23. forduló (2024.04.13-04.14.)

| Forduló–hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló–hangoló

Ibrány SE Mándok VSE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
23. forduló
2024.04.14. 17:00

 

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Az őszi fordulóban igazán jó mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel, igaz, akkor nem sikerült a pontszerzés. Bízunk benne, hogy  – hasonlóan színvonalas találkozón – ezúttal mi örülhetünk a végén.
Kocsis János, a Mándok edzője: – Mivel a hazai csapat is komoly tétért játszik – szeretne bennmaradni a vármegyei első osztályban –, ezért jó mérkőzésre lehet számítani. A tavaszi eredmények is azt mutatják, hogy a helyezések nem jelentenek semmit. Az a csapat szerezheti meg a három pontot, amelyik motiváltabb, jobban szeretné a győzelmet. Nagyon bízom benne, hogy azok mi leszünk!

További mérkõzések:

Szombat

Vásárosnamény (14.)–Tarpa (3.)
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – A múlt heti hozzáállásunk bizakodásra ad okot. Nagyon éhesek vagyunk a sikerre, remélem, most már kicsit mellénk áll a szerencse.
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Szomszédvári rangadó következik, szeretnénk tovább folytatni a jó sorozatunkat.
 

Nyírbéltek (13.)–Nagyecsed (6.)
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Múlt héten az égiek nem voltak velünk, de új hét, új remények... Reménykedünk abban, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot.
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az ellenfelünk szereplése kissé kiszámíthatatlan. Ettől függetlenül bízom a csapatban, hogy nem áll le a győzelmek után.

Újfehértó (5.)–Nagykálló (10.)
Antal István, az Újfehértó edzője: – Jó mérkőzésre van kilátás a nagyszerű formában játszó szomszédvár ellen. Rutinos játékosok alkotják a csaptatot, amely tavasszal igen jó eredményeket produkált idegenben is. Reméljük, jó idő lesz és jól fog szórakozni a szépszámú közönség.
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Nem egyszerű hétvége elé nézünk a tavasszal veretlen Újfehértó ellen, de érkezünk...

Csenger (8.)–Mátészalka (4.)
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nagyon készülünk a hétvégére. Ha a múlt heti mérkőzés második félidejét át tudjuk menteni a Szalka elleni derbire, akkor biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzés fog ebből kikerekedni, amiből még jól is kijöhetünk.
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Meglepetéscsapathoz látogatunk, ugyanis a Csengerre jellemző, hogy bárkit, bármikor képes elkapni és az utolsó pillanatig nem adja fel. Nekünk végig nagyon fegyelmezettnek és taktikusnak kell lennünk. A három pont begyűjtése a célunk.

Nyírmeggyes (16.)–Nyírbátor (7.)
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Rutinos nyilatkozónak számítok, de hétről hétre próbára tesz engem is ez az időszak. Természetesen edzünk, dolgozunk és igyekszünk minden mérkőzésen győzelemre törni. Remélem, ez most végre sikerül.
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Szeretnénk javítani az idegenbeli mérkőzéseink eredményességén, ami tudom, nem lesz egyszerű Meggyesen. Remélem, minél több hadra fogható játékosom lesz hétvégére, mert jövő héten már kupameccset is játszunk.

Vasárnap

Kállósemjén (1.)–Kemecse (11.)
Ovszijenko Vologyimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Zsinórban három ikszünk van, ideje lenne győzni!
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Amennyiben az előző mérkőzés utáni elszántságot és egységességet sikerül a pályára is kivinni, jó eredményt érhetünk el!

Nyíregyháza II.–Kótaj mérkőzést május 29-re halasztották.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Mándok VSE 0–0

Ibrány, v.: Goneth. 

Ibrány: Tóth – Bégányi (Kiss P.), Molnár, Lukács (Bészély), Kállai, Farkas, Csatári, Bertók, Dobos (Novák), Ács, Hornyák (Barzó). Játékos-edzők: Kiss Péter és Tóth Norbert. 

Mándok: Lőrincz – Králik (Holló), Köblös, Jánvári, Koszta (Gyüre), Bokor (Oravecz), Jene, Molnár, Matyi, Nagy, Cservenyák. Edző: Kocsis János. 

Kiállítva: Ács (29.).

Kiss Péter: – Óriási dicséret illet minden játékost, mert nagyon nagyot harcolt a csapat. Értékes pontot szereztünk a jó erőkből álló Mándok ellen. További sok sikert kívánunk nekik.

Kocsis János: – Bármilyen hihetetlen ismét nem találtunk be még tizenegyesből sem és rengeteg ziccert is elrontottunk. Így összességében nem érdemeltünk három pontot.


További eredmények:

Csenger–Mátészalka 2–1 (0–1)
Csenger, v.: Kondor.
Csenger: Korompai – Nagy D., Szedlacsek, Osváth (Oláj), Popovics (Gere), Nagy M., Csorvási, Jónás (Katona), Antal, Bence, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc.
Mátészalka: Szilágyi – Szántó, Bodó, Sárosi, Lyáh (Huszti), Fenyőfalvi, Csáki, Gergely (Tóth), Magyari, Fejes, Toldi (Hudák). Edző: Kiss Tamás. Gól: Barcsay (11-esből), Csorvási, illetve Nagy D. (öngól)
Juhász Ferenc: – Nagyon jó mérkőzésen sikerült megszereznünk a győzelmet. Úgy gondolom, nem érdemtelenül. Nagyot játszottak a fiúk, ezért gratulálok nekik. A csapat ezt a győzelmet a szurkolóknak ajánlja. További sok sikert kívánunk a Szalkának!
Kiss Tamás: – Az első félidőben több nagyobb lehetőségből is csak egy gólt sikerült érvényesíteni. A második félidőben viszont megint olyan buta hibákat követtünk el, amit az ellenfél azonnal kihasznált. Gratulálunk a Csengernek!

Nyírmeggyes–Nyírbátor 3–3 (3–2)
Nyírmeggyes, v.: Rácz.
Nyírmeggyes: Major – Hornyák (Törtei), Banga, Nagy Zs., Török (Farkas), Éles, Batizi Pócsi (Ács), Máté (Folytán), Sitku, Nagy Z., Drabik (Szabó). Edző: Siska Attila.
Nyírbátor: Borkó – Tóth Sz., Czerula (Bakosi), Szücs, Pálvölgyi, Nógrádi, Tóth E. (Bakó), Erdei, Terdik, Orosz, Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán. 
Gól: Török 2 (egyet 11-esből), Batizi Pócsi, illetve Terdik, Pálvölgyi, Tóth.
Siska Attila: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, húsz perc után 3-0-ra vezettünk, de valószínűleg azért állunk az utolsó helyen, mert az ilyen csatákat nem tudjuk megnyerni.
Erdei Zoltán: – Az első húsz percet nagyon álmosan és enerváltan kezdtük, ennek az eredménye az volt, hogy az ellenfél 3-0-ára tudott vezetni. Mivel egy kis tartás volt a csapatban, így legalább döntetlenre tudtuk hozni a mérkőzést.

Vásárosnamény–Tarpa 3–4 (2–2)
Vásárosnamény, v.: Kosztyu.
Vásárosnamény: Kardos – Berec, Zán, Deskó, Danó (Szabó), Kopor, Barta (Pócsik), Deák, Balogh (Vass), Illés, Orosz. Edző: Piskóti Zsolt.
Tarpa: Máté – Prihoda, Zajka (Doloh), Bodan (Stratan), Maksajev, Nemes, Mihalcsuk, Palcsej (Lovcsikov), Burdika (Boldizsár), Lovincsuk, Gál. Edző: Bubis Iván. 
Gól: Zán, Deskó, Illés, illetve Bodan, Mihalcsuk, Nemes, Gál.
Piskóti Zsolt: – Nagyon közel álltunk újra a pontszerzéshez. Roppant bosszantó és elkerülhető gólokat kaptunk és újra embereket veszítettünk. Mennünk kell tovább, nem lesz egyszerű, de feladni nem fogjuk!
Bubis Iván: – Az idei szezon legnagyobb győzelmét arattuk úgy gondolom. Érződött, hogy rangadót játszunk, a hazai csapat is bele adott mindent. Olyat láttunk ma játékosainktól amit talán még egyszer sem, küzdöttek az utolsó percig. Gratulálok a fiuknak, a hazai csapatnak további sok sikert kívánunk.

Nyírbéltek–Nagyecsed 3–4 (1–1)
Nyírbéltek, v.: Veres.
Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Ramos (Marozsán), Sőre, Nemes (Boldiszár G.), Vass, Jónucz, Bányász (Fleisz), Varga, Sidibe, Fischer. Edző: Gyarmati András.
Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G., Zámbó, Marinas, Ladányi (Kóka), Pócsi, Bulyáki (Nagy N.), Nagy Z. (Bulyáki), Erdős, Szabó (Jónás), Lakatos (Somlyai). Edző: Harbula Balázs. 
Gól: Vass, Sidibe 2 (egyet 11-esből), illetve Erdős (11-esből), Ladányi, Szabó, Nagy N.
Gyarmati András: –
Harbula Balázs: – Az első félidőben eldőlhetett volna a hazai csapat javára a mérkőzés. A második félidőben a pontrúgás után felszabadultabbá váltunk és sikerült eldönteni a javunkra a találkozót. A végén a két kapott gól valóban csalódást keltő, de ez a csapat már az ötödik meccsét nyeri...

Újfehértó–Nagykálló 7–2 (4–0)
Újfehértó, v.: Pethő.
Újfehértó: Nagy M. (Bogár) – Szilágyi (Daróczi), Somogyi, Barta (Bodnár), Angyal, Mezei, Zámbó, Pallai, Daróczi (Miterkó), Nagy D., Benke. Edző: Antal István.
Nagykálló: Budaházi – Oláh, Erdei (Marinka), Marozsán Zs., Mondok, Puluczkai, Homann (Marozsán M.), Sipos, Haller, Simon (Baráz), Nagy (Bencs). Edző: Homann Richárd. 
Gól: Nagy D. 2, Szilágyi 4, Zámbó, illetve Oláh, Marozsán M.
Antal István: – A mérkőzés első percétől kezdve dinamikusan, gyorsan, okosan, gólra törően játszottunk, szép gólokat lőttünk. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni.
Homann Richárd: – Sajnos van ilyen is, tanulnunk kell belőle. Gratulálok az Újfehértónak!

Kállósemjén–Kemecse 1–0 (1–0)
Kállósemjén, v.: Valu T. Kállósemjén: Ovszijenko – Kornutjak, Hegedűs, Lakatos, Hamza, Szabó, Danó (Pallai), Fodor, Pekk (Lipcsei), Lakatos, Katona. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Kemecse: Jóbi – Hadházi, Majoros, Szokolai, Tudja (Szűcs), Törő, Gönczör, Bárdos, Hokk Á. (Baráth), Balogh, Magyar. Edző: Sánta Tibor. Gól: Hamza. Ifi: 3–0.
Vologyimir Ovszijenko: – Ránk fért ez a győzelem. Koncentráltan játszottunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de vagy a kapus védett nagyot, vagy a kapufa volt ellenfelünkkel. Büszke vagyok játékosaimra, megyünk tovább.
Sánta Tibor: – Maximálisan elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, ugyan több helyzete volt a Kállósemjénnek, de a végén egy kis szerencsével kiegyenlíthettünk volna. Ettől függetlenül megérdemelt hazai siker született, gratulálok mindkét csapatnak.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 23 15 4 4 55 26 29 49
2. TARPA SC 23 15 3 5 50 24 26 48
3. ÚJFEHÉRTÓ SE 23 14 5 4 63 32 31 47
4. MÁNDOK VSE 23 14 5 4 46 20 26 47
5. MÁTÉSZALKAI MTK 23 13 6 4 50 24 26 45
6. NAGYECSED RSE 23 13 2 8 44 33 11 41
7. NYÍRBÁTORI LSE 23 11 6 6 54 39 15 39
8. CSENGER FC 23 9 4 10 54 56 -2 31
9. NYÍREGYHÁZA II. 22 8 3 11 42 46 -4 27
10. NAGYKÁLLÓI VSE 23 7 6 10 29 44 -15 27
11. KEMECSE SE 23 6 5 12 37 45 -8 23
12. KÓTAJ SE 22 5 8 9 35 51 -16 23
13. NYÍRBÉLTEK KSE 23 6 3 14 27 49 -22 21
14. VÁSÁROSNAMÉNY 23 6 4 13 32 38 -6 19
15. IBRÁNY SE 23 4 4 15 16 55 -39 16
16. NYÍRMEGGYES SK 23 2 2 19 24 76 -52 8

 Forrás: KM-Sport

 

Fel Következõ