4. forduló (2023.09.02-03.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nagyecsed RSE Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I. osztály
4. forduló
2023.09.02. 16:00

 

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A hétfői sorsolás lázában ég a csapat, de sajnos nulla pontunk van. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy elmozduljunk felfelé a tabellán.
Kató István, az Ibrány edzője: – Masszív, rutinos csapat az Ecsed, amelyet „otthon” nehéz megszorítani. A múlt heti győzelem után jó a hangulat, bízom benne, hogy mindez a pályán is meg fog mutatkozni.

További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK (7.)–Nyíregyháza Spartacus II (9.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az elmúlt meccsen is nagyon buta hibákat követtünk el, amit ellenfelünk azonnal megbosszult, illetve a támadójátéknak fel kell javulni, ahhoz, hogy a fiatal nyíregyházi csapatot le tudjuk győzni. Márpedig hazai pályán nem lehet más célunk, ehhez viszont megfelelő hozzáállásra, fegyelmezettségre lesz szükség.

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Minden egyes siker önbizalmat kölcsönöz számunkra, éppen ezért a múlt heti győzelemből tudunk táplálkozni. A bajnokság egyik legjobb csapatához érkezünk, de bízom a jó játékban és a kedvező eredmény elérésben.

Nyírbátor (8.)–Mándok (3.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Szeretnénk már otthon is azt a teljesítményt nyújtani, amit az elmúlt két meccsen mutattunk, mert csak ilyen hozzáállással tudjuk elérni céljainkat.

Kocsis János, a Mándok edzője: – Fontos volt, hogy a hétközi mérkőzésen sikerült három pontot szerezni, ami plusz önbizalmat adhat a folytatáshoz. A szombatig hátralévő időnek elégnek kell lenni ahhoz, hogy megfelelő állapotba kerüljünk, mert természetesen Nyírbátorban is eredményesen akarunk szerepelni.

Tarpa (5.)–Kótaj (12.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Szeretnénk javítani az előző fordulóban elért eredmény után, ehhez nem kell mást tenni, mint hazai pályán jó játékkal előrukkolni és akkor itthon tarthatjuk a három pontot.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon rosszkor jöttek a sérülések, éppen akkor, amikor indult a bajnokság, a múlt heti szabadnap viszont sokat javított az érintettek állapotán. Nyilván nagyon erős csapathoz látogatunk, nem mi vagyunk az esélyesek, de nem feltartott kézzel, bízunk a jó szereplésben.

Kemecse (2.)–Nyírmeggyes (16.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az elmúlt hetekben indokolatlan nyomás nélküli labdavesztésekből kaptuk a góljaink nagy részét, ezeket igyekeztünk kiküszöbölni hétközben. Amennyiben előrelépünk ebben és a mérkőzés elejétől megfelelően koncentráltan, illetve jóval nagyobb önbizalommal állunk bele a játékba, akkor továbbra is sikeresek leszünk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Ismét egy olyan csapattal nézünk szembe, amely nagyon jól elkapta a rajtot. A Kemecse évek óta az egyik legszebb focit játssza a megyei első osztályban és ez most eredménnyel is párosul. A sok rúgott gól mellett kaptak is szép számmal, így ha jól tudunk gazdálkodni a helyzeteinkkel, akár meglepetést is szerezhetünk.

Vasárnap

Nagykálló (14.)–Csenger (13.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Most aztán tényleg a sablont tudom mondani, hazai pályán csak a győzelem lehet a cél.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Szeretnénk levetkőzni a szimpatikus vesztes szerepét. Tudjuk, nem lesz könnyű dolgunk Kállóban, ennek megfelelően készülünk, de „pontosan” akarunk hazatérni.

Kállósemjén (1.)–Austria Juice-Vásárosnamény (4.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Jól kezdő csapatot fogadunk, maximális odafigyeléssel készülünk erre a mérkőzésre is, de tudja mindenki, hogy a semjéni katlanból nem hozhatnak el pontokat.

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Tavasszal nagyon elpáholtak minket, bízom benne, hogy ebben a szezonban már egy jobb Namény látogat Semjénbe. A sérültek, eltiltottak miatt nem akarok panaszkodni, a pontszerzés reményében lépünk pályára. És miért ne?

Újfehértó (6.)–Nyírbéltek (10.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Hazai pályán minden mérkőzésen a győzelem megszerzése a cél. Tiszteljük a Nyírbélteket és tudjuk jól, hogy nagyon nehéz meccs lesz. Reméljük, végre az égiek is kegyesek lesznek hozzánk!

Mirgai László, a Nyírbéltek edzője: – Két olyan mérkőzés következik, amelyeken a bajnoki címre esélyes ellenfelekkel játszunk, előbb az Újfehértóval, majd a Semjénnel találkozunk. Nincs vesztenivalónk, remélem, játékosaim mindent megtesznek, hogy szoros, jó mérkőzést játszunk.


Tudósítások, eredmények

Nagyecsed RSE–Ibrány SE 3–0 (1–0)

Nyírcsaholy, 132 néző, v.: Pethő P. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G. (Jónás E.), Zámbó K., Ladányi D., Nyíregyházi G. (Erdős M.), Pócsi B., Kóka R., Marinas, Nagy Z. (Bulyáki A.), Szabó T., Nagy N. )Jónás M.). Edző: Harbula Balázs. Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Bökönyi L., Molnár Z., Lukács B. (Hornyák M.), Kállai G. (Kiss P.), Bertók D. (Barzó G.), Dobos A., Csatári E. (Bészély G.), Szabó M., Nagy D. (Oláh P.). Edző: Kató István. Gól: Nyíregyházi G., Kóka R., Marinas

Harbula Balázs: – Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, amelyet már az első félidőben le kellett volna zárni. Mindemellett játékban is sokat javultunk, külön öröm, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. További sok sikert az Ibránynak!

Kató István: – Az eredmény ellenére is csak gratulálni tudok a fiúknak. Játékban sokat léptünk előre az előző hetekhez képest. Gratulálok az Ecsednek!


További eredmények:

Mátészalkai MTK–Nyíregyháza Spartacus II 3–1 (2–1)

Mátészalka, 237 néző, v.: Lipcsei M. Mátészalka: Szilágyi P. – Bodó G., Fenyőfalvi D. (Fejes J.), Tangel L. (Szőlősi P.), Csáki J., Huszti P. (Gergely M.), Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Lyáh A.), Hudák M., Toldi A. (Számtó Z.). Edző: Kiss Tamás. Nyíregyháza Spartacus II: Harman L. – Varga B. (Márton D.), Bertók M., Czimer-Nyitrai (Kovalecz S.), Kiss P. (Balogh R.), Chrien B., Spisák B., Horváth T., Ferencz B. (Szabó L.), Konzili M. (Asztalos B.), Forgó T. Edző: Lengyel Roland. A vendégek gyorsan vezetést szereztek, majd kisvártatva Bodó Gábor óriási góllal, csaknem a félpályáról eleresztett lövéssel egyenlített! Az eseménydús mérkőzés folytatásában mindkét csapat megfogyatkozott, végül a Szalka kerekedett felül. Gól: Toldi A. 2, Bodó G., illetve Konzili M. Kiállítva: Bodó L., illetve Forgó T.

Kiss Tamás: – Egy igazán gólgazdag mérkőzést is játszhattunk volna a nagyon jól felkészített és tudatosan játszó nyíregyházi fiatalok ellen. Az első félidőben több száz százalékos ziccert kihagytunk, így kicsit magunknak tettük nehézzé a meccset, de úgy gondolom, összességében megérdemelten nyertünk. További sok sikert a Szparinak!

Lengyel Roland: – Nagyon szélsőséges mérkőzés volt számunkra, néha nagyszerűen játszottunk, öröm volt nézni, olykor pedig gyermeteg hibákat követtünk el, helyzeteket teremtve az ellenfélnek. Közönségszórakoztató meccset vívtunk, lehetett volna 12–7 is a Szalka javára. Szakmailag csak az első félidőt tudom megfelelően értékelni, akkor a kiállításig nagyon jól futballoztunk.

Nyírbátor–Mándok 1–0 (1–0)

Nyírbátor, 124 néző, v.: Takács A. Nyírbátor: Borkó J. – Nógrádi S., Tóth Sz., Szabó M., Szücs D., Varga B., Danó M., Tóth E. (Pálvölgyi B.), Kun Á. (Terdik), Bakó T. (Czerula Zs.), Török I. (Erdei Z.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Mándok: Lőrincz Zs. – Baksa Z. (Cservenyák T.), Köblös B., Koszta Z., Bokor M., Gyüre T. (Jávor A.), Jene G., Molnár Zs., Matyi Z., Nagy Á., Budaházi L. (Csercsa G.). Edző: Kocsis János. Gól: Kun Á.

Erdei Zoltán: – Amit kértem a srácoktól a mérkőzés előtt, teljes mértékben betartották. Az első félidőben játékban és akarásban is felülmúltuk az ellenfelünket, a második félidő második felére kicsit kapkodóvá vált a játékunk, de úgy gondolom, nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Kocsis János: – Az első félidőben értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk, a második már valamivel jobban nézett ki, de mivel a két hatalmas ziccerünkből nem sikerült betalálni, ezért a mai nap összességében nem érdemeltünk többet.

Tarpa–Kótaj 4–1 (1–0)

Tarpa, 153 néző, v.: Goneth B. Tarpa: Csicskan – Gál R. (Zolotoveczki), Szojma A., Bodan, Havriljuk, Arsen (Kucsinszki), Herman (Boldizsár M.), Kosztik (Kolesnyik), Pácsej, Romancsuk, Hilka. Edző: Bubis Iván. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Nagy D. (Sárközi D.), Illés A., Papp M., Tüzes Zs., Boros I. (Dencs Á., Kató T.), Petruska A., Szarka J., Molnár M., Pataki I. Edző: Seregi Mihály. Mindjárt a mérkőzés elején Boros István, a Kótaj játékosa súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, miután ütközött csapattársával, Nagy Dáviddal, aki szintén cserére kényszerült – a vendégek vérző futballistáját mentő szállította el a pályáról. A hazaiak a második félidő derekán biztosan vezettek, amikor Petruska Attila a félpályáról szerzett góllal szépített. Gól: Kucsinszki 2, Herman, Bodan, illetve Petruska A.

Bubis Iván: – Sikerült magabiztosan hazai pályán győzni. További sok sikert kívánunk a Kótajnak.

Seregi Mihály: – A mérkőzés második percében történt sérülések, a két játékosom kiválása megpecsételte sorsunkat. Azt a játékot nyújtottuk, amit megbeszéltünk, egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, de a végére elfogytunk. A két játékosnak mielőbbi gyógyulást, a Tarpának pedig sok sikert kívánunk!

Kemecse–Nyírmeggyes 3–0 (1–0)

Kemecse, 147 néző, v.: Kondor M. Kemecse: Kopasz J. – Varga K., Hadházi D. (Sándor D.), Majoros Á., Ádám D. (Szűcs F.), Szaffián Sz. (Boda B.), Kovács I. (Balogh G.), Csáki P., Sógor Cs. (Hokk Á.), Hokk B., Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Ács Sz., Tőkés T. (Sivadó P.), Batizi-Pócsi N. (Farkas Z.), Preg I., Máté G., Szabó Cs., Török M., Gönczör P. (Szondi R.), Drabik M. Edző: Kovács László. Gól: Majoros Á., Sándor D., Nagy Zs. (öngól).

Sánta Tibor: – Nagy mezőnyfölényben játszottunk végig, türelmesen és jól bontottunk, ennek ellenére nehezen törtük fel az ellenfél védelmét. A vendégek hősiesen védekeztek, de aztán sikerült „bedarálni” őket. Gratulálok csapatom teljesítményéhez, mert nagyon nehéz volt a stabil és szervezett Meggyessel szemben megszerezni a három pontot.

Kovács László: – Nagyon szimpatikusan játszó ellenféllel szemben maradtunk alul. A mérkőzés nagy részében tudtuk tartani a megbeszélt taktikát, azonban a végére elfogytunk, gratulálok a Kemecsének!


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 4 4 0 0 15 2 13 12
2. KEMECSE SE 4 4 0 0 17 7 10 12
3. MÁNDOK VSE 4 3 0 1 8 2 6 9
4. TARPA SC 4 3 0 1 9 4 5 9
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 4 2 2 0 11 4 7 8
6. MÁTÉSZALKAI MTK 4 2 1 1 8 5 3 7
7. VÁSÁROSNAMÉNY 4 2 1 1 6 6 0 7
8. NYÍRBÁTORI LSE 4 2 1 1 5 6 -1 7
9. NYÍREGYHÁZA II. 4 1 0 3 7 8 -1 3
10. NAGYECSED RSE 3 1 0 2 4 5 -1 3
11. NYÍRBÉLTEK KSE 4 1 0 3 5 12 -7 3
12. IBRÁNY SE 4 1 0 3 3 12 -9 3
13. CSENGER FC 4 0 2 2 5 8 -3 2
14. NAGYKÁLLÓI VSE 4 0 2 2 2 6 -4 2
15. KÓTAJ SE 3 0 1 2 5 10 -5 1
16. NYÍRMEGGYES SK 4 0 0 4 3 16 -13 0

 

 

Fel Következő