5. forduló (2022.09.10-11.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Csenger FC
Nyír Wetland Megyei I. o.

2022.09.11. 16:00


Kató István, az Ibrány edzője: – Hazai pályán számunkra nagyon fontos lenne megszerezni a három pontot, ettől is lesz nehéz ez a mérkőzés. Bízom a rendelkezésre álló játékosokban, hogy meg tudják oldani ezt a feladatot.

   

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk idegenben is folytatni a jó szereplésünket, és vendégként megszerezni első pontjainkat.

További mérkőzések:

Szombat

Mándok (4.)–Mátészalkai MTK (7.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Mátészalkán egész jól mennek a dolgok, lehetne udvarolgatni ezer irányból… Egy a lényeg, hogy már a bajnokság elején látszik, nagyszerű csapatuk van. Mi viszont óriási küzdeni tudásról tettünk tanúbizonyságot az elmúlt bajnokin és a nagy támogatást jelentő hazai közönségünkkel meg szeretnénk lepni ellenfelünket. Biztos, hogy minden erőnkre és maximális koncentrációra szükség lesz, hogy a három pontot itthon tartsuk, de ezen leszünk, ezt ígérhetem!

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Ismét egy komoly erőpróba vár ránk, hisz tudjuk, jó erőkből álló Mándokhoz látogatunk, amely és ezzal is tisztában vagyunk, az egyik leggólveszélyesebb támadósorral rendelkezik. Hál” istennek ezt magunkról is el tudom mondani, úgy néz ki, megtaláltuk a góllövő cipőinket. Ezen az úton szeretnénk tovább haladni, hozzátéve, a szombati mérkőzésen is óriási fegyelemre, alázatra lesz szükség, hogy a három pontot megszerezzük.

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Austria Juice-Vásárosnamény (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (5.)

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Nem rejtem véka alá, hogy nem voltam megelégedve egy-két ember hozzáállásával az előző meccsen, úgy gondolom, ezt átbeszéltük, remélem, az érintettek megértették, és egy nagyon jó csapat ellen olyan elszántsággal, elánnal lépünk pályára saját közönségünk előtt, hogy erre ne lehessen panasz.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Hétről hétre készülünk és csak előre tekintünk, de azért a játékosoknak megemlítettem, hogy az előző bajnokságban aktuális ellenfelünk mindkét mérkőzésen pontokat vett el tőlünk. Az idei szezonra mindkét csapat kissé átalakult, de erre a hétvégére is úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk.

Kemecse (3.)–Nagyhalász (16.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Jó hozzáállással és jó felfogásban telik a bajnokság, a múlt heti „pihenő” is rátett egy lapáttal a hangulatra, szóval pont úgy készülünk erre a hétvégére is, mint az eddigiekre.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Ha van csapat, amely szisztematikusan, türelemmel fel van építve, akkor az a Kemecse. Már tavasszal is említettem, hogy bárki ellen győzelmi eséllyel lépnek pályára, viszont az akkori hektikus szereplésük mára a nyugalom szigetére érkezett, ami letisztult játékban nyilvánul meg. Készülünk tisztességgel, úgy vagyunk a bőrünkkel, mint az oroszok a gázzal: nem adjuk olcsón.

Nyírmeggyes (15.)–Újfehértó (1.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Túlzás nélkül mondhatom, hogy a megye első osztály legjobb állományával rendelkező csapata látogat hozzánk. A jobbnál is jobb teljesítményt kell nyújtanunk a pontszerzés érdekében.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti hozzáállást és játékot, ha sikerül Nyírmeggyesen is pályára vinnünk, akkor tovább gyűjthetjük pontjainkat.

Vasárnap

Balkány (13.)–Nagyecsed (10.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A héten sok dolgot átbeszéltünk a játékosokkal, kíváncsian várom, lesz-e ennek foganatja a hétvégi mérkőzésen. Az biztos, sok fiatalnak fel kell nőni ehhez az osztályhoz, mert a biztos bennmaradásért is nagyon sokat kell dolgozni napról napra, pláne úgy, hogy kevesen vagyunk!  Egyetlen csapat sincs a bajnokságban, amely ellen elmondhatnánk, hogy ez egy tuti meccs lesz, mivel erős, kiegyenlített a mezőny.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon nehéz meccsre számítok, mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén (6.)–Tarpa (2.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nem lesz ez a hétvégi bajnoki sem könnyű, viszont van mit javítanunk, akárcsak a Tarpa elleni nyári edzőmeccs eredményén. A múlt héten kiállított játékos és sérültjeink hiányát nem lesz egyszerű pótolni, de mindent meg fogunk tenni, hogy a három pontot otthon tartsuk, és közönségünk elégedett legyen, jól szórakozzon.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Két nagyon jó csapat fog találkozni. Mi a saját játékunkat fogjuk játszani és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen távozzunk.

Nyírbéltek (9.)–Nyírbátor (11.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Vártuk már ezt a mérkőzést, mivel földrajzilag ez szomszédvári meccsnek számít. Kevesen leszünk hétvégén, ugyanakkor remélem, akik pályára lépnek átérzik ennek a mérkőzésnek a jelentőségét és mindent megtesznek annak érdekében, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Már mindenki várja ezt a meccset, különösen hogy az elmúlt hétvégén pihentünk. Remélem, mindenki ennek megfelelően áll a feladathoz, mert nem lesz könnyű mérkőzés, elvégre a Béltek otthon még nem vesztett pontot.

 


 

Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Csenger FC 1–4 (0–2)

Ibrány, 109 néző, v.: Veres J.

Ibrány: Aranyi T. – Bégányi B. (Kiss P.), Mező P., Molnár Z., Kállai G., Nagy E., Szikszay S., Nagy D. (Bészély G.), Udovik (Horváth N.), Kecskeméti P. (Pápa Sz.), Zubora T. Edzó: Kató István.

Csenger: Sas I. (Korompai M.) – Popovics N., Nagy M., Csorvási Á. (Osváth S.), Antal R., Oláj E. (Jónás G., Szedlacsek Á.), Barcsay M., Nyéki K., Mészáros T., Lengyel M. (Katona P.), Bence L. Edző: Barcsay István.

Gól: Mező P., illetve Barcsay M. 2, Lengyel M., Jónás G.

Kató István: – Az első félidőben lerendeztük magunkat, majd a második játékrészben elemi hibákat vétettünk, aminek nem is lehetett más a vége csak vereség.

Barcsay István: – Gratulálok a fiúknak a mai teljesítményhez, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.


További eredmények:

Mándok–Mátészalkai MTK 1–0 (1–0)

Mándok, 117 néző, v.: Pethő P. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Jánvári D., Koszta Z. (Listván D.), Lusánszki L. (Bugyi B.), Maroda N., Gyüre T., Baglyos L., Lakatos B., Molnár Zs., Cservenyák T. (Krjnyék Zs.) Edző: Dolhai Máté. Mátészalka: Szilágyi P. – Huszti P. (Paragh M.), Sárosi M., Csáki J., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Szántó Z.), Budaházi L., Fejes J., Szokolai M. (Darbik M.). Edző: Kiss Tamás. Mindjárt a mérkőzés elején vezetést szerzett a Mándok, az előny pedig végig kitartott. Gól: Maroda N.

Dolhai Máté: – Nagyon nagy győzelmet arattunk egy nagyon szervezett és jól futballozó csapat ellen. Ma nem igazán sáfárkodtunk jól a lehetőségeinkkel, így kapusunk extra teljesítménye is kellett a sikerhez. Csak dicséret illeti a csapatot, amelynek remélem, további motivációt és önbizalmat ad ez a siker. További sok sikert a Mátészalkának!

Kiss Tamás: – Először is természetesen gratulálok a Mándoknak! Csapatomat sem tudom elmarasztalni, mivel mindent megtett annak érdekében, hogy legalább kiegyenlítsen, a helyzeteink alapján abszolút rászolgáltunk volna minimum az egy pontra. A mai meccsen viszont a hazaiak kapusa talán még a gólt is fogta!

Kemecse–Nagyhalász 3–0 (2–0)

Kemecse, 108 néző, v.: Lipcsei M. Kemecse: Baráth B. – Sándor D., Hadházi D., Boda B. (Szaffián Sz.), Majoros Á., Ádám D. (Mészáros M.), Phrakonkham, Hokk Á. (Törő D.), Balogh G., Csáki P. (Mészáros G.), Hokk B. (Szűcs F.). Edző: Resán Attila. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Tóth L., Borbély M., Rőth A. (Babják Cs.), Kató I. (Bajusz M.), Tóth G., Kölcsi A., Korsoveczki A., Simon D. (Kerekes B.), Oláh L. Edző: Nagy Lajos. A továbbra is hibátlanul menetelő hazaiak az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, végül Csáki Péter mesterhármasával biztosították be újabb, immár negyedik győzelmüket. Gól: Csáki P. 3.

Resán Attila: – Ezen a meccsen csak Csáki rúgott gólt, de ő hármat is.

Nagy Lajos: – A második félidőben rendben voltunk.

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyíregyháza Spartacus II. 1–4 (1–2)

Vásárosnamény, 122 néző, v.: Balogh A. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Nagy Á., Illés G., Berec G., Bátyi L., Ujvári P. (Deák M.), Deskó D., Bajusz B., Barta F., Orosz F. Edző: Unciás Rémusz. Nyíregyháza Spartacus II.: Reszler T. – Herczku A. (Légrádi M.), Oláh B., Artner D. (Ferencz B.), Gönczör R. (Vámos G.), Torkos M. (Kardos K.), Tagai A., Hunyadi B., Nagy G., Girdán L. (Batta G.), Szücs D. Edző: Tudja Dávid. Gól: Ujvári P., illetve Torkos M. 2, Girdán L., Oláh B.

Unchiás Rémusz: – Most fizetjük a tanulópénzt. Sajnálom a fiúkat, mert egyéni hibákból elkerülhető gólokat kaptunk, ugyanakkor azt gondolom, morális és mentális gödörben vagyunk, amit bizonyít, hogy rengetek helyzetet dolgoztunk ki egy erős ellenféllel szemben, de rendre nem sikerült értékesítni ezeket. Ezen kell változtatni, hogy eredményesek legyünk.

Tudja Dávid: – Nagyon rossz talajú pályán sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Dicséret illeti az egész csapatot, hogy alkalmazkodni tudott a körülményekhez.

Nyírmeggyes–Újfehértó 1–2 (1–0)

Nyírmeggyes, 154 néző, v.: Takács A. Nyírmeggyes: Zán K. – Domokos M. (Gönczör P.), Sivadó P. (Preg I.), Nagy Zs., Török G. (Takács S.), Ács Sz. (Székelyi N.), Batizi-Pócsi N., Folytán Z., Csatári Á., Molnár T., Hadadi K. (Máté G.). Edző: Kovács László. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Varga J., Mezei B. (Ács Á.), Angyal N., Hudák M., Zámbó D. (Bodnár Z.), Pallai G., Daróczi P., Somogyi T. (Tábori Á.), Szilágyi Á. (Papp Cs.). Edző: Piskóti Zsolt. A lelkes és szívósan küzdő Meggyes vezetést szerzett, majd megnehezítette az esélyesebb, a második félidőben fordító vendégcsapat dolgát, amely – bár először kapott gólt az őszi idényben – továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. Gól: Takács S., illetve Varga J., Zámbó D.

Kovács László: – Ma minden dicséret megilleti a srácokat, nagyszerűen küzdöttek az utolsó pillanatig. Sajnálom, hogy egy ilyen kaliberű csapatnak játékvezető segítség kell a győzelemhez!

Piskóti Zsolt: – Az eddig eltelt mérkőzések alapján most voltunk legjobbak játékban. Az ellenfél kapusának és a mi helyzet kihasználásunknak köszönhető az, hogy az utolsó percig izgalmas maradt a meccs. A csapat hatalmasat küzdött ezért a három pontért, további sok sikert Nyírmeggyesnek!

Kállósemjén–Tarpa 2–1 (1–1)

Kállósemjén, 348 néző, v.: Oláh G. Kállósemjén: Ovszijenko – Marozsán Zs., Tóth B., Törtei T., Hamza T. (Lakatos J.), Danó Zs. (Vass), Szabó I., Fodor A., Pekk T., Gömze A., Lakatos L. Játékos-edző: Ovszijenko Volidimir. Tarpa: Zenikov – Zajka, Dolináj P., Bodan, Hilka, Romancsuk, Barta K. (Csiszkov), Moticska, Kofel, Herman, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Hamza T. 2 (egyet 11-esből), illetve Romancsuk.

Gáll László egyesületi elnök: – Gratulálok az egész csapatnak! Ez a hozzáállás, küzdeni akarás a szemekben, talán ez az, ami hiányzott legutóbb, de hál’ istennek kijavítottuk a hibánkat. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Köszönjük a szurkolóink támogatását, akik tarpai vezetésnél is csak biztató szavakkal nyilvánultak meg a csapat irányába, ebből a győzelemből is kivették részüket. Megyünk tovább! További sok sikert a Tarpának!

Bubis Iván: – Két nagyon jò csapat volt a pályán, az első félidőben közelebb álltunk a győzelemhez, viszont a második játékrészben a hazaiak óriási küzdéssel és akarattal megérdemelt győzelmet szereztek.

Balkány–Nagyecsed 3–0 (0–0)

Szakoly, 142 néző, v.: Belicza. Balkány: Kanócz B. – Sándor H., Fodor T., Haller R., Selymes T. (Újvári G.), Tőkés T., Németi M., Pallai B., Tóth E., Mányi B., Molnár Sz. Edző: Mirgai László. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Kóka S.), Zámbó K., Terdik Zs., Tóth F. (Bulyáki A.), Urbin P., Pócsi B., Bulyáki K. (Nyíregyházi G.), Kóka R., Bernáth M. (Rácz Zs.), Hadházi S. Edző: Kósa József. Gól: Molnár Sz., Mányi B., Haller R.

Mirgai László: – Az első félidő kiegyenlített volt, majd a mi akaratunk érvényesült. A vezetés megszerzése után jöttek a további helyzetek, amiből sikerült további kettőt értékesíteni. El kell ismerni, az ellenfélnek is akadt két-három helyzete, melyeknél Kanócz Béla bravúrral védett. Az látszott, hogy fiatal csapatom minden labdára oroszlánként csapott le, ezért minden egyes játékosnak gratulálok!

Kósa József: – Sajnos, a borsodi játékvezetéshez nem tudtunk felnőni, emellett amíg az akarat és a lelkesedés csak 45 percig tart, ez nagyon kevés. Óriási ziccereket nem tudunk értékesíteni, és a második félidőben két perc alatt lerendeztük magunkat. Mindenkinek el kell gondolkodni a hogyan továbbról!

Nyírbéltek–Nyírbátor 2–2 (2–1)

Nyírbéltek, 176 néző, v.: Major O. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B., Nemes Z. (Bákai Sz.), Szabó S., Gyarmati S., Hóhágyi A. (Kerekes M.), Orosz E., Fleisz Zs. (Sinka M.), Sárga Zs., Szabó Á. Edző: Körmös Miklós. Nyírbátor: Kiss B. – Nagy T., Szabó M., Pálvölgyi B., Danó M., Bakó T. (Sitku Á.), Nógrádi S. (Molnár R.), Varga B., Erdei Z., Hegedűs T. Kovács G. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Szabó S. 2, illetve Hegedűs T., Nagy T.

Körmös Miklós: – Küzdelmes, férfiak mérkőzésen úgy érzem, közelebb álltunk a győzelemhez, a sors fintora, hogy a Bátor elvett tőlünk két pontot. Ettől függetlenül csak gratulálni tudok a srácoknak és további sok sikert a Bátornak!

Erdei Zoltán: – Úgy gondolom, nagyon értékes pontot szereztünk, minden egyes csapatnak fel kell kötni azt a bizonyos alsóneműt Bélteken. Szeretnénk gratulálni Sitku Ádámnak, aki hosszú sérülés után ezúttal tért vissza. Egyben nagyon sok boldog születésnapot kívánok Tóth Tibor kollégámnak!


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 4 4 0 0 11 1 10 12
2. KEMECSE SE 4 4 0 0 11 5 6 12
3. NYÍREGYHÁZA II. 5 3 1 1 13 4 9 10
4. MÁNDOK VSE 4 3 1 0 13 6 7 10
5. KÁLLÓSEMJÉN SE 5 3 1 1 9 4 5 10
6. CSENGER FC 5 3 0 2 17 11 6 9
7. TARPA SC 5 3 0 2 13 7 6 9
8. NYÍRBÉLTEK KSE 5 2 1 2 9 10 -1 7
9. MÁTÉSZALKAI MTK 4 2 0 2 6 2 4 6
10. BALKÁNYI SE 5 2 0 3 7 12 -5 6
11. NYÍRBÁTORI LSE 4 1 1 2 8 11 -3 4
12. NAGYECSED RSE 5 1 1 3 3 10 -7 4
13. VÁSÁROSNAMÉNY 5 1 0 4 12 19 -7 3
14. IBRÁNY SE 4 0 2 2 4 11 -7 2
15. NYÍRMEGGYES SK 5 0 1 4 9 19 -10 1
16. NAGYHALÁSZI SE 5 0 1 4 3 16 -13 1

 

  Fel Következő