20. forduló (2024.03.23-03.24.)

| Forduló–hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló–hangoló

Tarpa SC Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
20. forduló
2024.03.23. 15:00

 

Bubis Iván, a Tarpa edzője: Hazai pályán célunk a három pont megszerzése, lehetőleg jó játékkal.
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: Egy igazán jó csapat otthonába látogatunk, ahol igen nehéz dolga van bármelyik csapatnak. Mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (10.)–Vásárosnamény (12.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az eredményesség érdekében fontos, hogy kilencven percen keresztül taktikailag fegyelmezett és bátor játékot vigyünk ki a pályára.

Pistkóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Számunkra most két olyan mérkőzés következik, amin nagyon fontos, hogy eredményesek legyünk, és végre pontokat szerezzünk.

Nagyecsed (7. )–Csenger (8.)

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Újabb szatmári rangadó következik. Két, nagyjából azonos képességű csapat találkozik. Ideje lenne már hazai pályán nyerni, de ehhez nem ártana berúgni vegre a ziccereinket.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: nem nyilatkozott.

Újfehértó (4.)–Nyíregyháza II. (9.)

Antal István, az Újfehértó edzője: – Az előző fordulóban a rutin és a tapasztalat volt az ellenfél, most viszont a fiatalság és a lendület vár ránk. Mivel sok évig dolgoztam utánpótlásban is. tudom, mire számíthatok: a fiatalok rapszodikusak, jó meccsük után előfordul, hogy rosszul játszanak, és fordítva is igaz. Felkészülünk belőlük, hogy a rossz után még várjanak a jóval. Izgalmas, szép feladat, de nyerni akarunk.

Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Nehéz, kemény mérkőzésre számítunk, de nem feltartott kezekkel megyünk oda.

Mátészalka (3.)–Mándok (2.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Ismét rangadó elé nézünk. Jól felkészített csapatot fogadunk, amely egyben van. Természetesen szeretnénk itthon tartani a három pontot, ehhez viszont kilencven percen át maximális fegyelemre és koncentrációra lesz szükség.

Kocsis János, a Mándok edzője: – Ez a mérkőzés rangadónak tekinthető az osztályunkban. A hazai csapatnak van igazán veszítenivalója. győzelmi kényszerben játszik. Mi nyugodtan készülhetünk, ezzel a mérkőzéssel csak nyerhetünk. Ahogy látom, a múlt hétvégi második félidei játék nagyon jót tett a csapat hangulatának, a három pont hitet adott a folytatáshoz. Bízom benne, hogy ezt a lendületet tudjuk továbbvinni, mert akkor esélyünk lesz a győzelemre.

Nyírbátor (6.)–Kótaj (11.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Múlt héten az első félidei játékunk biztató volt, de egy mérkőzés nem negyvenöt percig tart. A következő hazai mérkőzésünkön kilencven percig kell koncentrálnunk ahhoz, hogy eredményesek legyünk, és itthon tartsuk mind a három pontot.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ugyanabban az ütemben készülünk, mint eddig, szeretnénk jó teljesítményt nyújtani Nyíbátorban.

Vasárnap

Nagykálló (13.)–Nyírmeggyes (16.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Számunkra hazai pályán csak a három pont megszerzése számít jó eredménynek.

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Természetesen győzelemre törekszünk, és amíg én leszek az edző Nyírmeggyesen, ez minden mérkőzésen így is lesz.

Kállósemjén(1.)–Nyírbétek(14.)

Vologyimir Ovszijenko, a Kállósemjén játékos–edzője: – Próbáljuk otthon továbbnyújtani a győztes szériát. Keményen készülünk, győzni szeretnénk hazai pályán.

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az esélytelenek nyugalmával készülünk a mérkőzésre, aztán szeretnénk meglepetést szerezni.


Tudósítások, eredmények

Tarpa SC–Ibrány SE 3–1 (2–0)

Tarpa, v.: Tóth L. (Novák L., Nagy L.)

Tarpa: Hotra – Gál, Zajka (Stratan), Bodan, Maksajev (Kolesnyik), Nemes, Mihalcsuk), Doloh (Burdika), Prihoda, Palcsej, Lovincsuk, Edző: Bubis Iván.

Ibrány: Szabó – Bégányi (Bészély), Bökönyi (Dobos), Molnár, Lukács, Kállai, Bertók (Novák), Csatári, Ács (Oláh), Szabó, Hornyák. Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert.

Gól: Nemes 2, Mihalcsuk, illetve Oláh.

Bubis Iván: – Magabiztos hazai győzelem született, úgy gondolom. A játékon van mit javítani, de az eredménnyel elégedettek vagyunk. Köszönjük a szurkolóink buzdítását.

Kiss Péter: – A srácok ma küzdöttek, harcoltak becsülettel, egy kis szerencsével akár ponttal is távozhattunk volna. Úgy gondolom, bár nem állunk olyan előkelő helyen, mint ellenfelünk, de azért mi is egyenlő bánásmódot érdemlünk a pályán. Oláh Patriknak gratulálunk első felnőtt bajnoki góljához!


További eredmények:

Kemecse–Vásárosnamény 0–0

Kemecse, v.: Majoros.

Kemecse: Baráth – Boda, Majoros, Szokolai, Tudja, Törő (Bárdos), Gönczör, Balogh, Magyar (Hokk Á.), Hokk B., Csáki. Edző: Sánta Tibor.

Vásárosnamény: Krizsanovszki – Géci (Nagy), Berec, Szabó, Kopor, Barta, Újvári (Vass), Deák, Balogh, Illés (Varga), Orosz. Edző: Piskóti Zsolt.

Sánta Tibor: – Jól összerakott mérkőzés volt, elégedett vagyok a látottakkal. Agresszívek, fegyelmezettek voltunk és megvoltak a helyzeteink, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést. A játékban is láttam már biztató jeleket. Gratulálok a srácoknak, sok sikert kívánok az ellenfelünknek és jobbulást a sérültjeiknek. Zárszóként annyit, hogy nagyon szeretjük a szabolcs megyei játékvezetőket remélem, hogy mostantól csak velük fogunk találkozni.

Piskóti Zsolt: – A mai mérkőzésen szintén csak a gól hiányzott a játékunkból, de ami ettől is bosszantóbb, hogy több játékost is elveszítettünk. Aludni kell a dolgokra és megoldásokat kell találnunk, különben bajban lehetünk.

Nagyecsed–Csenger 4–0 (2–0)

Nagyecsed, v.: Varga.

Nagyecsed: Szabolcsi – Zámbó, Marinas (Ladányi), Pócsi, Bulyáki (Nyíregyházi), Kóka (Sarkadi), Nagy N., Nagy Z. (Bulyáki), Erdős, Lakatos, Somlyai. Edző: Harbula Balázs.

Csenger: Korompai – Nagy D.(Gere), Szedlacsek (Nyéki), Osváth, Popovics, Nagy M., Jónás (Oláj), Csorvási, Antal, Bence (Gaál), Barcsay. Edző: Juhász Ferenc. Gól: Pócsi, Marinas 2, Ladányi.

Harbula Balázs: – Szerintem megérdemelten nyertük meg a mai mérkőzést. További sok sikert kívánok a Csengernek!

Juhász Ferenc: –

Nyírbátor–Kótaj 4–0 (1–0)

Nyírbátor, v.: Tomori.

Nyírbátor: Kopasz – Tóth Sz., Czerula (Szabó), Szücs (Orosz), Bakó (Danó), Nógrádi, Tóth E. (Pálvölgyi), Varga, Terdik (Erdei), Török, Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Kótaj: Csikós – Sallai, Hangácsi, Fabu (Sárközi), Csatári (Illés), Papp, Dencs, Bagoly, Boros, Csörgő, Szarka. Edző: Seregi Mihály. Gól: Tóth E., Kun, Török 2.

Erdei Zoltán: – Ezen a mérkőzésen gyenge játékkal ugyan, de itthon tudtuk tartani a három pontot.

Seregi Mihály: – Nagyon sok hibával futballoztunk, ezeket a hibákat nem lehet büntetlenül megúszni. Ettől függetlenül a második félidőben voltak lehetőségeink, ha betalálunk, gólt szerzünk, akkor máshogy alakul a mérkőzés. Gratulálok és sok sikert kívánok a Bátornak!

Mátészalka–Mándok 0–0

Mátészalka, v.: Papp.

Mátészalka: Szilágyi – Magyari, Bodó, Fejes, Csáki, Sárosi, Fenyőfalvi, Kovács Á., Lyáh (Tangel), Papp (Gergely). Edző: Kiss Tamás.

Mándok: Lőrincz – Králik, Nagy, Köblös, Matyi, Budaházi, Baksa, Jánvári, Koszta (Baglyos), Bokor (Oravecz), Holló (Jávor). Edző: Kocsis János.

Kiss Tamás: – Azt kaptuk a Mándoktól, amire számítottunk. A csapatomból igazából csak a gól hiányzott és az a pici plusz, amivel az ilyen meccseket és rangadókat meg tudjuk nyerni. Ezen kell a jövőben mindenféleképpen változtatnunk.

Kocsis János: – Végig fegyelmezetten és taktikát szem előtt tartva játszottunk. A mérkőzés egyetlen helyzete előttünk adódott, amiből sajnos a kapufát találtuk el, így összességében a döntetlent igazságosnak tartom.

Újfehértó–Nyíregyháza II. 2–1 (1–1)

Újfehértó, v.: Balogh.

Újfehértó: Nagy M. – Benke, Mezei Balázs, Csáki, Barta (Zámbó), Mezei Béla, Angyal, Pallai, Somogyi, Nagy, Szilágyi, Edző: Antal István.

Nyíregyháza II.: Harman – Tóth M. (Asztalos), Czimer, Kiss, Chrien (Takács), Spisák, Szabó, Bodnár, Pók (Márton), Konzili, Oláh (Tóth N.). Edző: Szatke Zoltán. Gól: Angyal, Zámbó, illetve Czimer.

Antal István: – Egy nagyon jól felkészített, nagyon jó erőből álló csapatot sikerült a második félidei meggyőző játékunkkal megverni. Gratulálok a Spartacus fiataljainak, csak így tovább, sokra vihetik.

Szatke Zoltán: – Az első félidő után több góllal is vezethettünk volna, de megint elkerülhető gólokat kaptunk.

Nagykálló–Nyírmeggyes 4–1 (3–0)

Nagykálló, v.: Veres.

Nagykálló: Budaházi – Homann, Marozsán Zs., Mészáros (Mondok), Erdei, Puluczkai, Baráz, Sipos (Bencs), Nagy (Marinka), Oláh, Haller (Marozsán M.). Edző: Homann Richárd.

Nyírmeggyes: Vakarcs – Drabik (Éles), Nagy Zs., Sitku, Preg, Folytán, Törtei, Ács, Nagy Z., Batizi Pócsi (Máté), Farkas (Török, Hornyák). Edző: Siska Attila. Gól: Haller, Éles (öngól), Oláh 2., illetve Törtei (11-esből).

Homann Richárd: – Számunkra egy nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyerni, amihez gratulálok a fiúknak.

Siska Attila: – Megmagyarázhatatlanul gyenge teljesítményt nyújtottunk az első félidőben, a másodikban viszont ugyanannyi időnk volt az egyenlítésre, de ez ma sajnos nem sikerült. Gratulálok a Nagykállónak!

Kállósemjén–Nyírbéltek 2–2 (1–1)

Kállósemjén, v.: Kosztyu.

Kállósemjén: Jenei – Vass (Szabó S.), Hegedűs, Pekk, Lipcsei, Kornyutyak, Fodor (Pallai), Hamza, Lakatos B., Tóth (Szabó I.), Katona. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.

Nyírbéltek: Ripli – Sőre, Ricsei, Sidibe, Fischer, Tóth, Gyarmati, Boldizsár E. (Marozsán D.), Jónucz, Varga (Boldizsár G.), Vass (Bányász). Edző: Gyarmati András. Gól: Fodor, Szabó I., illetve Jónucz, Sidibe.

Vologyimir Ovszijenko: – Nem könnyű egy ilyen meccs után nyilatkozni, mivel az utolsó percekben kaptuk az egyenlítő gólt, de levonjuk a következtetéseket és megyünk tovább.

Gyarmati András: – Azt gondolom, hogy Semjénben sem nőnek mindig égig a fák, ez azzal is lehet bizonyított, ha egy csapat akar, akkor nagyon sokat elérhet. Mi ma akartunk és azt gondolom, hogy megérdemeltük a döntetlent. Semmivel sem játszottunk rosszabbul vagy gyengébben, mint a Semjén, nagyon jó teljesítményt nyújtott az egész csapat.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 20 14 2 4 52 24 28 44
2. MÁNDOK VSE 20 13 3 4 44 19 25 42
3. MÁTÉSZALKAI MTK 20 12 5 3 45 20 25 41
4. ÚJFEHÉRTÓ SE 20 12 4 4 53 28 25 40
5. TARPA SC 20 12 3 5 40 20 20 39
6. NYÍRBÁTORI LSE 20 10 4 6 46 32 14 34
7. NAGYECSED RSE 20 10 2 8 36 29 7 32
8. CSENGER FC 20 8 4 8 49 50 -1 28
9. NYÍREGYHÁZA II. 20 8 1 11 39 43 -4 25
10. KEMECSE SE 20 6 5 9 35 39 -4 23
11. KÓTAJ SE 20 5 7 8 33 48 -15 22
12. NAGYKÁLLÓI VSE 20 5 6 9 22 34 -12 21
13. VÁSÁROSNAMÉNY 20 6 4 10 27 30 -3 19
14. NYÍRBÉLTEK KSE 20 5 3 12 20 42 -22 18
15. IBRÁNY SE 20 4 2 14 15 52 -37 14
16. NYÍRMEGGYES SK 20 2 1 17 20 66 -46 7

 Forrás: KM-Sport

 

Fel Következő