3. forduló (2018.08.25-26.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Balkányi SE
2018.08.26. vasárnap, 17:00

Madalina György, ibrányi edző: – Jó formában játszottunk az elmúlt héten, aminek meg is lett az eredménye. Erre a jó formára ezen a héten is szükségünk lesz, mert egy hajtós, szervezett csapat ellen fogunk pályára lépni.

Obsitos Norbert, balkányi egyesületi elnök: – Az első két mérkőzésünkön mi voltunk az esélyesek, de sajnos rossz helyzetkihasználásunk miatt fontos pontokat veszítettünk. El kell ismerni, most az Ibrány az esélyes, de mindent megteszünk a tisztes helytállásért, aztán majd meglátjuk, ez mire lesz elég.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalka (13.)-Fehérgyarmat (8.)

Marius Botan, mátészalkai edző: – Remélem, hogy össze tudjuk szedni magunkat a nagyecsedi mérkőzés után. Bízom benne, hogy hazai közönség előtt megszerezzük első győzelmünket.

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Igazi szatmári rangadó elé nézünk, bízom benne, hogy fel tudunk hozzá nőni. Ebben az esetben még az is előfordulhat, hogy pontokkal távozunk.

Vásárosnamény(12.)-Baktalórántháza (4.)

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – Egy olyan Baktalórántházát fogadunk, aki két idegenbeli mérkőzésén négy pontot szerzett. Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene, hogy miért szeretnénk győzni, remélem játékosaink átérzik a mérkőzés súlyát és megszerezzük első győzelmünket.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Egy újjáalakult nagyon jó csapat otthonában mindent meg fogunk tenni a jó szereplés érdekében.

Nyírgyulaj (9.)-Tiszakanyár (3.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Nem igazán sikerült a rajtunk, ezért mindent el fogunk követni, hogy hazai pályán győzelmet ünnepelhessünk.

Csáki Róbert, tiszakanyári edző: – Az elmúlt hétvégéhez képest szerencsére már többen leszünk, amely a csapaton belül további versenyhelyzetet, nekem pedig több variációs lehetőséget biztosít. Ismét egy jó ellenféllel játszunk, akik önmagukhoz képest nem kezdték jól a bajnokságot, így biztos javítani szeretnének, de mi sem feltartott kezekkel fogunk pályára lépni.

Tiszavasvári (16.)-Tarpa (7.)

Nagy István, tiszavasvári edző: – Nehéz mérkőzés vár ránk, ahol egy bajszát megrángatott Tarpát fogadunk. A múlt heti első félidei játék biztató a jövőre nézve, ha pontot, pontokat akarunk szerezni, akkor ezt a teljesítményt állandósítanunk kell.

Márton István, tarpai edző:– Nem téveszt meg bennünket, hogy a hazaiak két vereséggel kezdték a bajnokságot, de a hétvégi fiaskót ki akarjuk javítani. Kizárólag a három ponttal lennénk elégedettek.

Vasárnap

Gyulaháza (11.)-Nagyecsed (2.)

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Az eddig megszerzett két bravúrpont akkor érne igazán valamit, ha hazai pályán is megszereznénk a győzelmet.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékosedző:– Egy masszív csapathoz utazunk, aki hazai pályán mindenkire veszélyes. Ezt a reteszt kell valahogy feltörnünk, még a győzelmünk sem elképzelhetetlen.

Csenger (15.)-Kisvárda Master Good II. (1.)

Csík Tibor, csengeri edző: – Szeretnénk végre nyerni, hab lenne a tortán, ha gólt se kapnánk.

Erős Gábor, kisvárdai edző: – Célunk a megkezdett szép sorozat folytatása. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem lesz egyszerű a Csenger ellen.

Mándok (14.)-Nagyhalász (6.)

Kiss Gábor, mándoki edző: – Nem úgy sikerült a bajnoki rajtunk, ahogy terveztük, Hazai pályán viszont a masszív Nagyhalász ellen csak a győzelem az elfogadható.

Ludánszki István nagyhalászi játékosedző: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a mándokiak erejét nem tükrözi a tabellán elfoglalt helyezésük. Koncentráltan és fegyelmezetten kell pályára lépnünk ahhoz, hogy ponttal, pontokkal térhessünk haza.


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Balkány 5-1 (2-0)

Ibrány, 300 néző, v.: Ésik I.

Ibrány: Tóth – Somogyi M. (Vidoven), Pócsi, Majoros, Balogh, Nagy D. (Somogyi T.), Kiss T., Csáki J., Kovács G. (Kiss P.), Jeddi, Farkas M. (Gergely B.).

Edző: Madalina György.

Balkány: Hegyes – Oniszyko (Potornai), Kállai (Huszár), Hamar (Molnár), Csehil, Ohár, Tóth Z., Csatári, Jakab (Dudás), Posta (Vajda), Gelsi.

Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Ismét gólgazdag mérkőzésen, jó játékkal örvendeztette meg szurkolóit az ibrányi csapat.

Gól: Nagy D. 2, Somogyi M., Somogyi T., Pócsi, illetve Potornai.

Ifi: 6-0.

Madalina György: – Gratulálok a játékosaimnak, bebizonyították az ellenfél edzőjének, hogy van sebesség a csapatban. Játékban jó első félidőt produkáltunk, szünet után pedig eredményesen játszottunk és megérdemelten nyertünk.

Obsitos Norbert: – Legyen ez mindenki számára tanulság, ma ennyire voltunk képesek. Mindenki vonja le a konzekvenciát, sok sikert az ibrányiaknak.


További mérkőzések:

Mátészalka–Fehérgyarmat 0-2 (0-0)

Mátészalka, 100 néző,v.: Homonnai

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Huszti), Hevele, Barnucz, Lyáh (Tóth P.), Farkas Z. (Csák), Gábor, Petrohai M., Magyari (Szabó D.), Ozsváth, Makszim. Edző: Marius Botan.

Fehérgyarmat: Szűcs – Gál R., Popovics (Antal), Orosz F., Veress (Mihalovics), Petrohai G. (Farkas S.), Petrohai G., Isetenes, Imre Zs. (Imre M.), Szatke, Nagy Z., Dascal (Mócsán). Edző: Siti Ferenc.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, szünet után a hazaiak szerint egy könnyen megadott tizenegyessel vezetést szereztek a vendégek, négy perc múlva hatalmas egyéni hiba után növelték előnyüket. A szalkaiak hiába futottak a eredmény után még egy tizenegyest is hibáztak. Gól: Istenes (11-esből), Nagy I.

Marius Botan: – Összpontosítás és az akarat hiányzott a játékosaimból, nem tudták pótolni a hiányzó három alapembert.

Siti Ferenc: – Az első félidőt látva az volt az érzésem, hogy rükvercben vagyunk, szünetben ezt szóvá is tettem. A második félidőben elkezdtünk játszani az ellenfél kapujára. Semmi semmi különös nem történt, nyertünk, megyünk tovább a saját utunkon.

Vásárosnamény–Baktalórántháza 1-3 (1-1)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Sipos L.

Vásárosnamény: Kardos – Fejes, Nagy D., Tóth T. (Bancsi), Nagy M., Filep, Géci(Illés P.), Szabó R., Lakatos I., Puskás Á., Ács. Edző: Dudás Zoltán.

Baktalórántháza: Körösi – Kántor (Sitku), Csordás, Kozma J., Toldi (Balogh Zs.), Lakatos I., Fábri (Pénzes), Lakatos L., Balogh P., Rakóczi, Nagy T. (Molnár). Edző: Gebri Pál.

Gól: Nagy M., illetve Toldi, Nagy T., Lakatos I. Ifi: 4-6.

Dudás Zoltán:

Gebri Pál: – A második félidei játékunk alapján úgy érzem megérdemelten nyertünk

Nyírgyulaj–Tiszakanyár 5-1 (3-0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Hegedűs Cs.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula (Buka), Angyalos, Tóth B., Orosz D., Fekete G. (Oxi), Mezei (Turbucz), Török I. (Szabó Á.), Haburcsák B., Lovas, Erdei (Kántor). Edző: Lukács Tibor.

Tiszakanyár: Takács – Varga D., Matisz, Jánvári, Tóth N. (Nagy Á.,), Illés A., Rézinger, Bodnár, Soós (Dobrai), Horváth N. (Vicicko), Csáki. Edző: Csáki Róbert.

A hazaiak magabiztosan győzték le a szimpatikus kanyáriakat. Gól: Gól: Haburcsák B. 3, Erdei, Török I., illetve Jánvári. Ifi: 1-4.

Lukács Tibor: – Végre kihasználtuk a helyzeteink töredékét, így megérdemelten nyertünk, győzelmünket Czerula Zsolt napokban született kislányának Lilikének ajánlja a csapat.

Csáki Róbert:

Tiszavasvári–Tarpa 1-6 (0-4)

Tiszavasvári, 300 néző,v.: Füleki

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Bodnár A., Demkó B., Huszti (Lakatos Gy.), Bakos, Lajos, Gyurján (Holozsnyák), Szolyka G. (Száraz), Bolega (Vadász), Bolgár. – Edző: Nagy István.

Tarpa: Kanócz – Ricsei, Madzin, Törtei, Nádimov (Losonczi), Illés (szidor), Kacsó (Károly), Stefán, Lakatos B. (Rácz), Diácsenkó (Ködöböcz), Balogh Gy. Edző: Márton István.

Nagyon hamar eldőlt a mérkőzés, a kiállítás döntőnek bizonyult megérdemelten nyert a Tarpa. Gól: Szolyka G. illetve Törtei 3 (egyet 11-esből), Diácsenkó 2, Nádimov. Kiállítás: Demkó B. (20.)

Nagy István: – Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek, aki a hibáinkat könyörtelenül kihasználták, a kiállítás pedig megpecsételte a sorsunkat, de dolgozunk tovább. Sok sikert Tóth Lászlónak, aki tizenhat évesen debütált a felnőttek között

Márton István: – Az első félidőben ragyogóan játszottunk, az eredmény a hazaiakra nézve volt hízelgő. A második félidőbe kicsit belekényelmesedtünk de ennek ellenére ezt a játékrészt is meg tudtuk nyerni.

Gyulaháza–Nagyecsed 0-2 (0-1)

Gyulaháza, 100 néző, Pethő P.

Gyulaháza: Darvai – Gáti Sz., Kovács E. (Szilágyi D.9), Lakatos B. (Éles I.), Kovács B., Horváth M. (Radvánszki) Kozma M. (Szabó Cs.), Gáti S. (Farkas G.), Bacsó, Lakatos T., Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Nagyecsed: Makó (Sarkadi Zs.) – Ádámszki (Bulyáki), Zámbó, Ascsillán, Nyíri (Bodogán), Homann, Bulyáki, Kóka, Dobos, Erdős, Török S. (Sarkadi G.). Játékosedző: Ádámszki Róbert.

Szegény embert az ág is húzza… sérüléshullám söpört végig a hazaiaknál a kapuba negyvenhat éves Darvai Attilának kellett állnia. Gól: Erdős, Homann. Ifi: 4-2.

Bardi Gábor: – Küzdöttünk, harcoltunk, de ma csak ennyire voltunk képesek, gratulálok az ecsedieknek.

Ádámszki Róbert: – „Azért vagyunk jó csapat” mert ilyen játékkal is magabiztos győzelmet tudtunk aratni, remélem ez a rossz sorozat még sokáig kitart, mert már főhet a fejem, mert Homann úr megközelített a góllövőlistán. A győzelmünket a névnapját ünneplő polgármesterünknek ajánljuk.

Csenger–Kisvárda II. 1-1 (0-1)

Csenger, 200 néző, Papp F.

Csenger: Juhász – Mona, Orosz F., Pálfi, Stef, Osváth S. (Lengyel M.)., Gaál K. (Mosdóczi), Balogh Á., Pankotai I., Bodó R. (Katona P.), Kövesligeti. (Császár P.). Edző: Csík Tibor.

Kisvárda: Cserepko – Hacs (Abov), Kmil, Szőr, Elek, Kovácsréti, Rácz F. (Gulyás B.), Lukancsuk, Gyüre T., Bálint N. (Ötvös Sz.), Országos. Edző: Erős Gábor. Nehéz pályán, izgalmas mérkőzésen mindkét csapat sokat tett a győzelemért, igazságos döntetlen született. Gól: Bodó R., illetve Kmil.

Csík Tibor: – A mai játék és srácok hozzáállása alapján ez a döntetlen számomra győzelemmel ér fel. Gratulálunk mindkét csapatnak, hogy a nehéz pályán ilyen színvonalas meccset játszottak!

Erős Gábor.: – Nagyon nehéz talajú pályán küzdelmes mérkőzést játszottunk, igazságos eredmény született, gratulálok a fiatal csapatomnak, mert hatalmasat küzdöttek.

Mándok–Nagyhalász 1-1 (1-1)

Mándok, 150, néző, v.. Vitkai.

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Hidi, Dallos, Bátyi (Bodnár L.), Tudja, Szabó T. (Sipos T., Fábián), Buda, Pallai, Hegedűs. Edző: Kiss Gábor.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh N. (Ludánszki), Tóth G., Barzó, Ladányi, Gégény, Nagy N., Hudák, Reinaldo, Varga D. (Kató). Játékosedző: Ludánszki István.

Gól: Buda, illetve Ladányi. Ifi: 0-8. A kellemetlen szeles időben a hazaik közelebb álltak a győzelemhez.

Kiss Gábor: – Nem tudom elmarasztalni a játékosaimat, mindent megtettek a győzelem érdekében azonban nem sikerült megnyernünk ezt a számunkra fontos mérkőzést. Dolgozunk tovább azért, hogy sikeresek legyünk.

Ludánszki István: – Az első félidőben több nagy ziccert is kihagytunk, szünet után már csak a védekezés maradt. Igazságosnak érzem a döntetlent és jobbulást kívánok Sipos Tamásnak, a mándokiak játékosának.


Tabella:

1. NAGYECSED 3 3 0 0 7 3 4 9
2. IBRÁNY 3 2 1 0 9 1 8 7
3. BAKTALÓRÁNTHÁZA 3 2 1 0 9 3 6 7
4. KISVÁRDA II. 3 2 1 0 9 3 6 7
5. TARPA 3 2 0 1 8 6 2 6
6. TISZAKANYÁR 3 2 0 1 5 7 -2 6
7. NYÍRGYULAJ 3 1 2 0 8 4 4 5
8. FEHÉRGYARMAT 3 1 2 0 6 4 2 5
9. NAGYHALÁSZ 3 1 1 1 6 4 2 4
10. GYULAHÁZA 3 0 2 1 1 3 -2 2
11. BALKÁNY 3 0 2 1 3 7 -4 2
12. MÁNDOK 3 0 1 2 2 4 -2 1
13. VÁSÁROSNAMÉNY 3 0 1 2 5 8 -3 1
14. MÁTÉSZALKA 3 0 1 2 3 6 -3 1
15. CSENGER 3 0 1 2 3 8 -5 1
16. TISZAVASVÁRI 3 0 0 3 3 16 -13 0

 

 

Fel Következő