23. forduló (2023.04.08-09.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Nyírbátor LSE
Nyír Wetland Megyei I. o.

2023.04.09. 16:00


Kató István, az Ibrány edzője: – Az előttünk álló mérkőzéseken kell bebizonyítani leghűségesebb szurkolóinknak, hogy képesek vagyunk innen is felállni. Nem tudom, kik lesznek a hiányzók a Bátor ellen, de ha a kényszer állítja össze a csapatot, akkor is meg kell szerezni a három pontot.
Erdei Zoltán Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Amit az elmúlt mérkőzés második félidejében nyújtottunk, ezt a formát kell átmenteni erre a fordulóra, hogy számunkra megfelelő eredmény szülessen.

További mérkőzések:

Szombat

Ausria Juice-Vásárosnamény (12.)–Tarpa (6.)

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – A szomszédvári rangadón jó csapatot látunk vendégül, ettől függetlenül jelenlegi helyzetünkben számunkra csak a győzelem elfogadható.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Szomszédvári rangadó következik. Az őszi mérkőzésen rengeteg hibával játszottunk, most nem követhetjük el ezeket. Ráadásul a naményi csapat jó sorozatot kezdett el, így kemény, izgalmas meccsre számítok.

Mándok (11.)–Nagyecsed (8.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Nem nagy sorozat áll mögöttünk, de ezt mindenképpen szeretnénk folytatni, különösen hazai pályán, ahol nem engedhetünk meg pontvesztést sem magunknak.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Sajnos, olyan passzban vagyunk, hogy ha a kaput ellopnák a mérkőzés közben, lehet, észre sem vennénk… Egyszerűen nem megy a góllövés! A hazaiak viszont nagyon elkapták a fonalat, egymás után nyerik a meccseket, ettől függetlenül mindent el kell követni, hogy ez a tendencia megváltozzon.

Nyírmeggyes (14.)–Csenger (9.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Két nagyszerű mérkőzésen vagyunk túl, amely kellő önbizalmat adott játékosaimnak. Meg kell próbálnunk azonban a földön maradni, hisz csak ugyanezzel a koncentrációval lesz esélyünk a Csenger ellen is pontokat szerezni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Több sebből vérző csapatunkkal megpróbálunk helytállni a jól szereplő Meggyes otthonában.

Mátészalkai MTK (4.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Ismét olyan csapatot fogadunk, amelynél edzőváltás volt, nekünk viszont ezzel jelenlegi helyzetünkben nem szabad foglalkoznunk, kizárólag egyetlen célunk lehet, a mérkőzés megnyerése.

Burányi Tamás, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Rangadóra készülünk, egyértelműen szeretnénk jó eredményt elérni, de tudjuk, ennek érdekében meg kell feszülni a pályán.

Vasárnap

Újfehértó (1.)–Nyírbéltek (7.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az idei szezon eddigi egyetlen vereségét Nyírbélteken szenvedtük el. Éppen ezért nagyon komolyan készülünk a héten. Tudjuk jól, mennyire masszív és jól szervezett csapat az ellenfél, de hazai pályán szeretnénk itthon tartani a pontokat.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Tudom, sokkal több van a fiúkban az eddig mutatott játéknál, de amíg hátul ilyen buta gólokat kapunk, miközben elől be vagyunk oltva gól ellen, addig annyi esélyünk lesz meccset nyerni, mint a szúnyognak átrepülni a tapsviharon.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Kállósemjén (2.)–Kemecse (5.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Remélem, az egy hetes kihagyás nem zökkent ki minket a bajnoki ritmusból, becsületesen készülünk a meccsre. Két szép, támadó futballt játszó csapat találkozik, amelyen mindent megteszünk azért, hogy itthon maradjon a három pont.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Pont úgy készülünk, mint eddig, hogy milyen eredményre vezet, vasárnap kiderül.

Szabadnapos: Balkány


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nyírbátori LSE 3–1

Ibrány, 113 néző, v.: Oláh G. 

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Mező P.), Molnár Z., Kiss P., Farkas M., Buka B., Jeddi B., Kecskeméti P., Szabó M., Nagy D. (Szikszay S.), Zubora T. Edző: Kató István. 

Nyírbátor: Kőrösi N. (Kiss B.) – Szabó M., Pálvölgyi B., Sőre P., Bakó T., Nógrádi S. (Medve M.), Varga B., Lukács B. (Czerula Zs.), Erdei Z., Seres P., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. 

Gól: Kecskeméti P., Nagy D., Kiss P., illetve Bakó T. 

Kiállítva: Molnár Z.

Kató István: – Jó játékkal rukkoltunk elő, minden játékosnak dicséret, a vezetőknek köszönet jár a plusz motivációért. Értékes és létfontosságú három pontot szereztünk.

Erdei Zoltán: – Az első félidőben súlyos egyéni hibákból kaptunk két gólt, a szünet után meddő mezőnyfölényünket nem tudtunk gólra váltani. Köszönjük az ellenfélnek az orvosi segítséget!


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Tarpa 0–4 (0–2)

Vásárosnamény, 241 néző, v.: Pethő P. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Újvári A., Berec G. (Deskó D.), Szabó R., Bátyi L. (Galambos B.), Kopor A., Barta F. (Deák M.), Illés G. (Nagy Á.), Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Tarpa: Zenikov – Zajka, Gál R., Dolináj P., Bodan (Bella), Romancsuk (Csizikov), Moticska, Kofel, Herman (Lovcsikov), Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Dolináj P. 2, Moticska, Romancsuk.

Bardi Gábor: – Sajnos, az első félidőben óriási taktikai fegyelmezetlenség miatt két gólt tudott szerezni az ellenfél, úgy érzem, ezzel el is dőlt a mérkőzés, Egy olyan csapatnak, mint a Tarpa egyszerűen nem lehet ilyen gólokat ajándékozni. Lehetséges, hogy az ellenfél edzője a legjobbak közé tarozik a megyében, de akkor sem engedheti meg magának, hogy a másik csapat játékosait hergelje!

Bubis Iván: – Jó sorozatunk tovább folytatódik, gratulálok a fiúknak a mai teljesítményhez!

Mándok–Nagyecsed 2–1 (0–1)

Mándok, 132 néző, v.: Major O. Mándok: Lőrincz Zs. – Ari A. (Nagy Á.), Köblös B., Jánvári D., Koszta Z. (Pataki I.), Szokolai M., Gyüre T., Baglyos L., Maroda N. (Cservenyák T.), Molnár Zs., Matyi Z. Edző: Dancs Béla. Nagyecsed: Makó R. (Sarkadi Zs.) – Sarkadi G., Zámbó K., Urbin P. (Demeter S.), Kóka R., Kóka S., Terdik Zs., Erdős M., Szabó T. (Hadházi S.), Rácz Zs., Somlyai G. (Nyíregyházi G.). Edző: Kósa József. Gól: Köblös B. 2, illetve Urbin P.

Dancs Attila: – A korai kapott gól rányomta bélyegét az első félidőben nyújtott teljesítményre. A szünet után, ha a játékot és a helyzetek számát nézzük, megérdemelten nyertünk.

Kósa József: – A helyzetek alapján itt hagytunk három pontot. Jól játszott a csapat, sajnos két pontrúgás megpecsételte a sorsunkat, ami ebben a legfájóbb, a második gólt a 88. percben kaptuk.

Nyírmeggyes–Csenger 0–1 (0–0)

Nyírmeggyes, 89 néző, v.: Takács A. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Tőkés T. (Szondi R.), Hornyák Zs. (Sivadó P.), Nagy Zs., Éles B., Székelyi N. (Sitku Á.), Preg I., Máté G., Ács Sz., Molnár T., Hadadi K. (Gönczör P.). Edző: Kovács László. Csenger: Korompai M. – Nagy M., Csorvási Á. (Katona P.), Petrohai M. (Mészáros T.), Antal R., Barcsay M., Osváth S., Peterman P., Gaál K., Bence L., Szedlacsek G. Edző: Barcsay István. Gól: Katona P.

Kovács László: – Nem tudom elmarasztalni a csapatot, hisz a végsőkig küzdött. Sajnos, a hazai pálya előnye ma nem érvényesült, a kapufáról kétszer kifelé pattant a labda, így nincs más hátra, gratulálok a Csengernek és sok sikert kívánok neki! Isten éltesse a Zsoltjainkat, Zán Krisztiánnak pedig boldog születésnapot kívánunk!

Barcsay István: – Húsvétkor megtört a jég! Nagyon örülök, hogy megszereztük ezt a fontos három pontot. A fiúk elhitték, hogy meg lehet nyerni ezt a mérkőzést, és ennek érdekében mindent megtettek, gratulálok a teljesítményükhöz. Jó az öreg a háznál és köszönjük a vendéglátást!

Mátészalkai MTK–Nyíregyháza Spartacus II. 0–4 (0–0)

Mátészalka, 243 néző, v.: Paráda. Mátészalka: Szilágyi P. – Hevele M. (Farkas Z.), Lyáh A., Tangel L. (Drabik M.), Huszti P. (Szántó Z.), Csáki J. (Szabó D.), Gergely M. (Barta K.), Magyari M., Bodó L., Budaházi L., Fejes J. Edző: Kiss Tamás. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Vámos G., Herczku A., Oláh B. (Szopkó V.), Kardos K., Hunyadi B., Torkos M. (Kovács N.), Szücs D., Tagai A., Girdán L. (Garda D.), Erdei M. (Gönczör R.). Edző: Burányi Tamás. Gól: Girdán L, Herczku A., Garda D., Kovács N.

Kiss Tamás: – Az első félidő után mindenre gondoltam, csak ilyen végeredményre nem, amiért természetesen vállalom a felelősséget, mind a játékért, mind a cserékért. Gratulálok a Nyíregyházának!

Burányi Tamás: – Az első félidő kiegyenlített játéka után a másodikban a cserék jól szálltak be a játékba, jó ütemben szereztük a gólokat, így a Szalka fölé tudtunk kerekedni és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Újfehértó–Nyírbéltek 4–0 (2–0)

Nyíregyháza, Városi stadion, 211 néző, v.: Jakab Gy. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B. (Papp Cs.), Simonka R., Szilágyi Á. (Ács Sz.), Mezei B., Varga J. (Bodnár Z.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Benke N. Edző: Piskóti Zsolt. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B., Boldizsár E., Szabó Á., Szabó S., Orosz E., Fleisz Zs., Bákai Sz., Tóth L., Fischer P. Edző: Körmös Miklós. Gól: Pallai G. 2 (egyet 11-esből), Varga J., Bodnár Z.

Piskóti Zsolt: – Kicsit zaklatott volt a heti felkészülésünk aztán még a pálya gondok is jöttek. Ettől függetlenül a srácok szépen dolgoztak és úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. Boldog névnapot, apa!

Körmös Miklós: – A meccs előtt úgy nézett ki, hogy ki sem fogunk tudni rendesen állni, így minden tiszteltem azoknak a játékosoknak, akik sérülten vagy betegen vállalták a szereplést. A többiek előtt is le a kalappal, ebben a mérkőzésben ennyi volt, lesz ez még jobb is! Gratulálok a Fehértónak és további sok sikert

Kállósemjén–Kemecse 2–0 (1–0)

Kállósemjén, 349 néző, v.: Kosztyu J. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos B., Hegedűs T., Kornutjak, Vass I. (Szabó I.), Danó Zs. (Fodor A.), Hamza T., Pekk T. (Gyulai J.), Törtei T. (Marozsán Zs.), Lakatos L., Gömze A. (Bodnár L.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Kemecse: Baráth B. – Varga K., Kovács I., Szűcs F. (Boda B.), Ádám D., Törő D., Csáki P., Hokk Á., Sándor D., Goján Á. (Szaffián Sz.), Hokk B. (Bárdos A.). Edző: Sánta Tibor. Gól: Gömze A., Hamza T.

Ovszijenko Volodimir: – Nagyon jól felfogásban léptünk pályára, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amiből kettőt sikerült gólra váltani. Egy percig sem volt kérdéses, hogy ki fog ma nyerni, remélem, szórakoztató volt a játék a szép számban kilátogató nézők számára. Megyünk tovább! Áldott ünnepeket kívánok mindenkinek!

Resán Attila egyesületi elnök: – Ez a tavasz a téli időjárás ellenére sem tud visszazökkenteni minket az őszi formánkba.

 


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 21 16 4 1 50 7 43 52
2. KÁLLÓSEMJÉN SE 21 15 4 2 54 14 40 49
3. NYÍREGYHÁZA II. 22 13 3 6 45 22 23 42
4. MÁTÉSZALKAI MTK 22 12 2 8 31 22 9 38
5. TARPA SC 21 11 5 5 49 20 29 38
6. KEMECSE SE 21 11 3 7 45 39 6 36
7. NYÍRBÉLTEK KSE 21 10 1 10 30 35 -5 31
8. CSENGER FC 22 8 3 11 42 51 -9 27
9. MÁNDOK VSE 22 7 4 11 28 36 -8 25
10. NAGYECSED RSE 21 6 7 8 19 28 -9 25
11. NYÍRBÁTORI LSE 21 7 3 11 33 50 -17 24
12. VÁSÁROSNAMÉNY 22 5 3 14 29 50 -21 18
13. IBRÁNY SE 22 4 6 12 26 43 -17 18
14. BALKÁNYI SE 21 5 2 14 24 57 -33 17
15. NYÍRMEGGYES SK 22 4 4 14 30 61 -31 16
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

 

Fel Következő