3. forduló (2023.08.26-27.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Nagykállói VSE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.
3. forduló
2023.08.27. 17:00

 

Kató István, az Ibrány edzője: – Most már nincs más hátra, mint előre! Javítani kell a védőmunkán és gólt kell rúgni, hogy esélyünk legyen a győzelemre, márpedig mi nyerni akarunk a Kálló ellen.
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Nem mondok újat azzal, hogy idegenben mindig nehéz. Az Ibrány sem kapta el a rajtot, ezért úgy gondolom, bármi megtörténhet ezen a mérkőzésen.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (5.)–Újfehértó (6.)

Bardi Gábor, az Austria Juice-Vásárosnamény edzője: – Sajnos, a sérültjeink továbbra is maródiak, ami még párosult egy eltiltással. Félcsapatra való hiányzónk van, ettől függetlenül szeretnénk növelni pontjaink számát.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Ez a hazai győzelem nagyon kellett, de máris itt az újabb feladat. Jó csapat van épülőben Naményban az eddig eltelt két forduló alapján. Szeretnénk tovább építeni saját játékunkat és újabb jó eredményt elérni, de ehhez maximális koncentráció és teljesítmény kell majd.

Nyírmeggyes (15.)–Kállósemjén (3.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hisz a bajnoki címvédő a nyári időszakban erősített az állományán. A múlt hétvégén mutatott játék bizakodásra ad okot, de a saját kapunk előterében nem hibázhatunk ekkorákat, mivel pontot szeretnénk itthon tartani.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Elindultunk egy jó úton, ezt a hozzáállást akarjuk továbbvinni, emellett javítani a játék színvonalán. Nem lebecsülve a Meggyest – nyerni megyünk!

Csenger (11.)–Kemecse (1.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Készülünk, most már éppen ideje, hogy átszakadjon a gát és nyerjünk!

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Hétközben tovább építjük, csiszoljuk a játékunkat. Az elmúlt két hét eredménye megfelelő önbizalmat kell, hogy adjon a csapatnak a hétvégi mérkőzésre. De tudjuk, hogy egy fiatal, jó csapat fogad minket, amely két bajnokesélyes csapattal is partiba tudott lenni.

Mátészalkai MTK (8.)–Nyírbátor (9.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Hétvégén ismét egy jó erőkből álló csapatot fogadunk, de természetesen hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nagyon várom már a hétvégi mérkőzést, kíváncsi leszek, hogy a megye egyben úgy gondolom, az egyik legjobb kerettel rendelkező Szalka ellen, mire vagyunk képesek.

Nyíregyházi Spartacus II (13.)–Nyírbéltek (7.)

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Igazából azt szeretnénk látni a pályán, amilyen teljesítményt a múlt héten nyújtott a csapat. Szeretnénk kicsit hatékonyabbak lenni a támadóharmadban, és jobb százalékban kihasználni az adódó lehetőségeinket.

Mirgai László, a Nyírbéltek edzője: – Csalódott voltam a hétvégi vereség miatt, bár nem tudtam ott lenni, tájékozódtam a történtekről, hogy tíz ember ellen nagyon rossz felfogásban futballoztunk, ráadásul a létszámfölényben szöglet után „sikerült” gólt kapni, ami még dühítőbb. Szombaton megpróbáljuk ezeket a hibákat kiküszöbölni.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

A Mándok–Tarpa mérkőzést augusztus 29-én, a Kótaj–Nagyecsed találkozót november 26-án játsszák.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nagykállói VSE 2–1 (1–1)

Ibrány, 114 néző, v.: Kujbus. 

Ibrány: Tóth N. – Bökönyi L., Molnár Z., Lukács B., Kállai G., Kiss P. (Bészély G.), Farkas M., Dobos A., Jeddi B., Szabó M. (Oláh P.), Nagy D. (Bertók D.). Edző: Kató István.

Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S., Marozsán Zs., Mondok D., Puluczkai P. (Simon I.), Marozsán M. (Lakatos J.), Sipos B. (Haller R.), Anda Sz., Baráz M. (Homann P.), Mészáros N., Nagy Zs. (Bencs Á.). Edző: Homann Richárd.

A hazaiak az utolsó pillanatokban szerzett góllal csikarták ki a győzelmet. 

Támadásban a hazai csapat (Fotó: Kulcsár Béla)

Gól: Kállai G., Lukács B., illetve Nagy Zs.

Kató István: – Küzdelmes mérkőzésen nem csak az ellenféllel, a hőséggel is meg kellett küzdeni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, de ezúttal is bebizonyosodott, rengeteg munkára van még szükség.

Homann Richárd: – Gratulálok az Ibránynak.

A Mándok–Tarpa mérkőzést augusztus 29-én, a Kótaj–Nagyecsed találkozót november 26-án játsszák.


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Újfehértó 1–1 (1–1)

Vásárosnamény, 223 néző, v.: Vitkai. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Czene Z., Berec G. (Újvári P.), Kopor A., Kozma M., Barta F., Deák M., Balogh P., Illés G., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Szilágyi Á. (Mitelko), Mezei B. (Barta K.), Angyal N., Barnucz G., Pallai G., Daróczi P., Nagy D., Benke N. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Barta F., illetve Nagy D.

Bardi Gábor: – Rengeteg hiányzónk volt, a kezdés előtt még Zán Bence is jelezte, hogy nem áll rendelkezésünkre, így csupán tizenkét bevethető felnőtt játékosom maradt. Köszönöm szépen az ifistáknak, hogy eljöttek segíteni, sajnálom, hogy nem tudtam nekik lehetőséget adni ezen a meccsen. A mérkőzésről annyit szeretnék mondani, hogy nagyon büszke vagyok játékosaimra, száz százalékig megérdemelten tartottuk itthon az egy pontot, kis szerencsével még akár a győzelem is összejöhetett volna. További sok sikert kívánok az Újfehértónak!

Piskóti Zsolt: – Sajnos még várni kell az első idegenbeli győzelmünkre. Brusztolós, parázs meccs volt, ahol nagyon nehéz volt hátrányban játszani. A gól után próbáltunk még rátenni egy lapáttal, de csak mezőnyfölényig jutottunk, igazi nagy ziccerünk nem sok adódott. Dolgozunk tovább.

Nyírmeggyes–Kállósemjén 1–6 (0–2)

Nyírmeggyes, 97 néző, v.: Takács A. Nyírmeggyes: Zán K. – Farkas Z. (Szabó Cs.), Nagy Zs, Éles B., Tőkés T., Preg I., Sitku Á., Török M. (Szondi R.), Ács Sz., Csatári Á. (Sivadó P.), Drabik M. (Gönczör P.) Edző: Kovács László. Kállósemjén: Ovszijenko – Törtei T., Hamza T. (Szabó S.), Szabó I., Danó Zs. (Tóth Á.), Jónucz D., Fodor A., Pekk T., Lakatos B., Gömze A. (Bodnár L.), Hegedűs T. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Csatári Á, (11-esből), illetve Bodnár L. 2, Jónucz D., Hegedűs T., Pekk T., Fodor A. Ifi: 4-3

Kovács László: – Sajnos, nem sikerült meglepetést szerezni, gratulálunk ellenfelünknek, amely a játék minden tekintetében felülmúlt minket. Éles Béla csapatkapitányunknak kitartást kívánunk a következő, fél éves külhoni szolgálatához. Gratulálok az ificsapat győzelméhez!

Ovszijenko Volodimir: – Végig kontrolláltuk a mérkőzést. Nagyon nehéz volt mindkét csapatnak ebben a fülledt időben futballozni, ezzel együtt elhoztuk a három pontot, amiért jöttünk – megszereztük, megyünk tovább! Külön köszönjük a hazai csapatnak a vendéglátást!

Csenger–Kemecse 3–4 (3–3)

Csenger 118 néző, v.: Lipcsei M. Csenger: Korompai M. (Sass I.) – Nagy M. (Popovics N.), Csorvási Á., Jónás G., Antal R., Peterman P., Bence L. (Katona P.), Osváth S. (Osztolykán S.), Gaál K., Szedlacsek Á., Barcsay M. (Mészáros T.). Edző: Juhász Ferenc. Kemecse: Baráth B. – Hadházi D., Majoros Á., Ádám D. (Szűcs F.), Szaffián Sz. (Törő D.), Phrakonkham, Kovács I., Balogh G. (Sándor D.), Csáki P., Sógor Cs. (Bárdos A.), Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. Gól: Jónás G. 3, illetve Csáki P. 2, Szaffián Sz., Hadházi D.

Juhász Ferenc: – Gratulálunk Jónás Geri mesterhármasához! Nem érdemeltünk vereséget, de ilyen a futball. Gratulálunk az ellenfél győzelméhez!

Sánta Tibor: – Mindkét csapat dicséretet érdemel mai teljesítménye miatt, mert mindent elkövettek a három pont megszerzéséért! Véleményem szerint azért tudtuk megnyerni ezt a meccset, mert jobb passzban vagyunk, csapatként előrébb tartunk. Gratulálok a Csengernek is, sok sikert kívánok nekik.

Mátészalkai MTK–Nyírbátor 2–2 (1–2)

Mátészalka, 214 néző, v.: Veres J. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z. (Papp Cs.), Bodó G., Csáki J. (Fenyőfalvi D.), Gergely M. (Lyáh A.), Magyari M., Bodó L., Hudák M., Fejes J. (Huszti P.), Toldi A. (Tangel L.), Jócsák D. Edző: Kiss Tamás. Nyírbátor: Kiss B. – Tóth Sz., Szücs D., Szabó M. (Nógrádi S.), Tóth E., Danó M., Bakó T. (Terdik Zs.), Varga B., Orosz E., Török I. (Pálvölgyi B.), Kun Á. (Erdei Z.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Jócsák D., Magyari M. (11-esből), illetve Török I. 2 (egyet 11-esből). Kiállítva: Orosz E. (68. perc).

Kiss Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést, jól is futballoztunk az első félidőben mindaddig, amíg két gyermeteg hiba miatt nem hoztunk össze két gólt az ellenfélnek. A szünet után mindent feltettünk egy lapra, mentünk előre, ez viszont csak az egyenlítéshez volt elég.

Erdei Zoltán: – Amit a beharangozóban is mondtam, kíváncsi voltam, milyen teljesítményre leszünk képesek a Szalka ellen. Én úgy gondolom, abszolút partiban voltunk, kicsi hiányérzetem van, mert egy buta kiállítás miatt védekezésre kényszerültünk, de az egész csapatnak nagy gratuláció jár ezért a produkcióért.

Nyíregyházi Spartacus II–Nyírbéltek 5–1 (2–0)

Örökösföld, 89 néző, v.: Balogh A. Nyíregyháza Spartacus II: Harman L. – Varga B. (Márton D.), Bertók M. (Balogh R.), Czimer-Nyitrai (Szabó L.), Kiss P., Chrien B., Spisák B., Horváth T., Ferencz B. (Asztalos B.), Konzili M. (Juhász Zs.), Forgó B. Edző: Lengyel Roland. Nyírbéltek: Ritli R. – Sidibe, Ramos, Boldizsár E., Sőre P., Vass R. (Hevele M.), Fischer P., Varga M. (Nemes Z.), Lisboa (Boldi G.), Mányi B., Csatári E. (Tóth L.). Edző: Mirgai László. Gól: Varga B., Spisák B., Ferencz B., Kiss P., Márton D., illetve Fischer P. Kiállítva: Sőre P. (87. perc).

Lengyel Roland: – Az első félidőben jól játszottunk, sok helyzetet teremtettünk és két gólt szereztünk. A szünet után jobban játszott a Nyírbéltek, átlövésből szépítettek, benyomtak minket, de a kritikus perceket kivédekeztük, a harmadik szerzett gólt követően ismét átvettük az irányítást, miközben szép gólokat rúgtunk.

Mirgai László: – A mérkőzés elején gyorsan kaptunk két gólt, amiből az egyik nagy potya volt. A második félidőt megnyomtuk, rúgtunk egy szép gólt, érett az egyenlítés, majd hátul megint óriási hibát vétettünk, amit az ellenfél kihasznált, innentől lelkileg is padlóra kerültünk. Gratulálok a hazaiaknak!


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 3 3 0 0 11 1 10 9
2. KEMECSE SE 3 3 0 0 14 7 7 9
3. VÁSÁROSNAMÉNY 3 2 1 0 5 2 3 7
4. MÁNDOK VSE 2 2 0 0 6 1 5 6
5. TARPA SC 2 2 0 0 5 1 4 6
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 3 1 2 0 7 4 3 5
7. MÁTÉSZALKAI MTK 3 1 1 1 5 4 1 4
8. NYÍRBÁTORI LSE 3 1 1 1 4 6 -2 4
9. NYÍREGYHÁZA II. 3 1 0 2 6 5 1 3
10. NYÍRBÉLTEK KSE 3 1 0 2 5 8 -3 3
11. IBRÁNY SE 3 1 0 2 3 9 -6 3
12. KÓTAJ SE 2 0 1 1 4 6 -2 1
13. CSENGER FC 3 0 1 2 5 8 -3 1
14. NAGYKÁLLÓI VSE 3 0 1 2 2 6 -4 1
15. NAGYECSED RSE 2 0 0 2 1 5 -4 0
16. NYÍRMEGGYES SK 3 0 0 3 3 13 -10 0

 

 

Fel Következő