30. forduló (2023.05.27.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány Vásárosnamény
Nyír-Wetland vármegyei I. o.

30. forduló

2023.05.27. 17:00

 

Kató István, az Ibrány edzője: – Nehéz szezon van mögöttünk, a bajnokságban és a Magyar Kupában többször kiénekelték a sajtot a szánkból. A kudarcok, a sok egygólos vereség megviselte a játékosokat, embert próbáló feladat volt hétről hétre, edzésről edzésre mentálisan és fizikálisan a lehető legjobb formában tartani őket. Ennek ellenére nagyon sok pozitív változást tapasztaltam nem csak idegenbeli, hanem a hazai teljesítményükön is. Tégláson bebiztosítottuk a bennmaradást, de edzői szemmel át tudom érezni az Újfehértó helyzetét is. Az utolsó mérkőzésünkön lehet, utoljára leszünk így együtt, mindenesetre győzelemmel szeretnénk búcsúzni. Köszönöm mindenkinek, aki ha csak egy jó szóval is, támogatott bennünket!
Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Szeretnénk lehetőséget adni néhány olyan játékosnak, akik kevés szerephez jutottak, ettől függetlenül jó eredmény elérése törekszünk Ibrányban.

További mérkőzések:

Szombat

Újfehértó (2.)–Tarpa (4.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Eljött a bajnokság utolsó fordulója. Nyílván a múlt hét óta nagyon sok minden történt. Először is a csapat nevében mondhatom, rendkívül sajnáljuk, hogy ezzel a nagy eséllyel nem sikerült élni. Két dolog viszont biztos, ezek a játékosok a szezon előtt kitűzött célt biztosan teljesítették és az is, hogy az Újfehértó újra érmet fog szerezni a megyei első osztályban. Minden igazi Újfehértó-szurkolót, aki jóban-rosszban valóban a csapat mellett van, szeretnénk győzelemmel megajándékozni.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A szezon utolsó bajnoki mérkőzésére nincs semmi más kitűzött célunk, minthogy egy jó színvonalú meccset játszunk.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Nyírbátor (9.)–Nagyecsed (11.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Az utolsó bajnoki fellépésen szeretnénk itthon begyűjteni a három pontot.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A lehetőség a kezünkben van, hogy kozmetikázzunk a szezonunkon és egyszámjegyűvé tegyük a legvégét. Biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent meg fog tenni ennek érdekében!

Kállósemjén (1.)–Nyírmeggyes (14.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Maximálisan komolyan készülünk a Meggyes ellen, mindenki átérzi ennek a meccsnek jelentőségét. Mindenképpen csak a győzelem elfogadható számunkra, és mindent megteszünk azért, hogy a remélhetőleg szép számú semjéni szurkolótáborral együtt tudjunk ünnepelni.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Elérkeztünk a szezon utolsó mérkőzéséhez, ahol a legjobb csapat vár ránk, hisz a listavezetőhöz utazunk. A Semjént nagyon jó játékosok alkotják és minden tisztelet az övék, amit a szezon során letettek az asztalra, azonban nekünk is nagy szükségünk van a pontokra, mert nem tudjuk, mit hoz a jövő. Papíron a hazaiak az esélyesebbek, de bizakodó vagyok, mivel tavasszal egy-két csapatot már sikerült elkapni az élmezőnyből.

Kemecse (6.)–Nyíregyháza Spartacus II (3.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Ez az a mérkőzés, amelyről előre nem igazán szeretnék semmit mondani. Igazából előre nem tudunk lépni, és nagyon hátra sem tudunk esni, így a legjobb, ha talpon maradunk.

Burányi Tamás, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Hiába játszottunk jól az utóbbi két meccsen, sajnos, nem sikerült nyerni, ahhoz, hogy ez hétvégén megvalósuljon, meg kell találni a góllövő cipőnket.

Nyírbéltek (7.)–Mátészalkai MTK (5.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Ez sem lesz egy sétagalopp, mert a végére nagyon elfogytunk, de hiszem, hogy a tizenhárom egészségesnek mondható játékos kiteszi szívét-lelkét a pályára, és szépen fogunk tudni búcsúzni ettől a szezontól.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A szezon utolsó mérkőzésére készülünk, természetesen szeretnénk szépen búcsúzni, a minket elkísérő szurkolóinkat megörvendeztetni.

Balkány (15.)–Mándok (8.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Hál’ istennek elérkezett az utolsó bajnoki mérkőzés, senkinek nem kívánok ilyen tavaszi szezont, mint amit átéltünk. Hogy mit remélhetek a csapattól és a három játékvezetőtől, azt csak a jó isten tudja. Kíváncsian várom én is a meccset.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Az elmúlt bajnoki meccsen a játék nagyon jó volt, viszont a győzelem hiányzott, amit ezúttal szeretnénk pótolni.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Szabadnapos: Csenger


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Austria Juice-Vásárosnamény 2–2 (0–0)

Ibrány, 152 néző, v.: Oláh G. 

Ibrány: Krizsanovszki Á. – Mező P., Molnár Z., Lukács B. (Bészély G.), Kállai G., Kiss P. (Farkas M.), Buka B., Barzó G. (Pápa Sz.), Szabó M., Nagy D. (Bégányi B.), Zubora T. Edző: Kató István. 

Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Ujvári P., Szabó R., Deskó D., Nagy Á., Barta F. (Varga G.), Újvári A. (Deák M.), Illés G., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. 

Gól: Lukács B. 2, illetve Ujvári P. 2

Kató István: – Igazságos döntetlennel zártuk a bajnokságot. Célunkat elértük, ami a lelkes és odaadó vezetők, Trencsényi Imre polgármester úr és Kulcsár Béla elnök úr nélkül biztos, hogy nem vált volna valóra. Gratulálok az ificsapat hatodik helyéhez. Szanyi Béla törzsszurkolónknak sok boldog születésnapot kívánunk!

Bardi Gábor: – Először is szeretek Ibrányba járni, picike időt taknyos gyerekként töltöttem ebben a városban! Jó, de sok rossz emlékeket is ilyenkor mindig a fejemhez vágnak. A mai mérkőzésről annyit, hogy mind a két csapat győzelemre játszott és igazságos eredmény született. Jó játékvezetés mellett. A csapatról pedig annyit, hogy fél évre jöttem ide, de megszerettem őket, viszont nem tudom, mit hoz a jövő!


További eredmények:

Újfehértó–Tarpa 2–1 (2–0)

Téglás, 121 néző, v.: Valu T. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Mezei B. (Seres K.), Angyal Á., Hudák M. (Zámbó D.), Pallai G., Daróczi P. (Varga J.), Somogyi T. (Bodnár Z.), Ács Á. (Szilágyi Á.), Benke N. Edző: Piskóti Zsolt. Tarpa: Zenikov – Zajka, Dolináj P., Bodan (Csizikov), Romancsuk (Kucsinszki), Moticska (Kobály M.), Kofel, Herman, Kosztik (Kolesnyik), Prihoda, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Somogyi T., Benke N., illetve Kobály M.

Piskóti Zsolt: – Ezüstbe borult Újfehértó. Mind az ifi-, mind pedig a felnőttcsapat második lett, emelem kalapom és gratulálok nekik! Jó pihenést mindenkinek!

Bubis Iván: – Az első félidőben saját hibáinkból kaptuk a gólokat, a másodikban csak szépíteni tudtunk a végeredményen.

Nyírbátor–Nagyecsed 1–3 (1–1)

Nyírbátor, 117 néző, v.: Kondor M. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Szabó M., Danó M., Bakó T. (Lukács B.), Nógrádi S. (Kovács G.), Lukács T., Pálvölgyi B. (Medve M.), Erdei Z., Seres P., Török I. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Nyíregyházi G. (Rácz Zs.), Pócsi B., Kóka S. (Jónás M.), Kóka R., Urbin P. (Jóni E.), Erdős M., Szabó T. (Ötvös), Somlyai G. Edző: Harbula Balázs. Gól: Danó M., illetve Sarkadi G., Nyíregyházi G., Somlyai G.

Erdei Zoltán: – Az első félidőben úgy gondolom, lezárhattuk volna a mérkőzést, a gól mellett még két nagy helyzetünk volt. Sajnos, a szünet után már nem ismertem a csapatra, az Ecsed fölénk tudott kerekedni.

Harbula Balázs: – A második félidő alapján szerintem megérdemeltük a győzelmet. Köszönjük a település, a polgármester úr és a szurkolók egész éves támogatását. Jó pihenést kívánok!

Kemecse–Nyíregyháza Spartacus II 3–2 (1–1)

Kemecse, 144 néző, v.: Vitkai. Kemecse: Baráth B. – Hokk Á , Kovács I., Phrakonkham Á., Varga K., Sándor D. (Szűcs F.), Hadházi D., Majoros Á., Csáki P., Boda B. (Balogh G.), Ádám D. (Bárdos A.). Edző: Sánta Tibor. Nyíregyháza Spartacus II: Talián L. – Vámos G., Herczku A., Szücs D., Kardos K. (Tagai A.), Bertók M., Hunyadi B. (Kiss P.), Gönczör R., Cseh N. (Torkos M.), Erdei M. (Kovács N.), Szopkó V. (Czimer M.). Edző: Burányi Tamás. Gól: Ádám D., Sándor D. (11-esből), Boda B., illetve Cseh N., Kovács N.

Resán Attila egyesületi elnök: – Az, ami szép volt az az ősz volt, de a tavaszt is sikerült egy igazán izgalmas közönségszórakoztató meccsel zárni. Szép volt fiúk! Kellemes pihenést kívánunk minden labdarúgást kedvelőnek a jövő szezon kezdetéig. Ui : Holnap szorítunk a Szparinak , hogy sikerüljön az osztályozó és maradjon az NB II-ben!

Burányi Tamás: – Úgy érzem, nem érdemeltünk vereséget, egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna. De így is sikerült megszerezni a harmadik helyet, ehhez gratulálok a csapatnak!

Nyírbéltek–Mátészalkai MTK 0–3 (0–2)

Nyírbéltek, 53 néző, v.: Papp F. Nyírbéltek: Körmös M. – Ricsei F., Bákai B., Szabó Á., Nemes Z. (Kevert K.), Szabó S. (Kerekes M.), Jónucz D., Varga M., Tóth L., Fleisz Zs., Fischer P. Edző: Körmös Miklós. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z. (Farkas Z.), Lyáh A. (Virág J.), Huszti P., Tangel L. (Drabik M.), Csáki J., Gergely M. (Barta K.), Magyari M. (Gergely B.), Bodó L., Fejes J. Edző: Kiss Tamás. Gól: Csáki J., Bodó L., Szántó Z.

Körmös Miklós: – A vereség ellenére büszke vagyok csapatomra, mert teljesítettük a kitűzött célt. Köszönjük mindenkinek, aki bármivel támogatta a csapatot, a szurkolóinknak a biztatást a polgármesteri hivatalnak a segítséget. Reméljük lesz ennél jobb is! Hajrá, Béltek!

Kiss Tamás: – Először is gratulálok a fiúknak a mai győzelemhez. Úgy érzem, teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Szeretnénk megköszönni a város vezetésének az egész éves támogatást, illetve minden egyes szponzorunknak, vezetőinknek a segítséget és azt, hogy mindig mellettünk álltak. Mindenkinek jó pihenést kívánok!

Balkány–Mándok 4–0 (1–0)

Balkány, 146 néző, v.: Fehér Á. Balkány: Kanócz B. – Zakor G. (Bakosi M.), Fodor T., Tóth E., Haller R., Vasas T., Csatári E., Németi M., Kerecsen J., Zakor J. (Selymes T.), Pallai B. Edző: Mirgai László. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Ari A., Köblös B., Koszta Z., Matyi Z., Jánvári D., Cservenyák T., Nagy Á., Pataki I., Dancs A. Edző: Dancs Attila. Gól: Kerecsen J. 2 (mindkettőt 11-esből), Selymes T., Nagy Á. (öngól). Kiállítva: Cservenyák T. (19. perc).

Mirgai László: – Nagyon kegyetlen tavaszi szezon végén csak sikerült kivívni a bennmaradást. Azt gondolom, most volt ennyi különbség a két csapat között, mert nem játszottunk jól, de legalább eredményesen. Jövő héten mindenképpen leülünk elnök úrral, két éve vagyok a csapatnál, mindkétszer sikerült a célt, a megkapaszkodást elérni, de nem látom a fényt az alagút végén. Úgy fest, hogy hamarosan nem lesz javulás ezen a téren, az én maradásom is kérdéses… Köszönöm mindenkinek, aki segítette, támogatta az egyesületet. Attól a két játékvezetőtől, akiket korábban felfokozott idegállapotban megbántottam, bocsánatot kérek, sok sikert nekik a továbbiakban!

Dancs Attila: – Egy pozitívuma volt a mai meccsnek, hogy ez volt az utolsó…

Szabadnapos: Csenger


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 28 20 5 3 73 20 53 65
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 28 19 6 3 62 12 50 63
3. NYÍREGYHÁZA II. 28 15 5 8 54 28 26 50
4. MÁTÉSZALKAI MTK 28 15 4 9 44 29 15 49
5. TARPA SC 28 14 7 7 55 25 30 49
6. KEMECSE SE 28 13 3 12 55 57 -2 42
7. NYÍRBÉLTEK KSE 28 12 2 14 36 46 -10 38
8. NAGYECSED RSE 28 9 8 11 32 39 -7 35
9. MÁNDOK VSE 28 9 6 13 36 47 -11 33
10. NYÍRBÁTORI LSE 28 9 6 13 46 65 -19 33
11. CSENGER FC 28 9 5 14 49 66 -17 32
12. VÁSÁROSNAMÉNY 28 8 5 15 39 57 -18 29
13. IBRÁNY SE 28 7 7 14 36 51 -15 28
14. BALKÁNYI SE 28 7 3 18 30 68 -38 24
15. NYÍRMEGGYES SK 28 6 4 18 39 76 -37 22
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

Fel Következő