6. forduló (2022.09.17-18.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nagyecsed RSE Ibrány SE
Nyír Wetland Megyei I. o.

2022.09.17. 14:00


Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Sajnos, az elmúlt hétvégén úgy elvertek minket, mint a nagydobot, holott a mérkőzésben ez nem volt benne, plusz két sérült játékossal „gyarapodtunk”. Ennek ellenére nem akarok siránkozni, hazai pályán viszont valahogy be kell húzni a három pontot.

   

Kató István, az Ibrány edzője: – Sok összetevője van annak, hogy a rajt nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. De azon dolgozunk, hogy a folytatás jobb és eredményesebb legyen!

További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (1.)–Újfehértó (2.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Erre a meccsre nem raknék a mixen. Az eddigi mérkőzéseink is mindig kiélezettek voltak az aktuális tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül is, most még ott is ki vagyunk élezve. Ui: annyi ünnepelni valónk volt az elmúlt időszakban – és itt nem a focira gondolok –, hogy a Prestige magánklinika fontolgatja egy májtranszplantációs központ létrehozását. A hétvégén is hatalmas buli lesz nálunk, egy fergeteges, totális ájulás, minden közeli szimpatizánsnak helye van köztünk, belépő nem lesz, csak hozz piát!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti játékunk mellé sokkal jobb helyzetkihasználás kell, mert különben bajba kerülhetünk. A Kemecse remekül kezdte a szezont, így kíváncsian várom, mire leszünk képesek ellene.

Nyírbátor (11.)–Kállósemjén (5.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Egy olyan csapat látogat hozzánk, amelynek több játékosa magasabb szinten is futballozott, de nekünk hazai környezetben nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése, amiért tudom, sokat kell majd tenni a pályán.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Jól összerakott, szervezett csapathoz látogatunk, ennek következében egész héten körültekintően készülünk. Megpróbáljuk meglepni a házigazdákat, ugyanakkor úgy lépünk a pályára, hogy megszerezzük a három pontot, persze, tisztában vagyunk azzal, hogy ezért nagyon, de nagyon meg kell küzdeni.

Tarpa (7.)–Balkány (10.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Minden héten elvégezzük a stábbal a megfelelő munkát, sajnos, nem mindig azt kapjuk vissza, amit szeretnénk. Hazai pályán igazi férfiak, oroszlánok vagyunk, viszont idegenben kislányok vagy kiscicák, na, ezen változtatni fogunk! Egy biztos, Tarpáról, az oroszlánbarlangból nehéz lesz pontokat elvinni!

Mirgai László, a Balkány edzője: – Tarpán kevés csapat tud egyáltalán pontot szerezni, profi körülmények között dolgoznak, amatőr szinten a legnagyobb edzésszámmal. Ezek a fiatal játékosok csak a futballra koncentrálhatnak, míg mi úgy megyünk erre a meccsre, hogy sokan a munkából fognak beesni. Ettől függetlenül bízom a srácokban, hogy jó és szoros mérkőzést játszunk meglátjuk, ez mire lesz elég.

Csenger (6.)–Austria Juice-Vásárosnamény (13.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk hazai környezetben tovább folytatni jó sorozatunkat, emellett nem lenne rossz, ha ki tudnánk szolgálni közönségünket. Ezzel együtt tisztában vagyunk azzal, a Namény kissé kiszámíthatatlan csapat, így komolyan kell készülnünk erre a meccsre is.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Igyekeztünk feltérképezni ellenfelünket, ismerjük a veszélyes játékosait, ennek megfelelően készülünk és megpróbálunk „pontosak” lenni a hétvégén.

Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Mándok (4.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II.: – Két fiatal csapat fog a hétvégén találkozni, ezért jó iramú mérkőzésre számítok. Terveink szerint újabb játékosaink térhetnek vissza hosszú sérülés után. Hazai pályán szeretnénk domináns, eredményes játékot bemutatni.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – A Nyíregyháza szerintem a bajnoki címért fog küzdeni, ez nem vitás. Úgy látszik, a kezdeti nehézségek után ontják a gólokat és rendeződnek a sorok. Ezek azok a meccsek, amelyeken azt gondolom, nincs szükség plusz motivációra, megfelelő alázattal és motiváltsággal megyünk és bízunk a pontszerzésben.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Vasárnap

Nagyhalász (16.)–Nyírbéltek (8.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Bár túl sok okom nincs rá, mégis úgy gondolom, mint minden meccs előtt, menni fog a dolog. Talán a héten a csapattal együtt felvett dihidrogén-monoxid kúra túladagolása az oka, nem tudom…

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Hétvégén fontos mérkőzést játszunk a Nagyhalász otthonában, amely biztos, nem fogja könnyen adni a bőrét, mindent megteszünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

A Mátészalkai MTK–Nyírmeggyes mérkőzést november 26-án rendezik.


 

Tudósítások, eredmények

Nagyecsedi RSE–Ibrány SE 0–0

Nagyecsed, 143 néző, v.: Takács A.

Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Terdik Zs. (Urbin P.), Pócsi B., Bulyáki A., Kóka S., Kóka R. (Hadházi S.), Erdős M., Rácz Zs., Nyíregyházi G. (Tóth F.). Edző: Kósa József.

Ibrány: Aranyi T. – Molnár Z., Kiss P. (Bégányi B.), Nagy E., Blága T. (Bészély G.), Szikszay S., Nagy D., Buka B., Jeddi B., Kecskeméti P., Zubora T. Edző: Kató István.

Küzdelmes mérkőzésen a vendégcsapat 11-est hibázott az első félidőben.

Hajtós meccsen egy pontot szerzett az Ibrány.
Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Kósa József: – El vagyunk átkozva, nem tudom, miért sújt minket ennyire a sors, ezen a meccsen hárman szenvedtek sérülést. Igazából azt mondhatom, talán egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet.

Kató István: – Ha a csapat továbbra is ilyen felfogásban lép pályára, akkor szerezhetünk más csapat ellen is meglepetést. A tizenegyest kihagytuk, így meg kellett elégedni az egy ponttal.


További eredmények:

Kemecse–Újfehértó 1–1 (1–0)

Kemecse, 104 néző, v.: Fehér Á. Kemecse: Baráth B. – Kovács I. (Törő D.), Hadházi D., Boda B. (Ádám D.), Majoros Á. (Szaffián Sz.), Phrakonkham, Hokk Á., Balogh G., Csáki P., Sándor D., Hokk B. Edző: Resán Attila. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Ács Á. (Papp Cs.), Simonka R., Mezei B. (Bencze Z.), Angyal N. (Varga J.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Somogyi T. (Szilágyi Á.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Phrakonkham, illetve Zámbó D. Kiállítva: Daróczi P. (41. perc).

Resán Attila: – A lónak négy lába van, még sincs olyan hosszú, hogy ne lenne vége.

Piskóti Zsolt: – Nem is tudom, hol kezdjem, mert volt bőven történés. Az első félidőben kiábrándítóan játszottunk, amit megfejeltünk még azzal, hogy az ellenfél térfelén összehoztunk egy piros lapot érő belépőt. Hozzáteszem, teljesen jogos volt a kiállítás! A második félidőbe viszont már ráismertem a csapatra, hatalmasat mentek a srácok, nagyon sajnálom őket, mert tíz emberrel nem csak helyzetek számában, hanem úgy gondolom, mezőnyben is domináltunk végig. Megyünk tovább!

Nyírbátor–Kállósemjén 1–0 (0–0)

Nyírbátor, 127 néző, v.: Tomori. Nyírbátor: Borkó J. – Kovács G., Szabó M., Pálvölgyi B., Danó M., Bakó T., Nógrádi S., Varga B., Seres P., Hegedűs T., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Kállósemjén: Ovszijenko – Marozsán, Törtei, Szabó I., Lakatos B., Tóth B. (Kornutjak), Fodor A., Hamza T. (Vass L.), Danó Zs. (Bodnár L.), Lakatos L. (Lakatos J.), Gömze A. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Török I.

Erdei Zoltán: –

Gáll László egyesületi elnök: – Bocsánatot kell kérnünk a szurkolóinktól, akik szép számmal elkísértek minket idegenbe is, mert akaratgyenge, elképzelés nélküli játékot nyújtottunk. Nagyon remélem, hogy ezt mindenki átgondolja és átértékeli, mert én ezzel a hozzáállással és játékkal nem tudok azonosulni. Többet ilyet nem szeretnék látni! Ugyanakkor ezek is mi voltunk, megyünk tovább, ezt kijavítani már nem lehet, a következő meccsre azonban fel lehet készülni.

Tarpa–Balkány 6–1 (1–0)

Tarpa, 156 néző, v.: Bíró Cs. Tarpa: Zenikov – Zajka, Kobály M. (Barta K.), Bodan, Hilka, Romancsuk, Moticska (Kosztik), Kofel, Herman, Savkin (Lucsinszki), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Balkány: Szalánczki Z. – Sándor H. (Selymes T.), Fodor T. (Ungvári G.), Haller R., Tóth E., Tőkés T., Németi M., Pallai B., Kertész M. (Szilágyi J,), Mányi B., Molnár Sz. Edző: Mirgai László. Gól: Romancsuk 3, Barta K., Herman, Kosztik, illetve Mányi B.

Bubis Iván: – Gratulálok a fiúknak nagyon jó játékkal, gyönyörű gólokkal megérdemelt győzelmet szereztünk. Külön gratulálok Romancsuk mesterhármasához!

Mirgai László: – Nyolcvan percig egészen jól tartottuk magunkat, három egynél a kapusra vittük a labdát, aztán kontrából kaptuk a negyedik gólt. Sajnos, a hajrában két játékosunk megsérült, emiatt a védelmünk megbomlott, ezt villámgyorsan kihasználta az egyébként szenzációsan futballozó hazai csapat. Ezen a Tarpán látszik, hogy nyolcszor edzenek egy héten, ilyen sebességgel, mióta a megye egyben dolgozom, még egyetlen csapat sem játszott ellenünk.

Csenger–Austria Juice-Vásárosnamény 1–2 (0–1)

Csenger, 109 néző, v.: Varga F. Csenger: Sas I. – Popovics N., Nagy M., Csorvási Á. (Osváth S.), Jónás G. (Szedlacsek Á.), Antal R., Barcsay M., Nyéki K., Lengyel M. (Katona P.), Mészáros T. (Gaál K.), Bence L. Edző: Barcsay István. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Ujvári P. (Deák M.), Berec G., Szabó R., Illés G., Deskó D., Nagy Á., Barta F. (Bajusz B.), Orosz F. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Nyéki K., illetve Szabó R., Orosz F.

Barcsay István: – Sajnos, a mai mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy terveztük. A második félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből csak egyet tudtunk értékesíteni.

Unchiás Rémusz: – Nagyon értékes győzelmet arattunk, úgy gondolom, megdolgoztak a fiúk ezért a sikert, amihez gratulálok nekik. Megyünk tovább, készülünk a következő hazai mérkőzésre.

Nyíregyháza Spartacus II.–Mándok 1–1 (1–0)

Örökösföld, 122 néző, v.: Goneth B. Nyíregyháza Spartacus II.: Reszler T. – Gengeliczki G., Oláh B. (Ramos), Hunyadi B., Gönczör R., Torkos M., Tagai A., Pataki B. (Girdán L.), Nagy G., Szücs D., Szerető K. (Artner D.). Edző: Tudja Dávid. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Köblös B., Jánvári D., Koszta Z. (Bugyi B.), Lusánszki L., Gyüre T., Baglyos L. (Listván D.), Lakatos B., Molnár Zs., Cservenyák T. (Krajnyák Zs.). Edző: Dolhai Máté. Gól: Pataki B., illetve Gyüre T.

Tudja Dávid: – Önmagunkhoz képest gyengébben futballoztunk, a Mándok pedig egész mérkőzésen szervezetten védekezett, kontráikból tudtak veszélyt teremteni a kapunkra.

Dolhai Máté: – Nem értem az első félidei játékunkat, talán a legrosszabb félidőnk volt a mezőny egyik legjobb csapata ellen, amely bizonyította jó hírét. A második félidőben sokkal jobb hozzáállással mentünk ki, de hiába a helyzetek sokasága, nem tudtuk a mérkőzést megfordítani.

Nagyhalász–Nyírbéltek 3–0 (0–0)

Nagyhalász, 146 néző, v.: Papp F. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Tóth L., Rőth A., Tóth G., Kató I., Kölcsi A. (Kerekes B.), Korsoveczki A. (Bajusz M.), Simon D., Borbély M., Oláh L. (Babják Cs.). Edző: Nagy Lajos. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B., Boldizsár E., Nemes Z., Szabó S. (Hóhágyi), Gyarmati S., Orosz E., Fleisz Zs. (Kerekes M.), Sárga Zs., Jónucz D. Edző: Körmös Miklós. Megtört a jég: a Nagyhalász megszerezte első győzelmét az őszi idényben – a második félidőben felülkerekedve. Gól: Korsoveczki A. 2, Simon D.

Nagy Lajos: – Masszív, jó csapat ellen sikerült nyernünk, aminek több összetevője is volt: végre megszólaltak az ultrák, ami újra tüzet lehelt a társaságba! Jó érzés, könnyen meg lehetne szokni.

Körmös Miklós: – Jobb, ha most nem mondok semmit.

2022.11.26-án játszották:

Mátészalkai MTK–Nyírmeggyes 2–1 (2–1)

Mátészalka, 135 néző, v.: Hegedűs Cs. Mátészalka: Szilágyi P. – Lyáh A. (Szabó D.), Sárosi M., Csáki J., Gergely M. (Paragh M., Szokolai M.), Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Farkas Z.), Budaházi L., Fejes J., Drabik M. (Szántó Z.). Edző: Kiss Tamás. Nyírmeggyes: Zán K. – Domokos M., Hornyák Zs. (Csatári Á.), Nagy Zs., Éles B., Ács Sz., Batizi-Pócsi N., Folytán Z., Máté G., Gönczör P., Molnár T. Edző: Kovács László. Gól: Drabik M., Magyari M., illetve Ács Sz.

Kiss Tamás: – Nagyon nyögvenyelős mérkőzésen vagyunk túl, de természetesen gratulálok az egész csapatnak az őszi idényben mutatott teljesítményhez. Úgy érzem, nagyon szép félévet tudhatunk magunk mögött, amiért hálás köszönettel tartozunk a város és az egyesület vezetőinek, illetve szurkolóinknak, akik végig mellettünk álltak. Mindenkinek jó pihenést kívánok, a Meggyesnek pedig további sok sikert!

Kovács László: – Maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével ezen a meccsen, úgy gondolom, rászolgáltunk volna az egy pontra. További sok sikert kívánok a Szalkának és jó pihenést mindenkinek!


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 5 4 1 0 12 2 10 13
2. KEMECSE SE 5 4 1 0 12 6 6 13
3. TARPA SC 6 4 0 2 19 8 11 12
4. NYÍREGYHÁZA II. 6 3 2 1 14 5 9 11
5. MÁNDOK VSE 5 3 2 0 14 7 7 11
6. KÁLLÓSEMJÉN SE 6 3 1 2 9 5 4 10
7. CSENGER FC 6 3 0 3 18 13 5 9
8. NYÍRBÁTORI LSE 5 2 1 2 9 11 -2 7
9. NYÍRBÉLTEK KSE 6 2 1 3 9 13 -4 7
10. MÁTÉSZALKAI MTK 4 2 0 2 6 2 4 6
11. VÁSÁROSNAMÉNY 6 2 0 4 14 20 -6 6
12. BALKÁNYI SE 6 2 0 4 8 18 -10 6
13. NAGYECSED RSE 6 1 2 3 3 10 -7 5
14. NAGYHALÁSZI SE 6 1 1 4 6 16 -10 4
15. IBRÁNY SE 5 0 3 2 4 11 -7 3
16. NYÍRMEGGYES SK 5 0 1 4 9 19 -10 1

 

  Fel Következő