29. forduló (2023.05.20-21.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Újfehértó SE Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.

29. forduló

2023.05.21. 17:00

 

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Két mérkőzés maradt a bajnokságból, számunkra mindkettő bajnoki döntővel ér fel. Nem hibázhatunk, ha megszeretnénk tartani az első helyünket.
Kató István, az Ibrány edzője: – A kialakult helyzet miatt még egyik csapat sem dőlhet hátra. Szervezett, egységes ellenfélnek tartom a Fehértót, amely a mérkőzés esélyese, ha eredményesek akarunk lenni, meg kell találni a megfelelő harcmodort.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (12.)–Balkány (14.)

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Kevesen vagyunk, tizenkét-tizenhárom játékossal küzdöttük végig a tavaszt. Az idősebb játékosaim szinte kivétel nélkül sérülten, becsületből vállalják a mérkőzéseket hétről hétre. Sajnos, olyanok is akadnak, akik semmilyen felelősséget, semmilyen alázatot nem hajlandóak tenni a vásárosnaményi csapatért. Egyszerűen sz… mindenre. Teljesen hülyének néznek engem és a csapattársaikat is. Ennek ellenére bízom benne, hogy meg fogom találni azt a tizenegy focistát, aki kiteszi a szívét-lelkét a pályára és megnyeri a hétvégi meccset!

Mirgai László, a Balkány edzője: – A múlt heti Ibrány elleni mérkőzésen elszomorító volt a játékosok többségének hozzáállása. Olyan meccsen, amelyen egy győzelemmel akár a bennmaradást is kiharcolhattuk volna. Sajnos, szakmai munkát már hónapok óta nem lehet végezni, hiszen öt-hat játékos jár edzésre, ez még a megye kettőben is kevés… Az már nagyobb baj, ha egy csapatból rajtam kívül csak három-négy futballista akar csak megragadni az első osztályban. Van még két mérkőzés, vannak még csodák, cáfoljanak meg a játékosok, hogy ennél többet tudnak! A remény hal meg utoljára, meglátjuk, mi sül ki ebből.

Mándok (8.)–Kállósemjén (2.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Az elmúlt hetek eredményes szereplését folytatva szeretnénk búcsúzni közönségünktől.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Jól felkészült csapathoz látogatunk, tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű, de csak a győzelemben gondolkodunk.

Nyírmeggyes (15.)–Nyírbéltek (7.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Közeledünk a szezon végéhez, ami sajnos, a létszámon is érződik. Bármilyen bő kerettel kezdjük a szezont, sajnos a végére mindig elfogyunk. Össze kell szorítani a fogunkat és a hétvégi mérkőzésen mindenképp be kell gyűjteni a pontokat. Ismét hosszú időre kidőlt egy játékosunk, Hornyák Zsolt munkahelyi elfoglaltság miatt lesz távol. Neki kitartást kívánunk és várjuk vissza!

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű feladat Meggyesen, de megpróbálunk mindent kiadni magunkból.

Mátészalkai MTK (5.)–Kemecse (6.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A szezon az utolsó hazai mérkőzésére készülünk, szeretnénk szépen búcsúzni közönségünktől.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Nem lesz egyszerű, de annyira bonyolult sem.

Csenger (10.)–Nyírbátor (9.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A szezon utolsó bajnoki meccsére készülünk, remélem, keretbe tudjuk foglalni a tavaszi szereplésünket, és hazai környezetben megszerezzük második győzelmünket.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Tudom, hogy a Csengernek ez lesz az utolsó mérkőzése a szezonban, főleg hazai pályán nyilván szépen szeretne búcsúzni. De ha a múlt heti hozzáállást veszem alapul, akkor ebbe nekünk is lehet beleszólásunk.

Nagyecsed (11.)–Tarpa (4.)

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Végre „otthon” játszunk négy idegenbeli meccs után. Kimeríthetetlennek tűnik a vendégek kerete, ettől függetlenül szeretnénk meglepni őket

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Ez a mérkőzés ugyanolyan fontos, mint a szerdai volt. Ráadásul semmivel nem lesz egyszerűbb, de egy olyan fiatal csapatnak, mint a miénk, ez nem lehet kifogás. Ugyanúgy készülünk, ahogy eddig, remélem sikeresek leszünk a hétvégén.

(A mérkőzést Nyírcsaholyban rendezik)

Szabadnapos: Nyíregyháza Spartacus II


Tudósítások, eredmények

Újfehértó SE–Ibrány SE 0–1 (0–0)

Téglás, 221 néző, v.: Goneth B. 

Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Szilágyi Á., Varga J., Mezei B., Angyal N., Hudák M., Pallai G., Daróczi P., Benke N. Edző: Piskóti Zsolt. 

Ibrány: Krizsanovszki Á. – Mező P., Molnár Z. (Barzó G.), Lukács B. (Bégányi B.), Kállai G., Kiss P. (Pápa Sz.), Farkas M., Buka B., Szabó M., Nagy D. (Bészély G.), Zubora T. Edző: Kató István. 

Az ibrányi védelem minden újfehértói támadást visszavert
(Fotó: szabolcsfociinfo.hu)

Gól: Molnár Z.

Piskóti Zsolt: – Jelenleg nem szeretnék nyilatkozni, ezt még át kell gondolni. Gratulálok az ifi második helyéhez!

Kató István: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Kihívás volt számunkra ez a mérkőzés, örülök annak, hogy minden játékos megmutatta, mire is képes valójában.

Szabadnapos: Nyíregyháza Spartacus II.

 


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Balkány 3–0 (1–0)

Vásárosnamény, 197 néző, v.: Pethő P. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I. (Újvári A.), Tóth F., Ujvári P. (Varga G.), Berec G., Szabó R., Deskó D., Kopor A., Barta F. (Nagy Á.), Illés G. (Deák M.), Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Balkány: Kanócz B. – Fekete B., Zakor G., Fodor T. (Csatári E.), Selymes T. (Tóth E.), Haller R., Vasas T., Németi M., Kerecsen J., Zakor J., Pallai B. Edző: Mirgai László. Gól: Barta F. (11-esből), Szabó R., Ujvári P. Kiállítva: Kopor A. (66. perc)

Bardi Gábor: – Gratulálok a csapatomnak, a minimális célt, a bennmaradást a mai meccsel sikerült elérni. A mérkőzésről annyit, hogy a fordulópontokból mi jöttünk ki jobban. Minden tiszteletem Mirgai mesteré, és innen üzenem neki: tartson ki!

Mirgai László: – A múlt héten az Ibrány ellen egy nagyon fontos kiesési rangadót elbuktunk úgy, hogy Paráda spori egy teljes jogos 11-est megfújt 0-0-nál, nem is vitatkoztunk rajta, mert véletlenül sem nyúlt bele a meccsbe. Ma úgy jöttem ki a meccsre, hogy csendben végignézem, mert a Naménnyal nagyon jó a kapcsolatom, gondoltam, játsszunk egy jót. Az első félidőben kimondottam jól futballoztunk, három-négy nagy lehetőségünk volt, erre a 44. percben megadott a bíró egy olyan 11-est, amit még az ellenfél játékosai is megmosolyogtak. Már a hazai játékosok is visszafelé mentek, nem akarták elhinni, hogy ezért büntetőt adtak, Ezzel bele is nyúlt a mérkőzésbe, majd a második félidőben megvolt az egyenlítési lehetőségünk, kapufát rúgtunk, mentünk előre, ezt jól kihasználtak a hazaiak és két kontrával eldöntötték a találkozót. Minden tiszteletem a JB küldőjének, de hogy lehet az, hogy egy helyi kötődésű játékvezetőt küldenek, aki itt dolgozik? Minket edzőket, ha megszólalunk eltiltanak, ők pedig megsértődnek, eldönthetik a meccset, és hétről hétre tönkre tehetik a munkánkat. Őket nem lehet eltiltani bármilyen hibát vétenek, ellentétben velünk…  Nagyon sok sikert kívánok a következő szezonra is a naményi stábnak, nekem pedig el kell gondolkoznom, érdemes-e  tovább dolgozni a megyei labdarúgásban, mert itt a játékvezetők az urak. A helyzetünk olyan, hogy valóban nem érdemeljük meg a bennmaradást, ettől függetlenül az igazságérzetünk működik.

Mándok–Kállósemjén 1–2 (0–1)

Mándok, 222 néző, v.: Hegedűs Cs. Mándok: Lőrincz Zs. – Ari A., Köblös B., Koszta Z., Szokolai M., Gyüre T., Cservenyák T., Matyi Z., Jánvári D., Nagy Á., Pataki I. Edző: Dancs Attila. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos B., Hegedűs T., Kornutjak, Szabó I. (Vass I.), Danó (Gyulai J.), Hamza T. (Páll J.), Pekk T., Törtei T. (Fodor A.), Lakatos L., Gömze A. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. A hajrában csikarta ki a győzelmet és tartotta életben reményét a bajnoki cím megszerzésére a semjéni csapat. Gól: Matyi Z., illetve Pekk T., Hamza T.

Dancs Attila: – A helyzetek és a játék képe alapján is győzelmet érdemeltünk volna. De mivel a vendégek rúgták a végén a gólt, elvitték a három pontot.

Ovszijenko Volodimir: – Azt kaptuk a meccstől, amit vártunk. A Mándok nagyon megnehezítette a dolgunkat, de újfent büszke vagyok minden egyes játékosunkra, akik végig hittel a pozitív eredményben, ezt pedig Hamza Tamás bombagóljával sikerült elérni. További sok sikert a Mándoknak, és megyünk tovább!

Nyírmeggyes–Nyírbéltek 2–0 (2–0)

Nyírmeggyes, 116 néző, v.: Veres J. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G. (Schupler Sz.), Éles B., Preg I. (Gönczör P.), Sitku Á., Máté G., Ács Sz., Csatári Á., Tőkés T. (Sivadó P.), Molnár T. Edző: Kovács László. Nyírbéltek: Ritli R. – Bákai Sz., Boldizsár E. (Kerekes M.), Szabó Á., Nemes Z. (Kevert K.), Szabó S., Jónucz D., Varga M., Fleisz Zs., Tóth L., Fischer P. Edző: Körmös Miklós. Gól: Ács Sz. 2.

Kovács László: – Helyzeteink töredékét kihasználva magabiztos győzelmet arattunk, egy lépéssel közelebb kerültünk célunk elérése érdekében. Örülök neki, hogy Ács Szabi a múlt héten megvette azt a bizonyos góllövő cipőjét. Gyanítom, hogy ez a három pont lesz a legszebb születésnapi ajándékom, köszönöm a srácoknak!

Körmös Miklós: – Egyes játékosaimnak már úgy érzem, múlt héten véget ért a bajnokság, de felhívom a figyelmet, hogy szombaton még van egy meccsünk a Szalka ellen. Gratulálok a Meggyesnek és tovább sok sikert neki!

Mátészalkai MTK–Kemecse 3–1 (2–0)

Mátészalka, 109 néző, v.: Fehér Á. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z. (Virág J.), Lyáh A. (Barta K.), Huszti P. (Gergely B.), Tangel L. (Drabik M.), Csáki J., Gergely M. (Hevele M.), Magyari M., Bodó L., Fejes J. Edző: Kiss Tamás. Kemecse: Baráth B. – Varga K., Hadházi D., Boda B. (Bárdos A.), Majoros Á., Szaffián Sz. (Hokk B.), Törő D. (Hokk Á.), Prakonkham, Kovács I., Sándor D. Edző: Sánta Tibor. Gól: Tangel L., Csáki J., Szántó Z., illetve Ádám D.

Kiss Tamás: – Nagyon jól felkészített és jó futballt játszó Kemecsét sikerült legyőzni, a helyzetek alapján úgy gondolom, teljesen megérdemelten. Így az utolsó hazai meccsünkön meg tudtuk örvendeztetni közönségünket, amiért gratulálok minden egyes játékosunknak, egyben további sok sikert a Kemecsének!

Resán Attila egyesületi elnök: – A győzelemhez élesebbnek kellene lennünk, de tavasszal nem voltunk azok idegenben – most sem!

Csenger–Nyírbátor 2–2 (1–1)

Csenger, 111 néző, v.: Tomori P. Csenger: Korompai M. – Csorvási Á., Antal R., Oláj E. (Popovics N.), Barcsay M., Mészáros T., Osváth S., Petermen P., Gaál K., Bence L., Szedlacsek Á. Edző: Barcsay István. Nyírbátor: Kőrösi N. – Szabó M., Pálvölgyi B. (Erdei Z.), Sőre P., Bakó T., Nógrádi S., Medve M. (Danó M.), Seres P., Kovács G., Török I. (Lukács B.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Barcsay M. 2 (egyet 11-esből), illetve Török I. 2

Barcsay István: – Gratulálok a tizenkét pályára lépő embernek, hogy hazai pályán sikerült pontot szerezni. Köszönjük az egész éves segítséget a város vezetésének, polgármester úrnak, klub vezetésének, a támogatóknak, vállalkozóknak!

Erdei Zoltán: – A múlt heti hozzáállásunkból ezen a mérkőzésen semmit nem láttam viszont, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Nagyecsed–Tarpa 2–0 (1–0)

Nyírcsaholy, 108 néző, v.: Nagy F. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Nyíregyházi G., Pócsi B., Kóka S., Kóka R., Terdik Zs. (Ötvös K.), Urbin P., Szabó T., Rácz Zs., Somlyai G. Edző: Harbula Balázs. Tarpa: Zenikov – Gál R. (Herman), Zajka, Dolináj P., Bodan (Kolesnyik), Romancsuk (Soltis), Kobály M. (Csizikov), Moticska (Lovcsikov), Kofel, Kosztik, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Urbin P. 2

Harbula Balázs: – Talán a szezon a legjobb teljesítményét nyújtottuk az első félidőben, külön öröm, hogy a második játékrészt is meg tudtuk nyerni – így a mérkőzést is. Példás akarás és küzdőszellem jellemezte ma a fiúkat, a kabalababa pedig ismét szerencsét hozott, így jobban fog esni a két kolbász.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 27 19 5 3 68 19 49 62
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 27 18 6 3 60 11 49 60
3. NYÍREGYHÁZA II. 27 15 5 7 52 25 27 50
4. TARPA SC 27 14 7 6 54 23 31 49
5. MÁTÉSZALKAI MTK 27 14 4 9 41 29 12 46
6. KEMECSE SE 27 12 3 12 52 55 -3 39
7. NYÍRBÉLTEK KSE 27 12 2 13 36 43 -7 38
8. MÁNDOK VSE 27 9 6 12 36 43 -7 33
9. NYÍRBÁTORI LSE 27 9 6 12 45 62 -17 33
10. CSENGER FC 28 9 5 14 49 66 -17 32
11. NAGYECSED RSE 27 8 8 11 29 38 -9 32
12. VÁSÁROSNAMÉNY 27 8 4 15 37 55 -18 28
13. IBRÁNY SE 27 7 6 14 34 49 -15 27
14. NYÍRMEGGYES SK 27 6 4 17 38 71 -33 22
15. BALKÁNYI SE 27 6 3 18 26 68 -42 21
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

Fel Következő