2. forduló (2022.08.19-21.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nyírmeggyes SK Ibrány SE
2022.08.21. 17:00

Nyír-Wetland megyei I. osztály

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, a hazai pálya meghozza a szerencsénket. Az előző mérkőzésen is megvoltak a lehetőségeink, bízom benne ezúttal eredményesek is leszünk. A srácok egyre éhesebbek a sikerre, ami a heti edzésmunkájukon is látszik. Ha ezzel a hozzáállással megyünk fel a pályára hétvégén, itthon tarthatjuk a három pontot.

   

Kató István, az Ibrány edzője: – Az előjelek biztatóak annak ellenére, hogy több játékos sérüléssel bajlódik. Nehéz mérkőzésre számítok, ugyanakkor, ha a játékunk pontosabb lesz, mint a nyitófordulóban, ebben az esetben lehet keresnivalónk.


További mérkőzések:

Péntek

Tarpa–Nagyhalász

Oleg Lutkov, a Tarpai edzője: – Próbáltuk elemezni a múlt heti hibáinkat és ebből tanulni! Ennek megfelelő edzésmunkát végeztünk, hazai pályán pedig csak a győzelem elfogadható.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Valószínűleg kilométerben gazdag meccs lesz, Tarpa azért nem itt van… A hazaiak megvannak minőségben és mennyiségben is, a spájzból mindig előkapnak egy-egy ügyes „pulyát”. Készülünk tisztességgel, szeretnénk kellemes meglepetéssel előrukkolni az értünk szorítóknak.

(A mérkőzés 19 órakor kezdődik)

Vasárnap

Nagyecsed–Kemecse

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – A rajtot jól elkapó vendégcsapatot fogadunk, hazai pályán viszont szeretnénk mi is sikeresen bemutatkozni. Sajnos, a nyitómeccs meglehetősen komoly áldozatokkal járt, nem elég, hogy elpuskáztunk sok helyzetet, három játékosunk megsérült. Ettől függetlenül tervünk a három pont begyűjtése.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Azon vagyok, hogy ne üljünk fel a körhintára, mert akkor nem kell figyelni rá, mikor szálljunk le róla. The Show Match Go On!

Csenger–Nyírbéltek

Barcsay István, a Csenger edzője: – Egy jól kezdő újonccsapat látogat hozzánk, reméljük, a fiatalok fel tudnak nőni a feladathoz és végre mi is megszerezzük első bajnoki pontjainkat.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Csengerből pontot, pontokat elhozni piszok nehéz feladat lesz, mivel évek óta meghatározó csapat a megye egyben – egy nagyon jó edzővel, aki tudja őket motiválni. De remélem, nem esünk át a ló túl oldalára a nyitányon aratott győzelem után, ugyanolyan bátran és fegyelmezetten fogunk ezúttal is futballozni, mert akkor elérhetjük célunkat.

Nyíregyháza Spartacus II.–Kállósemjén

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Hétvégén, hazai pályán mindenképpen szeretnénk javítani, a jó erőkből álló vendégek ellen!

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Az első akadályt sikeresen megugrottuk, bízom a csapat további jó teljesítményében, ha betartjuk a megbeszélteket úgy gondolom, van keresnivalónk és ponttal vagy pontokkal távozhatunk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Mátészalkai MTK–Balkány

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az első hazai mérkőzésünket vívjuk vasárnap, amelyen természetesen egyértelmű célunk a három pont megszerzése. Nyilván nem lesz könnyű dolgunk, mert a Balkány jól felkészített csapat, viszont, ha a támadóharmadban jó döntéseket tudunk hozni, akkor sikerrel vehetjük ezt az akadályt.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Mátészalka játékoskerete benne van a top háromban, nem véletlenül áldoztak ennyit az igazolásokra. Természetesen megpróbálunk mindent megtenni a pontszerzés érdekben, noha tudjuk, ez nem lesz egyszerű feladat. Ha azokat a taktikai hibákat ki tudjuk javítani, melyek az első bajnokin megmutatkoztak, érzésem szerint bármi megtörténhet.

Mándok–Austria Juice-Vásárosnamény

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Ellenfelünk nagyon jó erőkből áll, magabiztos és imponáló felkészülést tudhat maga mögött. Az első bajnokin nagy csatában maradtak alul, ezért biztos javítani szeretnének. Nagyon motivált Naményra számítok. Ha az első fordulóban mutatott játékunkat tovább tudjuk csiszolni és megfelelő önbizalommal, hittel játszunk, akkor reméljük, az első hazai meccsünket sikerrel tudjuk ünnepelni. Ennek érdekében viszont biztos, hogy vért kell izzadni!

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Mindenképpen szeretnénk javítani, „pontosan” távozni, bár tudjuk, nagyon nehéz mérkőzés lesz. Abban biztos vagyok, a kilátogató szurkolók éles, kiélezett meccset fognak látni.

Nyírbátor–Újfehértó

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A rosszul sikerült rajt után máris itt a lehetőség a javításra, ismét hazai környezetben lépünk pályára a jó erőkből álló Újfehértó ellen.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Jól sikerült a rajt, minden megszerzett pontnak, pláne idegenben hatalmas értéke van. Szeretnénk folytatni a pontok gyűjtését, nyílván minden mérkőzéshez így állunk hozzá. A Nyírbátort masszív, szervezett, játszó csapatnak tartom, ezért véleményem szerint egy férfias, izgalmas meccset fogunk játszani.

 


 

Tudósítások, eredmények

Nyírmeggyes SK–Ibrány SE 2–2 (1–2)

Nyírmeggyes, 93 néző, v.: Hegedűs Cs.

Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G., Ács Sz., Székelyi N. (Domokos M.), Batizi-Pócsi N., Folytán Z. (Preg I.), Gönczör P., Csatári Á., Molnár T. (Sivadó P.), Hadadi K. (Máté G.). Edző: Kovács László.

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Mező P., Molnár Z. (Buka B.), Kállai G., Kiss P. (Blága T.), Nagy E., Szikszay S. (Bészély G.), Nagy D. (Horváth N.), Jeddi B., Zubora T. Edző: Kató István.

Gól: Ács Sz., Hadadi K., illetve Jeddi B., Kiss P.

Kovács László: – Egyik szemem sír, a másik nevet. Összességében ajándékoztunk egy pontot az ellenfélnek, de örülök, hogy végre elkezdtük a pontgyűjtést. További sok sikert az Ibránynak!

Kató István: – Végig győzelemre játszottunk, a két rúgott gól mellett számtalan lehetőséget elpuskáztunk, megérdemeltük volna a három pontot.


További eredmények:

Tarpa–Nagyhalász 5–1 (2–0)

Tarpa, 159 néző, v.: Oláh G. Tarpa: Halcsitszki – Zajka (Dolináj P.), Tupik, Bodan (Savkin.), Hilka (Romancsuk), Barta K., Kofel, Herman (Rozman S.), Kostik, Lovincsuk, Moticska (Kobály M.). Edző: Oleg Lutkov. Nagyhalász: Kőrösi N, – Varga B., Tóth L., Rőth A. (Mészáros T.), Tóth G., Kató I., Kölcsi A., Korsoveczki A., Simon D. (Bajusz M.), Borbély M., Oláh L. (Dénes S.). Edző: Nagy Lajos. A beregiek az első félidőben két szépségdíjas góllal ágyaztak meg sikerüknek, majd a szünet után – szó szerint – megfejelték az előnyt. A második játékrész derekán emberhátrányba kerültek a vendégek, ami végképp megpecsételte sorsukat. Gól: Bodan 2 (egyet 11-esből), Herman, Moticska, Savkin, illetve Bajusz M. Kiállítva: Kató I. (69.)

Oleg Lutkov: – Maximálisan elégedett vagyok a csapattal. Nagyon jól játszottunk, szebbnél szebb gólokat szereztünk, megérdemelt a mai győzelmünk. Köszönjük a szurkolók támogatását. Győzelmünket idősebb Sándor Istvánnak és Fejes Tibornak ajánljuk születésnapjuk alkalmából!

Nagy Lajos: – „Kizacskóztunk”, ilyenkor mit szoktak mondani? Gratulálok az ellenfélnek.

Nagyecsed–Kemecse 1–2 (0–2)

Nagyecsed, 118 néző, v.: Kosztyu J. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Terdik Zs., Urbin P., Pócsi B., Bulyáki K., Bulyáki A. (Hadházi S.), Kóka S. (Tóth F.), Kóka R. (Rácz Zs.), Bernáth M. (Erdős M.). Edző: Kósa József. Kemecse: Baráth B. – Hadházi D., Boda B. (Szaffián Sz.), Majoros Á. (Bárdos A.), Ádám D., Szilágyi D., Phrakonkham (Mészáros M.), Hokk Á. (Kovács I.), Törő D., Balogh G., Hokk B. Edző: Resán Attila. Gól: Terdik Zs., illetve Hadházi D. (11-esből), Ádám D.

Kósa József: – Az első félidőben a nagyon jól játszó Kemecse meglepett bennünket, a folytatásban a sok kidolgozott helyzet ellenére sem tudtunk pontot szerezni.

Resán Attila: – Az első félidei könnyed, jó játékunkat sikerült az öltözőben küszködésre cserélni. De sikerült így is elhoznunk a három pontot!

Csenger–Nyírbéltek 4–1 (2–0)

Csenger, 177 néző, v.: Bíró Cs. Csenger: Sass I. – Mészáros T. (Jónás G.), Popovics N., Nagy M., Csorvási Á., Barcsay M. (Szedlacsek Á.), Antal R., Nyéki K., Bence L. (Peterman P.), Osváth S., Lengyel M. (Katona P.). Edző: Barcsay István. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F. (Nemes Z.), Hohágyi A. (Szabó Á.), Bákai B., Boldizsár E., Szabó S. (Kerekes M.), Jónucz D., Gyarmati A., Sárga Zs., Orosz E., Fleisz Zs. Edző: Körmös Miklós. Gól: Lengyel M. 2, Barcsay M., Nagy M. illetve Szabó S. Kiállítva: Antal R. (38. perc)

Barcsay István: – Úgy gondolom, ezzel a hozzáállással van keresnivalónk a folytatásban is. A mai mérkőzésen mindenki a maximális teljesítményt nyújtotta, ráadásul több, mint egy félidőt emberhátrányban futballoztunk. Gratulálok fiúknak, köszönjük a közönség támogatását.

Körmös Miklós: – A játék minden elemében felülmúlt bennünket a Csenger, még tíz emberrel is, így csak gratulálni tudok és további sok sikert kívánni nekik!

Nyíregyháza Spartacus II.–Kállósemjén 0–0

Örökösföld, 208 néző, v.: Pethő P. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Herczku A., Oláh B. (Tangel L.), Hunyadi B., Torkos M., Kardos K., Girdán L., Szücs D., Nagy G., Ferenczi B. (Batta G.), Tagai A. Edző: Tudja Dávid. Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza T., Szabó I., Danó Zs. (Lakatos J.), Vass I. (Marozsán), Fodor A., Pekk T., Lakatos B., Gömze A., Kornutjak, Lakatos L. (Tóth B.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir.

Tudja Dávid: – Voltak olyan periodusok, amikor ha a helyzeteinket értékesítjük, lezárhattuk volna a meccset. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az ellenfélnek is volt egy nagy helyzete, összességében közelebb álltunk a győzelemhez. További sok sikert kívánunk a Semjénnek!

Gáll László egyesületi elnök: – Összességében a hozzáállással és a játékosok teljesítményével tökéletesen elégedett vagyok, mindenki szívét-lelkét beleadta, ezért gratulálok az egész csapatnak. Hiányérzetem van viszont, mert a helyzetek alapján megszerezhettük volna a három pontot.

Mátészalkai MTK–Balkány 2–0 (1–0)

Mátészalka, 169 néző, v.: Paráda. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z. (Lyáh A.), Sárosi M., Csáki J., Gergely M. (Huszti P.), Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Hevele M.), Budaházi L., Fejes J., Szokolai M . Edző: Kiss Tamás. Balkány: Szalánczi Z. – Kerecsen J., Sándor H., Fodor T. (Tóth E.), Haller R., Mercs J., Tőkés T., Németi M., Pallai B., Selymes T. (Molnár Sz.), Mányi B. Edző: Mirgai László. Gól: Gergely M., Magyari M. (11-esből). Kiállítva: Sándor H. (90. perc).

Kiss Tamás: – A nagyon zárt és fegyelmezett Balkány ellen úgy érzem, megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Amiért bosszús vagyok, hogy hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést, mert a vendégek ellentámadásaiban benne volt a gólveszély. Ahhoz viszont gratulálok, hogy kapott gól nélkül lehoztunk a meccset.

Mirgai László: – Bármilyen hihetetlen, úgy kaptunk két gólt, hogy a kilencven perc során kapusomnak egy ziccert sem kellett hárítani. Az igaz, hogy nyomott a Szalka, de nekünk voltak nagyobb ziccereink a második félidő elején, melyekből kiegyenlíthettünk volna. Lélektanilag nagyon szerencsétlen pillanatokban kaptuk a gólokat, de minden játékosom csak dicséretet érdemel a szünet után nyújtott teljesítményéért.

Mándok–Austria Juice-Vásárosnamény 7–3 (2–1)

Mándok, 154 néző, v.: Király A. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Ari A., Köblös B., Jánvári D. (Lakatos B.), Koszta Z., Lusánszki L., Maroda N., Gyüre T., Baglyos L., Cservenyák T. (Bugyi B.). Edző: Dolhai Máté. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Berec G. (Ujvári P.), Szabó R., Illés G., Deskó D., Bajusz B., Kopor A. (Savrnoh), Barta F., Orosz F. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Gyüre T. 4, Lusánszki L. 2, Maroda N., illetve Szabó R., Barta F., Deskó D.

Dolhai Máté: – Nehéz mérkőzés volt egy nagyon jó csapat ellen. Az eredmény nem tükrözi az ellenfél erejét és a mérkőzés nehézségeit. Volt egy mélypont a mérkőzésen, ami majdnem megbosszulta magát. Viszont sikeresen átvészeltük, ami a csapat erejét mutatja és aztán a közönség kedvére tudtunk játszani. Léptünk egyet, de lehet kettőt előre, remélem a továbbiakra ez pozitív hatással lesz.

Unchiás Rémusz: – Úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy terveztük, azt kaptuk a Mándoktól, amire készültünk. Sikerült megszerezni a vezetést, majd két buta egyéni hiba miatt hátrányba kerültünk. A szünetet követően futottunk az eredmény után, a csapat tartását mutatja, hogy 4-3-nál ziccert hibáztunk, mindent egy lapra feltéve próbáltunk visszajönni a meccsbe – nem sikerült. Gratulálok a hazaiaknak és Gyüre Tamásnak!

Nyírbátor–Újfehértó 0–4 (0–1)

Nyírbátor, 162 néző, v.: Kormány L. Nyírbátor: Kiss B. – Szabó M., Sőre P. (Seres P.), Bakó T. (Nagy T.), Nógrádi S. (Czerula Zs.), Varga B., Lukács B. (Pálvölgyi B.), Erdei Z., Hegedűs T., Török I., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Újfehértó: Nagy M, . Varga J. (Ács Á.), Simonka R., Mezei B. (Bencze Z.), Angyal N. (Tábori Á.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Somogyi T. (Bodnár), Szilágyi Á. (Papp Cs.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Angyal N. 2. Mezei B., Somogyi T.

Erdei Zoltán: – Nem gondoltam volna az első félidő után, hogy ennyire össze tudunk esni. Pedig az előző idényben éppen az bizonyult az erősségünknek, hogy hátrányban is volt tartásunk, sajnos, most azt látom, küzdeni tudást tekintve is kicsit magunk alatt vagyunk.

Piskóti Zsolt: – Az eredmény elég becsapós, mert nagyon nagyot kellett melóznunk azért, hogy ilyen eredmény szülessen. Nehéz feltörni a Nyírbátor védekezését, viszont a fiúk türelmesek és fegyelmezettek voltak. További sok sikert Nyírbátornak!

 


Tabella:

1. TARPA SC 2 2 0 0 8 3 5 6
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 2 2 0 0 5 0 5 6
3. KEMECSE SE 2 2 0 0 6 4 2 6
4. MÁNDOK VSE 2 1 1 0 8 4 4 4
5. KÁLLÓSEMJÉN SE 2 1 1 0 1 0 1 4
6. CSENGER FC 2 1 0 1 7 5 2 3
7. MÁTÉSZALKAI MTK 2 1 0 1 2 1 1 3
8. BALKÁNYI SE 2 1 0 1 3 3 0 3
9. NYÍRBÉLTEK KSE 2 1 0 1 3 5 -2 3
10. IBRÁNY SE 2 0 2 0 3 3 0 2
11. NAGYECSED RSE 2 0 1 1 1 2 -1 1
12. NYÍREGYHÁZA II. 2 0 1 1 1 2 -1 1
13. NYÍRMEGGYES SK 2 0 1 1 3 5 -2 1
14. NAGYHALÁSZI SE 2 0 1 1 1 5 -4 1
15. VÁSÁROSNAMÉNY 2 0 0 2 3 8 -5 0
16. NYÍRBÁTORI LSE 2 0 0 2 2 7 -5 0

 

  Fel Következő