27. forduló (2024.05.11-05.12.)

| Forduló–hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló–hangoló

Nyírmeggyes SK Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
27. forduló
2024.05.11. 17:00

 

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Ha az érettségikhez hasonlítom a mi teljesítményünket, akkor gyakorlatilag megbuktunk a vizsgán. Egy kicsit olyan a helyzet, mintha még kaparnánk a kegyelem kettesért, meglátjuk, mi sül ki belőle.
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Tudjuk, hogy nehéz feladat a következő mérkőzés is, de nem titok, hogy három pont reményében utazunk Nyírmeggyesre.

További mérkõzések:

Szombat

Nyíregyháza II. (8.)–Csenger (9.)
Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Négy idegenbeli mérkőzés után újra itthon játszunk végre. Jó csapat ellen, nehéz mérkőzésre számítok, de győzni szeretnénk.
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, de nagyon szeretnénk bizonyítani az elmúlt időszak halovány teljesítménye miatt. Pontosan szeretnénk hazatérni.

Vásárosnamény (14.)–Kótaj (11.)
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Sorsdöntő meccs lehet ez számunkra. Az utolsó négy fordulóban a lehető legtöbb pontot kell megszereznünk, hogy kivívjuk a bennmaradást.
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nem téveszt meg minket ellenfelünk múlt heti eredménye, nehéz mérkőzésre számítunk, így készülünk. Igyekszünk ponttal, pontokkal eljönni Naményból.

Nyírbéltek (13.)–Mándok (1.)
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Jó csapat ellen játszunk, nem véletlenül áll első helyen a Mándok, de mindig jobb az élcsapatok ellen játszani, mint a vége felé lévő csapatokkal. Mi mindent megteszünk azért, hogy jó eredményt érjünk el, hiszen nincs annál nagyobb győzelem, mint esetleg az első helyezettet megverni!
Kocsis János, a Mándok edzője: – Kiváló hozzáállást és maximális mentalitást látok, nemcsak a mérkőzéseken, hanem a hétközi edzéseken is. Nagyon bízom abban, hogy ez végigkísér minket a bajnokságon. Ha így lesz, most is lesz esélyünk, hogy három pontot szerezzünk.

Újfehértó (6.)–Mátészalka (3.)
Matévi Csaba, az Újfehértó elnöke: – Sok sérüléssel küszködünk, ötsárgásunk is van, ennek ellenére is győzelemre fogunk játszani.
Makszim Gábor, a Mátészalka edzője: – Egy hét alatt mindkét csapatnak ez lesz a harmadik mérkőzése, reméljük, ez nem fogja rányomni a bélyegét a összecsapásra. Nincs hibázási lehetőség, szeretnénk három ponttal hazatérni Újfehértóról!

Kemecse (12.)–Tarpa (2.)
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nagy az érdeklődés a hétvégi mérkőzés iránt. Megkímélt pályán, frissen várjuk a találkozót.
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Három pont megszerzése a cél a hétvégi mérkőzésen.

Nagyecsed (5.)–Nagykálló (10.)
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Jön az újabb megmérettetés, amelyen szeretnénk megfelelni, de intő jel az, hogy ősszel közünk nem volt a meccshez!
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Jó formában lévő Ecsedhez utazunk, nem lesz könnyű mérkőzés, de megpróbálunk jó eredményt elérni.

Vasárnap

Kállósemjén (4.)–Nyírbátor (7.)
Ovszijenko Vologyimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – A múlt heti kudarc után javítani készülünk itthon, bízunk benne, hogy sikerül.
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Sűrű a program, két bajnoki mérkőzésünk között kupameccset is játszottunk. Nem tudom, hogy a sérültjeink, betegeink hogyan épülnek fel – szerintem a hátralévő négy mérkőzést már úgy kell végigcsinálnunk, amennyien most vagyunk –  de a szerdán, Tarpán mutatott hozzáállással Semjénben is van keresnivalónk.Tudósítások, eredmények

1–4  
(1–2)
Nyírmeggyes SK   Ibrány SE

Nyírmeggyes, v.: Papp F. (Szilágyi Cs., Lengyel A.)

Nyírmeggyes SK: Major – Banga, Szabó (Kujbus), Nagy, Farkas, Ács, Batizi Pócsi, Preg, Sitku, Hornyák, Drabik. 
Edző: Siska Attila.

Ibrány SE: Tóth N.– Barzó G., Kiss P. (Farkas M.), Lukács B., Kállai G., Csatári B., Bertók D., Novák Zs., Ács Á. (Bészély G.), Szabó M., Hornyák M. (Oláh P.). 
Játékos-edzők: Tóth Norbert, Kiss Péter.

Gól: Nagy Zs. (6.), illetve Ács Á. (34.), Kiss P. (44.), Lukács B. (52.), Bészély G. (92.).

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője:– Ezen a mérkőzésen sok mindenhez hasonlítottunk, de legkevésbé egy futballcsapathoz. Sajnos teljesen reális az eredmény.
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője:– Gratulálok a srácoknak, megérdemelt győzelmet arattunk. Tesszük tovább a dolgunkat.

További eredmények:

Nyíregyháza II.–Csenger 6–1 (3–1)
Nyíregyháza, v.: Pethő.
Nyíregyháza II.: Sarkadi – Czimer (Spisák), Varga, Bodnár, Kiss, Asztalos, Horváth, Szabó (Chrien), Pók, Konzili, Forgó. Edző: Szatke Zoltán.
Csenger: Korompai – Nagy (Gere), Szedlacsek, Osváth (Katona), Popovics (Nyéki), Csorvási, Jónás, Antal, Gaál (Nagy M.), Bence (Oláj), Barcsay. Edző: Juhász Ferenc. 
Gól: Szabó, Bodnár 2-2, Korompai (öngól), Varga, illetve Barcsay.
Szatke Zoltán: – Négy idegenbeli mérkőzés után végre itthon játszottunk és szép gólokat szerezve sikerült nyernünk.
Juhász Ferenc: – Hatalmas nagy pofonba szaladtunk bele, amit a játék képe alapján meg is érdemeltünk. El kell gondolkodni mindenkinek, és ha tud, belenézni abba a bizonyos tükörbe. Gratulálok a Nyíregyházának!

Vásárosnamény–Kótaj 2–2 (0–1)
Vásárosnamény, v.: Tóth.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Újvári (Barta), Szabó, Zán, Deskó, Kopor, Danó (Balogh), Deák, Illés, Orosz. Edző: Piskóti Zsolt.
Kótaj: Reszler – Sallai, Hangácsi, Nagy, Illés, Papp, Dencs, Bagoly, Boros, Csatári (Csikós), Molnár. Edző: Seregi Mihály. 
Gól: Orosz, Géci, illetve Dencs, Papp.
Piskóti Zsolt: – A csapat maximálisan megérdemelte volna a győzelmet, de hihetetlen, mennyire pechesek vagyunk.
Seregi Mihály: – Megint az utolsó percekben fogyott el a koncentrációnk, végig pariban voltunk a hazai csapattal, amely felkészült a játékunkból. Megérdemeltük az egy pontot, további sok sikert a Naménynak!

Nyírbéltek–Mándok 1–0 (0–0)
Nyírbéltek, v.: Kosztyu.
Nyírbéltek: Ritli – Sidibe, Ramos, Boldizsár E. (Nemes), Sőre (Tóth), Jónucz (Vass), Gyarmati, Fischer, Marozsán (Fleisz), Bányász (Kevert), Boldizsár G. Edző: Gyarmati András.
Mándok: Lőrincz – Králik (Jene), Baksa, Köblös, Holló, Bokor (Koszta), Molnár, Matyi, Jánvári, Cservenyák (Oravecz), Budaházi (Juhász). Edző: Kocsis János. 
Gól: Gyarmati.
Gyarmati András: – Nagyon jó felfogásban játszott a csapat. Egész héten erről beszéltünk, igenis képesek vagyunk erre, hogy ebben az osztályban bárkit megverjünk. Hál’ istennek, ezt be is bizonyították a fiúk, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.
Kocsis János: – Borzasztó gyenge mérkőzésen, értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk.

Újfehértó–Mátészalka 1–2 (1–2)
Újfehértó, v.: Valu.
Újfehértó: Nagy M. – Benke, Csáki (Daróczi V.), Mezei Béla (Varga), Barta (Miterkó), Mezei Balázs (Bodnár), Pallai, Daróczi P., Somogyi, Nagy D., Szilágyi. Elnök: Matévi Csaba.
Mátészalka: Kanócz – Bodó, Sárosi, Fenyőfalvi, Kovács, Csáki (Tangel), Gergely (Kovács), Magyari (Huszti), Bodó, Fejes, Toldi (Lyáh). Edző: Makszim Gábor. 
Gól: Nagy D., illetve Magyari (11-esből), Sárosi.
Matévi Csaba, elnök: – Büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek, nem érdemeltek vereséget. A spori pedig nézzen mélyen magába.
Bákonyi György, szakmai vezető: Hatalmas gratuláció mindenkinek! Ez nagybetűs csapatmunka volt. Győzelmünket a csapatot elkísérő és végig támogató szurkolóknak ajánljuk.

Kemecse–Tarpa 0–1 (0–0)
Kemecse, v.: Balogh.
Kemecse: Baráth – Varga, Hadházi, Boda (Bárdos), Majoros, Szokolai, Tudja, Törő, Gönczör, Balogh, Hokk (Goján). Edző: Sánta Tibor.
Tarpa: Hotra – Prihoda, Nemes (Maksajev), Lovcsikov, Kolesnyik, Bodan, Burdika (Kamisanov), Mihalcsuk, Doloh, Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. 
Gól: Mihalcsuk. Kiállítva: Majoros (59.)
Sánta Tibor: – Nagyon jó mérkőzést láthattunk. Három év alatt talán még ilyen jó minőségben és szenvedéllyel nem láttam játszani a csapatomat. Nagyon büszke vagyok rájuk és a kedvező eredmény megakadályozásához nem volt elég az ellenfél tizenegy játékosa. Végtelenül csalódott vagyok, hogy ilyen előfordulhat, amit műveltek velünk. Gratulálok a Tarpának és további sok sikert kívánok!
Bubis Iván: – A játékkal nem vagyok elégedett, de az eredménnyel igen.

Nagyecsed–Nagykálló 5–0 (3–0)
Nagyecsed, v.: Fehér.
Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G., Zámbó, Marinas (Nyíregyházi), Ladányi (Pócsi), Bulyáki K. (Somlyai), Bulyáki A., Kóka, Erdős, Szabó (Nagy N.), Lakatos (Jónás). Edző: Harbula Balázs.
Nagykálló: Budaházi – Bencs (Haller), Marozsán Zs., Puluczkai, Homann (Erdei), Sipos, Marinka, Baráz, Anda (Simon), Oláh, Nagy Zs. Edző: Homann Richárd. 
Gól: Bulyáki A., Lakatos, Bulyáki K. (11-esből), Nagy N., Somlyai. Kiállítva: Nagy Zs. (36.).
Harbula Balázs: – Egy újabb nagy különbségű győzelem után csak dicsérni lehet a csapatot. Sok sikert kívánok a Nagykállónak!
Homann Richárd: – Sajnos lerendeztük magunkat minden téren, így nem is maradt más hátra, mint hogy gratuláljak a Nagyecsednek. További sok sikert!

Kállósemjén–Nyírbátor 2–2 (2–1)
Kállósemjén, v.: Valu. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos B., Hegedűs, Lipcsei, Szabó I. (Ferencz), Pekk, Kornutjak, Hamza, Szabó S. (Katona), Danó Zs. (Pallai), Lakatos L.. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Nyírbátor: Kopasz – Nógrádi, Erdei, Szűcs, Orosz (Danó M.), Varga, Bakosi, Tóth, Terdik, Bakó, Kun (Kovács). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Hegedűs, Lakatos B., illetve Kun, Erdei (11-esből).
Vologyimir Ovszijenko: – No comment…
Erdei Zoltán: – A mai mérkőzésen rászolgáltunk az egy pontra. Sokat tettünk érte, hogy így alakuljon, mindenki szívét-lelkét kitette a pályára. További sok sikert a Kállósemjénnek.


Tabella:

1. TARPA SC 27 18 4 5 61 25 36 58
2. MÁNDOK VSE 27 17 5 5 61 22 39 56
3. MÁTÉSZALKAI MTK 27 16 7 4 61 28 33 55
4. KÁLLÓSEMJÉN SE 27 15 7 5 61 34 27 52
5. NAGYECSED RSE 27 16 3 8 59 36 23 51
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 27 14 6 7 66 41 25 48
7. NYÍRBÁTORI LSE 27 13 7 7 64 46 18 46
8. NYÍREGYHÁZA II. 26 11 3 12 52 49 3 36
9. CSENGER FC 27 9 5 13 59 70 -11 32
10. NAGYKÁLLÓI VSE 27 8 7 12 33 53 -20 31
11. KÓTAJ SE 26 7 10 9 47 58 -11 31
12. NYÍRBÉLTEK KSE 27 8 3 16 32 59 -27 27
13. KEMECSE SE 27 7 5 15 42 56 -14 26
14. IBRÁNY SE 27 6 4 17 24 62 -38 22
15. VÁSÁROSNAMÉNY 27 6 5 16 34 58 -24 20
16. NYÍRMEGGYES SK 27 2 3 22 29 88 -59 9

 Forrás: KM-Sport

 

Fel Következõ