17. forduló (2024.03.02-03.03.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Kemecse SE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
17. forduló
2024.03.03. 14:00

 

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Jó erőkből álló ellenfél érkezik hozzánk, több magasabb osztályt is megjárt játékossal, de nem lehet más célunk, minthogy hazai pályán itthon tartsuk a pontokat.
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az előző heti játékunk minőségével elégedett vagyok, hétközben azon dolgozunk, hogy állandósuljon és eredménnyel is párosuljon már vasárnap.

További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK (4.)–Tarpa (2.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az első tavaszi meccsünkről annyit: még egyszer az első félidőben nyújtott teljesítményt nem tudom elfogadni a csapattól, csakis a szünet után mutatott játékra lehet építeni. Nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Jó iramú mérkőzésre számítok, hisz két jó csapat találkozik egymással. Megfelelő odaadással és szervezett játékkal lehet keresnivalónk a hétvégi bajnokin.

Mándok (1.)–Nagyecsed (7.)

Kocsis János, a Mándok edzője: – Nem úgy rajtoltunk, ahogy terveztük, de itt a lehetőség a javításra. Ellenfelünk a nyitányon megmutatta, hogy komoly erőt képvisel, de nekünk hazai pályán nem lehet más célkitűzésünk, mint a három pont megszerzése.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Ha át tudjuk menteni az első meccsen tapasztalt hozzáállást és mindezt kiegészítjük pontos támadásbefejezésekkel, akkor elérhetjük a célunkat.

Nyírmeggyes (16.)–Újfehértó (5.)

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Az esélyekről csak annyit, hogy Nagy Dávid egyedül több gólt rúgott eddig, mint a mi csapatunk. Éppen ezért a játékosok hétközben szorgalmi feladatokat kaptak az edzések mellett: mindenkinek egy rendkívül erős gatyamadzagot kell beszerezni szombatra!

Antal István, az Újfehértó edzője: – Múlt heti meccsünkön számtalan gólhelyzetet kihagytunk, így nehézzé tettük dolgunkat. A Nyírmeggyes ellen koncentráltabban, végig fegyelmezetten kell játszani, mert a hazai csapat komoly erőfeszítéseket tett a télen és biztató győzelemmel kezdett egy jó képességű Béltek ellen.

Austria Juice-Vásárosnamény (11.)–Nyírbéltek (13.)

Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Az első tavaszi fordulóban szerzett három pont akkor lesz igazán értékes, ha hazai pályán is sikerül győztesen elhagyni a játékteret. Egy pillanatra sem becsüljük le az ellenfelet, mert kemény, férfias küzdelemre számítok, ahol ismét tökéletes hozzállásra lesz szükség a sikerhez.

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Nem így terveztük a tavaszi kezdést, bízunk a jobb folytatásban.

Nyírbátor (6.)–Nyíregyháza Spartacus II (8.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Az első tavaszi mérkőzésünket elszúrtuk, így nincs más lehetőségünk, mint hazai pályán megszerezni a három pontot.

Szatke Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Arra törekszünk, hogy az előző meccsen elkövetett hibákat javítsuk, remélhetőleg mindez a három pont megszerzésével párosul.

Vasárnap

Kótaj (14.)–Nagykálló (12.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Hazai pályán meg kell szerezni a három pontot, ez az elsőrendű feladat.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Nem mostanában volt, hogy számunkra kedvező eredményt értünk el a Kótaj ellen, ezen szeretnénk kozmetikázni.

Csenger (9.)–Kállósemjén (3.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nem vagyunk könnyű helyzetben, jó csapatot látunk vendégül hétvégén, de az idei első hazai meccsen szeretnénk megörvendeztetni közönségünket – győzelemmel.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Jó futballt játszó csapathoz látogatunk, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kemecse SE 1–0 (0–0)

Ibrány, 212 néző, v.: Kosztyu J. 

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Molnár Z., Lukács B. (Barzó G.), Kállai G. (Bészély G.), Kiss P. (Mészáros M.), Bertók D., Dobos A., Novák Zs. (Oláh P.), Csatári E., Szabó M. (Bökönyi L.). Játékos-edző: Kiss Péter, Tóth Norbert. 

Kemecse: Baráth B. – Varga K. (Magyar G.), Kovács I. (Hokk Á.), Hadházi D., Boda B. (Tudja D.), Szokolai M., Gönczör R., Bárdos A. (Szűcs F.), Balogh G., Csáki P., Hokk B. Edző: Sánta Tibor. 

Gól: Lukács B. 

Kiállítva: Bégányi B.

Kiss Péter: – Mezőnyben többet volt a labda a Kemecsénél, de nagyobb lehetőségek talán előttünk adódtak. Amiért óriási dicséret illeti a srácokat, hogy tíz emberrel sikerült kiharcolni a győzelmet!

Sánta Tibor: – Mindent elkövettünk, hogy ellenfelünk eredményesen vegye az akadályt, ezt a végén sikerült is megvalósítani… Gratulálok az Ibrány győzelméhez, sok sikert neki.


További eredmények:

Mátészalkai MTK–Tarpa 2–0 (1–0)

Mátészalka, 322 néző, v.: Valu T. Mátészalka: Szilágyi P. – Hudák M., Bodó G., Fejes J., Magyari M., Sárosi N., Kovács Á. (Tóth Á.), Fenyőfalvi D. (Bodó L.), Gergely M. (Papp Cs.), Toldi A. (Tangel L.), Lyáh A. (Szántó Z.). Edző: Kiss Tamás. Tarpa: Hotra – Prihoda, Zajka (Burdika), Lovcsikov, Kolesnyik, Bodan (Doloh), Maksajev (Boldizsár M.), Nemes I., Mihalcsuk, Palcsej, Lovincsuk (Horvatjuk). Edző: Bubis Iván. A szalkai csapat nyerte a rangadót, amelyet kihagyott tarpai 11-es és piros lap „színesített”. l: Sárosi N., Toldi A. Kiállítva: Kolesnyik.

Kiss Tamás: – Úgy érzem, az első negyedórát kivéve, amikor kapkodóan és kicsit idegesen játszottunk, végig uraltuk a találkozót. A második félidő alapján akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna. Óriási gratuláció a fiúknak, mert egy jó erőkből álló Tarpát sikerült felülmúlni.

Bubis Iván: – Ma ötlettelen játékot produkáltunk. Hozzá kell tennem, a második bekapott gólt játékvezetői hiba előzte meg, a végén pedig büntetőt is hibáztunk. Ez egy ilyen nap volt, nem tör össze a világ, megyünk tovább. Gratulálok a Mátészalkának!

Mándok–Nagyecsed 0–1 (0–0)

Mándok, 146 néző, v.: Papp F. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös, Molnár Zs., Matyi Z., Jene G. (Jávor A.), Jánvári D., Nagy Á., Koszta Z., Bokor M., Csercsa G. (Juhász D.), Baglyos Z. Edző: Kocsis János. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Marinas, Nagy N. (Nyíregyházi G.), Pócsi B., Lakatos F. (Jónás M.), Zámbó K., Somlyai G., Nagy Z., Kóka R., Sarkadi G. (Bulyáki K.), Bulyáki A. (Erdős M.). Edző: Harbula Balázs. Akárcsak a tavaszi nyitányon, a Nagykálló otthonában, a mándoki csapat ezúttal is 11-est hibázott az első félidő hajrájában. Gól: Jónás M.

Kocsis János: – A második mérkőzés, amelyen 11-esből a kaput sem sikerül eltalálnunk, a végén pedig a futball büntetett.

Harbula Balázs: – Döntetlenszagú meccsen nekünk sikerült felülkerekedni. Külön öröm, hogy az ecsedi tehetséges srác, Jónás Márk góljával sikerült értékes három pontot szerezni idegenben. Ezt viszont Szellem nem ússza meg könnyen…

Nyírmeggyes–Újfehértó 1–3 (1–1)

Nyírmeggyes, v.: Pethő P. Nyírmeggyes: Vakarcs I. – Preg I., Sitku Á., Banga B., Szabó D., Nagy Z., Nagy Zs., Batizi-Pócsi N. (Kujbus B.), Máté G. (Folytán Z.), Ács Sz., Farkas Z. (Török G.). Edző: Siska Attila. Újfehértó: Nagy M. – Zámbó D., Pallai G., Benke N., Mezei Balázs, Kis G. (Bodnár Z.), Daróczi P., Somogyi T., Angyal N., Nagy D., Szilágyi Á. (Barta K.). Edző: Antal István. A hajrában büntetőt hibázott a meggyesi együttes, így az Újfehértó kicsikarta a győzelmet. Gól: Ács Sz., illetve Nagy D. 2, Angyal N.

Siska Attila: – Azt játszottuk, amit tudunk, sajnálom, hogy mindez csak ilyen eredménnyel párosult.

Antal István: – Ahogy arra számítottam, nagyon nehéz mérkőzés volt a szívósan küzdő Meggyes ellen. Úgy érzem, a második félidőben kidolgozott helyzetek alapján ennyivel jobbak voltunk.

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírbéltek 1–1 (1–0)

Vásárosnamény, 298 néző, v.: Kondor M. Vásárosnamény: Kardos Z. (Krizsanovszki A.) – Berec G., Géczi I., Zán B., Orosz F., Kopor A., Balogh P., Barta F. (Nagy Á.), Illés G. (Deskó D.), Ujvári P. (Danó Zs.), Szabó R. Edző: Piskóti Zsolt. Nyírbéltek: Ritli R. – Fischer P., Ricsei F., Ramos, Sőre P., Tóth L., Boldizsár E. (Fleisz Zs., Marozsán D.), Varga M., Bányász A. (Sidibe), Nemes Z. (Boldizsár G.), Jónucz D. Edző: Gyarmati András. Gól: Orosz F., illetve Ramos. Kiállítva: Piskóti Zs. (a kispadról)

Piskóti Zsolt: – Ezen a mérkőzésen, sajnos nagyon beragadtunk, de a fiúkat nem tudom elmarasztalni, mert mindenki erőn felül teljesít – egészségi állapotát nem kímélve. Nem tudok szó nélkül elmenni sem a kiállításom, sem pedig a játékvezetés mellett. Nem az első alkalom, én már ezt személyes ügynek érzem részéről. Azt kívánom, hogy kerüljön minél hamarabb magasabb osztályba, bár képességei alapján ezt nehezen tudom elképzelni…

Gyarmati András: – Amit terveztünk, az első félidőben, ha nem is teljesen, a másodikban tökéletesen működött. Azok a begyakorolt figurák, amiket a héten átvettünk, sorra gólhelyezeteket teremtett. Ha reálisan értékeljük a mérkőzést, úgy gondolom, gólokkal kellett volna nyernünk.

Nyírbátor–Nyíregyháza Spartacus II 4–0 (2–0)

Nyírbátor, v.: Takács A. Nyírbátor: Kopasz J. – Tóth Sz. (Nógrádi S.), Szűcs D., Szabó M., Bakó T. (Danó M.), Tóth E., Varga B., Terdik Zs., Orosz E., Török I. (Bakosi M.), Kun Á. (Pálvölgyi B.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Nyíregyháza Spartacus: Sarkadi B. – Tóth M., Czimer L. (Asztalos B.), Varga B. (Márton D.), Bodnár V., Kiss P., Spisák B., Horváth T., Szabó L., Konzili M., Forófó (Chiren). Edző: Szatke Zoltán. Gól: Terdik Zs., Szűcs D., Orosz E., Török I.

Erdei Zoltán: – A múlt heti vereség után a csapat átérezte ennek a meccsnek a jelentőségét, és megfelelő hozzáállással be tudtuk gyűjteni a három pontot. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy három pontrúgásból sikerült gólokat szereztünk, ráadásul nem kaptunk gólt. További sok sikert a Nyíregyházának!

Szatke Zoltán: – Teljesen megérdemelt a Bátor győzelme, gyakorlatilag négy pontrúgásból kaptuk a gólokat.

Kótaj–Nagykálló 2–1 (0–1)

Kótaj, v.: Belicza. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Tüzes Zs. (Szarka J.), Sárközi D. (Molnár M.), Dencs Á. (Kató T.), Bagoly Z., Csörgő K., Boros I., Csatári Á., (Illés A.). Edző: Seregi Mihály. Nagykálló: Budaházi M. – Marinka Á., Marozsán  Zs., Mondok D., Erdei S. (Homann P.), Sipos B., Mészáros N., Baráz M. (Puluczkai M.), Oláh L. (Anda Sz.), Haller R., Nagy Zs. (Marozsán M.). Edző: Homann Richárd. Gól: Nagy D., Csörgő K., illetve Haller R.

Seregi Mihály: – Az első félidőben a vendégcsapat akarata érvényesült jobban, a szünetben beszélni kellett a fiúkkal arról, hogy mit kell változtatni és a játék képe alapján megérdemelten fordítottunk. További sok sikert a Kállónak!

Homann Richárd: – Nehezen tudom elhinni, hogy egy ilyen meccset el tudtunk bukni. Gratulálok a Kótajnak!

Csenger–Kállósemjén 1–6 (0–5)

Csenger, 157 néző, v.: Tomori P. Csenger: Korompai M. (Szedlacsek G.) – Antal R., Nagy M. (Oláj E.), Gaál K., Barcsay M., Osváth S., Bencze L. (Popovics N.), Jónás G., Nagy D., Peterman P. (Gere Cs.), Szedlacsek Á. (Nyéki K.). Edző: Juhász Ferenc. Kállósemjén: Ovszijenko – Vass I., Hegedűs T. (Lipcsei M.), Kornutjak, Szabó I. (Pallai B.), Pekk T., Lakatos B. (Szabó S.), Fodor A., Lakatos L. (Tóth Á.), Hamza T., Katona Gy. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Osváth S., illetve Katona Gy. 3, Hamza T. (11-esből), Lakatos L., Fodor A.

Juhász Ferenc: – Szégyen, gyalázat!

Ovszijenko Volodimir: – Maradéktalanul betartották a játékosok a megbeszélteket, és a gyorsan szerzett góloknak köszönhetően hamar eldöntöttük a mérkőzést. További sok sikert a Csengernek és megyünk tovább!


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 17 12 1 4 45 20 25 37
2. MÁTÉSZALKAI MTK 17 11 4 2 41 15 26 37
3. MÁNDOK VSE 17 11 2 4 39 17 22 35
4. TARPA SC 17 11 2 4 35 16 19 35
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 17 9 4 4 45 27 18 31
6. NYÍRBÁTORI LSE 17 8 4 5 37 29 8 28
7. NAGYECSED RSE 17 8 2 7 30 26 4 26
8. NYÍREGYHÁZA II. 17 7 1 9 35 36 -1 22
9. CSENGER FC 17 6 4 7 41 44 -3 22
10. KEMECSE SE 17 6 3 8 33 33 0 21
11. VÁSÁROSNAMÉNY 17 6 3 8 27 25 2 18
12. KÓTAJ SE 17 4 6 7 29 42 -13 18
13. NYÍRBÉLTEK KSE 17 5 2 10 17 35 -18 17
14. NAGYKÁLLÓI VSE 17 4 5 8 16 29 -13 17
15. IBRÁNY SE 17 4 1 12 13 47 -34 13
16. NYÍRMEGGYES SK 17 2 0 15 16 58 -42 6

 

Fel Következő