24. forduló (2024.04.20-04.21.)

| Forduló–hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló–hangoló

Kótaj SE Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
24. forduló
2024.04.21. 17:00

 

Seregi Mihály, a Kótaj SE edzője: nem nyilatkozott. 
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Bízunk a srácokban, az elmúlt hétvégén jelesre vizsgáztak küzdeni tudásból! Szeretnénk átmenteni ezt a mentalitást a Kótaj elleni mérkőzésre is. Ha ezt megvalósítjuk, van esélyünk arra, hogy gyarapítsuk pontjaink számát!

További mérkõzések:

Szombat

Nyírbátor (7.)–Vásárosnamény (14.) 
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ha már idegenben nem megy a csapatnak, szeretnénk a hazai sorozatunkat folytatni. Kicsit megfogyatkoztunk, de aki hadra fogható lesz, mindent meg fog tenni a győzelemért. 
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Hétről hétre közel állunk ahhoz, hogy sikerüljön egy bravúrgyőzelmet vagy legalább pontot szereznünk. A helyzet most sem lesz egyszerű, de mindent meg kell tennünk, és akkor talán a szerencse is mellénk áll.

Mátészalka (5.)–Nyírmeggyes (16.) 
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Hazai pályán más lehetőségünk nincs és mást nem is tudunk elfogadni a csapattól, kizárólag a győzelmet. 
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Nem örülök, hogy ellenfélként kell Mátészalkára mennem, hiszen szerettem ott dolgozni, és azóta is szurkolok nekik, hogy érjék el a céljaikat. Természetesen ők az esélyesek szombaton, de mi sem feltartott kezekkel lépünk pályára.

Mándok (4.)–Csenger (8.) 
Kocsis János, a Mándok edzője: – Olyan ellenféllel találkozunk, amely mindenkire veszélyes, több, tiszteletet parancsoló eredményt ért már el. Az utóbbi mérkőzéseken gondunk van a helyzetkihasználással, hiába alakítunk ki helyzeteket, ziccereket, ezekből kevés gólt szerzünk. Ha ezen tudunk javítani, akkor lesz rá esélyünk, hogy három ponttal gazdagodjunk. 
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Jót tett a csapat önbizalmának a múlt heti győzelem. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű Mándokon, hiszen jó csapat otthonába látogatunk, versenyben van a bajnoki címért. Ettől függetlenül bízunk a minél jobb eredmény elérésében.

Nagyecsed (6.)–Újfehértó (3.) 
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Nagyon jó tavaszt produkál a vendégcsapat, előttünk is áll ellenfelünk, így hazai pályán sokat kell tenni a győzelemért szombaton. Ősszel talán a legjobb meccsünk pont ellenük volt, remélem, meg tudjuk ismételni az ottani teljesítményünket. 
Antal István, az Újfehértó edzője: – Feljöttünk, mint a talajvíz, most már csak a szűrő kell, hogy tiszta legyen!

Tarpa (2.)–Nyírbéltek (13.) 
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A szerdai kupafordulót jól zártuk, hazai pályán ezt a fajta mentalitást és játékot szeretnénk látni a fiúktól a szombati bajnoki mérkőzésen is. 
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az elmúlt hétvégén ragyogó teljesítményt nyújtott a csapat az első félidőben, kár, hogy a lehetőségeinket nem értékesítettük. Ha a mutatott teljesítményt tudjuk nyújtani a hétvégén, akkor eredményesek lehetünk.

Kemecse (11.)–Nyíregyháza II. (9.) 
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nehéz hétvége vár a csapatra, bízom benne, hogy mindenhol megfelelünk az elvárásoknak. 
Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk nyerni!

Vasárnap

Nagykálló (10.)–Kállósemjén (1.) 
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Attól függetlenül, hogy a tavalyi bajnok érkezik, mindent meg fogunk tenni hazai pályán, hogy eredményesen zárjuk a hétvégét. 
Ovszijenko Vologyimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mivel szomszédvári rangadó, komolyan készülünk rá. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de mindent megteszünk a győzelem érdekében. 


Tudósítások, eredmények

4–1
(1–0)
Kótaj SE   Ibrány SE

Kótaj, v.: Kondor M. (Szopkó P., Buczuj B.)

Kótaj: Reszler – Sallai, Hangácsi, Nagy D., Papp, Molnár (Csatári), Dencs (Illés), Bagoly (Sárközi), Szarka, Boros, Csörgő. Edző: Seregi Mihály. 

Ibrány: Szabó II. D. – Bégányi (Kiss P.), Molnár, Lukács, Kállai, Farkas (Bészély), Csatári, Bertók (Barzó), Dobos, Novák, Hornyák (Oláh). Játékos-edzők: Kiss Péter és Tóth Norbert. 

Gól: Molnár 2, Sárközi, Csörgő, illetve Lukács. 

Seregi Mihály: – Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, megbeszéltünk minden taktikát. Véleményem szerint a játék képe alapján megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a játékosaimnak, további sok sikert az Ibránynak.

Kiss Péter: – Szégyen, gyalázat... 


További eredmények:

Nyírbátor–Vásárosnamény 3–0 (0–0)
Nyírbátor, v.: Paráda.
Nyírbátor: Kopasz – Czerula, Szücs, Kun, Bakosi, Bakó (Kovács), Nógrádi, Tóth E. (Erdei), Terdik (Papp), Orosz E., Tóth Sz. Játékos-edző: Erdei Zoltán.
Vásárosnamény: Kardos – Szabó, Zán, Deskó, Kopor, Barta (Géci), Danó (Vass), Deák, Balogh, Illés, Orosz F. Edző: Piskóti Zsolt. 
Gól: Terdik, Tóth Sz., Kun. Ifi: 3–4.
Erdei Zoltán: – Gratulálok a csapatnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményért. Beigazolódik, hogy hazai pályán jobban tudunk beleállni egy mérkőzésbe. Szeretném megköszönni két ifjúsági játékosnak, Kovács Alexnek és Papp Milánnak, hogy segítettek minket és gratulálok az első megye egyes felnőtt bajnokijukhoz. Ezt a győzelmet Kóti Sándor barátomnak szeretnénk ajánlani, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!
Piskóti Zsolt: – Sajnálom nagyon, hogy így szétestünk a meccs végére. Az első félidőben volt néhány ígéretes lehetőségünk kontrázni, de ezekkel nem éltünk. A második félidőben a kapott gól után még próbálkoztunk, de a második találatnál már a hitünk is elszállt. További sok sikert a Nyírbátornak!

Mátészalka–Nyírmeggyes 2–2 (1–1)
Mátészalka, v.: Tóth.
Mátészalka: Sárosi – Lyáh (Bodó), Fenyőfalvi, Kovács, Csáki, Gergely (Tóth), Magyari, Bodó (Huszti), Hudák, Fejes, Kanócz. Megbízott edző: Makszim Gábor.
Nyírmeggyes: Vakarcs – Szabó, Nagy Zs., Török (Preg), Farkas (Hornyák), Éles, Batizi Pócsi (Máté), Sitku (Ács), Nagy Z., Törtei, Drabik. Edző: Siska Attila. 
Gól: Kovács, Fejes, illetve Török, Magyari (öngól).
Makszim Gábor: – Próbáljuk magunkban is keresni a hibát, de nehéz úgy mérkőzést nyerni, hogy a játékvezetők több, mérkőzést befolyásoló hibát is elkövettek: tizenhatoson kívül szabálytalankodó kapus megmozdulásáért minden esetben piros lap jár.
Siska Attila: – A mátészalkai pálya gyönyörű, öröm rajta futballozni, de ezúttal mindkét csapat részéről több feszültség volt, mint öröm. Kettő egyes vezetésünk után jó lett volna megtartani az előnyt, de a hazaiak nyomását nem bírtuk ki.

Mándok–Csenger 2–0 (0–0)
Mándok, v.: Balogh.
Mándok: Lőrincz – Baksa (Révész), Köblös, Koszta (Bokor), Holló (Jávor), Jene (Juhász), Matyi, Jánvári, Cservenyák (Oravecz), Nagy Á., Budaházi. Edző: Kocsis János.
Csenger: Korompai (Szedlacsek G.) – Nagy D., Szedlacsek Á. (Katona), Nagy M., Csorvási, Jónás (Oláj), Antal, Peterman, Gaál, Bence, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc. 
Gól: Holló (11-esből), Matyi.
Kocsis János: – Jó felfogásban játszottunk, nagy mezőfölényben, rengeteg helyzetet kialakítva. Az eddigiektől eltérően most sikerült két gólt szereznünk, így összességében megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.
Juhász Ferenc: – Csalódott vagyok, mert nem játszottunk rosszul, nem érdemeltünk vereséget. Mióta lefújták a mérkőzést, azon gondolkodom, mi lett volna, ha korrekt játékvezetést kapunk.

Nagyecsed–Újfehértó 3–0 (0–0)
Nagyecsed, v.: Papp.
Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G. (Lakatos), Zámbó, Marinas, Ladányi, Bulyáki K. (Szabó), Bulyáki A. (Jónás), Kóka, Nagy (Jóni), Erdős, Somlyai. Edző: Harbula Balázs.
Újfehértó: Nagy M. – Csáki (Varga), Szilágyi (Miterkó), Angyal, Mezei Balázs, Zámbó, Pallai, Daróczi, Barta (Somogyi), Nagy D., Benke. Edző: Antal István. 
Gól: Szabó 2, Lakatos. Ifi: 4–1.
Harbula Balázs: – Egy jó mérkőzésen a “fiaim” eldöntötték a javunkra. További sok sikert kívánunk az Újfehértónak!
Antal István: – Hatvanöt percig igen jól futballoztunk a túl keményen és agresszívan játszó ellenféllel szemben, de a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. A sérülés után egy percre bealudtunk és elkerülhető gólokat kaptunk. Kitűnő játékvezetés mellett játszottuk a mérkőzést.

Tarpa–Nyírbéltek 7–0 (3–0)
Tarpa, v.: Ignéczi.
Tarpa: Máté – Prihoda, Zajka (Kolesnyik), Lovcsikov, Bodan, Maksajev (Kamisanov), Nemes, Mihalcsuk, Burdika (Boldizsár), Lovincsuk, Gál. Edző: Bubis Iván.
Nyírbéltek: Ritli – Gyarmati (Fleisz), Ricsei (Kevert), Ramos, Nemes (Boldizsár E.), Vass (Marozsán), Jónucz, Bányász, Varga, Sidibe, Fischer. Edző: Gyarmati András. 
Gól: Mihalcsuk 2, Gál 2, Burdika, Bodan, Kolesnyik. Kiállítva: Ramos (70.).
Bubis Iván: – Jól játszottunk, szép támadásokat hajtottunk végre és a helyzetkihasználással sem volt gond. A győzelmet szurkolóinknak szeretnénk ajánlani, akik mindig ott vannak mellettünk.
Gyarmati András: – Nagyon gyenge napot fogtunk ki. Természetesen a sok hiányzó is rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre, annak ellenére voltak jó megoldások, de jobb teljesítményt nyújtott a Tarpa.

Kemecse–Nyíregyháza II. 1–3 (1–0)
Kemecse, v.: Tomori.
Kemecse: Jóbi – Varga, Gönczör, Majoros, Szokolai, Törő, Bárdos (Szűcs), Hokk Á. (Barnák), Balogh, Magyar, Hokk B. Edző: Sánta Tibor.
Nyíregyháza II.: Harman – Tóth, Varga (Czimer), Bodnár (Pók), Kiss, Chrien, Spisák, Horváth, Szabó (Asztalos), Konzili, Márton. Edző: Szatke Zoltán. 
Gól: Majoros, illetve Varga, Szabó, Kiss.
Sánta Tibor: – Az első félidőben jól zártuk a területeket, így nem tudott a Nyíregyháza helyzetet kialakítani. A második félidőben, amikor mennünk kellett az eredmény után, megnyíltak a területek, több helyzetet is kialakítottak, így megérdemelten nyertek. Gratulálok nekik!
Szatke Zoltán: – Az első percben gólt kaptunk és ez egy kicsit megnehezítette a játékunkat, de becsületesen küzdöttek a srácok és a második félidőben megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Nagykálló–Kállósemjén 1–1 (1–1)
Nagykálló, v.: Balogh A. Nagykálló: Budaházi – Oláh, Marozsán Zs., Puluczkai (Simon), Homann P., Sipos, Haller (Anda), Marinka, Baráz, Mészáros (Mondok), Nagy (Marozsán M.). Edző: Homman Richárd. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos, Hamza, Szabó, Lipcsei (Kornutjak), Fodor, Pekk, Lakatos, Danó (Pallai), Katona (Szabó S.), Hegedűs). Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.
Gól: Nagy, illetve Ifi: 0–4.
Homann Richárd: – Véleményem szerint reális eredmény született. Ez számukra jó eredmény egy élcsapat ellen. Gratulálok a fiúknak. 
Vologyimir Ovszijenko: – Nagyon nehéz egy ilyen meccs után mit mondani. Megint sok helyzetet hagytunk ki, a második félidőben sokat tettünk a győzelemért. Amíg a száz százalékos ziccereket kihagyjuk nehéz lesz nyerni. Ezen próbálunk javítani, megyünk tovább.


Tabella:

1. TARPA SC 24 16 3 5 57 24 33 51
2. KÁLLÓSEMJÉN SE 24 15 5 4 56 27 29 50
3. MÁNDOK VSE 24 15 5 4 48 20 28 50
4. ÚJFEHÉRTÓ SE 24 14 5 5 63 35 28 47
5. MÁTÉSZALKAI MTK 24 13 7 4 52 26 26 46
6. NAGYECSED RSE 24 14 2 8 47 33 14 44
7. NYÍRBÁTORI LSE 24 12 6 6 57 39 18 42
8. CSENGER FC 24 9 4 11 54 58 -4 31
9. NYÍREGYHÁZA II. 23 9 3 11 45 47 -2 30
10. NAGYKÁLLÓI VSE 24 7 7 10 30 45 -15 28
11. KÓTAJ SE 23 6 8 9 39 52 -13 26
12. KEMECSE SE 24 6 5 13 38 48 -10 23
13. NYÍRBÉLTEK KSE 24 6 3 15 27 56 -29 21
14. VÁSÁROSNAMÉNY 24 6 4 14 32 41 -9 19
15. IBRÁNY SE 24 4 4 16 17 59 -42 16
16. NYÍRMEGGYES SK 24 2 3 19 26 78 -52 9

 Forrás: KM-Sport

 

Fel Következõ