3. forduló (2020.09.05-06.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Újfehértó SE

2020.09.06. vasárnap, 16:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Mindkét csapat jól kezdte a bajnokságot, mindemellett az előző fordulóban gólzáporos meccseket játszott. Ha nem ismerném Zsolti barátomat, akkor is azt mondanám, nagyon masszív, fegyelmezett, tudatos futballt játszó ellenfél látogat hozzánk. Így, hogy ezer éve ismerjük egymást, kiváltképp biztos vagyok abban: nagyon jól felkészített csapattal találkozunk hétvégén. Mi viszont hazai pályán ugyanazzal a lelkesedéssel és lendülettel szeretnénk futballozni, mint eddig, ebben az esetben ismét megörvendeztethetjük szép számú közönségünket.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az első két fordulóban sikerült győztesen elhagyni a pályát, de a játékkal maradéktalanul nem vagyok elégedett. Persze, tudom azt is, hogy ettől sokkal többre vagyunk képesek, amire hétvégén nagy szükségünk lesz. Az Ibrány nagyon bekezdett, Nagy Dávid vezérletével. Csapat szinten kell rendbe tennünk a védekezésünket, sokkal több párharcot megnyerni és a mérkőzés végéig koncentrálni. Parázs, jó mérkőzésre számítok, azt gondolom, a kilátogató nézők nem fognak unatkozni.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK (2.)–Fehérgyarmat (11.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Rangadóra készül a csapat. Tudom, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, ugyanakkor bízom a srácokban: mindent megfogunk tenni, hogy itthon tartsuk a pontokat.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Veszünk egy mély lélegzetet és ismét jó formát kell mutatnunk, ha Szalkán pontot, pontokat akarunk szerezni. Az előny mindenképpen ott van, hiszen előttünk vannak, jól kezdték a bajnokságot! Nagyon bízom benne, hogy a támadójátékunk hozza az elvártakat és végre betalálunk a bajnokságban is!

Austria Juice–Vásárosnamény (1.)–Balkány (15.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Azt nem mondom, hogy nem fájó a kupabúcsú, de egy gonddal legalább kevesebb… Ha a szerdai gólhelyzeteknek csak a felét össze tudjuk „hozni” hétvégén, akkor biztos vagyok abban, hogy három ponttal gazdagodunk.

Antal István, a Balkány edzője: – Rettentő nehéz mérkőzésre számítok, már csak azért is, mert az osztálylétszám továbbra is nagyon hiányos.

Nyírgyulaj (7.)–Nagyhalász (10.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az évek óta az élmezőnyhöz tartozó Nagyhalász ellen nehéz lesz hazai pályán, de mindent megteszünk a győzelem érdekében.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – A bajnokság egyik esélyeséhez látogatunk, így mérkőzés eleve nem ígérkezik könnyűnek, pláne úgy, hogy sok hiányzónk lesz. A tisztes helytállás érdekében lépünk pályára.

Csenger (12.)–Nyírmeggyes (8.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Sajnos, egyelőre sok a sérült a keretben, viszont nagyon remélem, hogy erre a fontos mérkőzésre kiegyenesednek a sorok. Nem szeretnék ígérgetni, de bízom a csapatban, hogy megvalósítjuk célunkat.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Mint minden mérkőzés idegenben, ez is nehéznek ígérkezik, ugyanakkor remélem, a sérüléssel bajlódó játékosaim hétvégére harcképesek lesznek. Ebben az esetben ki-ki meccset tudunk játszani és ponttal, vagy pontokkal térhetünk haza.

Vasárnap

Mándok (9.)–Tarpa (3.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – A szerdai kupagyőzelemből erőt kell meríteni, remélem, ezzel a sikerrel átszakadt a gát, ha ismét ugyanolyan akarás és jó játék jellemzi majd a csapatot, akkor lesz keresnivalónk.

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Szokásos ritmusban készülünk a mérkőzésre, tudjuk, jó csapat otthonába látogatunk, de mindent megteszünk a pozitív eredmény elérése érdekében.

Gyulaháza (13.)–Nagyecsed (5.)

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Kezd sűrűsödni a program, a kupameccs után remélhetőleg frissen és motiváltan érkezünk Gyulaházára, ahol iszonyat munkát kell beletolni a győzelem érdekében.

Kemecse (16.)–Baktalórántháza (14.)

A mérkőzést szeptember 8-án rendezik.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Újfehértó SE 5–3 (4–1)

Ibrány, 300 néző, v.: Jakab.

Ibrány: Kopasz – Kiss P. (Bakosi), Szőlősi, Nagy, Lakatos (Ruska), Csáki (Pápa S.), Somogyi T. (Boros I.), Pápa Sz. (Kovács), Gergely, Jeddi, Linzenbold. Edző: Kiss Tamás.

Újfehértó: Piskóti R. – Tóth E. (Boros M.), Mátrai (Seres), Petics (Bodnár), Dénes (Kerecsen), Papp, Torma (Csizmarik), Pallai, Daróczi, Pallai, Tóth Sz. Edző: Piskóti Zsolt.

A nagy lendülettel kezdő Ibrány – Pápa Szabolcs vezérletével – jelentős előnyt szerzett az első félidőben, a szünet után viszont minimálisra csökkentette hátrányát az Újfehértó, de a hazai csapat újítani tudott és nyert.

Gól: Nagy 2, Somogyi T., Kiss P., Linzenbold, illetve Mátrai, Boros M., Kerecsen.

Ifi: 32.

Kiss Tamás: – Rendkívül jó Újfehértót sikerült legyőznünk, köszönhetően az első félidei játékunknak. Akkor a megbeszéltek szerint futballoztunk, a második félidőben viszont ismét magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. További sok sikert az Újfehértónak!

Piskóti Zsolt: – Köszönjük a korrekt játékvezetést! Gratulálok a hazai csapatnak!

 


További eredmények:

Mátészalka–Fehérgyarmat 2–2 (2–1)

Mátészalka, 300 néző, v.: Gergely.

Mátészalka: Görbe–Szántó (Farkas), Sarkadi, Varga, Ötvös (Szabó B.), Botos D., Gergely (Botos S.), Magyari, Bodó, Mos, Feier (Szabó D.). Játékos-edző: Botos Sándor.

Fehérgyarmat: Jakocska–Farkas (Kovács E.), Lakatos, Orosz, Popovics, Petrohai (Kovács B.), Sukály, Kóczé, Imre (Cserepes), Szabó, Balogh (Horváth). Edző: Harbula Balázs.

Gól: Gergely, Szántó, illetve Lakatos, Cserepes.

Botos Sándor: – Úgy gondolom, hogy 2–1-nél többször is eldönthettük volna a mérkőzést, a helyzetek azonban kimaradtak. A végén ez megbosszulta magát, mert a Gyarmat egyenlített. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, mert jól játszottak.

Harbula Balázs: – A szerdai kupameccs fáradalma a lábainkban volt, nem tudtunk dominálni a mérkőzésen. A Szalka véleményem szerint jól játszott, a végén kicsit kinyíltunk, kockáztattunk, és fiatal saját nevelésű játékosunk, Cserepes Ádám egyenlített a szatmári rangadón, így nem lehet keserű a szánk íze.

Vásárosnamény–Balkány 6–0 (3–0)

Vásárosnamény, 250 néző, v.: Resán.

Vásárosnamény: Szabolcsi (Révész)–Géci, Illés (Berecz), Zán, Deskó, Misák (D. Pethe), Csordás, Rakóczi (Hornyák), Illés, Sárosi, Szabó. Edző: Madalina György.

Balkány: Kőrösi–Szabó I., Szabó M., Csatári, Kékesi (Kovács), Kóka, Sallai, Gali, Fúró (Lakatos), Szilágyi (Koncz), Vasas. Edző: Antal István.

Gól: Berecz 2, Szabó 2, Deskó, Sárosi. Ifi: 3–3.

Madalina György: – Nagyszerű első félidőt produkáltunk, játékunk minden igényt kielégített. A második félidőben a játékunk kissé visszaesett, viszont így is eredményesek tudtunk lenni. Gratulálok a srácoknak, megérdemelten nyertünk.

Antal István: – Bátortalan nyulak játszottak az éhes farkasok ellen. Nem is lehetett más az eredmény.

Nyírgyulaj–Nagyhalász 2–1 (0–0)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Sipos.

Nyírgyulaj: Oláh–Kiss, Balogh, Fekete (Varga), Kovács, Haburcsák, Mezei (Kállai), Vass, Bagi, Terdik (Somogyi), Pócsi. Edző: Lukács Tibor.

Nagyhalász: Dukát–Csáki (Tóth M.), Ladányi, Bartha, Nagy N., Ludánszki (Szabó D.), Horváth, Simon, Tóth G., Varga, Nagy R. (Mészáros). Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Mezei, Kiss. Kiállítva: Pócsi (20.p.) Ifi: 10–0.

Lukács Tibor: – Az érhetetlen kiállítás után 70 percet emberhátrányba játszva megérdemelt győzelmet aratunk.

Ludánszki István: – Köszönöm a srácoknak ezt a mai napot. Mindenki tette a dolgát, sajnos hiányosan és sérülten ennyire futotta erőnkből. Négy ifi játékosunk is debütált a felnőttek között, nekik külön gratulálok.

Csenger–Nyírmeggyes 3–2 (2–2)

Csenger, 250 néző, v.: Kosztyu.

Csenger: Makay–Péter, Antal, Margitics (Katona), Zsiga, Nagy (Bakó), Polácsek, Balogh, Osváth (Lengyel), Verejcsi (Varjú), Stef. Edző: Barcsay István.

Nyírmeggyes: Tóth–Nagy Zs., Török G., Éles, Nógrádi, Batizi Pócsi (Szántó), Gózner, Szondi (Rézműves), Török I. (Takács), Török S., Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Gól: Polácsek, Osváth, Katona, illetve Török S., Batizi Pócsi. Kiállítva: Éles (75. p.). Ifi: 9–0.

Barcsay István: – Az első félidő 35. percéig jól játszott a csapat, vezettünk is 2-0-ra, majd egy rövidzárlat miatt egyenlített az ellenfél. A szünet után mindent feltettünk egy lapra, támadtunk, és sikerült újabb gólt szereznünk, amely három pontot ért. Gratulálok a fiúknak, örülök az első győzelmünknek.

Körmös Miklós: – Úgy érzem, hogy a Csengerrel partiba voltunk, a látottak alapján reálisabb lett volna a döntetlen. A játékvezetők azonban belenyúltak a mérkőzésbe.

MándokTarpa 12 (00)

Mándok, 250 néző, v: Paráda.

Mándok: Lovász – Lakatos, Ari, Bacsó, Törtei, Lusánszki, Barna, Dallos, Bökönyi (Krajnyák), Illés, Elek. Edző: Dancs Attila.

Tarpa: Somogyi – Zagijev (Trombola), Fejes, Szics, Dán (Tüzes), Dobrovolszki, Nádimov, Buda, Vajda (Lyáh), Fülöp, Gál. Edző: Ivanicja Mihály.

Gól: Barna, illetve Buda, Dobrovolszki.

Dancs Attila: – A mérkőzésen tizenhárman voltunk összesen. A csapat nagyon taktikusan és fegyelmezetten játszott, de kettő egynél kihagytunk egy ziccert egy méterről, így pontot sem tudtunk szerezni.

GyulaházaNagyecsed 62 (21)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Takács A.

Gyulaháza: Bandor – Kozma M., Kozma J., Bálint (Ponczók), Tóth F., Tóth D. (Csizmadia), Csercsa (Szegedi), Koszta, Lakatos, Kósa (Németh), Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Nagyecsed: Makó – Szabó (Bulyáki A.), Ascsillán (Bognár), Nyíri, Bulyáki K., Müller (Nyíregyházi), Kóka, Erdős, Bernáth, Angyal (Jóni), Madzin. Edző: Siti Ferenc.

Gól: Bálint N. 2, Lévai, Kósa, Ponczók, Lakatos (11-esből), illetve Müller, Madzin. Ifi: 5-3.

Bardi Gábor: – Ha nem látom, nem hiszem el. Mióta én vagyok a Gyulaháza edzője, ez volt a legjobb mérkőzésünk. Döntő volt, hogy a párharcokat nagyon jó arányban nyertük meg a pálya minden területén. Lendületesek, dinamikusak és fegyelmezettek voltunk egész mérkőzésen, fiatal csapatom néhány idősebb vezérrel kiegészülve nagyon jól teljesített. Bízom benne, hogy ez a győzelem lökést ad nekünk és elhisszük, hogy van helyünk ebben az osztályban. Sok sikert kívánok Nagyecsednek!

Siti Ferenc: – Oktatást kaptunk. Nagyon fáj a vereség, de ez is az én csapatom. felemeljük a fejünket és megpróbáljuk kiköszörülni ezt a kétségkívül nem kis csorbát.

A KemecseBaktalórántháza mérkőzést 09.08-án, kedden játsszák.

 


Tabella:

1. VÁSÁROSNAMÉNY 3 3 0 0 13 1 12 9
2. IBRÁNY SE 3 3 0 0 14 8 6 9
3. TARPA SC 3 3 0 0 8 2 6 9
4. MÁTÉSZALKAI MTK 3 2 1 0 8 3 5 7
5. NYÍRGYULAJ KSE 3 2 1 0 5 1 4 7
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 3 2 0 1 9 9 0 6
7. NAGYECSED RSE 3 2 0 1 6 7 -1 6
8. GYULAHÁZA KSE 3 1 0 2 7 7 0 3
9. NYÍRMEGGYES SK 3 1 0 2 7 7 0 3
10. CSENGER FC 3 1 0 2 5 7 -2 3
11. FEHÉRGYARMAT SC 3 0 2 1 2 5 -3 2
12. MÁNDOK VSE 3 0 1 2 7 9 -2 1
13. NAGYHALÁSZI SE 3 0 1 2 7 9 -2 1
14. BAKTALÓRÁNTHÁZA 2 0 0 2 2 7 -5 0
15. KEMECSE SE 2 0 0 2 2 8 -6 0
16. BALKÁNYI SE 3 0 0 3 2 14 -12 0

Fel

Következő