27. forduló (2023.05.06-07.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Kállósemjén SE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.

27. forduló

2023.05.07. 17:00

 

Kató István, az Ibrány edzője: – Nem mi vagyunk az esélyesei a vasárnapi meccsnek, amelynek nagy a tétje. A Semjén a bajnoki címért, mi a bennmaradásért hajtunk, lesznek hiányzóink, de a csapat így is képes lehet bravúrra.
Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – A kiesés ellen küzdő Ibrányhoz látogatunk, biztos vagyok benne, hogy a hazai csapat mindent elkövet annak érdekében, hogy pontot, pontokat szerezzen. Nem lesz könnyű mérkőzés, de számunkra az elfogadató eredmény, csak a győzelem.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (12.)–Nyírbéltek (6.)

Bardi Gábor, az Austria Juice-Vásárosnamény edzője: – Nagyon fontos mérkőzés vár ránk hétvégén, a múlt heti sikerünk csak akkor ér valamit, ha hazai pályán is megszerezzük a három pontot. Bízom a csapatban, remélem ugyanazt a hozzáállást, fegyelmezettséget fogom tapasztalni, mint amit a kemecsei meccsen láttam.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű dolgunk, mert a Naménynak nagy szüksége van a pontokra, mi viszont szeretnénk jól szerepelni.

Mándok (10.)–Kemecse (7.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Rövid pihenő után kíváncsian várom, hogyan térünk vissza a bajnokságba.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A múlt héten úgy gondoltam, hogy nekünk már csak a két kiállítás hiányzott, de tévedtem! Leginkább a gól hiányzik, mert lehet 0–0-al ikszelni, de az nem a mi játékunk.

Mátészalkai MTK (5.)–Nyírbátor (9.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Természetesen tiszteljük ellenfelünket, viszont hétvégén semmilyen más célunk nem lehet, mint a három pont begyűjtése.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ismét nehéz mérkőzés elé nézünk. Tudom, hogy a Szalka kicsit gödörben érezheti magát, de minden mérkőzés más és más. Ahhoz, hogy pontot szerezzünk, a tejes kilencven percen keresztül koncentráltan, fegyelmezetten kell futballozni.

Csenger (8.)–Nagyecsed (11.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Akkor fog sokat érni az idegenbeli bravúr, ha hazai környezetben is képesek leszünk ugyanerre a teljesítményre. A keret tovább fogyatkozott, újabb fiatal játékosok szereplése kerülhet előtérbe.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A csengeri csapat nyugodtan készülhet a találkozóra, mert nagy bravúrt hajtott végre, amihez csak gratulálni lehet. Ők bennmaradtak, mi pedig még küzdünk, hogy így legyen. Talán nekünk van a legnehezebb sorsolásunk, de nem kereshetünk kifogásokat, előbb-utóbb nyerni kell. A szatmári derbi mindig nehéz, biztos felfokozott hangulatú találkozó lesz.

Vasárnap

Újfehértó (1.)–Balkány (13.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A héten megpróbáljuk rendezni a sorokat, ami nem egyszerű jelenleg. Ellenfelünket maximálisan tiszteljük és jó kapcsolatot is ápol a két csapat, de szeretnénk javítani és győztesen elhagyni a pályát.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Annak örülünk, Tégláson nem kell tartani attól, hogy félidőben megtámadják a játékvezetőket, ezzel befolyásolva ténykedésüket. A két klub vezetői, Zsolti és köztem is baráti a kapcsolat, de erre a mérkőzésre ezt félretesszük. A hazaiak bajnokok akarnak lenni, mi pedig szeretnénk bennmaradni, ezért biztos, hogy hajtós, jó mérkőzést láthatnak majd a nézők.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Szabadnapos: Nyírmeggyes.

A Nyíregyháza Spartacus II.–Tarpa mérkőzést május 17-én rendezik.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kállósemjén SE 1–3 (1–1)

Ibrány, 194 néző, v.: Pethő P. 

Ibrány: Krizsanovszki Á. – Bégányi B. (Pápa Sz.), Mező P., Lukács B. (Molnár Z.), Kállai G., Kiss P. (Udovik), Zubora T., Jeddi B., Szabó M. (Barzó G.), Nagy D. (Kecskeméti P.), Buka B. Edző: Kató István. 

Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L., Hegedűs T., Törtei T., Hamza T. (Domokos M.), Szabó I. (Vass I.), Danó Zs., Pekk T. (Marozsán Zs.), Lakatos B., Gömze A. (Bodnár L.), Kornutjak (Gyulai J.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. 

Gól: Kállai G., illetve Danó Zs.,Törtei T., Bodnár L .

Kató István: – A vereség ellenére is büszke vagyok a csapat teljesítményére, amelynek tagjai megtettek mindent a pontszerzés érdekében.

Ovszijenko Volodimir: – Jól szervezett csapattal játszottunk, amely a bennmaradásért küzd, de végig hittünk abban, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Mindenki maradéktalanul betartotta a megbeszélteket, ez pedig meghozta a gyümölcsét. Megyünk tovább, sok sikert az Ibránynak!


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírbéltek 1–0 (1–0)

Vásárosnamény, 252 néző, v.: Takács A. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Ujvári P., Szabó R., Deskó D., Kopor A. (Nagy Á.), Barta F. (Berec G.), Deák M., Illés G. (Újvári A.), Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Békai B., Boldizsár E. (Bákai Sz.), Nemes Z., Jónucz D., Tóth L., Orosz E., Szabó S. (Varga M.), Fleisz Zs. (ifj. Körmös M.), Fischer P. Edző: Körmös Miklós. Gól: Orosz F. Kiállítva: Ritli R. (64. perc).

Bardi Gábor: – Először is köszönjük, hogy ilyen sokan kilátogattak a mérkőzésre, azért picit elnézést kérünk, hogy a játékunk akadozott, ebben részben én vagyok a hibás. Ugyanis ma semmi más nem számított, csak a győzelem és arra kértem a csapatot, hogy semmilyen felesleges kockázatot ne vállaljon. A csapat boldog születésnapot kíván Deák Ferenc jegyző úrnak, és várjuk a jövő heti felajánlását…

Körmös Miklós: – Az első húsz percben mutatott játékkal buktuk el a meccset, a folytatásban úgy érzem, mi domináltunk, megvoltak a helyzeteink, annak dacára, hogy tíz emberre fogyatkoztunk megérdemeltünk volna egy pontot, Gratulálok a Naménynak, további sok sikert neki!

Mándok–Kemecse 3–2 (0–1)

Mándok, 97 néző, v.: Belicza J. Mándok: Lőrincz Zs. – Ari A., Köblös B., Jánvári D., Koszta Z., Szokolai M., Gyüre T., Baglyos L., Cservenyák T., Nagy Á., Pataki I. Edző: Dancs Attila. Kemecse: Baráth B. – Varga K., Majoros Á., Ádám D., Törő D. (Boda B.), Phrakonkham Á., Kovács I., Balogh G., Csáki P., Goján Á. (Szaffián Sz.), Sándor D. Edző: Sánta Tibor. Gól: Gyüre T., Szokolai M., Pataki I., illetve Ádám D. 2.

Dancs Attila: – Az első félidőben kiegyenlített játék volt, a másodikban jobb felfogásban a Kemecse fölé tudtunk kerekedni. Gratulálok a csapatnak!

Resán Attila egyesületi elnök: – Már a gól sem hiányzik.

Mátészalkai MTK–Nyírbátor 4–2 (3–1)

Mátészalka, 187 néző, v.: Goneth B. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Farkas Z.), Szántó Z., Lyáh A. (Virág J.), Huszti P., Tangel L. (Drabik M.), Csáki J., Gergely M. (Gergely B.), Magyari M., Bodó L. (Hevele M.), Fejes J. Edző: Kiss Tamás. Nyírbátor: Kőrösi N. – Kovács G., Pálvölgyi B. (Molnár R.), Sőre P., Bakó T. (Lukács B.), Nógrádi S., Medve M., Erdei Z., Seres P., Török I., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Tangel L., Lyáh A., Magyari M., Farkas Z., illetve Török I., Medve M.

Kiss Tamás: – Először is gratulálok a fiúknak, erre a győzelemre már nagy szükség volt. További sok sikert a Bátornak!

Erdei Zoltán: – Sajnos, csak ismételni tudom magam, a meccs elején ezúttal is az öltözőben maradtunk. Tudtam, hogy a sok beteg, sérült miatt előjelek számunkra nem kedvezőek, de azok a játékosok, akik lehetőséget kaptak, úgy gondolom, maximálisan helytálltak, így is meg tudtuk nehezíteni a Szalka dolgát.

Csenger–Nagyecsed 0–5 (0–1)

Csenger 117 néző, v.: Fehér Á. Csenger: Sass I. – Katona P. (Lengyel M.), Nagy M., Csorvási Á., Antal R., Barcsay M. (Oláj E.), Mészáros T. (Bence L.), Osváth S., Peterman P., Gaál K., Szedlacsek G. Edző: Barcsay István. Nagyecsed: Makó R. – Nyíregyházi G. (, Pócsi B., Bulyáki A., Kóka S. (Ötvös K.), Kóka R., Urbin P. (Demeter S.), Erdős M., Szabó T., Rácz Zs., Somlyai G. (Jóni E.). Edző: Harbula Balázs. Gól: Urbin P., Nyíregyházi G., Erdős M. (11-esből), Demeter S., Ötvös K.

Barcsay István: – Gyenge napot fogtunk ki, megérdemelten győzött az ellenfél.

Harbula Balázs: – Délelőtt a csengeri, délután az ecsedi sikernek örülhettem. Nagyon egyben volt a csapat, mindenki akarta a sikert, külön öröm, hogy két ifista korú játékosunk is gólt szerzett! Ráadásul nem kaptunk gólt sem! Sok sikert a Csengernek!

Újfehértó–Balkány 4–0 (1–0)

Téglás, 211 néző, v.: Papp F. Újfehértó: Nagy M. – Hudák M., Simonka R., Pallai G., Zámbó D., Ács Á., Angyal N., Szilágyi Á. (gól, gólpassz, nyaka fájt – Csáki B.), Varga J. (Seres K.), Daróczki P., Benke N. (Bodnár Z.). Edző: Piskóti Zsolt. Balkány: Virág Cs. – Fekete B., Kerecsen J., Fodor T. (Rácz T.), Selymes T., Tóth E., Bakosi M. (Haller R.), Vasas T., Csatári E., Pallai B., Zakor J. Edző: Mirgai László. Gól: Benke N. 2, Simonka R., Szilágyi Á.

Piskóti Zsolt: – Az elején megint nagyon rosszul kezdtünk, aztán a gól megnyugtatta a csapatot. Ezután azt gondolom, nem veszélyeztette már semmi a győzelmünket!

Mirgai László: – Nagyon sportszerű mérkőzésen, érdekes módon az első negyedórában mi álltunk kétszer kapussal szembe, majd szöglet után gólt kaptunk. Innentől kezdve az Újfehértó azt játszotta, amit tud és ilyen különbséggel is megérdemelten győzött. Kívánom, nyerjék meg a bajnokságot!

Szabadnapos: Nyírmeggyes.

A Nyíregyháza Spartacus II.–Tarpa mérkőzést május 17-én rendezik.


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 25 17 6 2 56 10 46 57
2. KÁLLÓSEMJÉN SE 25 17 5 3 61 17 44 56
3. NYÍREGYHÁZA II. 25 15 4 6 51 23 28 49
4. TARPA SC 24 13 6 5 52 20 32 45
5. MÁTÉSZALKAI MTK 26 13 4 9 38 28 10 43
6. NYÍRBÉLTEK KSE 25 12 2 11 35 39 -4 38
7. KEMECSE SE 25 11 3 11 47 50 -3 36
8. CSENGER FC 26 9 4 13 46 62 -16 31
9. MÁNDOK VSE 25 8 6 11 33 40 -7 30
10. NYÍRBÁTORI LSE 25 8 5 12 41 59 -18 29
11. NAGYECSED RSE 25 7 8 10 27 34 -7 29
12. VÁSÁROSNAMÉNY 25 7 4 14 33 50 -17 25
13. BALKÁNYI SE 25 6 3 16 26 64 -38 21
14. IBRÁNY SE 25 5 6 14 32 49 -17 21
15. NYÍRMEGGYES SK 25 5 4 16 34 67 -33 19
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

 

Fel Következő