20. forduló (2023.03.18-19.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Csenger FC Ibrány SE
2023.03.18. 15:00

Nyír-Wetland megyei I. osztály


Barcsay István, a Csenger edzője: – Nem téveszt meg minket az ibrányi csapat szereplése, amelynek volt ideje felkészülni erre a mérkőzésre. Ettől függetlenül szeretnénk itthon tartani a három pontot, reméljük, a fiúk ennek megfelelően odateszik magukat.

   

Kató István, az Ibrány edzője: – Bízom abban, hogy ebben a szezonban nagyobb sikerrel fogunk szerepelni, mint ősszel. Csengerben nagyon fegyelmezett játékra lesz szükség, hogy gyarapodjon pontjaink száma. Gondjaink nem enyhültek, de hiszek a jó folytatásban.

További mérkőzések:

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Austria Juice-Vásárosnamény (13.)

Kemény Kristóf, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az elmaradt bajnoki meccs miatt kicsit más fajta munkàt végeztünk, ami megfogta a srácok izomzatát, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy számunkra ez a szezon a fejlesztési időszak része. A hét második felére ugyanakkor felfrissült a csapat, úgyhogy egy sikeréhes, motivàlt Szpari várja majd az ellenfelét. A Vásárosnamény jobb együttes annàl, mint amit a táblázaton elfoglalt helye mutat, tudjuk, hogy vannak olyan játékosai, akiket feldob, hogy a Nyíregyháza ellen szerepelhetnek. Mi pedig annak örülünk, hogy ismét bajnoki mérkőzésen bizonyíthatunk!

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt mérkőzések alapján minden ellenünk szól, de én személy szerint, győzni megyek Nyíregyházára! Ha csapatom is így gondolja, és fegyelmezetten, határozottan, fog futballozni, akkor igen is lehet esélyünk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Nagyecsed (9.)–Balkány (11.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon meglepett engem is a hétvégi gyenge teljesítmény, beszélgettünk a csapattal, mindenki érzi, hogy ettől sokkal több kell! De már itt a lehetőség a javításra, remélem, mindenki ennek megfelelően áll hozzá, mindenesetre én bízom a fiúkban és abban, hogy újra visszatalálunk a helyes útra. „Hazai” pályán mi mást szeretnénk, minthogy begyűjtsük a három pontot. Persze, azt is tudom, egy masszív, harcos ellenféllel szemben mindez nem lesz egyszerű, de nekünk mindent el kell követni annak érdekében, hogy sikerüljön.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nehezen tudtam kiheverni a Csenger ellen történteket, főleg a rossz helyzetkihasználást, aminek következtében elbuktuk ezt a nyerhető meccset. Ha ezen nem leszünk képesek változtatni a folytatásban, akkor nyilvánvalóan kevés mérkőzést fogunk nyerni. Kíváncsian várom, az Ecseddel szemben tapasztalunk-e javulást ezen a téren.

(A mérkőzést Nyírcsaholyban rendezik)

Tarpa (7.)–Kállósemjén (1.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Ha ugyanazzal az elszántsággal lépünk pályára, mint ahogy azt tettük eddig a tavaszi mérkőzések során, akkor lehet keresni valónk a jó erőkből álló kállósemjéni csapat ellen.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Egy ambiciózus, nagyon felkészült, fiatal csapathoz megyünk, magas iramú mérkőzésre számítok, sok párharccal, bízom benne, hogy ebből mi fogunk jobban kijönni, és mindent megteszünk, hogy ez így legyen! Tiszteljük ellenfelünket, de mindenképpen három pont megszerzésére törekszünk.

Nyírbátor (10.)–Nyírbéltek (6.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Tavasszal először játszunk itthon, és nem lehet más célunk, mint megszerezni a három pontot. Tudom, mindez nem lesz egyszerű a szomszédvári rangadón, de már mi is szeretnénk megérezni a győzelem ízét.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Mindig jó szívvel megyek Nyírbátorba, nagyon sok szép emlék köt a városhoz, ebből adódóan remélem, tiszteli egymást annyira a két csapat, hogy sportszerű, jó iramú mérkőzésen dől el a három pont sorsa.

Mátészalkai MTK (3.)–Mándok (12.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az edzőváltást követően biztos vagyok abban, hogy egy rendkívül fegyelmezett és szervezett csapattal találjuk magunkat szembe, ugyanakkor, ha a Namény elleni mérkőzés második félidejében nyújtott játékot visszük ki a pályára, ebben az esetben ezúttal is sikeresek lehetünk.

Dancs Attila, a Mándok megbízott edzője: – Nem a legkönnyebb meccsek jönnek, de valamikor el kellene már kezdeni a pontgyűjtést…

Vasárnap

Újfehértó (2.)–Nyírmeggyes (15.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Remélhetőleg nem estünk ki a ritmusból a szabad hétvége miatt. A Nyírmeggyes idegenben két győzelmet is aratott már idén, így természetesen ugyanolyan komolyan készülünk, mint minden mérkőzésre. Nem a tabellán elfoglalt helyezés alapján dől el kié lesz a három pont, hanem azon, hogy mit viszünk ki a pályára.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az egyik bajnok jelölthöz látogatunk hétvégén, így számunkra már a pontszerzés is nagyon szép eredmény lenne. Tudjuk, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a Fehértó dolgát.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Szabadnapos: Kemecse

Tudósítások, eredmények

Csenger FC–Ibrány SE 1–4 (0–0)

Csenger, 116 néző, v.: Veres J.

Csenger: Korompai M. – Popovics N., Petrohai M. (Csorvási Á.), Peterman P. (Mészháros T.), Antal R., Barcsay M., Lengyel M., Osváth S., Nagy M., Gaál K. (Katona P.), Szedlacsek Á. Edző: Barcsay István.

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Balázsi B.), Mező P., Molnár Z., Kállai G., Pápa Sz., Nagy D. (Bészély G.), Buka B., Kecskeméti P., Szabó M., Zubora T. Edző: Kató István.

Fényesen sikerült a műtét után visszatért Kató István edző „debütálása” az ibrányi kispadon.

Gól: Katona P., illetve Kecskeméti P. 2, Molnár Z., Kállai G.

Barcsay István: – Alacsony színvonalú mérkőzésen a fegyelmezetten védekező vendégek kihasználták adódó lehetőségeiket és megérdemelten nyertek.

Kató István: – Az első félidőben biztonsági futballt játszottunk, a szünet után támadóbb szellemben játszottunk, nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, lőttünk négy gólt, így azt gondolom, megérdemelt a győzelmünk. Külön öröm számomra, hogy a csapat fegyelmezettsége, motiváltsága végig kifogástalan volt!


További eredmények:

Tarpa–Kállósemjén 0–0

Tarpa, 294 néző, v.: Gergely S. Tarpa: Zenikov – Gál R., Dolináj P., Bodan, Romancsuk, Kobály M. (Klucsinszkij), Moticska, Kofel, Herman, Palcsej M., Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L., Marozsán Zs. (Szabó I.), Hegedűs T., Hamza T., Danó Zs., Vass I., Fodor A. (Gyulai J.), Pekk T., Gömze A., Kornutjak. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir.

Bubis Iván: – Küzdelmes, kemény mérkőzés volt, azok az utolsó passzok hiányoztak a mai mérkőzésen. Úgy gondolom, igazságos döntetlen született.

Ovszijenko Volodimir: – Azt kaptuk a mérkőzéstől, amire számítottunk. Nagyon brusztolós, sok párharccal dúsított meccs volt, ami után kettős érzés van bennem: egyrészt örülünk az egy pontnak, másrészt, a helyzetek alapján nyerhettünk volna. Remélem, ami most nem ment be, legközelebb bemegy. Megint nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert maradéktalanul betartották a megbeszélteket. Megyünk tovább. További sok sikert a Tarpának!

Nyíregyháza Spartacus–Austria Juice-Vásárosnamény 4–0 (3–0)

Örökösföld, 112 néző, v.: Paráda. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Vámos G., Herczku A., Rácin R. (Erdei M.), Oláh B., Hunyadi B. (Kiss P.), Gönczör R. (Torkos M.), Girdán L., Kardos K., Szücs D., Horváth T. (Szopkó V.). Edző: Kemény Kristóf. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Újvári P., Szabó R., Deskó D. (Nagy Á.), Galambos B., Kopor A., Barta F. (Illés G.), Deák M. (Berec G.), Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Gól: Oláh B. 2, Kardos K., Szücs D.

Kemény Kristóf: – Gratulálok a csapatomnak, mindent megvalósított abból, amit terveztünk. Egy új formációban is tökéletesen funkcionáltunk akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna, de aki látta ezt a meccset és nyíregyházi szimpatizáns, az alighanem jól szórakozott, mert látványos akciókat, szép gólokat láthatott.

Bardi Gábor: – Jobb volt a Nyíregyháza, megérdemelten győzött, még ilyen különbséggel is.

Nagyecsed–Balkány 3–0 (1–0)

Nyírcsaholy, 214 néző, v.: Papp F. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Nyíregyházi G. (Urbin P.), Pócsi B., Bulyáki A., Kóka S., Kóka R., Terdik Zs. (Sarkadi G.), Szabó T. (Demeter S.), Rácz Zs., Somlyai G. (Hadházi S.). Edző: Kósa József. Balkány: Kanócz B. – Fekete B., Kerecsen J., Borbély M., Tóth E. (Fodor T.), Vasas T. (Németi M.), Csatári E., Verner M. (Haller R.), Pallai B., Zakor J. (Selymes T.), Bakosi M. Edző: Mirgai László. Gól: Pócsi B., Kóka R., Urbin P.

Kósa József: – Nem a legszebb játékkal, de ami igazán fontos volt, megszereztük a három pontot. Remélem, mindenki elfelejti az elmúlt hetet, és csak a siker és a jó eredmény érdekében fogunk tovább dolgozni! Sok boldog névnapot a Sándoroknak, Józsefeknek!

Mirgai László: – Két küszködő csapat alacsony színvonalú meccsén amatőr hibáinkat könyörtelenül kihasználta az Ecsed. Négy játékosunkon kívül a többi nem ütötte meg ma a megye egyes szintet, sokaknak el kell gondolkodni, mert ha így folytatják, semmi hasznára nem lesznek a csapatnak! Akkor viszont nekünk is el kell gondolkoznunk, hogy érdemelnek-e valamit…

Nyírbátor–Nyírbéltek 2–0 (0–0)

Nyírbátor, 232 néző, v.: Kosztyu J. Nyírbátor: Kőrösi N. – Szabó M., Sőre P., Danó M. (Lukács B.), Bakó T., (Pálvölgyi B.), Nógrádi S., Varga B., Erdei Z., Kovács G., Török I., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Boldizsár E. (Bákai Sz.), Szabó Á., Szabó S., Jónucz D., Orosz E. (Scheibli M.), Varga M., Fleisz Zs., Tóth L., Fischer P. Edző: Körmös Miklós. A nyírbátori ikonok, Török István és Erdei Zoltán góljai döntöttek a szomszédvári rangadón. Gól: Török I., Erdei Z.

Erdei Zoltán: – Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de számunkra már nagyon kellett ez a győzelem. Gratulálok a mai csapatnak a mai meccsen nyújtott teljesítményhez.

Körmös Miklós: – Megye hármas színvonalú meccs, minősíthetetlen játékvezetés. Egy olyan mérkőzésen, amelyen gólokkal kellett volna nyerni, kabaré az egész… A lefújás után az alpári viselkedésért mindenki szégyellje magát!

Mátészalkai MTK–Mándok 1–0 (0–0)

Mátészalka, 116 néző, v.: Takács A. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z. (Gergely M.), Hevele M., Lyáh A. (Budaházi L.), Tangel L., Csáki J., Bodó L., Gergely B. (Farkas Z.), Fejes J., Barta K. (Huszti P.). Edző: Kiss Tamás. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Molnár Zs., Matyi Z., Ari A., Jánvári D., Koszta Z. (Nardai N.), Maroda N., Baglyos L., Szokolai M. (Lakatos B., Csáki G.), Pataki I. Edző: Dancs Attila. A második félidő elején a szalkai csapat 11-est hibázott: Tangel László a folytatásban javított, szabadrúgásból győztes gólt szerzett. Gól: Tangel L.

Kiss Tamás: – Kicsit megint magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, hisz sokkal hamarabb eldönthettük volna, de úgy gondolom, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert a Mándoknak!

Dancs Attila: – Voltak pozitív jelek, szervezetten játszottunk. Az akarással sem volt probléma, ha ezek mellé nagyobb futómennyiség és koncentráció párosul, a jövőben előrébb léphetünk.

Újfehértó–Nyírmeggyes 5–0 (1–0)

Téglás, 232 néző, v.: Pethő P. Újfehértó: Nagy M. – Simonka R., Szilágyi Á. (Varga J.), Angyal N. (Ács Sz.), Hudák M., Papp Cs. (Bodnár Z.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi G., Somogyi T., Benke R. Edző: Piskóti Zsolt. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Sivadó P., Nagy Zs., Hornyák Zs., Molnár T. (Gönczör P.), Hadadi K., Ács Sz., Székelyi N. (Batizi-Pócsi N.), Preg I., Török G., Máté G. (Tőkés T.). Edző: Kovács László. Gól: Nagy Zs. (öngól), Angyal N., Benke R., Simonka R., Varga J.

Piskóti Zsolt: – Sikerült végig uralni a mérkőzést, viszont nehezen jöttek a gólok az elején, mert a Nyírmeggyes nagyon fegyelmezetten védekezett és kevés helyet hagyott nekünk. Dicséret illeti mindkét csapatot, mert mi sem vettünk vissza az előny birtokában és az ellenfél sem adta meg magát, az utolsó percig hajtott.

Kovács László: – Az első félidőben még jól tartotta magát a csapat, a másodikban azonban a fáradtság sorra szülte a hibákat. Gratulálok az Újfehértó győzelméhez, további sok sikert neki!

Szabadnapos: Kemecse.

 


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 19 13 4 2 48 12 36 43
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 18 13 4 1 41 6 35 43
3. MÁTÉSZALKAI MTK 19 12 2 5 29 14 15 38
4. NYÍREGYHÁZA II. 18 11 3 4 36 16 20 36
5. KEMECSE SE 18 10 3 5 43 33 10 33
6. NYÍRBÉLTEK KSE 19 10 1 8 30 30 0 31
7. TARPA SC 18 8 5 5 39 20 19 29
8. CSENGER FC 19 7 3 9 38 44 -6 24
9. NAGYECSED RSE 18 6 6 6 17 24 -7 24
10. NYÍRBÁTORI LSE 18 6 3 9 25 42 -17 21
11. BALKÁNYI SE 19 5 2 12 23 49 -26 17
12. MÁNDOK VSE 19 4 4 11 21 32 -11 16
13. IBRÁNY SE 18 3 5 10 19 34 -15 14
14. VÁSÁROSNAMÉNY 19 3 3 13 25 46 -21 12
15. NYÍRMEGGYES SK 19 2 4 13 25 57 -32 10
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

Fel Következő