20. forduló (2019.03.22-23-24.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Nagyecsed RSE

Ibrány SE
2019.03.23. vasárnap, 15:00

 

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Rangadó lesz a javából. Az osztály egyik legjobb csapatát fogadjuk, de mi sem véletlenül vagyunk az élboly tagjai. Most is vallom, ha a helyzetkihasználásunk jó, akkor az eredménnyel is párosul.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Sok jó játékos lesz a pályán, reméljük, hogy a játék ennek megfelelően fog alakulni.


További mérkőzések:

Tarpa (6.)–Csenger (13.) (péntek, 18.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Valami ilyesmire gondol az ember, amikor összefogásról beszélünk a megyei fociban! Szisziék az első szóra igent mondtak a pénteki időpontra, így szombaton részt tudunk venni a Tomek Zoli jótékonysági sportgálán! Nagyon kellene nekünk ez a győzelem, de van, ami ettől is sokkal fontosabb: Gyógyulj meg, Zoli!

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Ez az első és talán az utolsó is, hogy villanyfényes meccset játszunk, ehhez alkalmazkodnunk kell. Elsősorban persze a játékunknak és a hozzáállásunknak kell megfelelőnek lennie. Az otthon nagyon jól szereplő Tarpával találkozunk, nekünk is minimum úgy kell teljesítenünk, mint ahogy a legutóbbi fordulóban, hogy lehessenek elvárásaink.

Baktalórántháza (11.)–Gyulaháza (14.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Az előző fordulóban nagyot harcolt a csapat, és erre újra szükség lesz a szimpatikus szomszédok ellen.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A múlt héten kibővült a keretünk, a három „gengszter” is edzésbe állt. Újra teljes a csapatom, ez bizakodásra ad okot most is, és a soron következő mérkőzésekre is. Pontosan szeretnék hazatérni Baktalórántházáról!

Tiszakanyár (8.)–Mátészalka (15.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-­edzője: – Az eddig megszerzett pontjainkat nem a hangyák hordták össze, hanem lelkes és néha jó játékkal gyűjtögettük őket. Futballozni nem felejtettünk el a télen, de a megfelelő játékhoz akarat, alázat és nem utolsósorban koncentráció szükséges. Tudtam, hogy az első négy fordulóban nem lesz egyszerű dolgunk, sajnos nem is jöttünk ki jól ezekből a meccsekből, de talán most következik pár olyan játéknap, melyeken a velünk egy polcon lévő csapatok ellen játszunk.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-­edzője: – Nincs miről beszélni, tenni kell annak érdekében, hogy végre meginduljunk felfelé. Mindenkit egy cél vezérelhet csak ezen a nagyon fontos mérkőzésen, számunkra kedvező eredménynek kell születnie.

Tiszavasvári (16.)–Mándok (1.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A múlt „hét” nagyon rosszul esett, a Mándok ellen száznyolcvan fokos fordulatra lesz szükség. Remélem, a hiányzóink visszatérnek, és akkor hazai pályán a pontszerzés sem lehetetlen.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Az első helyezett játszik az utolsóval, mit is mondhatnék. Mindenki ismeri az ilyenkor szokásos sablondumát.

Kisvárda II. (12.)–Vásárosnamény (7.)

Erős Gábor, a Kisvárda edzője: – A tavaszi bajnokság során elég hullámzó a teljesítményünk, de remélem, hogy azt a szériát tudjuk folytatni hazai pályán, amit elkezdtünk. Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű feladat egy jó erőkből álló Vásárosnamény ellen.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nem igazán szeretnék és nem is akarok azzal foglalkozni, hogy a korábbi egyesületem milyen összetételben fog szerepelni. Sokkal inkább azzal törődöm, hogy saját csapatom és játékosaim eleget tegyenek a kihívásnak, valós tudásukhoz mérten teljesítsenek. Meglátjuk, ez mire lesz elég azon a pályán, ahol hajdanán ért némi sikerélmény…

Nagyhalász (3.)–Nyírgyulaj (2.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-­edzője: – Nem áll túl jól a szénánk, de egy győzelemmel sok mindent feledtetni tudnánk. Izgalmas, jó mérkőzésre számítok.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nagyon jó csapat otthonából kellene pontot szereznünk, ami nem lesz egyszerű feladat.

Fehérgyarmat (9.)–Balkány (10.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, remélem, a sérültjeink felépülnek, minden erőfeszítésünkre szükség lesz ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A tavaszi első négy mérkőzésből egész jól kijöttünk. Szeretnénk ezt folytatni, bár tudjuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Ha már ilyen messzire utazunk, akkor szeretnék jókedvűen hazatérni. Bízom a fiúkban, hogy ezért mindent meg is tesznek, és sikerül pontot vagy pontokat szerezni.


Tudósítások, eredmények

Nagyecsed RSE–Ibrány SE 2–0 (1–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Veres (Resán, Kozma).

Nagyecsed: Makó – Somlyai, Sarkadi, Zámbó, Marinas, Ascsillán, Bulyáki, Kóka, Erdős, Török (Nyíri), Nyíregyházi. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Ibrány: Félegyházi – Haburcsák (Somogyi T.), Majoros, Balogh, Nagy, Csáki, Szabó, Jeddi, Somogyi M. (Kiss), Farkas (Kovács), Pócsi. Edző: Madalina György.

A hazaiak szép játékkal, megérdemelt győzelmet arattak.

Gól: Marinas, Kóka.

Ifi: 1-6.

Ádámszki Róbert: – Gratulálok a csapatom minden egyes tagjának, most már szép játékkal, szép gólokkal, megérdemelt győzelmet arattunk. Remélem, nem kiabálom el, de úgy érzem, jelent valamit, hogy az öt tavaszi mérkőzésünkön csak egy gólt kaptunk.

Madalina György: – Megérdemelt győzelmet aratott a Nagyecsed lelkes, odaadó játéka.


További eredmények:

Baktalórántháza-Gyulaháza 3-1 (2-0)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Tomori (Sipos, Papp)

Baktalórántháza: Borkó-Balogh (Geda), Ráti, Csordás, Kozma, Toldi (Illés), Lakatos, Fábri, Hajdu, Rakóczi, Sitku. Edző: Gebri Pál.

Gyulaháza: Bandor-Lakatos, Gáti, Kovács E., Bökönyi, Bacsó, Kozma (Németh), Tóth (Savrohn), Éles, Horváth, Kovács R. (Molnár) Edző: Bardi Gábor.

Tavaszias időben alacsony színvonalú mérkőzésen megérdemelten nyertek a hazaiak.

Gól: Toldi, Lakatos, Hajdu, illetve Éles. Ifi: 3-2.

Gebri Pál:- Az ilyen mérkőzések a legnehezebbek. Az első félidőben le kellett volna zárnunk a mérkőzést, a második félidő elején az ellenfél lelkesen játszott, de végül mi döntöttük el a három pont sorsát.

Bardi Gábor:– Küzdöttünk becsülettel, véleményem szerint a hazaiak első gólja szabálytalan körülmények között született és az ezt követő büntető is véleményes volt. A második játékrészben szépítettünk és volt esélyünk a döntetlen kiharcolására is, de nem éltünk vele. Kőkemény szikrázó, de sportszerű, igazi szomszédvári mérkőzés volt. Gratulálok a Baktának és további sok sikert kívánok nekik.

Tiszakanyár-Mátészalka 2-0 (0-0)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Gergely (Hegedűs, Sztányi)

Tiszakanyár: Takács-Dobrai (Nagy Á.), Timkó, Jánvári, Bodnár (Soós), Varga, Vicickó (Matisz), Illés, Rézinger (Kropok), Molnár, Tóth. Edző: Csáki Róbert.

Mátészalka: Somogyi-Szántó, Lyáh (Szabó), Botos A., Farkas, Botos D., Magyari, Tempfli P., Makszim (Csák), Tempfli I. (Tóth), Simonka. Játékos-edző: Tempfli Imre.

Nyögvenyelős hazai győzelem a lelkesen játszó vendégcsapat ellen.

Gól: Varga, Simonka (öngól)

Csáki Róbert: – Nagy akarásnak nyögés a vége. Egy jól játszó ellenféllel szemben értékes győzelmet arattunk.

Tempfli Imre: – Megismételtük a fehérgyarmati produkciónkat, az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de kihagytuk a helyzeteket, amiért újból megbűnhődtünk.

Tiszavasvári-Mándok 2-1 (1-0)

Tiszavasvári, 80 néző, v.: Veréb (Szoboszlay, Varga).

Tiszavasvári: Susányszky – Szolyka T., Huszti (Mészáros), Bakos, Lajos, Lakatos (Vadász), Száraz, Szolyka G. (Tóth), Ujj, Bolega (Bodnár), Bolgár. Edző: Nagy István.

Mándok: Virágh – Kohutka, Ari, Dallos (Dávid), Baglyos, Szabó, Buda, Pallai, Vezhdel, Bodnár, Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Napfényes időben a jobban akaró hazai csapat nyert.

Gól: Bakos 2, ill. Szabó. Ifi: 3-3.

Nagy István: – Gratulálok minden egyes játékosomnak! A fegyelmezett védekezés és az eredményes kontrajáték meghozta a várt eredményt.

Kiss Gábor: – Ez van. Gratulálok a Tiszavasvárinak. Az okokat pedig majd öltözőn belül megbeszéljük.


Tabella:

1. MÁNDOK 20 12 4 4 42 19 23 40
2. NAGYHALÁSZ 20 12 3 5 46 32 14 39
3. NAGYECSED 20 12 3 5 34 24 10 39
4. NYÍRGYULAJ 20 11 5 4 41 20 21 38
5. IBRÁNY 19 10 4 5 46 15 31 34
6. TARPA 20 10 2 8 42 40 2 32
7. TISZAKANYÁR 20 9 2 9 38 42 -4 29
8. VÁSÁROSNAMÉNY 20 8 4 8 42 39 3 28
9. BALKÁNY 20 8 4 8 36 39 -3 28
10. KISVÁRDA II. 20 7 6 7 31 28 3 27
11. BAKTALÓRÁNTHÁZA 20 8 3 9 38 39 -1 27
12. FEHÉRGYARMAT 20 7 5 8 34 37 -3 26
13. CSENGER 20 6 3 11 32 43 -11 21
14. GYULAHÁZA 19 4 4 11 22 46 -24 16
15. MÁTÉSZALKA 20 4 3 13 22 40 -18 15
16. TISZAVASVÁRI 20 3 1 16 22 65 -43 10

 

 

Fel Következő