22. forduló (2017.03.25-26.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Sényő FC
 2017.04.09. 16:00

Paulik István, ibrányi edző: – Az elmúlt héten tavaszi leggyengébb játékunkat nyújtottuk, ezért nagyot kell javulnunk, ahhoz, hogy mindenképpen megszerezzük a három pontot lelkes szurkolóink előtt.

Ember Roland, sényői edző: – A múlt héten bebizonyosodott, hogy nincs könnyű mérkőzés. Ahhoz, hogy Ibrányban is eredményesek legyünk koncentráltabban, összeszedetten kell védekeznünk. Bízom a csapatban és abban, hogy folytatni tudjuk jó sorozatunkat.


További mérkőzések:

Szombat

Tuzsér (12.)–Vásárosnamény (10.)

Gergely István, tuzséri játékos-edző: – A bajnokság szempontjából kiemelt jelentőségű meccs vár ránk, bár a tavaszi eredmények alapján a Naményt nem tartom kiesőjelöltnek. Erre a mérkőzésre nem szükséges extra motiváció és persze, bízom a csapatban.

Farkas Béla, vásárosnaményi edző: – Csak a szokásos… Ha ugyanazt a hozzáállást, mentalitást tapasztalom, mint a legutóbbi meccsen, akkor most is van esélyünk, egyébként pedig nem.

Mátészalkai MTK (14.)–Nyírgyulaj (5.)

Fogarasi Zoltán, mátészalkai edző: – Egy újabb jó csapat, egy újabb nehéz mérkőzés, de most már nincs mellébeszéd, nyernünk kell….!

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Az őszi fájó vereségért szeretnénk revansot venni.

Mándok (13.)–Fehérgyarmat (9.)

Dancs Béla. mándoki edző: – Nem elég, hogy Naményban vereséget szenvedtünk, ráadásul három játékost is elvesztettünk. Most azok bizonyíthatnak, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak.

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Most idézhetnék saját magamból, de a helyzetünkre leginkább Zséda egyik slágere hajaz, miszerint: „Fogy az idő, bezár egy ajtó!”

Tiszavasvári (2.)–Cellpans-Balkány (1.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edzője: – Először is meg kell említenem, hogy óriási elismerés és gratuláció jár a balkányi csapatnak a bajnoki cím megszerzésért, és a 49 veretlenül megnyert mérkőzéshez. Azt is el kell mondjam, hogy mindennél jobban vártam már ezt a mérkőzést, mert ősszel nagy reményekkel érkeztünk Balkányba és a kertek alatt kellett távoznunk, egy nagyon csúfos és megalázó vereség után, melyet követően még nekem is jutott az edzői intelmekből, amit azóta is igyekszem megfogadni. De, az edzői hitvallásom és a sportról alkotott nézetem miatt most sem tudtam más szellemben felkészíteni csapatomat csak abban, hogy a győzelmen kívül más eredmény nem fogadható el.

Mirgai László, balkányi edző: – Újra rangadó elé nézünk. A Tiszavasvári táblázaton elfoglalt helyezése alapján nyilvánvalóan nehéz dolgunk lesz, ami viszont biztató:, végre jó talajú pályán játszhatnak a fiúk, remélem, ez feldobja őket, ami megfelelő produkcióval párosul.


Vasárnap

Rakamaz.) (4.)–Baktalórántháza (7.)

Madalina György, rakamazi edző: – Soha nem fogom kitörölni az életemből a Baktalórántházán eltöltött négy évet, Ott lettem igazán edző, ott tanultam meg, hogy a Bakta az Bakta. Van egy olyan érzésem, hogy legalább két gólt kell szerezni, hogy nyerhessünk. De hol van az az egy…?
Illés László, baktalórántházi edző: – Nehéz sorozat előtt állunk, aminek első állomása Rakamaz. Olyan ellenfél, amely az elmúlt három mérkőzését egyaránt egy nullára nyerte meg, erre pedig csak fegyelmezett és jól felkészített csapat képes. Remélem, a hét végén sem szereznek egy gólnál többet…

Gyulaháza (15.)–Nagyhalász (6.)

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Tisztelve a nagyhalászi csapatot abban a helyzetben vagyunk, hogy számunkra hazai pályán csak a győzelem lehet elfogható.

Ludánszki István, nagyhalászi játékos-edző: – Három idegenbeli mérkőzés vár ránk egy hét leforgása alatt, így fontos lenne jól kezdeni ezt a sorozatot. Gyulaházán minden csapat megszenved a pontokért, ezért nem követhetünk el olyan hibákat, mint az előző mérkőzésünkön.

Szabadnapos: Nagyecsed.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Sényő FC 2–3 (1–1)

Ibrány, 300 néző, v.: Vitkai.

Ibrány SE: Menyhárt N. – Berecki S. Esze B., Hruska Á., Kiss P. (Szabó M.), Engi D., Nagy N., Boros M. (Dudás B.), Vidoven M. (Hornyai D.), Kovács G. (Bertók D.), Vinicius. Edző: Paulik István.

Sényő FC: Jakocska Cs. – Fiumei V., Bodó G., Klepács K., Ruska T. (Szűcs F.), Ács Á., Toldi A. (Madzin I.), Makai I., Haburcsák B. (Fábri Z.), Phrakonkham, Haburcsák K. Edző: Ember Roland.

Gól: Kovács G., Engi D., illetve Haburcsák K., Makai I., Madzin I. Ifi: 2–1.

Paulik István: – Jól futballoztunk, egy kis szerencsével itthon tarthattuk volna a három pontot, Gratulálok a Sényőnek.

Ember Roland: – Izgalmas, kiélezett mérkőzésen mindkét csapat győzelemre játszott, végül ezt nekünk sikerült megszerezni egy szépen befejezett kontratámadás eredményeként. Gratulálok az Ibránynak is, mert jól játszott.


További eredmények:

Szombat

Tuzsér–Vásárosnamény 3–2 (2–2)

Tuzsér, 250 néző, v.: Rajzinger R.

Tuzsér: Zán K. – Nagy K., Iván A., Hriskevics (Dolhai M.), Bagoly Z., Lakatos B., Tott R. (Gergely I.), Soós T., Dallos L. (Setét R.), Pálinkás T. (Zán P.), Veress L. Játékos-edző: Gergely István.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Nagy D., Danku J., Balogh Gy., Szeles L., Deskó D., Bancsi G., Lizák B., Lakatos I., Bíró J. Edző: Farkas Béla. Küzdelmes mérkőzésen egy góllal mindenképpen jobb volt a hazai csapat.

Gól: Soós T., Tott R., Hriskevics, illetve Balogh Gy., Bancsi G. Ifi: 2–5.

Gergely István: – A csapat hihetetlen akarással és mentális erővel játszotta végig a mérkőzést. Az ellenfél fordítása után sem adta fel, amiért dicséret illet mindenkit. Ezt a győzelmet egy közeli ismerősünknek szeretnénk ajánlani abból a célból, hogy soha nem adja fel!

Farkas Béla: – Az a csapat, amely ilyen gólokat kap elősegíti a vereséget. Nem játszottunk jól, de nem mi voltunk a leggyengébbek…

Mátészalkai MTK–Nyírgyulaj 2–2 (0–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Kiss L.

Mátészalka: Félegyházi V. – Szántó Z., Barzó G., Lyáh A., Botos A. (Dascal, Gergelyi M.), Sándor D., Stef, Jeddi B., Magyari M., Botos D., Szathmári S. (Batizi-Pócsi N.). Edző: Fogarasi Zoltán.

Nyírgyulaj: Opre R. – Czerula Zs., Lovas N., Angyalos A., Fekete G., Nagy I., Gózner K. (Kerti L.), Vass I., Siska G. (Tóth B.), Gömze A. (Oxi R.), Erdei Z. Edző: Lukács Tibor.

Gól: Lyáh A., Barzó G., illetve Fekete G. 2. Egy fatális kapushiba után a Szalka megfordította az állást, de a mezőnyben lelkesen és jól játszó gyulajiak ismét kiénekelték a sajtot a hazaiak szájából. Ifi: 0–0.

Fogarasi Zoltán: – Nagyon sokat tettünk a győzelemért, helyenként még jól is játszottunk, de valami nagyon nem akarja, hogy nyertesként hagyjuk el a pályát. Nem tudom elmarasztalni játékosaimat, mert nagyot küzdöttek ezen a mérkőzésen, szerintem közelebb álltunk a sikerhez.

Lukács Tibor: – Itt hagytunk két pontot, mert az utolsó percben ziccert hibáztunk.

Tiszavasvári–Cellspan-Balkány 2–3 (1–3)

Tiszavasvári, 150 néző, v.: Sípos L.

Tiszavasvári: Tóth N. – Balogh N., Csáki V. (Kántor Zs.), Lakatos Barna, Bakos T., Cseh K. (Horváth N.), Orosz T. (Gyurján R.), Szőllősi D. (Szolyka T.), Lakatos Bence, Gál N., Tudja D. Edző: Kiss Gábor.

Balkány: Oláh D. – Borsi D. (Szabó P.), Vass Z. (Szabó M.), Kondor M. (Buka B.), Hortó A. (Simon Sz.), Bogdanovics, Kállai G. (Bereczki T.), Ohár R., Lippai T., Iván Zs., Jakab R. Edző: Mirgai László.

Gól: Tudja D., Horváth N., illetve Bogdanovics 3. Ifi: 2–0.

Kiss Gábor: – Sajnos, most sem sikerült, amit szerettünk volna véghez vinni. A csapatot az első harminc perc miatt tudom elmarasztalni, ekkor a Balkány már három nullra vezetett, ezt követően viszont, főleg a második játékrészben olyan nyomás alá helyeztük ellenfelünket, melyhez nem igen volt eddig hozzászokva. Ez is csak a szépítésre volt elég.

Mirgai László: – Isten útjai kifürkészhetetlenek, hiszen Vasváriból mentem Balkányba és itt ünnepelhettem a fiúkkal az ötvenedik veretlenül megvívott meccsünket. A hazaiak nagyon jól küzdöttek, három nullás vezetés után engedtük őket felállni a padlóról, ezért a vége nehézre sikerült, viszont gratulálnom kell edzőkollégámnak, mert az, hogy dobogón áll a csapata, nagyban neki köszönhető!

Mándok–Fehérgyarmat 2–2 (0–1)

Mándok, 150 néző, v.: Kósa Gy.

Mándok: Pécsi V. – Kohutka (Győri J.), Vezdel, Riasko, Galambos L. (Katkó M.), Angyal Á., Varga D., Szabó T., Hegedűs T., Kovács I., Csáki P. (Velikij). Edző: Dancs Béla.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Imre Zs. (Csáki R.), Bátyi L., Osváth S., Petrohai M. (Vass O.), Pankotai I., Bodó R., Petrohai G., Balogh Á., Szatke M., Popovics N. Edző: Siti Ferenc. Jó iramú mérkőzésen a hazai csapat győzelmet érdemelt volna.

Gól: Vezdel, Varga D., illetve Petrohai M., Balogh Á. Ifi: 1–5.

Dancs Béla: – Saját magunknak tettük nehézzé a meccset, megjegyzem, egy jogos góltól fosztottak meg bennünket.

Siti Ferenc: – A legutóbbi meccshez képest léptünk egyet előre. A játékunk még mindig nem az igazi, ugyanakkor ma fegyelmezettséggel kompenzáltuk ezt a problémát. A nagyobb helyzeteket mi hagytuk ki, ezt a meccset meg kellett volna nyerni.

 


Vasárnap

Rakamaz–Baktalórántháza 2–1 (1–0)

Rakamaz, 250 néző, v.: Király A.

Rakamaz: Szobonya G. – Majoros Á., Deme A., Gelsi L., Venczel I., Galambosi G. (Lotz Á.), Gégény M., Csáki J., Suskó Á., Kóka R., Tóth T. (Petruska A.). Edző: Madalina György.

Baktalórántháza: Tóth K. – Lakatos I., Kántor F., Pálfi I., Kozma J. (Molnár L.), Marics G., Ráti G. (Bökönyi L.), Csordás G., Rakóczi Zs. (Nagy T.), Sitku Á., Pénzes Á. (Bodnár G., Geda G.). Edző: Illés László.

Jó időben, jól előkészített pályán hajtós mérkőzésen nyertek a hazaiak.

Gól: Galambosi G., Suskó Á., illetve Marics G. Ifi: 2–3.

Madalina György: – Küzdelmes, jó iramú mérkőzést játszottunk. Az első félidőben annyi helyzetünk mint az előző fordulókban összesen, akár el is dőlhetett volna a meccs. A másodikat góllal kezdtük, jól is játszottunk, viszont az utolsó negyedórában érthetetlenül visszaestünk, ennek ellenére megérdemelten nyertünk.

Illés László: – A kényszerű cserék kissé megzavarták a csapatot és nem igazán tudtuk a saját játékunkat nyújtani, emiatt nem sikerült pontot szerezni.

Gyulaháza–Nagyhalász 2–2 (1–1)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Tomori P.

Gyulaháza: Bandor F. – Deák Z., Gáti S., Tóth D., Éles I., Tóth F., Gáti Sz. (Deák B.), Bombera M., Juhász L., Kovács B., Lévai Cs. (Tóth G.) Edző: Bardi Gábor.

Nagyhalász: Gagyi S. – Simon D. (Bene L.), Turbucz T., Gábor P. (Mátrai N.), Ladányi D. (Ludánszki I.), Böszörményi D., Kató I. (Bognár A.), Hajzer L., Hudák M., Nagy D. (Verner M.), Bartha Z. Játékos-edző: Ludánszki István.

Fordulatos, nagy iramú mérkőzésen a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez.

Gól: Tóth D. 2, illetve Nagy D. 2. Ifi: 3–2.

Bardi Gábor: – A szokásos hibák miatt, sajnos, a sorsdöntő mérkőzésen sem sikerült nyerni.

Ludánszki István: – Döntetlenszagú mérkőzéseken mi érdemeltük volna a pontokat, sajnos, a végén nem állt mellénk a szerencse. Sok sikert kívánok a hazai csapatnak.


Tabella

1. BALKÁNY 20 15 5 0 60 17 43 50
2. RAKAMAZ 19 10 5 4 32 16 16 35
3. TISZAVASVÁRI 21 10 5 6 31 30 1 35
4. NAGYECSED  19 10 2 7 32 26 6 32
5. NYÍRGYULAJ 21 9 5 7 41 37 4 32
6. NAGYHALÁSZ 18 8 6 4 28 13 15 30
7. SÉNYŐ 20 8 5 7 39 37 2 29
8. BAKTALÓRÁNTHÁZA 21 8 4 9 30 39 -9 28
9. FEHÉRGYARMAT 20 7 5 8 29 31 -2 26
10. TUZSÉR 19 6 4 9 25 29 -4 22
11. VÁSÁROSNAMÉNY 20 6 2 12 44 59 -15 20
12. IBRÁNY 20 6 2 12 32 49 -17 20
13. MÁNDOK 20 5 5 10 24 35 -11 20
14. MÁTÉSZALKA 19 4 6 9 22 28 -6 18
15. GYULAHÁZA 19 3 5 11 27 50 -23 14

 

Fel Következő