26. forduló (2022.04.30-05.01.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

   

Ibrány SE

Nagyecsed RSE

2022.05.01. 17:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Hétégén ismét egy komoly rangadó vár ránk, hisz véleményem szerint az egyik legjobb játékoskerettel rendelkező Ecsed érkezik hozzánk, amit tavasszal sokszor bebizonyítottak. De a mi csapatunkat is rendkívüli játékosok alkotják, akikben maximálisan bízom, és persze, hazai pályán nyerni szeretnénk.
   
  Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon erős csapathoz látogatunk, amely sok jó játékossal rendelkezik, a bajnokságban kiválóan szerepel, ezért úgy gondolom, igazi kis rangadó elé nézünk. Tudom, hogy az Ibrány is nagyon készül, remélem, sikerül izgalmas, színvonalas meccset játszani.


További mérkőzések:

Szombat

Gyulaháza (16.)–Újfehértó (11.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Helyzetünk továbbra sem javult, rengeteg hiányzó játékosunk van, ettől függetlenül hazai pályán szeretnénk megnehezíteni az Újfehértó dolgát.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Ez a hétközi kupasiker remélem, úgy feldob minket, hogy bajnokság végéig már le sem esünk! Nagy szükségünk van a bajnokságban is a pontokra. Ehhez óriási alázattal és hatalmas motivációval kell pályára lépnünk, mert ezek a meccsek a legnehezebbek!

Kemecse (12.)–Austria-Juice Vásárosnamény (2.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Ha ránk nem jellemzően jól kalmárkodunk a helyzeteinkkel, akkor jó szombati vásárnapunk lehet.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Megtépázva érkezünk a hajrába, ahol csak akkor lehet esélyünk jó eredményt elérni, ha mindenki maradéktalanul elvégzi a feladatát.

Tarpa (15.)–Mátészalkai MTK (4.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Végre, hosszabb szünet után hazai közönség előtt játszhatunk: jó pályán, jó ellenféllel szemben csak jó eredményt remélek.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Tény, hogy hét nap alatt a harmadik mèrkőzèsünket fogjuk játszani. Tény, hogy fáradtak lesznek a srácok, de ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy ne adjon bele mindent, ès küzdjön ameddig csak bír. Most kell megmutatniuk, mennyit ér nekik a címer a mez elején!?

Csenger (5.)–Nyírgyulaj (10.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Remélem, sérültjeink felépülnek hétvégére és tudják vállalni a mérkőzést.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Megpróbálunk tisztességesen felkészülni a hétvégi mérkőzésre, amelyen nem mi vagyunk az esélyesek, de megteszünk mindent a becsületes helytállás érdekében.

Vasárnap

Balkány (9.)–Nagyhalász (13.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az, hogy a Nagyhalász ilyen jól muzsikál tavasszal, nagy mértékben köszönhető Nagy Lalinak, mert nagyon jól összerakta ezt a csapatot. Nem tudom, a szerdai kupameccs mennyit vett ki a srácokból, egy biztos, minden elismerésen a játékosaimé, hisz a Balkány újra az országos főtáblán szerepelhet. Bármilyen fáradtak leszünk, mindent megteszünk azért, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Mirgai mester sok varázslatot bemutatott már Balkányban, eredményei nem szorulnak magyarázatra. Esélyünk akkor lesz a meccsen, ha a varázscilinderéből nem egy nyuszi, hanem az életéért küzdő halászi csapat ugrik elő.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Mándok (7.)–Nyírmeggyes (14.)

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – A hátralévő mérkőzéseken egyszerűen és hatékonyan kell játszanunk, ha a tabella első harmadában akarunk maradni. Kellenek a pontok és hazai pályán csakis a három pont megszerzése lehet elfogadható.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Néhány forduló van már csak hátra, így minden lehetőséget meg kell ragadnunk a pontszerzésre. Sajnos, nehezíti helyzetünket, hogy a szezon végéhez közeledve egyre több játékosnál jelentkeznek kisebb-nagyobb sérülések. Egyelőre kiszámíthatatlan milyen kerettel tudunk elutazni a mérkőzésre, de mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

A Nyíregyháza Spartacus–Nyírbátor (2–2) mérkőzést szerdán rendezték.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nagyecsed RSE 1–2 (0–2)

Ibrány, 224 néző, v.: Oláh G.

Ibrány: Tóth N. – Buka B., Kiss P. (Pápa Sz.), Makai I., Lakatos B., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B. (Molnár Z.), Jeddi B., Kállai G. Edző: Kiss Tamás.

Nagyecsed: Sarkadi G. – Zámbó K., Nyíri Gy. (Erdős M,), Pócsi B., Bulyáki K. (Bulyáki A.), Kóka S., Kóka R., Sarkadi Zs., Angyal N. (Nyíregyházi G.), Mezei B., Somlyai G. Edző: Kósa József.

Gól: Nagy D., illetve Mezei B., Somlyai G.


A kétgólos hátrány túl soknak bizonyult
(Fotó: Ifj. Kulcsár Béla)

Kiss Tamás: – Természetesen minden döntésemért vállalom a felelősséget. Nagyon nehéz két mérkőzésen vagyunk túl, amelyeken sajnos, nem sok sikerélmény ért minket. Ezen a mérkőzésen az első félidőben nyújtott játékkal sokkal elégedettebb vagyok, mert akkor legalább  még ki tudtunk alakítani helyzeteket, ami viszont elkeserítő, hogy a szünet után a rúgott gól ellenére minimális számú lehetőséget voltunk képesek kialakítani. Van még négy forduló, ahol mindenkinek maximumot kell nyújtani, hogy elérjük céljainkat. Gratulálok az Ecsednek!

Kósa József: – Jól játszó hazai csapat ellen úgy gondolom, a helyzetek alapján teljes mértékben rászolgáltunk a győzelemre. Sok ziccert kidolgozva hamarabb le kellett volna zárni a meccset, sajnos, ez nem sikerült. Ettől függetlenül csak is óriási gratuláció jár az egész csapatnak és a kis szurkolótáborunknak is.


További eredmények:

Gyulaháza–Újfehértó 2–2 (2–1)

Gyulaháza, 81 néző, v.: Kormány L. Gyulaháza: Kasza Á. – Gáti Sz., Köblös B., Veisz B. (Parádi B.), Kozma M., Csépke M., Galambos B., Koszta Z., Lakatos P. (Fedor A.), Tóth F., Illés A. Edző: Bardi Gábor. Újfehértó: Dukát P. – Csáki B., Kecskeméti P., Petics Gy., Barta G. (Tábori Á.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Jócsák D. (Csizmarik Á.), Szilágyi Á. (Kertész M.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Lakatos P., Koszta Z., illetve Daróczi P., Jócsák D.

Bardi Gábor: – Hétről hétre látok egy-egy biztató momentumot csapatomtól, azt hiszem, ma újabb lépést tettünk előre ezen a téren. A mai mérkőzést kis szerencsével meg is nyerhettük volna, de a szerencse még nem a mi oldalunkon áll. További sok sikert kívánok az Újfehértónak!

Piskóti Zsolt: – Újabb döntetlen, semmi meglepő. Köszönjük a vendéglást!

Kemecse–Austria Juice-Vásárosnamény 1–0 (0–0)

Kemecse, 146 néző, v.: Balogh A. Kemecse: Baráth B. – Kovács I., Hadházi D., Ács Sz. (Madzin I.), Majoros Á., Ádám D., Szaffián Sz. (Törő D.), Szilágyi D., Hokk Á., Sándor D., Hokk B. Edző: Resán Attila. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Szabó T. (Berec G.), Szabó R. (Csordás G.), Zán B., Deskó D., Misák S., Illés G. (Horváth N.), Barta F., Orosz F. Edző: Harbula Balázs. A találkozó utolsó pillanataiban csikarta ki, egyben szerzett nagyon fontos három pontot a Kemecse. Gól: Törő D.

Resán Attila: – A második félidő játéka alapján megérdemelten nyertünk a második helyezett ellen.

Harbula Balázs: – Ez a mérkőzés hűen tükrözi a csapat körül kialakult helyzetet, amíg nem tartunk önvizsgálatot, addig a tabellán csak lefelé fogunk haladni.

Tarpa–Mátészalkai MTK 3–1 (0–0)

Tarpa, 211 néző, v.: Lipcsei M. Tarpa: Csepovszki – Kucsinszki (Kofel), Hlisko, Zajka, Druzljak, Rozman S. (Rácz I.), Barta K. (Csepovoj), Herman, Lovincsuk, Bodan (Moticska), Komári Gy. (Kosztik). Edző: Varga Gyula. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szigeti R. (Kovács B.), Virág J., Lyáh A., Kiss R. (Balogh I.), Varga Z., Várkuti B. (Tóth Á.), Magyari M., Bodó L., Baráz M. Edző: Kiss Gábor. A sok hiányzó miatt a Mátészalka több serdülő, illetve ifjúsági korú játékossal soraiban lépett pályára az ugyancsak seregnyi fiatalt szerepeltető Tarpa otthonában. A bennmaradásért küzdő hazaiak a hajrában döntötték el a három pont sorsát. Gól: Kosztik, Barta K. (11-esből), Moticska, illetve Szigeti R.

Varga Gyula: – Úgy gondolom, aki kilátogatott a mai mérkőzésre, elégedett lehet a látottakkal. Külön öröm számomra, hogy két ennyi fiatalt felsorakoztató csapat ilyen színvonalas mérkőzést tudott játszani. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert a Mátészalkának!

Kiss Gábor: – A vereség ellenére méltán lehetünk büszkék azokra az utánpótláskorú játékosokra, akik a mai napon kisegítettek minket, hogy lejátszhassuk ezt a mérkőzést. Ez volt a harmadik mérkőzésünk hét nap alatt és sajnos, nem csak fizikálisan, hanem fejben is elfáradtunk a találkozó hajrájához közeledve az elkövetett hibáinkat pedig a hazaiak kihasználták.

Csenger–Nyírgyulaj 3–0 (1–0)

Csenger, 111 néző, v.: Hegedűs Cs. Csenger: Korompai M. – Katona P. (Oláj E.), Popovics N. (Peterman P.), Nagy M., Csorvási Á., Antal R., Stef (Jónás G.), Balogh Á., Osváth S., Gaál K., Bence L. Edző: Barcsay István. Nyírgyulaj: Szegedi G. – Fedor I., Bégányi B., Szőcs L., Haburcsák B., Fekete M., Vass I., Szabó Á., Hajdu A. (Rácz M.), Orosz D. (Takács R.), Sárga Zs. (Takács M.). Edző: Lukács Tibor. Gól: Antal R., Popovics N., Gaál K. (11-esből).

Barcsay István: – Nagyon jó időben sikerült közönségszórakoztató mérkőzésen győzni. Gratulálok a csapatnak.

Lukács Tibor: – Eljöttünk, lejátszottuk, készülünk a következő mérkőzésre.

Balkány–Nagyhalász 2–1 (1–0)

Balkány, 197 néző, v.: Kondor M. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Kerecsen J., Fodor T., Furó Zs. (Szabó R.), Rózsa N. (Máté G.), Bartha Z., Vasas T., Tőkés T., Németi M., Pallai B. Edző: Mirgai László. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Tóth L., Kató I. (Mészáros T.), Korsoveczki A., Kölcsi A., Babják Cs., Nagy T. (Beri Zs.), Simon D., Mátrai N., Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Gól: Rózsa N., Bartha Z., illetve Oláh L.

Mirgai László: – Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, mi 2-0 után lezárhattuk volna a mérkőzést, sajnos, kimaradtak a ziccerek. A végén egy figyelmetlenség miatt az ellenfél szépített, így a hajrá meleg lett, de azt gondolom, megérdemelten nyertünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert az egy hét alatt játszott három meccsen veretlenek maradtunk és kétszer nyerni is tudtunk.

Nagy Lajos: – Vékony jégen táncolunk, de még azt is stílusosan tesszük – bakancsban. Sajnos, egy deka szerencsénk sincs mostanában, valószínűleg többet kell tennünk, hogy Fortuna ismét a kezeinket fogja.

Mándok–Nyírmeggyes 0–1 (0–0)

Mándok, 84 néző, v.: Harsányi Cs. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N., Ari A., Oláh G., Törtei T., Lusánszki L., Haller R., Krajnyák Zs., Nardai N., Bugyi B. (Nagy L.), Illés A. (Lakatos P.). Technikai vezető: Dancs Attila. Nyírmeggyes: Zán K. – Savrnoh (Sivadó P.), Nagy Zs., Török G., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N. (Hornyák Zs.), Preg I., Nagy D. (Hadadi K.), Szondi R., Folytán Z., Drabik M. Edző: Kovács László. Gól: Török G.

Dancs Attila: – Ahogy Nyíregyházáról Mándokra tartottunk a csapattal, a buszban eltűnt az összes sebesség, csak egy sebesség maradt. Na, ezt átmentettük a mérkőzésre is. A Meggyes a null nullért jött, nem tehetnek róla, de nyertek egy nullra. Gratulálok a vendégeknek!

Kovács László: – Nem a legszebb játékkal, de nagyon fontos három pontot szereztünk. Gratulálok a csapat valamennyi tagjának a mai teljesítményhez, külön ki kell emelnem, Zán Krisztián kapusunkat, aki jelentős szerepet vállalt a mai győzelemben. A csapat ezt a győzelmet Székelyi Norbert újszülött gyermekének ajánlja!

A Nyíregyháza Spartacus II.–Nyírbátor (2–2) mérkőzést szerdán játszották.


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 26 19 4 3 69 31 38 61
2. VÁSÁROSNAMÉNY 26 13 4 9 47 39 8 43
3. CSENGER FC 26 12 7 7 68 48 20 43
4. IBRÁNY SE 26 12 6 8 52 35 17 42
5. NAGYECSED RSE 26 11 9 6 49 31 18 42
6. MÁTÉSZALKAI MTK 26 11 7 8 55 37 18 40
7. BALKÁNYI SE 26 11 6 9 49 43 6 39
8. NYÍRBÁTORI LSE 26 11 5 10 36 46 -10 38
9. MÁNDOK VSE 26 11 4 11 52 44 8 37
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 25 8 10 7 43 32 11 34
11. NYÍRGYULAJ KSE 26 10 3 13 37 39 -2 33
12. KEMECSE SE 26 8 6 12 32 50 -18 30
13. NYÍRMEGGYES SK 26 9 0 17 28 54 -26 27
14. TARPA SC 24 8 3 13 30 42 -12 27
15. NAGYHALÁSZI SE 25 8 1 16 31 63 -32 25
16. GYULAHÁZA KSE 26 5 3 18 29 73 -44 18

 

Fel Következő