf, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Sűrű hét elé nézünk, a szombati meccs után kedden elmaradt bajnoki vár ránk, így sakkoznunk kell, mert nem vagyunk sokan. De itt az alkalom, hogy a következő időszakban újabb fiatalokat nézzünk meg tétmeccseken, illetve azok a játékosok is bizonyíthatnak, akik sérülésből épültek fel, vagy eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak. Érdeklődve várom, ki, hogyan reagál erre a helyzetre, kik lesznek, akik megragadják az alkalmat, hogy megmutassák magukat. Köszönöm Szmollár Tamás kollégámnak, hogy szívén viseli a Szpari II. sorsát és kiharcolta, elintézte, hogy a héten élő füves pályán gyakorolhassunk!

Nyírmeggyes (15.)–Mátészalkai MTK (3.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Hétvégén következik a Nyírmeggyes-Mátészalka derbi. Azt gondolom, nem kell részletezni, mit jelent ez a mérkőzés mind a két csapat számára. Hétköznap belerakjuk a munkát, hétvégén pedig a pálya mellett az első sorból szeretném élvezni a meccset. Remélem, a srácok ehhez megfelelő produkcióval rukkolnak elő.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Ismét elérkezünk a szomszédvári rangadóhoz, amelyról mindenki tudja, hogy helyezéstől függetlenül nagyon komoly presztízsmeccs.  Ezért minden egyes játékosomtól a megfelelő hozzáállást várok el, és akkor újból sikeresen hagyhatjuk el a pályát.

Vasárnap

Újfehértó (1.)–Kemecse (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt bajnokin már tetszett az a munka, amit a fiúk beletettek a mérkőzésbe és játékba is, ott kellene folytatnunk, ahol a második félidőben abbahagytuk. Biztos vagyok benne, hogy a kilátogató szurkolók jó meccset fognak látni, mivel Kemecse egy játszós csapat, amely nem csak a védekezésre fog törekedni

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Az elmúlt hétvége elég sokat ki vett a fiúkból, de ha már megtaláltuk a tavaszi ritmust, remélem a „magasabb” hangok kiéneklésével sem lesz gondunk.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Kállósemjén (1.)–Nyírbátor (10.)

Ovszijenko Volodomir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Szomszédári rangadónak mondható, amelyre teljes komolysággal készülünk. Az őszi meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, ezért nem is kérdés, hogy hazai pályán csak a három pont megszerzése elfogadható.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Úgy gondolom, ezen a meccsen nincs vesztenivalónk, teher nélkül futballozhatunk a nyilván nem véletlenül a tabella élén álló ellenfél otthonában.

Balkány (11.)–Tarpa (7.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A héten átbeszéltük azt a lélektelen teljesítményt, amit több játékos nyújtott az Ecsed elleni meccsen, természetesen ennek lesznek következményei. A Tarpa nagyon erős csapat, ahhoz, hogy egyáltalán megszorítsuk, tudásunk legjavát kell adni, kíváncsian várom, mire leszünk képesek.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nem lesz egyszerű kirándulás, mivel a balkányi csapat zsinórban három vereséget szenvedett, ezért nyilvánvaló, hogy „hazai” pályán javítani akar. Nekünk viszont az a dolgunk, hogy saját magunkra koncentráljunk, szeretnénk azt a formát mutatatni, ami eddig tavasszal jellemzett minket.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Szabadnapos: Nyírbéltek


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nagyecsed RSE 1–1 (0–1)

Ibrány, 151 néző, v.: Vitkai E.

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Kiss P.), Mező P. (Lukács B.), Molnár Z. (Szikszay S.), Kállai G., Farkas M., Nagy D. (Udovik), Buka B., Kecskeméti P. (Pápa Sz.), Szabó M., Zubora T. Edző: Kató István.

Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Pócsi B., Bulyáki A., Kóka R., Urbin P. (Demeter S.), Erdős M., Szabó T. (Hadházi S.), Rácz Zs., Somlyai G. (Kóka S.). Edző: Kósa József.

Az első félidőben sikerült színvonalban alulmúlni a két csapatnak egymást. A második játékrész már izgalmasabb volt. Sikerült egyenlíteni és Tóth Norbi bravúrjai is kellettek a döntetlenhez.

Gól: Kállai G., illetve Szabó T.

A zöld mezes ecsediek egy pontot elvittek
Fotó: Kató L.

Kató István: – Igazságos eredmény született.

Kósa József: – Két-három góllal kellett volna nyerni, de a helyzeteket megint elszórakoztuk, és ezért nem sikerült, valamint ilyen játékvezetés mellett nagyon nehéz is lett volna győzni. Már csak az hiányzott, hogy Elemér segítsen gólt rúgni a hazaiaknak…

(A szerkesztő megjegyzése: Kósa úr valószínűleg egy másik mérkőzést nézett.)


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Csenger 3–0 (0–0)

Vásárosnamény, 107 v.: Major O. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Berec G. (Deák M.) Szabó R. (Varga G.), Bátyi L., Kopor A., Nagy Á. (Ujvári P.), Barta F. (Újvári A.), Orosz F., Illés G. (Deskó D.). Edző: Bardi Gábor. Csenger: Sass I. – Katona P. (Oláj E,), Popovics N., Nagy M., Csorvási Á., Petrohai M., Antal R., Barcsay M., Osváth S., Bence L., Szedlacsek Á. (Mészáros T.). Edző: Barcsay István. Gól: Ujvári P. 3. Ifi: 6-0

Bardi Gábor: – Gratulálok csapatomnak a magabiztos győzelemhez. Köszönöm Kiss Károly mesternek a heti segítséget, és további sok sikert kívánok a Csengernek!

Barcsay István: – Sajnos, vereséget szenvedtünk és innentől hátrafelé is kell tekingetnünk. Ettől sokkal több kell!

Mándok–Nyíregyháza Spartacus II. 1–0 (0–0)

Mándok, 103 néző, v.: Dobos J. Mándok: Lőrincz Zs. – Ari A., Köblös B., Jánvári D., Szokolai M. (Cservenyák T.), Gyüre T., Baglyos L. (Nardai N.), Maroda N., Molnár Zs., Matyi Z. (Nagy Á.) Pataki I. Edző: Dancs Attila. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Herczku A., Major M., Kardos K., Hunyadi B., Gönczör R. (Rácin R.), Torkos M. (Girdán L.), Szücs D., Tagai A., Pataki B., Erdei M. (Kovács N.). Edző: Kemény Kristóf. Gól: Baglyos L.

Dancs Attila: – Hajtós, jó iramú mérkőzésen megérdemelten nyertünk.

Kemény Kristóf: – Ma délelőtt a felnőtt csapat gyakorló meccset játszott a Szpari U19-es gárdájával, azok a fiatalok egytől egyig megérdemelték volna, hogy Mándokon ők képviseljék a nyíregyházi klubot…

Nyírmeggyes–Mátészalkai MTK 3–2 (0–1)

Nyírmeggyes, 181 néző, v.: Varga F. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Hornyák Zs. (Sivadó P.), Nagy Zs., Török G. (Csatári Á.), Éles B., Batizi-Pócsi N. (Székelyi N.), Preg I., Ács Sz., Tőkés T. (Gönczör P.), Molnár T., Hadadi K. (Máté G.). Edző: Kovács László. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Budaházi L.), Szántó Z. (Huszti P.), Lyáh A. (Farkas Z.), Tangel L., Csáki J., Gergely M. (Hevele M.), Magyari M., Bodó L., Fejes J., Barta K. (Drabik M.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Preg I., Tőkés T., Török G., illetve Molnár T. (öngól), Budaházi L.

Kovács László: – Hatalmas gratuláció illeti csapatomat, ilyenkor egy edző mi mást mondhat: büszke vagyok valamennyi játékosomra! Úgy gondolom, ellenfelünk kicsit lenézett bennünket, de egy „ilyen csapat” is képes legyőzni a Szalkát.

Kiss Tamás: – Jól kezdtük a meccset, hamar vezetést szereztünk, sőt, az első félidőben lett volna esélyünk „rárúgni” a másodikat, ezt ismét elszalasztottuk. A szünet után pedig három perc alatt lerendeztük saját magunkat, majd hiába támadtunk végig, a Meggyes kontráiban mindig benne volt a veszély. Így nem marad más hátra, mint gratulálni az ellenfélnek és megköszönni a vendéglátást.

Újfehértó–Kemecse 4–1 (2–1)

Téglás, 154 néző, v.: Balogh A. Újfehértó: Nagy M. – Pallai G., Simonka R., Hudák M., Zámbó D., Somogyi T. (Csáki B.), Szilágyi Á. (Varga J.), Papp Cs. (Bodnár Z.), Daróczi P. (Mezei), Benke N., Angyal Á. Edző: Piskóti Zsolt. Kemecse: Baráth B. – Varga K. (Goján Á.), Hadházi D., Majoros Á., Ádám D. (Szűcs F.), Phrakonkham, Kovács I., Hokk Á. (Törő D.), Balogh G., Csáki P., Sándor D. Edző: Sánta Tibor. Az újfehértói csapat hat perc elteltével már 2–0-ra vezetett, majd az első félidő hajrájában 1116 perc után kapott újra gólt bajnoki mérkőzésen! A meccset végül Papp Csaba mesterhármasa döntötte el. Gól: Papp Cs. 3, Bodnár Z., illetve Ádám D.

Piskóti Zsolt: – Az első félidő parádés kezdése után olyan percek következtek, ami finoman szólva sem rólunk szólt. A Kemecse nagyon jól focizott, dominálni tudott. A második félidőt újra jól kezdtük és itt már nem lassítottunk, akár a kontrák után még szerezhettünk volna gólokat. Sok játékos küzdött betegséggel hétközben, így még nagyobb dicséret illeti a srácokat. A győzelmet Balástyik József törzsszurkolónk születésnapjára ajánlja a csapat!

Resán Attila egyesületi elnök: – Van ilyen, meg még lesz is.

Kállósemjén–Nyírbátor 4–2 (2–2)

Kállósemjén, 241 néző, v.: Gyüre L. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos B., Hegedűs T., Kornutjak, Bodnár L. (Gyulai J.), Pekk T., Törtei T. (Szabó I.), Danó Zs. (Vass I.), Lakatos L., Hamza T., Gömze A.. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Nyírbátor: Kőrösi N. – Czerula Zs., Szabó M., Pálvölgyi B. (Lukács B.), Sőre P., Danó M., Bakó T., Varga B., Kovács G. (Seres P.), Török I. (Medve M.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. A három gólt szerző Lakatos  László főszerepet játszott a hazai győzelemben. Gól: Lakatos L. 3, Gömze A., illetve Varga B., Török I. (11-esből)

Ovszijenko Volodimir: – Ez a mérkőzés teljesen megfelelt egy szomszédvári rangadónak, nagyon sokat kellett tennünk a három pont megszerzése érdekében A Bátor nagyon szervezetten, szimpatikusan futballozott, ezzel megnehezítette a dolgunkat, de a végén mégis kijött a különbség, és megszereztük a győzelmet, Reméljük, a meccs kiszolgálta a szép számban kilátogató közönséget. További sok sikert a Bátornak!

Erdei Zoltán: – A meccs elején gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, a csapatnak azonban volt tartása, és még az első félidőben ki tudtunk egyenlíteni. A szünet után úgy gondolom, kicsit elfáradtunk, nem tudtuk kihúzni a végéig. Gratulálok a csapatnak a mai hozzáálláshoz, a Semjénnnek pedig további sok sikert!

Balkány–Tarpa 0–3 (0–1)

Szakoly, 123 néző, v.: Oláh G. Balkány: Kanócz B. – Fekete B., Kerecsen J., Borbély M., Zakor G., Fodor T. (Haller R.), Selymes T., Csatári E., Verner M. (Zakor J.), Németi M., Pallai B. Edző: Mirgai László. Tarpa: Zenikov – Gál R., Dolináj P. (Zajka), Bodan, Romancsuk, Moticska, Kofel, Herman (Lovcsikov), Palcsej, Prihoda (Kucsinszki), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Romancsuk (11-esből), Gál R., Moticska.

Mirgai László: – Amit elterveztünk az első félidőben működött, nem is volt helyzete a Tarpának. A szünet előtt a kifejelt labda egy buckáról játékosunk kezére pattant, az értékesített tizenegyes következtében kerültünk hátrányba. Előtte két olyan helyzetünk volt, amiből gólt rúghattunk volna: véleményem szerint az egyiknél 11-est kaphattunk volna kezetés miatt… A második félidőben a vengégeket segítette a szél, egy pontrúgást kihasználva növelték az előnyüket, majd kapufát rúgtunk, és kontrából megint kaptunk egy gólt. Ettől függetlenül a két játékoskeret között van annyi különbség, hogy megérdemelten nyertek a vendégek. Azt még hozzáteszem, ennek a tarpai csapatnak a dobogón a helye!

Bubis Iván: – A mérkőzés elején nem tudtunk mit kezdeni a hazaiak zárt védekezésével és a széllel. Ahogy telt az idő, javult a támadó játékunk és sikerült gólokat szerezni, amivel megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Szabadnapos: Nyírbéltek.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 20 14 4 2 52 14 38 46
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 19 14 4 1 45 7 38 46
3. MÁTÉSZALKAI MTK 20 12 2 6 31 17 14 38
4. NYÍREGYHÁZA II. 19 11 3 5 36 17 19 36
5. KEMECSE SE 19 10 3 6 44 37 7 33
6. TARPA SC 19 9 5 5 42 20 22 32
7. NYÍRBÉLTEK KSE 19 10 1 8 30 30 0 31
8. NAGYECSED RSE 19 6 7 6 18 25 -7 25
9. CSENGER FC 20 7 3 10 38 47 -9 24
10. NYÍRBÁTORI LSE 19 6 3 10 27 46 -19 21
11. MÁNDOK VSE 20 5 4 11 22 32 -10 19
12. BALKÁNYI SE 20 5 2 13 23 52 -29 17
13. VÁSÁROSNAMÉNY 20 4 3 13 28 46 -18 15
14. IBRÁNY SE 19 3 6 10 20 35 -15 15
15. NYÍRMEGGYES SK 20 3 4 13 28 59 -31 13
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

Fel Következő