21. forduló (2024.03.30-03.31.)

| Forduló–hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló–hangoló

Ibrány SE Nyírbátori LSE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
21. forduló
2024.03.31. 16:00

 

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Ismét nehéz mérkőzés következik, de hazai pályán mindent megteszünk, hogy sikeresek legyünk.
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Igaz, hogy múlt hétvégén kicsit gyengén játszottunk, Ibrányból is szeretnénk a három pontot elhozni. Mindent megteszünk a győzelemért!

További mérkõzések:

Szombat

Nyírmeggyes (16.)–Nagyecsed (7.) (14 óra)

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – A Minden héten háború című filmben az edző szájából elhangzik, hogy „a játék több kell, hogy legyen, mint csupán a győzelem”. Eddig én is ezt az elvet vallottam, de most nagyon kell a győzelem...
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Három éve nyertünk legutóbb Meggyesen, így talán a hazaiaknak áll a zászló, de igyekszünk mindent megtenni a győzelem érdekében, ne érjen minket az a kritika, hogy a mögöttünk álló csapatokat nem vesszük komolyan!

Nyíregyháza II. (9.)–Mándok (2.)

Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Az elmúlt hétvégén nagyon közel álltunk ahhoz, hogy pontokat szerezzünk, ami sajnos nem sikerült, hiába játszottunk jól. Bízom a mostani hétvégében. Tudjuk, hogy az ellenfél nagyon jó csapat, de hazai pályán mindent meg fogunk tenni a sikerért.
Kocsis János, a Mándok edzője: – Fiatal csapat lesz az ellenfelünk, amely nagyon jó feltételek mellett készülhet és egyre többet játszik felnőttbajnokságban, így folyamatosan fejlődik. Biztos vagyok benne, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de mindenképpen három pontot akarunk szerezni.

Csenger (8.)–Tarpa (5.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nehéz mérkőzés előtt állunk, de nagyon szeretnénk bizonyítani saját magunknak és a közönségnek is, hogy jó csapatot alkotunk és tudunk nyerni a hétvégén.
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen idegenben mindenhol nehéz. Az elmúlt hetekben a játékunk sem olyan, amilyet szeretnénk, meglátjuk, mit tudunk összehozni a hétvégén.

Vásárosnamény (13.)–Nagykálló (12.)

Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Sajnos elég régen ünnepelhettünk győzelmet. Remélem, a fiúk is kellően éhesek most már a sikerre, ráadásul egy roppant fontos mérkőzés következik a hasonló célokért küzdő Nagykálló ellen. Teljesen mindegy, milyen összetételben, de otthon kell tartanunk a három pontot.
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Sajnos nem túl acélos az idegenbeli mérlegünk, ezen szeretnénk kozmetikázni a hétvégén.

Nyírbéltek (14.)–Kemecse (10.)

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Múlt hétvégén nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat, remélem, ezt át tudjuk menteni erre a hétvégére, mindenki ugyanazzal a hozzáállással, odaadással fog játszani és otthon tartjuk a három pontot.
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Eredményesen kell zárjuk a hetet. Ehhez az elmúlt héten mutatott fegyelem az alap és minőségibb megoldások kellenek az adott játékhelyzetekben!

Újfehértó (4.)–Kállósemjén (1.)

Antal István, az Újfehértó edzője: – Nem egyforma célokért küzd a két csapat: az egyik a hegycsúcsra akar felmenni, a másik csak egy dombra. Ettől függetlenül, mi mindent megteszünk hétvégén, hogy szurkolóink kellemesen ünnepeljenek. Nagyon várjuk a találkozót.
Ovszijenko Vologyimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Otthon elveszítettünk két pontot, most mindenképpen javítanunk kell idegenben.

Vasárnap

Kótaj (11.)–Mátészalka (3.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A héten nem tudtunk úgy készülni, ahogy szerettünk volna, sérülések és betegséghullám tizedeli a csapatot, ettől függetlenül készülünk a hétvégi mérkőzésre és mindent megteszünk a jó szereplés érdekében.
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A Kótaj tavasszal bizonyította, hogy komolyan kell venni, hazai pályán pedig abszolút veszélyes mindenkire, de ha el akarjuk érni a céljainkat, akkor idegenben is csak a három pont megszerzésére törekedhetünk.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nyírbátori LSE 1–1 (0–0)

Ibrány, v.: Varga Felicián (Rácz Tamás, Tóth Ferenc)

Ibrány: Tóth – Bégányi, Bökönyi (Kiss), Lukács, Kállai, Csatári (Bészély), Oláh (Novák), Dobos, Ács, Szabó, Farkas. Játékos-edzők: Tóth Norbert, Kiss Péter.

Nyírbátor: Kopasz – Tóth Sz., Szabó, Pálvölgyi, Bakó (Erdei), Nógrádi, Tóth E., Varga, Orosz, Török (Terdik), Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán. 

Gól: Oláh Patrik 59., ill. Tóth Szabolcs 70.

Kiss Péter: – Sajnáljuk a csapatot, mert nagyot harcoltunk, kezünkben volt a mérkőzés, de nem sikerült itthon tartani a három pontot. Sérültjeinknek gyors gyógyulást!

Erdei Zoltán: – Sajnos ebben a mérkőzésben ennyi volt, következő alkalommal megpróbálunk javítani.


További eredmények:

Nyírmeggyes–Nagyecsed 0–2 (0–1)

Nyírmeggyes, v.: Takács.
Nyírmeggyes: Vakarcs – Banga, Nagy Zs., Éles, Törtei (Folytán), Batizi Pócsi (Kujbus), Preg (Török), Máté (Hornyák), Sitku, Ács (Farkas), Nagy Z. Edző: Siska Attila.
Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G., Zámbó, Marinas (Szabó), Ladányi, Bulyáki K. (Jónás), Bulyáki A., Kóka, Nagy (Nyíregyházi), Erdős, Somlyai (Jóni). Edző: Harbula Balázs.
Gól: Ladányi, Somlyai. Ifi: 1–3.
Siska Attila: – Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, így nem marad más, mint gratulálni a Nagyecsednek.
Harbula Balázs: – A nyögvenyelős meccset végül nagy nehezen le tudtuk zárni, de így is tudni kell nyerni. További sok sikert kívánok a Nyírmeggyesnek!

Nyíregyháza II.–Mándok 1–1 (0–1)

Nyíregyháza, v.: Kosztyu.
Nyíregyháza II.: Sarkadi – Tóth, Czimer, Márton (Kalán), Bodnár, Kiss, Chrien, Spisák, Szabó, Pók (Asztalos), Konzili. Edző: Szatke Zoltán.
Mándok: Lőrincz – Baksa, Köblös, Jánvári, Holló (Koszta), Bokor (Cservenyák), Baglyos (Jene), Molnár, Matyi, Nagy, Budaházi (Králik). Edző: Kocsis János.
Gól: Bodnár, illetve Jánvári.
Szatke Zoltán: – Mindkét csapat győzelemre játszott, igazságos döntetlen született.
Kocsis János: – Rengeteg lehetőségünk volt a mérkőzésen, de ezekkel sajnos nem tudtunk élni, így összességében nem érdemeltünk többet egy pontnál
.

Csenger–Tarpa 0–1 (0–0)

Csenger, v.: Valu.
Csenger: Korompai – Nagy D., Szedlacsek, Osváth, Oláj (Gere), Popovics, Nagy M., Csorvási, Antal, Nyéki, Barcsay (Katona). Edző: Juhász Ferenc.
Tarpa: Hotra (Máté) – Prihoda, Doloh (Burdika), Zayka, Bodan, Maksajev, Nemes (Boldizsár), Mihalcsuk, Palcsej (Stratan), Lovincsuk, Gál. Edző: Bubis Iván.
Gól: Bodan.
Juhász Ferenc: – Nagyot küzdöttünk, de a végén nem volt szerencsénk, így csak gratulálni tudok a Tarpa győzelméhez.
Bubis Iván: – A mérkőzés képe alapján megérdemelt a győzelem.

Vásárosnamény–Nagykálló 1–2 (1–2)

Vásárosnamény, v.: Pethő.
Vásárosnamény: Kardos – Berec, Szabó (Krizsanovszki), Zán, Kopor, Vass (Újvári), Barta (Varga), Deák, Balogh, Illés (Danó), Orosz. Edző: Piskóti Zsolt.
Nagykálló: Budaházi – Erdei, Marozsán Zs., Mondok, Puluczkai, Homann P., Sipos, Haller (Marozsán M.), Simon, Nagy (Anda), Oláh. Edző: Homann Richárd.
Gól: Orosz (11-esből), illetve Simon, Nagy (11-esből). Ifi: 3–0.
Piskóti Zsolt: – Egyre nagyobb gödörben vagyunk. Igyekszünk ezt közösen megoldani.
Homann Richárd: – Nagyon fontos három pontot szereztünk egy riválistól, amihez gratulálok a fiúknak.

Nyírbéltek–Kemecse 2–0 (0–0)

Nyírbéltek, v.: Goneth.
Nyírbéltek: Ritli – Gyarmati (Boldizsár E.), Ricsei, Tóth, Ramos (Marozsán), Sőre, Jónucz, Bányász (Varga), Fleisz (Vass), Sidibe, Fischer. Edző: Gyarmati András.
Kemecse: Baráth – Hadházi, Majoros, Szokolai, Tudja, Törő (Hokk Á.), Gönczör, Kovács, Balogh, Magyar (Varga), Hokk B. Edző: Sánta Tibor.
Gól: Jónucz, Tóth. Ifi: 8–0.
Gyarmati András: – Az első félidőben kimaradtak a lehetőségeink, a szünetben aztán rendeztük a sorainkat és a cseréknek köszönhetően magunk javára fordítottuk a mérkőzést, melyet teljesen megérdemelten nyertünk meg. Minden, labdarúgásban dolgozó sportembernek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Sánta Tibor: – Döntetlen állásig ült az, amit elterveztünk. Meg is volt a nagy helyzetünk, ezt üres kapura nem sikerült berúgni, az ellenfelünknek pedig igen, így megérdemelten győzött.

Újfehértó–Kállósemjén 0–0

Újfehértó, v.: Major.
Újfehértó: Nagy – Mezei Balázs, Csáki, Szilágyi, Somogyi (Bodnár), Mezei Béla (Daróczi), Angyal, Kis (Varga), Zámbó (Miterkó), Pallai, Nagy. Edző: Antal István.
Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos, Hamza, Szabó I., Lipcsei, Vass, Fodor, Danó (Pallai), Pekk, Katona, Hegedüs. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.
Ifi: 3–1.
Antal István: – Magas színvonalú, nagy iramú mérkőzésen, a szurkolók igényeit kielégítve igazságos döntetlen született.
Vologyimir Ovszijenko: – Tipikus egygólos mérkőzés volt. Közelebb álltunk a győzelemhez, sajnos nem sikerült gólt rúgnunk, de megyünk tovább!

Kótaj–Mátészalka 2–2 (1–2)

Kótaj, v.: Veres.
Kótaj: Reszler – Sallai, Hangácsi, Nagy, Papp, Sárközi (Illés), Dencs, Szarka (Bagoly), Boros, Csatári, Csörgő. Edző: Seregi Mihály.
Mátészalka: Szilágyi – Szántó (Papp), Bodó G., Tangel, Kovács, Csáki, Magyari, Bodó L., Fejes, Toldi (Fenyőfalvi), Sárosi. Edző: Kiss Tamás. 
Gól: Nagy 2, illetve Bodó G., Tangel.
Seregi Mihály: – Nulla kettő után is hittünk abban, hogy meg tudjuk fordítani a meccs állását. A második félidő képe alapján úgy gondolom, hogy megérdemelten tartottuk itthon az egy pontot. További sok sikert a Mátészalkának!
Kiss Tamás: – Nagyon nehéz bármit mondani egy ilyen találkozó után, ahol az első félidő után gólokkal vezethettünk volna. Úgy érzem, hogy ezen a mérkőzésen "magunkat vertük meg".


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 21 14 3 4 52 24 28 45
2. MÁNDOK VSE 21 13 4 4 45 20 25 43
3. TARPA SC 21 13 3 5 41 20 21 42
4. MÁTÉSZALKAI MTK 21 12 6 3 47 22 25 42
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 21 12 5 4 53 28 25 41
6. NAGYECSED RSE 21 11 2 8 38 29 9 35
7. NYÍRBÁTORI LSE 21 10 5 6 47 33 14 35
8. CSENGER FC 21 8 4 9 49 51 -2 28
9. NYÍREGYHÁZA II. 21 8 2 11 40 44 -4 26
10. NAGYKÁLLÓI VSE 21 6 6 9 24 35 -11 24
11. KEMECSE SE 21 6 5 10 35 41 -6 23
12. KÓTAJ SE 21 5 8 8 35 50 -15 23
13. NYÍRBÉLTEK KSE 21 6 3 12 22 42 -20 21
14. VÁSÁROSNAMÉNY 21 6 4 11 28 32 -4 19
15. IBRÁNY SE 21 4 3 14 16 53 -37 15
16. NYÍRMEGGYES SK 21 2 1 18 20 68 -48 7

 Forrás: KM-Sport

 

Fel Következõ