17. forduló (2019.03.01-02-03.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Tarpa SC

Ibrány SE
2019.03.01. péntek, 17:00

 

Márton István, a Tarpa edzője: – Ez sem lesz egyszerűbb feladat, mint a halászi volt. A héten próbáltuk rendezni a sorokat és megfelelően felkészülni a mérkőzésre, de úgy gondolom, vannak bizonyos dolgok, amiket a játékosoknak önmagukban és egymás között kell lerendezniük! Erre felhívtam a figyelmüket, kíváncsian várom a fejleményeket!

Madalina György, az Ibrány edzője: – A történtek után nehéz megszólalnom…


További mérkőzések:

Tiszavasvári (16.)–Nagyhalász (1.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Azt a listavezetőt fogadjuk, amely gálázott a múlt héten, de hazai pályán mindenképpen a győzelem a cél, most már el kell kezdenünk a pontok gyűjtögetését. A mennyiben a Kisvárda ellen mutatott játékot és hozzáállást át tudjuk menteni erre a hétre, és a helyzeteinket is gólra váltjuk, akkor pont nélkül távozhat a Nagyhalász.

Ludánszki István, a Nagyhalász edzője: – A tabellán elfoglalt helyezéseket figyelmen kívül kell hagynunk, hasonló mentalitással kell pályára lépnünk, mint a múlt héten.

Csenger (14.)–Tiszakanyár (7.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Csak ismételni tudom magam, mindenképpen nyerni szeretnénk. Ez a legfontosabb nekünk.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Nem kezdtünk jól, de egy nagyon jó csapattól kaptunk ki a nyitányon. Azzal tisztában voltam, hogy rajtam kívülálló okok miatt nem teljesen vagyunk készen a rajtra, de a héten is azért dolgoztunk keményen, hogy minél hamarabb felvegyük a bajnoki mérkőzések ritmusát. Örömteli viszont, hogy egy meghatározó játékosunk a héten levelező tagozatról nappalira váltott, de még mindig vannak ketten, akiknek ez nem sikerült, sőt… Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de mindenképpen pontot kell szereznünk!

Baktalórántháza (10.)–Nyírgyulaj (5.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Jól sikerült a rajt, remélem, a lendület további pontokat eredményez.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A jó szezonkezdés után bízok a hasonló folytatásban, ehhez az kell, hogy ugyanolyan fegyelmezett, célirányos futballt mutassunk be, mint a Fehérgyarmat ellen.

Mátészalka (13.)–Nagyecsed (4.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Igazán nehéz meccsre számítok, remélem, koncentráltabban fogunk játszani, mint az első mérkőzésen, amin egy félidőt adtunk az ellenfélnek. Nagyon rutinos csapattal találkozunk, ami könyörtelenül kihasználja, ha hibázunk.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyen nem számít, ki hol helyezkedik el a tabellán. Ha a helyzetkihasználáson tudunk javítani, akkor sikerrel vehetjük ezt az akadályt, amit úgy érzem, meg is tudunk oldani.

Mándok (2.)–Kisvárda II. (9.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Azt tudjuk, hogy a Kisvárda játéka a labdatartásra és a gyors, rövid passzos játékra épül, mely során sokat forgatják a széleket. Amit viszont nem, hogy milyen játékoskerettel érkeznek a mérkőzésre. Ettől függetlenül nekünk a saját játékunkra kell összpontosítani és arra, hogy elrontsuk az ő játékukat.

Erős Gábor, a Kisvárda edzője: – Egy rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, a Mándok az őszi szezont is jól zárta, és a tavaszit is jól kezdte. Ennek ellenére nem feltartott kézzel lépünk pályára, és nyerni szeretnénk.

Vásárosnamény (8.)–Fehérgyarmat (11.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Két nagyon fontos dologra hívtam fel csapatom figyelmét: helyén kell kezelnünk a Nagyecsed elleni győzelmünket, és nem altathat el bennünket a Fehérgyarmat négy nullás legyőzése. Ha ezeket szem előtt tartjuk, akkor újra eredményesek lehetünk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A múlt heti mérkőzéshez képest jelentős formajavulásra lesz szükségünk, azzal az impotens támadójátékkal nem sok sót fogunk megenni. Ellenkező esetben lehet keresnivalónk Naményban.

Gyulaháza (15.)–Balkány (12.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nekünk nincs veszítenivalónk sem a hétvégi, sem a többi tavaszi mérkőzésen! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden csapatnak méltó ellenfele legyünk! Szikrázó, kőkemény, férfias csatára számítok Balkány ellen. Szeretnénk itthon tartani a pontokat!

Mirgai László, a Balkány edzője: – Újra egy „hatpontos” mérkőzést játszunk, biztosan annyival nehezebb lesz a mérkőzés, hogy most nem műfüvön, hanem rendes füvön fogunk játszani. Nagyon örülök, hogy a frissen igazolt fiatalok jól mutatkoztak be az első mérkőzésen, külön öröm számomra, hogy a tiszalöki Kiss Roland bombagóllal debütált, ami a mérkőzést is eldöntötte. Szeretnénk folytatni a múlt heti eredményes játékunkat, bízom benne, hogy sikerül, bár tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk.


Tudósítások, eredmények

Tarpa SC–Ibrány SE 2–2 (1–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Hegedűs (Pethő, Goneth).

Tarpa: Sas – Ricsei, Illés, Szilágyi (Kiss), Madzin, Nádimov (Rácz), Kacsó, Stefán (Károly), Djácsenkó, Szidor, Batrin. Edző: Márton István.

Ibrány: Tóth N. – Haburcsák, Majoros, Balogh G., Nagy D., Csáki, Somogyi T. (Somogyi M.), Szabó, Kovács G. (Jeddi), Farkas, Pócsi. Edző: Madalina György

Szokatlan időpontban, pénteken, villanyfénynél játszotta le első bajnoki mérkőzését Ibrány labdarúgócsapata. Idegenben jó az x, tartja a mondás, mégis van némi hiányérzet.

Gól: Madzin 2, ill. Csáki, Somogyi M.

Márton István: – Nem is tudom, hogy félig teli, vagy féli üres a pohár, viszont az mindenképpen büszkeséggel tölt el, hogy a kezdőcsapatban hat, a kispadon öt saját nevelésű játékos kapott helyet.

Madalina György: – Gondolom, ha a Tarpa ilyen lelkesen játszott volna Nagyhalászban, akkor jobb eredményt ért volna el. Most lelkesedésükkel pótolták a hiányosságaikat, megérdemelten szereztek pontot. A hajrában a meccslabda a miénk volt, de nem éltünk vele.


További eredmények:

Tiszavasvári–Nagyhalász 2–2 (1–1)

Tiszavasvári, 50 néző, v.: Kósa.

Tiszavasvári: Susánszky–Szolyka T. (Szabó), Bolgár, Bakos, Bodnár, Lajos, Lakatos, Száraz, Szolyka G., Tóth (Bolega), Vadász. Edző: Nagy István.

Nagyhalász: Dukát–Simon, Balogh, Varga, Barzó (Hajzer), Gégény (Kató), Bartha, Hudák, Bognár (Mátra), Nagy, Tóth. Edző: Ludánszki István.

Nagyszerű napsütésben, megérdemelten szerzett egy pontot a hazai csapat.

Gól: Száraz, Lajos, illetve Tóth, Nagy. Ifi: 1–1.

Nagy István:– Gratulálok minden játékosomnak a mai teljesítményéhez, a mai hozzáállás és a taktikailag érett játék meghozta gyümölcsét, itthon tartottunk az éllovassal szemben egy pontot.

Ludánszki István: – Igazságos döntetlen született, meccset ilyen hozzáállással nem lehet nyerni. Magas színvonalú játékvezetést láthatott közönség, rajtuk nem, múlott semmi. Köszönjük a szurkolók biztatását.

Csenger–Tiszakanyár 2–2 (0–1)

Csenger, 150 néző, v.: Sipos.

Csenger: Béres–Katona (Osváth), Balogh, Péter, Vereytsi (Srjuba), Pankotai, Mona, Pálfi, Gaál, Bodó (Varga), Margitics. Edző: Csík Tibor.

Tiszakanyár: Takács – Molnár, Matisz, Tóth (Nagy), Vicickó (Varga), Illés, Csáki R., Csáki P., Timkó (Soós), Jánvári, Rézinger (Dobrai). Edző: Csáki Róbert.

Gól: Katona, Osváth, illetve Vicickó, Nagy. Ifi: 3 – 1.

Csík Tibor: – Ezzel a hozzáállással lehet keresnivalónk. Bizakodva tekintünk a következő mérkőzésekre, elindultunk a pontszerzés útján…

Csáki Róbert: – A minimális célunkat elértünk, sikerült pontot szereznünk. Lehetett volna több is ebben a mérkőzésben, de akár kevesebb is, érzésem szerint reális eredmény született.

Baktalórántháza–Nyírgyulaj 0–3 (0-1)

Baktalórántháza, 100 néző, v.: Major (Lipcsei, Szilágyi).

Baktalórántháza: Kőrösi–Balogh P., Csordás, Lakatos L., Fábri, Molnár L. (Illés), Lakatos I., Rakóczi, Hajdu, Kozma, Nagy T. Edző: Gebri Pál.

Nyírgyulaj: Oláh–Tóth B., Orosz, Fekete, Kántor (Erdei), Haburcsák B., Mezei, Vass, Lovas (Sárga, Szabó), Sánta (Oxi), Nagy B., Edző: Lukács Tibor.

A hazai csapat az első gólig jól tartotta magát, majd onnantól folyamatosan felülkerekedtek a vendégek.

Gól: Fekete 2, Haburcsák B. Kiállítva: Balogh P. Ifi: 7-7.

Gebri Pál: – A sok hiányzó ellenére próbáltuk megnehezíteni az ellenfél dolgát, most ennyire sikerült.

Lukács Tibor: – Megérdemelt győzelmet arattunk a lelkes hazaiak ellen.

Mátészalka–Nagyecsed 0–0

Mátészalka, v.: Tordai (Kosztyu, Kornis).

Mátészalka: Somogyi – Hevele, Barnucz, Lyáh (Farkas), Botos A., Botos D. (Szántó), Petrohai (Maxim), Bodó, Magyari, Tempfli P., Tempfli I. Játékos–edző: Tempfli Imre.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó, Marinas, Ascsillán, Homann (Nyíregyházi), Bulyáki, Kóka, Erdős, Somlyai, Török (Ádámszki). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Tempfli Imre:

Ádámszki Róbert: – Mindent elmond a jó támadójátékunkról, hogy két mérkőzés alatt nulla gólt tudtunk szerezni, így van egy pontunk.

Gyulaháza–Balkány 1–4 (0–2)

Gyulaháza, 200 néző, v.: Homonai.

Gyulaháza: Lakatos – Gáti Sz. (Bökönyi), Tóth F., Bacsó, Tóth D. (Radvánszki), Éles, Németh (Savrnoh), Gáti S., Kozma (Tóth M.), Lévai, Bandor. Edző: Bardi Béla.

Balkány: Tóth – Zagiev, Bátyi (Tózth Z.), Kállai, Bogdanovics (Huszár), Lakatos P., Csehil (Posta), Ohár (Oniszyko), Takács, Kiss (Potornai), Gelsi. Edző: Mirgai László. A hazai csapat lelkesedésben alul maradt vártnál.

Gól: Éles, illetve Ohár, Kállai 2 – 2. Ifi: 3–1.

Bardi Béla: – Gratulálok a Balkánynak, megérdemelten nyert.

Mirgai László: – Nagyon jó első félidőt produkáltunk, három szép gólt szereztük. Szünet után kimaradtak a helyzeteink de a hajrában ismét sikerült a kapuba találni és rászolgáltunk a győzelemre.

Vásárosnamény–Fehérgyarmat 0–2 (0–2)

Tarpa, 100 néző, v.: Ésik.

Vásárosnamény: Kasza – Géci, Nagy D., Danku, Tóth, Nagy M., Filep, Bancsi, Lakatos, Schmidt, Ács. Edző: Dudás Zoltán.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics, Orosz, Veress, Barta, Imre, Istenes, Nagy, Mócsán, Dascal. Edző: Siti Ferenc.

Gól: Nagy I. 2., Ifi: 1–2.

A sors hamar visszavette a naményiaktól azt, amit korábban adott, a gyarmatiak pedig hamar leszállították a földre a Tisza-partiakat.

Dudás Zoltán: – Hiába volt hat-nyolc helyzetünk, Nyaki kivédte a szemünket, a gyarmatiak pedig kétszer bevették a kapunkat.

Siti Ferenc: – A három pont megszerzése volt a legfontosabb cél, játékunk is ennek megfelelő volt, végre sikerült Tarpán meccset nyerni

Mándok-Kisvárda II. 3–1 (2–0)

Mándok, 200 néző, v.: Király.

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Hidi, Dallos, Baglyos, Szabó, Buda, Pallai, Vezhdel, Bodnár. Edző: Kiss Gábor.

Kisvárda: Odyntsov – Hej, Országos, Melnyik, Negrut, Kovácsréti, Ötvös, Rijaskó, Atamas, Misics, Elek. Edző: Erős Gábor.

A nap nem csak a mándoki drukkerekre sütött, az egész csapatra, amely biztosan tartotta otthon a három pontot és zsinórban a kilencedik bajnoki győzelmét aratta.

Gól: Baglyos, Vezhdel, Bodnár, illetve Misics.

Kiss Gábor: – Nagyszerű győzelmet arattunk egy kiváló ellenféllel szemben. A játékosaim? Fantasztikusak!

Erőss Gábor: – Azt kell mondanom, hogy ellenfelünk minden csapatrészében fölénk nőtt, megérdemelten nyert. Levonjuk a következtetéseket és készülünk a következő mérkőzésre.

 


Tabella:

1. NAGYHALÁSZ 17 11 3 3 42 24 18 36
2. MÁNDOK 17 10 4 3 37 15 22 34
3. NYÍRGYULAJ 17 9 5 3 35 17 18 32
4. IBRÁNY 16 9 4 3 38 11 27 31
5. NAGYECSED 17 9 3 5 27 24 3 30
6. TARPA 17 9 2 6 37 35 2 29
7. TISZAKANYÁR 17 8 2 7 35 37 -2 26
8. VÁSÁROSNAMÉNY 16 7 3 6 35 32 3 24
9. BALKÁNY 17 6 4 7 32 36 -4 22
10. KISVÁRDA II. 17 5 6 6 27 24 3 21
11. FEHÉRGYARMAT 16 5 5 6 28 31 -3 20
12. BAKTALÓRÁNTHÁZA 17 6 2 9 28 35 -7 20
13. MÁTÉSZALKA 17 4 3 10 21 32 -11 15
14. CSENGER 17 4 3 10 25 39 -14 15
15. GYULAHÁZA 16 3 4 9 18 38 -20 13
16. TISZAVASVÁRI 17 2 1 14 19 54 -35 7

 

 

Fel Következő