1. forduló (2023.08.12-13.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Kállósemjén SE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.
1. forduló
2023.08.13. 17:00

 

Kató István, az Ibrány edzője: – Sok változás volt a játékoskeretben, szükség lett volna még két-három hétre, hogy összeérjünk. A munkát elvégeztük, hogy ez mennyire sikerült annak bizonyítására nem is kaphattunk volna nehezebb ellenfelet, mint a Semjént. A csapat számára sokat jelentene az eredményes bajnoki rajt.
Ovszkijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Biztos vagyok benne, hogy jó felkészülés van a hátunk mögött, emellett remélem, optimális létszámban lépünk pályára. A céljaink nem változtak az előző idényhez képest, győzelemre fogunk játszani.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyíregyháza Spartacus II

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Várjuk az első bajnokit, amelyre megpróbáltunk rendesen felkészülni. Fogalmunk sincs, milyen játékerőt képvisel jelenleg a Szpari II, számunkra viszont hazai pályán csak a győzelem lehet a cél.

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Azt gondolom, jól sikerült a felkészülés, elkerültek minket a sérülések, ami fontos tényező. Természetesen szeretnénk jól és eredményesen kezdeni a bajnokságot.

Nyírmeggyes–Nyírbéltek

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az előttünk álló szezonban szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amivel bizonyítjuk, hogy helyünk van ebben az osztályban. Sajnos, az előző években az őszi szereplés mindig gyengére sikerült, ezen szeretnénk most változtatni. A Nyírbéltek kerete jelentősen átalakult, biztos vagyok benne, hogy motiváltan kezdi majd a bajnokságot, azonban számunkra is fontos lenne egy jó rajt hazai pályán.

Mirgai László, a Nyírbéltek edzője: – Szinte teljesen új csapatot kellett építeni, úgyhogy nem volt egyszerű a felkészülés. Arról nem is beszélve, későn érkeztem a csapathoz, és már nem tudtam erős ellenfelekkel szemben lekötni edzőmeccseket, így igazából nem tudtuk felmérni, hol is tartunk. Ettől függetlenül nagyon bízom a srácokban! Az nyilvánvaló, ebben az osztályban minden mérkőzés háromesélyes, senki nem mehet biztosra senkivel szemben, kíváncsian várom a kezdést.

Csenger–Újfehértó

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Tiszteljük az újfehértói csapatot, ezzel együtt mindent elkövetünk a győzelem érdekében és, hogy kiszolgáljuk a kilátogató szurkolóinkat.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz megemészteni még ezt a kupa búcsút, viszont nincs idő keseregni, hétvégén indul a bajnokság és jó lenne nem beragadni a rajtnál. Nagyon motivált ellenfélre számítok, de én is sokat várok a csapattól.

Mándok–Nagykálló

Kocsis János, a Mándok edzője: – Amit ezen a szinten lehetséges információt gyűjteni, sikerült beszerezni az ellenfélről. A felkészülésünk során nagyon jó körülmények között dolgozhattunk, a tervezett munkát pedig maximálisan el tudtuk végezni. Bízom benne, hogy az a fajta hozzáállás, amit a játékosok eddig tanúsítottak, a bajnoki meccseken is vissza fog köszönni.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Sok év után újra a megye egyben indul a Nagykálló, természetesen ennek örülünk, ezzel együtt tudjuk, nagyon nehéz szezon elé nézünk. A mérkőzésről annyit, a Mándok hosszú ideje stabil tagja az osztálynak, nem lesz egyszerű feladatunk, de állunk elébe!

Mátészalkai MTK–Nagyecsed

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A célegyenesbe fordultunk és azonnal szatmári rangadóval kezdünk. Egy átalakult, megerősödött Nagyecsedet fogadunk, ugyanakkor az, hogy a felkészülés során mennyire eredményes munkát végeztünk, majd a bajnoki szereplés megmutatja. Mindenesetre a nyitómeccsen, pláne hazai pályán, szeretnénk jól kezdeni.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Rögtön szatmári rangadóval kezdünk, amelyen mi félelem nélkül játszhatunk. A Szalka igazolásai alapján a bajnoki címért is mehet, de mi is erősödtünk. A játékvezetői hármasnak kiemelten nehéz találkozó, ahol remélem a foci lesz a hangsúlyos a várhatóan magas nézőszám mellett.

Nyírbátor–Tarpa

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nagyon várjuk a bajnoki rajtot, szeretnénk az első mérkőzésen, hazai környezetben jól játszani, esetleg itthon tartani a három pontot, ami tudom, nem lesz egyszerű a jó erőkből álló Tarpa ellen.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Szeretnénk eredményesen kezdeni a szezont, ami nem lesz egyszerű idegenben. Úgy gondolom, a kupában való továbbjutás lendületet adhat nekünk az első bajnoki mérkőzésre.

Vasárnap

Kótaj–Kemecse

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon vártuk már a nyitányt, ráadásul szomszédvári rangadóval kezdünk. A hazai pálya előnyét megpróbáljuk kihasználni.

Sánta Tibor a Kemecse edzője: – A felkészülés során a játékosaim bebizonyították, hogy nem csak remek labdarúgók, de kiváló emberek is, akiknek fontos a Kemecse. Ezért a hétvégén az a cél, hogy felszabadultan, nagy önbizalommal lépjünk pályára és élvezzék, amit csinálnak, bízom benne ez jó eredménnyel is párosul egy erős Kótaj ellen.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kállósemjén SE 0–3 (0–2)

Ibrány, 254 néző, v.: Pethő P. 

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Nagy D.), Bökönyi L. (Bertók D.), Molnár Z., Lukács B., Kállai G., Kiss P. (Dobos A.), Farkas M., Jeddi B., Ács Á. (Hornyák M.), Szabó M. Edző: Kató István. 

Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L. (Szabó S.), Törtei T. (Hegedűs T.), Hamza T., Szabó I. (Vass I.), Danó Zs., Fodor A. (Bodnár L.), Pekk T., Lakatos B., Gömze A. (Jónucz D.), Kornutjak. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. 

Munkában az ibrányi védelem
Fotó: Ibrány SE

Gól: Hamza T. 2, Pekk T.

Kiállítva: Szabó M. (90. perc)

Kató István: – A mérkőzés előtt megbeszéltek nem ültek, a gyorsan kapott gól és a sok hiba megfogta a csapatot. Dolgozunk tovább!

Ovszijenko Volodimir: – Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel és a hozzáállással. Nyilván a játékon, legfőképpen a helyzetkihasználáson van mit javítani. További sok sikert az Ibránynak. Megyünk tovább!


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyíregyháza Spartacus II 2–0 (0–0)

Vásárosnamény, 298 néző, v.: Fehér Á. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Czene Z., Berec G. (Illés G.), Szabó R. (Deák M.), Deskó D., Nagy Á. (Tóth F.), Kopor A., Barta F. (Zán B.), Balogh P. (Kozma M.), Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Spisák B., Varga B. (Juhász Zs.), Bertók M., Czimer-Nyitrai, Kiss P. (Márton D.), Horváth T., Ferencz B., Kovalecz S. (Balogh R.), Asztalos B. (Konzili M.), Forgó T. Edző: Lengyel Roland. Gól: Balogh P., Szabó R.

Bardi Gábor: – Az első félidőben nem találtunk fogást az ellenfélen, a szünet után szerkezetet váltottunk, feljebb toltuk a védekezést, ez jó húzásnak bizonyult, mert sikerült kivívni a győzelmet. A másodi félidőben mutatott teljesítmény alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a Nyíregyházának, és gratulálok a csapatomnak!

Lengyel Roland: – Ötven percig az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, nálunk volt a labda, többször kerültünk az ellenfél védelme mögé, de a lehetőségeket nem tudtuk értékesíteni. Egy szerencsés góllal, beadásnak szánt lövés után hátrányba kerültünk, innen kezdve inkább a Namény akarata érvényesült, sok párharcolt vesztettünk, ezért megérdemelt az ellenfél győzelme.

Nyírmeggyes–Nyírbéltek 1–3 (0–1)

Nyírmeggyes, 103 néző, v.: Goneth B. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G., Éles B., Tőkés T. (Farkas Z.), Preg I., Sitku Á. (Máté G.), Szabó Cs. (Batizi-Pócsi N.), Török M. (Szondi R.), Gönczör P., Drabik M. (Sivadó P.). Edző: Kovács László. Nyírbéltek: Ritli R. – Sidibe, Ramos, Boldizsár E. (Ricsei F.), Sőre P., Vass R., Fischer P., Varga M. (Boldizsár G.), Hevele M. (Fleisz Zs.), Mányi B., Csatári E. (Tóth L.). Edző: Mirgai László. Gól: Török G., illetve Sőre P., Hevele M., Vass R.

Kovács László: – Amíg a mérkőzés elején nem tudunk koncentrálni a helyzetkihasználás tekintetében, addig mindig csak futni fogunk az eredmény után. Ahelyett, hogy félidőben jelentős előnnyel fordultunk volna, sima vereség lett a vége.

Mirgai László: – El kell ismerni, az első huszonöt percbe belealudtunk, a hazaiaknak három nagy helyzete volt, majd jókor rúgtunk az első gólt, ez megnyugtatta a csapatot. A szünetben átbeszéltük a dolgokat, a folytatásban pedig mi irányítottuk a játékot, úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet, gratulálok a minden játékosomnak! A játékvezetői hármas koncentráltan, jól vezette ezt a nehéz mérkőzést.

Csenger–Újfehértó 2–2 (2–1)

Csenger, 123 néző, v.: Kosztyu J. Csenger: Korompai M. – Popovics N. (Csorvási Á.), Nagy M. (Bencze L.), Jónás G. (Mészáros T.), Antal R., Peterman P., Nyéki K., Osváth S., Gaál K., Szedlacsek Á., Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. Újfehértó: Nagy M. – Barta K. (Varga J.), Csáki B., Barnucz G., Szilágyi Á. (Urr D.), Angyal N., Pallai G., Daróczi P. (Mezei B.), Nagy D., Benke N., Simonka R. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Barcsay M., Nagy M., illetve Simonka R., Nagy D.

Juhász Ferenc: – Jó volt! Kétszer vezettünk, de az Újfehértó mindannyiszor vissza tudott jönni a meccsbe, ettől függetlenül nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert, amit ígértek – teljesítették. Kis szerencsével talán nyerhettünk is volna.

Piskóti Zsolt: – Fel kell vennünk a bajnokság ritmusát, mert ettől sokkal több kell! Első félidőben óvodás hibákat követtünk el, amit az ellenfél könyörtelenül ki is használt. A második félidőben már jobb volt a ritmus és sikerült beszorítani az ellenfelet, de akkor a helyzetkihasználással gyűlt meg a bajunk. További sok sikert Csengernek!

Mándok–Nagykálló 3–0 (2–0)

Mándok, 234 néző, v.: Vitkai. Mándok: Lőrincz Zs. – Baksa Z., Köblös B., Jánvári D., Koszta Z. (Szokolai M.), Bokor M. (Csercsa G.), Gyüre T. (Jávor A.), Molnár Zs., Matyi Z. (Jene G.), Budaházi L. (Juhász), Nagy Á. Edző: Kocsis János. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S., Mészáros N., Mondok D., Sipos B., Baráz M. (Simon I.), Puluczkai P., Haller R., Marozsán M. (Anda Sz.), Nagy Zs. (Homann P.). Edző: Homann Richárd. Gól: Gyüre T. 2, Matyi Z.

Kocsis János: – A meccs elején szerzett gól megadta az alaphangot, ezután végig domináltunk, és fegyelmezett játékot mutattunk. Ami külön öröm, hogy a csereként pályára lépett játékosok szintén hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez, így igazi csapatként megérdemelt győzelmet arattunk.

Homann Richárd: – Gratulálok a Mándoknak, megérdemelten a győzelmet. Nekünk még sok-sok melóra van szükség, hogy felvegyük az osztály ritmusát.

Mátészalkai MTK–Nagyecsed 2–0 (1–0)

Mátészalka, 486 néző, v.: Major O. Mátészalka: Kanócz B. – Bodó G., Lyáh A. (Szántó Z.), Fenyőfalvi D., Csáki J., Gergely M. (Fejes J.), Magyari M., Bodó L., Hudák M., Toldi A. (Tangel L.), Jócsák D. (Papp Cs.). Edző: Kiss Tamás. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G. (Nagy Z.), Zámbó K., Ladányi D., Nyíregyházi G. (Bulyáki A.), Pócsi B., Kóka R., Nagy N., Erdős M., Szabó T., Somlyai G. Edző: Harbula Balázs. Gól: Bodó G., Papp Cs. Kiállítva: Bodó L. (72. perc), illetve Nagy N. (92. perc)

Kiss Tamás: – Igazi szatmári rangadót sikerült megnyerni, amiért jár a gratuláció a fiúknak. Külön köszönet a szurkolóknak, akik végig biztatták a csapatot. A mérőzésről annyit, hogy a brusztolás, a közdelem dominált, sajnos, a folyamatos játék nem valósult meg. Aminek még külön örülök, hogy tíz emberrel is fegyelmezettek, koncentráltak voltunk, emellett kiemelném Kanócz Béla teljesítményét, aki 1-0-nál óriási bravúrt mutatott be.

Harbula Balázs: – Sajnos, nem játszottunk jól, amitől pedig a meccs elején tartottam, hogy a játékvezető működés nem lesz a rangadóhoz méltó – bekövetkezett. Úgy gondolom, két szabályos góltok fosztottak meg minket. Gratulálok a Szalkának!

Nyírbátor–Tarpa 0–3 (0–1)

Nyírbátor, 143 néző, v.: Papp F. Nyírbátor: Kiss B. – Tóth Sz., Szücs D., Pálvölgyi B. (Szabó M.), Tóth E. (Erdei Z.), Danó M. (Kun Á.), Bakó T. (Kovács G.), Nógrádi S., Varga B., Orosz E., Török I. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Tarpa: Csikan – Gál R., Havriljuk, Romancsuk, Bodan (Kolesnyik), Arsen (Kucsinszki), Herman (Nemes I.), Kosztik, Pacsej M., Zolotevszki, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Kosztik, Kucsinszki, Romancsuk.

Erdei Zoltán: – Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, mert nem volt benne a háromgólos vereség. Sajnos, fordulópontot jelentett, hogy null egynél kihagytuk a tizenegyest, a kontrából pedig gólt kaptunk. Próbálunk felállni, készülünk a következő meccsre.

Bubis Iván: – Egy nagyon kemény mérkőzésen sikerült győzelemmel kezdeni a szezont. A meccsről, annyit sokkal hamarabb lezárhattuk volna. A mai győzelmünket Szécsi Szabolcs polgármester úrnak ajánljuk – az „örömapának”. Sok boldogságot az ifjú párnak!

Kótaj–Kemecse 3–5 (1–1)

Kótaj, 232 néző, v.: Füleki Cs. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Papp M., Tüzes Zs. (Petruska A.), Sárközi D., Dencs Á., Szarka J., Nardai N., Molnár M. Edző: Seregi Mihály. Kemecse: Baráth B. – Varga K. (Phrakonkham), Boda B., Majoros Á., Ádám D. (Szaffián  Sz.), Gönczör R., Kovács I. (Hokk Á.), Csáki P., Sógor Cs., Hokk B., Sándor D. Edző: Sánta Tibor. A fordulatos mérkőzésen az újonc Kótaj a második félidő derekán 3-1-re vezetett, a Kemecse viszont nem adta fel, és hihetetlen forgatókönyvvel négy gólt szerezve kiharcolta a győzelmet. Gól: Papp M., Molnár M., Tüzes Zs. (11-esből), illetve Boda B. 3, Sándor D. (11-esből), Sógor Cs.

Seregi Mihály: – Az igazi szomszédvári rangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk. Három egynél kezünkben volt a meccs, lehet, elhittük, hogy meg is van, ez pedig megbosszulta magát Mindenesetre küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a Kemecse.

Sánta Tibor: – Az első félidőben nem használtuk ki a kontrából adódó lehetőségeinket, rossz felfogásban futballoztunk. A szünet után picit változott a játék képe, de buta hibák miatt mi kaptuk a gólokat, az utolsó húsz percben pedig kijött a két csapat közötti fizikális különbség. A csapat egységes volt, büszke vagyok rá, viszont a mutatott teljesítményünket helyén kell kezelnünk.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 1 1 0 0 3 0 3 3
2. MÁNDOK VSE 1 1 0 0 3 0 3 3
3. TARPA SC 1 1 0 0 3 0 3 3
4. KEMECSE SE 1 1 0 0 5 3 2 3
5. NYÍRBÉLTEK KSE 1 1 0 0 3 1 2 3
6. VÁSÁROSNAMÉNY 1 1 0 0 2 0 2 3
7. MÁTÉSZALKAI MTK 1 1 0 0 2 0 2 3
8. CSENGER FC 1 0 1 0 2 2 0 1
9. ÚJFEHÉRTÓ SE 1 0 1 0 2 2 0 1
10. KÓTAJ SE 1 0 0 1 3 5 -2 0
11. NYÍRMEGGYES SK 1 0 0 1 1 3 -2 0
12. NAGYECSED RSE 1 0 0 1 0 2 -2 0
13. NYÍREGYHÁZA II. 1 0 0 1 0 2 -2 0
14. IBRÁNY SE 1 0 0 1 0 3 -3 0
15. NAGYKÁLLÓI VSE 1 0 0 1 0 3 -3 0
16. NYÍRBÁTORI LSE 1 0 0 1 0 3 -3 0

 

 

Fel Következő