6. forduló (2018.09.15-16.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Mándok VSE

Ibrány SE
2018.09.16. vasárnap, 16:00

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Tisztában vagyunk az Ibrány játékerejével, akik robognak a bajnokságban és számolatlanul rúgják a gólokat. Mi jelenleg még csak döcögünk, ezáltal nem is vagyunk a mérkőzés esélyesei. Úgy gondolom, a teher a vendégek vállát fogja nyomni, mi nyugodtan, felszabadultan focizhatunk, mert már egy pontszerzés is bravúrral érne fel.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Egy újabb rangadó vár ránk, a Mándok helyezése nem tükrözi az együttes erejét. Nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk megőrizni veretlenségünket.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Csenger (14.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt hetek mérkőzései mély nyomot hagytak, nem csak az ellenfelekkel, olykor a játékvezetőkkel is meg kell küzdeni. A Csenger a kupából kiejtett minket, így lenne mit törlesztenünk. Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Kötelezőnek tűnhet a győzelem, de nem lesz ez olyan egyszerű. Tartani kell a koncentrációt, nem becsüljük le az ellenfelet, meg kell küzdeni a három pontért.

Tarpa (4.)–Nyírgyulaj (5.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Szeretnénk folytatni a jó hazai sorozatunkat! De ahhoz,hogy eredményesek legyünk, mindenben javulnunk kell a jó erőkből álló vendégek ellen.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Újabb nehéz mérkőzés előtt állunk, főleg úgy, hogy a hazai pályán elszórt pontokat kellene valahogyan pótolni.

Tiszakanyár (9.)–Gyulaháza (15.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – A vereség ellenére a múlt héten már voltak jó dolgaink, amire tudunk építeni. Tudjuk, hogy az ellenfélnek sérülések és eltiltások miatt létszámbeli problémái vannak, de ez nem téveszt meg minket, mi csak saját magunkra szeretnénk koncentrálni. Tudom, hogy nehéz lesz, de mindenképpen győzni szeretnénk!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Kértük a mérkőzés elhalasztását vagy más időpontba való eltolását. A hazaiak érthető módon egyikbe sem mentek bele. Nekik ez így egy könnyed győzelemnek ígérkezik, de ilyenkor szokott jönni a csak azért is megmutatom. Hozzáteszem, nekünk nincs veszítenivalónk a hétvégi mérkőzésen. Győzni megyünk Tiszakanyárra!

Baktalórántháza (2.)–Balkány (10.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Hosszú idő után újra a saját pályánkon játszhatunk, szeretnénk megörvendez­tetni a remélhetőleg szépszámú közönségünket.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Bakta nagyon jól szerepel, az eddig mutatott teljesítménye nem véletlen, hiszen a mérkőzéseken megmutatták, hogy képesek nagyon jól védekezni és támadni is. Megpróbálunk mindent megtenni, hogy sikeresek legyünk, bár elég sok a hiányzónk, de bízom a fiúkban.

Fehérgyarmat (7.)–Nagyecsed (3.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Szomszédvári rangadóhoz méltóan fogunk hozzáállni a mérkőzéshez. Ősszel fájó vereséget szenvedtünk hazai pályán, nem igazán szeretnénk ezt még egyszer átélni, viszont ehhez a legjobbunkat kell nyújtatnunk, hogy a kétségtelenül nagyon jó Ecsedet le tudjuk győzni.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed ­játékosedzője: – Azt gondolom, hogy egy szatmári rangadón nem kell külön motiválni a játékosokat! Remélem páran felépülnek, de így, vagy úgy mindent elkövetünk a sikerért.

Vasárnap

Nagyhalász (8.)–Vásárosnamény (11.)

Ludánszki István, a Nagyhalász edzője: – Vízválasztó mérkőzés következik, amennyiben hazai pályán tudunk nyerni, tapadhatunk az élbolyra. Izgalmas és küzdelmes meccs elé nézünk.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A tavalyi bronzérmeshez látogatunk, újra rázós meccs ígérkezik, de ha a csapat az előző két mérkőzés felfogásában lép pályára, akkor lehet keresnivalónk.

Kisvárda II. (6.)–Mátészalka (13.)

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Ma sem számítunk könnyű meccsre, de mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Márius Botan, a Mátészalka edzője: – Nehéz megjósolni mi lesz a végeredmény, de csapatomat képesnek tartom a meglepetésre.


Tudósítások, eredmények

Mándok VSE–IbránySE 0–0

Mándok, 150 néző, v.: Veres.

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Hidi (Nagy K.), Dallos (Vezhdel), Baglyos, Tudja (Bodnár L.), Szabó T., Buda, Pallai, Ryavoriv.

Edző: Kiss Gábor.

Ibrány: Tóth – Pócsi, Majoros, Balogh S., Nagy D., Kiss T. (Szabó M.), Csáki J., Somogyi T. (Somogyi M.), Kovács G., Jeddi, Farkas M.

Edző: Madalina György.

"Kiegyenlített küzdelem, igazságos döntetlen." (SZON)

Annyival kiegészítenénk ezt a tartalmas beszámolót, hogy gyakorlatilag 1 percig sem ment folyamatos játék a pályán és igazából még egy valamirevaló gólhelyzetet sem tudtunk összehozni. A hazaiak nagyon összeszedték magukat a meglepően gyenge napot kifogó vendégek ellen. Mi már fejben Kalocsán voltunk...

Ifi: 1–11.

Kiss Gábor: – Minden elismerésem a játékosaimnak, egyenrangú ellenfelei voltak a bajnokesélyesnek. Megfelelő hozzáállással sokat profitálhatunk ebből a mérkőzésből.

Madalina György: – Nagy küzdelem, kevés gólhelyzet mindkét kapu előtt, igazi döntetlen volt. A legfontosabb az, hogy veretlenek maradtunk, és megőriztük az első helyünket.


További mérkőzések:

Nagyhalász–Vásárosnamény 3–2 (1–1)

Nagyhalász, 200 néző, v.. Tordai.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Tóth G. (Reinaldo), Barzó (Mátrai N.), Ladányi, Bartha, Hajzer, Hudák, Nagy N., Varga D. (Gégény). Játékosedző: Ludánszki István.

Vásárosnamény: Kardos – Nagy D., Danku, Tóth T., Nagy M., Bancsi, Géci, Szabó R., Lakatos I., Puskás, Ács. Edző: Dudás Zoltán.

Paprikás hangulatban ért véget a mérkőzés, közel tíz perces hosszabbítás után. A vendégek szerint nekik kellett volna elvégezniük egy bedobást, ám azt a halásziak tették, partdobást követően pedig egy kezezés miatt tizenegyest adott a játékvezető. Ebből született a hazaiak győztes találata. Gól: Nagy N., Hudák, Hajzer (11-esből), illetve Szabó R., Schimdt. Kiállítás: Filep R.(93.). Ifi: 3–2.

Ludánszki István: – Amit a múlt héten elvett a sors, azt most visszaadta. Gratulálok a srácoknak, győzelmünket a gyászoló Albók családnak ajánljuk.

Filep Sándor, a vásárosnaményi klub elnöke: – Kritikán aluli játékvezetés mellett a döntetlen igazságosabb lett volna. További sok sikert kívánok a hásziaknak!

Kisvárda II.–Mátészalka 2–0 (0–0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Siroki. Kisvárda

Master Good: Cserepkó – Hats (Köblös), Partsvaniia, Országos, Elek (Ötvös), Kovácsréti, Khmil, Szőr, Atamas (Severnyov), Lukiancsuk (Abov), Gyüre (Gulyás B.). Edző: Erős Gábor. Mátészalka: Somogyi – Havele (Farkas Z.), Barnucz, Lyáh (Szabó D.), Petrohai M., Tóth P. (Bodó L.), Magyari, Ozsváth, Makszim, Templi, Simonka. Edző: Marius Botan. Az első félidőben szervezetten játszottak a szalkaiak, csak az első gólig volt kétséges a mérkőzés sorsa. Gól: Ötvös, Kovácsréti.

Erős Gábor: – Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, úgy gondolom, megérdemelten nyertünk, és sok sikert kívánok szalkaiaknak.

Marius Botan: – Úgy érzem, több volt ebben a meccsben, voltak helyzeteink, de sajnos nem összepontosítottunk megfelelően.

Tiszavasvári–Csenger 0–2 (0–1)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Lipcsei.

Tiszavasvári: Susánszki – Szojka T., Demkó (Huszti), Bakos, Bodnár, Gyurján (Vadász), Szojka G. Ujj, Bolega (Fazekas), Lakatos, Tóth (Száraz). Edző: Nagy István.

Csenger: Juhász – Katona (Császár), Varga, Pankotai, Mona, Lengyel (Mosdóczi), Pálfi, Balogh (Almási), Osváth, Gaál (Reszler), Lázin (Kövesligeti). Edző: Csík Tibor.

Gól: Lengyel, Pálfi. Ifi: 2–4.

A vendégcsapat jobban akarta a győzelmet, megérdemelten vitte el a három pontot. A Tiszavasvári továbbra is pont nélkül áll.

Nagy István: – Hazai pályán egy hatpontos mérkőzést buktunk el, játékosaimnak komolyan el kell gondolkozni a folytatáson. Aki szeretné folytatni, az beáll a sorba, egyébként gratulálok a Csengernek.

Tarpa–Nyírgyulaj 0–1 (0–0)

Tarpa, 200 néző, v.: Kósa.

Tarpa: Shosh – Ricsei, Madzin, Törtei, Szilágyi, Rozman (Djacsenkó), Nádimov (Cip), Illés (Stefán), Lakatos, Szidor, Balogh. Edző: Márton István.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Tóth, Orosz, Fekete, Kántor, Nagy, Lovas, Erdei, Oxi (Szabó), Török (Sárga). Edző: Lukács Tibor.

Gól: Nagy Bence. Kiállítás: Cip János.

Kiegyenlített mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert.

Márton István: – Ma sokkal többet veszítettünk három pontnál, de jobb ha most többet nem mondok, mert nem szeretném anyagilag támogatni az igazgatóságot.

Lukács Tibor: – Idegenben kapott gól nélkül lehozni egy mérkőzést, ezek a legértékesebb győzelmek.

Tiszakanyár–Gyulaháza 1–0 (0–0)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Bíró.

Tiszakanyár: Takács – Matisz (Nagy), Tóth, Bodnár (Varga), Vicickó, Illés, Csákis, Pukis (Horváth), Soós, Jánvári, Rézinger (Dobrai). Edző: Csáki Róbert.

Gyulaháza: Mészáros – Lakatos, Gáti, Bacsó, Tóth F., Szilágyi, Éles, Juhász (Radvánszky), Szabó, Kozma, Lévai (Tóth Sz.). Edző: Bardi Gábor.

Gól: Varga. Ifi: 2–2.

A nagy tét rányomta bélyegét a mérkőzésre.

Csáki Róbert: – Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk belemenni a mérkőzés időpontjának módosításába. Nem sportszerűtlenségből tettük, attól azért jobb a viszony a két csapat között. Három hétig magyarázkodtam a vereségek miatt, azt szokták mondani, a győzelmet nem kell magyarázni.

Bardi Gábor: – Ebben az összeállításban jelenleg erre vagyunk képesek, kis szerencsével akár pontot is szerezhettünk volna.

Baktalórántháza–Balkány 2–3 (1–2)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Vitkai.

Baktalórántháza: Kőrösi – Ráti, Kántor, Csordás, Kozma, Toldi, Lakatos, Fábri, Balogh, Rakóczi (Sitku), Nagy (Balogh Zs.). Edző: Gebri Pál.

Balkány: Oniszyko – Hamar (Huszár), Molnár, Csehil (Vajda), Ohár, Tóth, Potornai, Jakab, Posta, Gelsi, Tóth. Edző: Mirgai László.

Gól: Toldi, Csordás, illetve Hamar, Gelsi, Ohár. Ifi: 6–2.

Nagy iramú mérkőzésen a vendégcsapat többet tett a sikerért.

Gebri Pál: – Korrekt játékvezetés mellett megérdemelten győzött a vendég Balkány.

Mirgai László: – Nagyon élvezetes, jó mérkőzést játszott a két csapat, 2–1–es vezetésünknél többször is lezárhattuk volna a meccset, sajnos ezt nem tettük meg. Az ellenfél gyönyörű találattal egyenlített, aztán egy formás támadás végén fejes góllal döntöttük el a mérkőzést.

Fehérgyarmat–Nagyecsed 2–5 (0–4)

Fehérgyarmat, 150 néző, v.: Major.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics, Farkas, Orosz, Veress, Barta (Lakatos), Antal, Nagy, Mócsán (Mihalovics), Dascal. Edző: Siti Ferenc.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó (Bogdán), Marinas, Homann, Bulyáki, Kóka, Dobos, Erdős, Török (Roszel), Nyíregyházi (Ádámszki). Edző: Ádámszki Róbert.

Gól: Farkas, Nagy, illetve Sarkadi, Marinas, Török, Nyíregyházi, Roszel. Ifi: 5–0.

A Nagyecsed már a félidőre eldöntötte a mérkőzést.

Siti Ferenc: – Semmi előjele nem volt ennek a csúfos vereségnek, viszont a játék képe alapján teljesen megérdemelt a vendégek sikere.

Ádámszki Róbert: – Tengyel úrnak megígérte a csapat, hogy születésnapja alkalmából ez a győzelem az övé. Ez a csapat is a mi csapatunk, maximálisan betartottak mindent a játékosok, ilyenkor illik megemelnem a kalapomat.

 


Tabella:

1. IBRÁNY 6 4 2 0 22 3 19 14
2. BAKTALÓRÁNTHÁZA 6 4 1 1 16 8 8 13
3. NAGYECSED 6 4 1 1 14 12 2 13
4. NYÍRGYULAJ 6 3 3 0 12 6 6 12
5. KISVÁRDA II. 6 3 2 1 12 5 7 11
6. NAGYHALÁSZ 6 3 2 1 13 9 4 11
7. TARPA 6 3 0 3 11 10 1 9
8. BALKÁNY 6 2 3 1 9 10 -1 9
9. TISZAKANYÁR 6 3 0 3 9 15 -6 9
10. FEHÉRGYARMAT 6 2 2 2 13 13 0 8
11. CSENGER 6 2 1 3 8 10 -2 7
12. VÁSÁROSNAMÉNY 6 1 2 3 13 14 -1 5
13. MÁNDOK 6 1 2 3 6 7 -1 5
14. MÁTÉSZALKA 6 1 1 4 8 12 -4 4
15. GYULAHÁZA 6 0 2 4 3 11 -8 2
16. TISZAVASVÁRI 6 0 0 6 4 28 -24 0

 

 

Fel Következő