18. forduló (2024.03.09-03.10.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nagykállói VSE Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
18. forduló
2024.03.10. 15:00

 

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Abszolút nem lebecsülve az ellenfelet, számunkra hazai közönség előtt csak a győzelem az elfogadható eredmény.
Kiss Péter, az ibrányi játékos-edzőpáros tagja: – A Kemecse elleni győzelem akkor lesz igazán értékes, ha számunkra kedvező eredmény születik a hétvégén. Természetesen ehhez ugyanolyan fegyelmezett játékra lesz szükség mint legutóbb.

További mérkőzések:

Szombat

Újfehértó (5.)–Austria Juice-Vásárosnamény (11.)

Antal István, az Újfehértó edzője: – A labdarúgás furcsasága, hogy edzőkollégám lehet, jobban ismeri csapatomat – mert több éven keresztül dolgozott itt –, mint a sajátját, de azért ez egy másfajta csapat és szeretnénk szurkolóinknak örömet szerezni.

Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – A két csapat nem azonos célokért küzd és sajnos, akadnak bőven problémáink. Furcsa helyzet ez nekem vendégként érkezni Újfehértóra, ettől úgy megijedtem, hogy gyorsan összeszedtem egy piros lapot.

Kemecse (10.)–Csenger (9.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nem szoktam panaszkodni, és nem is ma kezdem el, de a támadóharmadban pontosabb játékot várok a csapattól, ez elegendő kell hogy legyen a három pont megszerzéséhez.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Sorsfordító mérkőzés előtt állunk, csak remélni tudom, hogy játékosaim is átérzik a helyzet jelentőségét és győzni akarnak Kemecsén.

Nagyecsed (7.)–Kótaj (12.)

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Bízom benne, hogy kellően komolyan vesszük a szombati meccsünket, különben nem sokat ér az első két meccsen szerzett négy pont. Hazai pályán szeretnénk végre nyerni és így ünnepelni jópár ünnepeltet!

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Jó formában lévő Nagyecsedhez látogatunk, de az elmúlt két meccsen mi sem vallottunk szégyent, megpróbálunk ezúttal is eredményesen szerepelni.

Tarpa (4.)–Mándok (3.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Az előző fordulóban mutatott játékon van mit javítanunk, ráadásul a tabella alapján ismét fontos mérkőzés következik. Kíváncsian várom, mivel rukkolnak elő fiatal játékosaink.

Kocsis János, a Mándok edzője: – Nem szereztünk ugyan pontot az elmúlt fordulóban, de csapatként és egyénileg jobb teljesítményt nyújtottunk, mint a tavaszi nyitányon. Bízom benne, hogy a héten tovább tudunk javulni, ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy jó és meghatározó csapathoz látogatunk, de mindenképpen győzelemre játszunk. Úgy gondolom, sok futás, jó mérkőzés várható, bízom benne, hogy a három pont pedig hozzánk kerül.

Nyírbéltek (13.)–Nyíregyháza Spartacus II (8.)

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Azt gondolom, egy ilyen fiatal csapat ellen nagyon nehéz játszani, főleg, ha jó napot fognak ki. Ezt nálam jobban kevesen tudhatják, mivel sok-sok éven át irányítottam a DVSC második csapatát az NB III-ban. Mivel fiatalokról beszélünk, ennek vannak előnyei és hátrányai, mi az utóbbit szeretnénk kiaknázni és otthon tartani a három pontot.

Szatke Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Jól dolgoznak a srácok a héten, bízom benne, hogy mindez eredménnyel párosul.

Nyírbátor (6.)–Mátészalkai MTK (2.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Olyan meccs elé nézünk, amely mindkét csapat számára fontos. A Szalka a bajnoki címre tör, mi pedig azért, hogy ott tudjunk ragadni az élmezőny közelében. Ezért biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzés elé nézünk.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Egy jó csapathoz látogatunk, ahol minden adott lesz ahhoz, hogy jó mérkőzést játszunk. Úgy gondolom, a Bátor az egyik legjobb körülményekkel rendelkezik a megyei futballban, csapatomtól pedig ugyanazt a hozzáállást várom, amit legutóbb tapasztaltam, ebben az esetben ismételten sikeresek lehetünk.

Vasárnap

Kállósemjén (1.)–Nyírmeggyes (16.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – A legnagyobb komolysággal készülünk erre a meccsre, amelyen otthon csak a győzelem elfogadható, mindent megteszünk ennek érdekében.

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Nem mondok újdonságot azzal, hogy egy remek csapathoz utazunk, amelynek nem csak az eredményei tiszteletet parancsoló, hanem jó közösséget is alkotnak a játékosok. Mit is tehetünk? Ha nálunk van a labda, támadunk, ha az ellenfélnél, akkor pedig védekezünk.


Tudósítások, eredmények

Nagykállói VSE–Ibrány SE 1–1 (1–0)

Nagykálló, 113 néző, v.: Papp F. 

Nagykálló: Budaházi M. – Oláh L. (Anda Sz.), Marozsán Zs., Mondok D., Homann P., Sipos B., Haller R. (Marozsán M.), Marinka Á., Baráz M. (Puluczkai M.), Mészáros N., Nagy Zs. (Simon I.). Edző: Homann Richárd.

Ibrány: Szabó D. – Molnár Z., Lukács B., Kállai G., Farkas M., Bertók D. (Oláh P.), Dobos A., Novák Zs. (Bészély G.), Csatári E., Szabó M. (Kiss P.), Hornyák M. (Barzó G.). Játékos-edző: Kiss Péter, Tóth Norbert.

Gól: Sipos B., illetve Dobos A.

Homann Richárd: – Nehéz bármit mondani... Nem nagyon szoktam foglalkozni az úriemberekkel, de 1-0-s állásnál óriási 11-est nem kaptunk meg, ami azt gondolom, nagyban befolyásolta az eredményt.

Kiss Péter: – Hátrányból sikerült visszajönnünk a meccsbe, cseréink jól szálltak be. Az utolsó pillanatokban még meg is nyerhettük volna a mérkőzést.


További eredmények:

Újfehértó–Austria Juice-Vásárosnamény 3–0 (1–0)

Újfehértó, 356 néző, v.: Fehér Á. Újfehértó: Nagy M. – Mezei Balázs, Csáki B. (Kis G.), Szilágyi Á. (Barta K.), Somogyi T., Mezei Béla, Angyal N., Zámbó D., Pallai G., Nagy D., Benke N. Edző: Antal István. Vásárosnamény: Krizsanovszki Á. – Géczi I., Berec G., Szabó R., Zán B., Deskó D. (Varga G.), Nagy Á., Barta F., Ujvári P. (Vass R.), Deák M., Illés G. (Danó Zs.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Benke N., Barta K., Mezei Balázs

Antal István: – Igazi presztízsharc volt, amelyben úgy érzem, magabiztos győzelmet arattunk, megörvendeztetve szurkolóinkat.

Piskóti Zsolt: – A csapat hozzáállásával elégedett voltam, maximálisan nem vagyunk könnyű helyzetben. A meccsben véleményem szerint sokkal több volt, gondolok itt arra, hogy az ellenfél két pontrúgás után tudott betalálni, 1-0-nál pedig kétszer is megvolt az esélyünk egyenlíteni. De amíg ezek kimaradnak, addig annyi marad, hogy gratuláljunk a hazai csapat győzelméhez!

Kemecse–Csenger 1–5 (0–3)

Kemecse, v.: Valu T. Kemecse: Baráth B. – Varga K., Boda B., Majoros Á., Gönczör R., Törő D. (Magyar G.), Bárdos A. (Szokolai M.), Hokk Á., Balogh G., Csáki P., Hokk B. Edző: Sánta Tibor. Csenger: Korompai M. – Osváth S. (Barna I.), Popovics N., Nagy M. (Bence L.), Csorvási Á., Jónás G. (Oláj E.), Antal R., Peterman P., Gere Cs. (Nyéki K.), Gaál K., Barcsay M. (Katona P.). Edző: Juhász Ferenc. Gól: Boda B., illetve Barcsay M. 3, Nagy M., Csorvási Á.

Sánta Tibor: – Az első félidőben, amikor a mi térfelünkre pattant a labda, abból veszély alakult ki. A szünet után vállalhatóan nézett ki a csapat: 1-3-nál megvolt a lehetőségünk, hogy vissszajöjjünk a mérkőzésbe, ezeket sajnos, kihagytuk, és Barcsay Márk „megbüntetett” minket.

Juhász Ferenc: – Felvillant a fény az alagút végén. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert a Kemecsének.

Nagyecsed–Kótaj 1–3 (0–2)

Nagyecsed, 112 néző, v.: Goneth B. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G., Zámbó K. (Jóni E.), Marinas, Nyíregyházi G. (Nagy N.), Pócsi B., Bulyáki K. (Lakatos F.), Kóka R., Nagy Z., Erdős M., Jónás M. (Somlyai G.). Edző: Harbula Balázs. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Papp M., Dencs Á. (Sárközi D.), Bagoly Z., Boros I., Csatári Á. (Illés A.), Csörgő K., Kató T. (Szarka J.). Edző: Seregi Mihály. Gól: Kóka R., illetve Csörgő K. 2, Hangácsi T.

Harbula Balázs: – Szégyen, amit ma műveltünk, igazából értékelhetetlen a teljesítményünk.

Seregi Mihály: – A nagyecsedi katlanból megérdemelten hoztuk el a három pontot. Gratulálok a játékosaimnak, mindent megtettek a győzelemért. További sok sikert az Ecsednek!

Tarpa–Mándok 1–2 (0–0)

Tarpa, 232 néző, v.: Pethő P. Tarpa: Hotra – Prihoda, Zajka, Burdika (Boldizsár M.), Palcsej (Lovcsikov), Bodan, Maksajev, Nemes I., Mihalcsuk, Lovincsuk, Gál R. Edző: Bubis Iván. Mándok: Lőrincz Z. – Baksa Z., Köblös Z., Koszta Z., Molnár Zs., Matyi Z., Jánvári D., Bokor M., Bagoly Z. (Csercsa G.), Králik M., Nagy Á. Edző: Kocsis János. Gól: Nemes I., illetve Bokor M. 2

Bubis Iván: – Nehéz bármit is mondani, fájó vereség ez így hazai pályán.

Kocsis János: – Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, a másodikban már a helyzetek góllá értek, összességében pedig megérdemelt győzelmet arattunk.

Nyírbéltek–Nyíregyháza Spartacus II 1–2 (0–0)

Nyírbéltek, 97 néző, v.: Balogh A. Nyírbéltek: Kócs Á. – Gyarmati S., Tóth L., Ramos, Sőre P., Nemes Z. (Vass R.), Jónucz D., Bányász A., Fleisz Zs. (Sebők M.), Sidibe, Boldizsár G. Edző: Gyarmati András. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Varga B., Tóth M., Bodnár V. (Asztalos B.), Szabó L., Chrien B., Pók B. (Márton D.), Czimer L., Kiss P., Konzili M., Horváth T. Edző: Szatke Zoltán. Gól: Sidibe, illetve Czimer L., Szabó L.

Gyarmati András: – Amíg nem rúgjuk be a ziccereket, jobb eredményre nem számíthatunk.

Szatke Zoltán: – Nehéz mérkőzés volt, nagy küzdelem, ami végre győzelemmel párosult.

Nyírbátor–Mátészalkai MTK 4–0 (1–0)

Nyírbátor, 211 néző, v.: Kosztyu J. Nyírbátor: Kopasz J. – Tóth Sz., Szücs D., Szabó M., Bakó T. (Pálvölgyi B.), Tóth E. (Bakosi M.), Varga B., Terdik Zs., Orosz E., Török I., Kun Á. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Mátészalka: Szilágyi P. – Bodó G., Lyáh A. (Szántó Z.), Fenyőfalvi D. (Tangel L.), Kovács Á., Csáki J., Gergely M. (Papp Cs.), Magyari M., Hudák M., Toldi A. (Tóth Á.), Sárosi N. (Bodó L.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Bakó T. 2, Terdik Zs., Kun Á.

Erdei Zoltán: – Amit megbeszéltünk az öltőzőben, úgy gondolom, tökéletesen betartotta a csapat. Ennél szebb névnapi ajándékot nem is kaphattam volna tőlük. A mérkőzés elején még nem voltunk elég élesek, de a góljainkat jó ütemben szereztük, a második félidőben pedig már kézben tartottuk a meccset. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert a Szalkának!

Kiss Tamás: – Gratulálok a Bátornak!

Kállósemjén–Nyírmeggyes 3–2 (2–1)

Kállósemjén, 157 néző, v.: Balogh T. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L. (Tóth Á.), Hamza T. (Lipcsei M.), Szabó I. (Pallai B.), Vass I., Fodor A., Pekk T. (Szabó S.), Lakatos B., Katona Gy., Kornutjak, Hegedűs T. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Nyírmeggyes: Vakarcs I. – Banga B., Batizi-Pócsi N. (Török G.), Preg I., Folytán Z. (Nagy Zs.), Máté G., Sitku Á., Ács Sz., Törtei T., Hornyák Zs. (Nagy Z.), Drabik M. Edző: Siska Attila. Gól: Katona Gy., Lakatos L., Hegedűs T., illetve Törtei T. 2

Ovszijenko Volodimir: – Jó az öreg a háznál! Sok helyzetet kihagytunk, a Meggyes pedig belelkesedett, de a végén sikerült a megszerezni a győzelmet. Megyünk tovább!

Siska Attila: – Nagyon vállalható eredményt értünk el a bajnokcsapat otthonában.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 18 13 1 4 48 22 26 40
2. MÁNDOK VSE 18 12 2 4 41 18 23 38
3. MÁTÉSZALKAI MTK 18 11 4 3 41 19 22 37
4. TARPA SC 18 11 2 5 36 18 18 35
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 18 10 4 4 48 27 21 34
6. NYÍRBÁTORI LSE 18 9 4 5 41 29 12 31
7. NAGYECSED RSE 18 8 2 8 31 29 2 26
8. NYÍREGYHÁZA II. 18 8 1 9 37 37 0 25
9. CSENGER FC 18 7 4 7 46 45 1 25
10. KEMECSE SE 18 6 3 9 34 38 -4 21
11. KÓTAJ SE 18 5 6 7 32 43 -11 21
12. VÁSÁROSNAMÉNY 18 6 3 9 27 28 -1 18
13. NAGYKÁLLÓI VSE 18 4 6 8 17 30 -13 18
14. NYÍRBÉLTEK KSE 18 5 2 11 18 37 -19 17
15. IBRÁNY SE 18 4 2 12 14 48 -34 14
16. NYÍRMEGGYES SK 18 2 0 16 18 61 -43 6

 

Fel Következő