4. forduló (2020.09.12-13.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Tarpa SC

Ibrány SE

2020.09.12. szombat, 16:00

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Ugyanúgy készülünk, mint bármely más mérkőzésre.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A hétvégén ismét egy nagyon kemény rangadó vár ránk, fiatal, de rendkívül szervezett, jó futballt játszó csapathoz látogatunk, amely eddigi eredményei alapján abszolút igazolta, hogy sokra hivatott. Mi viszont szeretnénk ugyanazt a formánkat mutatni, mint az elmúlt három mérkőzésen, ugyanazzal a lelkesedéssel, alázattal futballozni, viszont vannak hibák, amiket ki kell javítani és akkor ismét jó szájízzel térhetünk haza.


További mérkőzések:

Szombat

Csenger (11.)–Kemecse (15.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Úgy gondolom, jó útra lépett a csapat és ezen az ösvényen szeretnénk tovább haladni. Ezúttal is a három pont megszerzése a legfontosabb.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A bajnokság elején túl nagy álmokat szőttünk, amivel nincs is baj, de még nem állunk készen rá. Apró darabokra szedünk mindent: kis célokat tűzünk ki magunk elé, és az alaptól kezdve, tégláról téglára építkezünk. Rögös út lesz. Egységes csapatot szeretnék látni Csengerben, amely emelt fővel hagyja el a pályát.

Nyírmeggyes (9.)–Gyulaháza (8.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Hát, ez sem ígérkezik könnyű mérkőzésnek! Ugye a Gyulaháza meghúzgálta az oroszlán bajszát legutóbb, mi pedig túl vagyunk egy olyan meccsen, amelyről jobb, ha nem mondok semmit. Remélem, a hétvégére összerakjuk a kockát és színvonalas találkozón eredményesek leszünk.

Nagyecsed (7.)–Mándok (13.)

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Egy ilyen pofon után mutatkozik meg, kik az igazi sportemberek. A futball azért szép játék, mert hétről hétre van lehetőség javítani, bár ez a gyulaházi fiaskó nem fog szépen mutatni a pedigrénkben, éppen ezért innentől kezdve be kell bizonyítanunk a bennünk bízó embereknek, hogy igen is a Nagyecsed az Nagyecsed!

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Ezen a hétvégén sem számíthatok minden játékosokra, de valamikor el kell kezdeni a pontok gyűjtését. Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de remélem, most már gyengén fogunk játszani és nyerni, mert csak a jó játékért nem adnak egy pontot sem.

Újfehértó (6.)–Nyírgyulaj (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti bajnoki első félidejét alaposan elszúrtuk, viszont a második játékrész a csapat megmutatta, hogy nem adja fel még ekkora hátrányban sem. Újra nagyon erős ellenféllel találkozunk, ahol nem férnek bele azok a hibák, amit eddig hétről hétre elkövettünk. Mindképp szeretnénk legalább megnehezíteni a Gyulaj dolgát.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Masszív, sokat futó csapat otthonában nagyon nehéz dolgunk lesz, de mindenképpen pontot, pontokat kellene szereznünk.

Nagyhalász (14.)–Austria Juice-Vásárosnamény (1.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Ismét nehéz ellenféllel találkozunk, de minden pontra égető szükségünk van. Egyelőre kérdéses, milyen összeállításban lépünk pályára, ugyanakkor a fiatalok a múlt héten bebizonyították, lehet rájuk számítani.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Jó indítottuk a szezont, de a következő öt mérkőzés fogja meghatározni, hogy milyen erőt képviselünk, hol a helyünk. Az első ilyen erőpróba rögtön komolynak ígérkezik: a halászi alapcsapat, amely régen együtt játszik képviseli a rutint, mellette nagyon jó futballistákból áll. Nálunk a fiatalos lendület, olykor a szertelenség jellemző, meglátjuk, a kettő összecsapásából mi fog kisülni.

Balkány (16.)–Mátészalkai MTK (4.)

Antal István, a Balkány edzője: – Lehet, közhelynek hangzik, de ahhoz, hogy részt vegyünk a bajnokságban, bár még mindig foghíjas a létszám, mindenképpen a győzelemre kell törekednünk a jól rajtoló Szalka ellen.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – A múlt heti meccs miatt kicsit keserű szánk ize, hisz a Gyarmat a kilencvenharmadik perben egyenlített. Most mindenképpen szeretnénk javítani. Tudjuk, Balkányban nagyot kell küzdenünk azért, hogy pontot szerezzünk, de ehhez már hozzászoktunk, minden egyes pontért eddig is keményen megdolgoztunk.

Fehérgyarmat (12.)–Baktalórántháza (10.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Ez nekünk az a meccs, amelyen csak a három pont az elfogadható annak ellenére is, hogy a Bakta megszerezte első győzelmét. Kellő tisztelettel várjuk őket, de annál nagyobb elánnal kell magunkat a küzdelembe vetni a siker érdekében.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Felkészült, technikás, ügyes játékosokból álló ellenfélhez utazunk, amely eddig – helyezéstől függetlenül – szinte minden csapatomnak borsot tört az orra alá. A pontgyűjtést csak abban az esetben folytathatjuk, ha fegyelmezettek és koncentráltak leszünk, legalább úgy, mint kedden, a Kemecse elleni meccsen hetvenöt percig.

 


Tudósítások, eredmények

Tarpa SC–Ibrány SE 2–0 (2–0)

Tarpa, 350 néző, v.: Bíró Cs.

Tarpa: Somogyi P. – Buda P. (Fülöp K.), Fejes J., Szics, Dobrovolszki (Lyáh A.), Dán V. (Tüzes Zs.), Nadimov (Losonczi B.), Sándor I., Djacsenko (Rácz I.) , Vajda A., Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja.

Ibrány: Tóth N. – Pápa S. (Szűcs I.), Kiss P., Szőlősi P., Lakatos B. (Mészáros M.), Csáki J., Somogyi T., Pápa Sz. (Ruska T.), Gergely B., Jeddi B., Lizenbold Zs. Játékos-edző: Kiss Tamás.

A forduló rangadóján biztosan nyert a Tarpa, ugyanakkor a krónikához tartozik, hogy a hazai csapat játékosát, a vezető gólt szerző Dán Vaszilijt – információnk szerint combsérülés miatt – az első félidőben mentő szállította el a pályáról.

Gól: Dán V., Vajda A.

Mihajlo Ivanicja: – Nagyon jó iramú mérkőzésen erős csapat ellen tudtuk otthon tartani a három pontot, igazi férfias, kemény küzdelemben. Köszönöm a játékosoknak a mutatott teljesítményt, és további sok sikert az Ibránynak.

Kiss Tamás: – Sajnos, ebben a meccsben ennyi volt. A Tarpa igazolta jó hírét és megérdemelten nyert, mi pedig megyünk tovább a saját utunkon.

 


További eredmények:

Csenger–Kemecse 4–0 (2–0)

Csenger, 250 néző, v.: Lipcsei.

Csenger: Makay – Katona (Margitics), Páter, Antal, Zsiga (Gál), Nagy (Lengyel), Polácsek, Bakó (Verécsi), Balogh, Osváth (Varjú), Stef. Edző: Barcsay István.

Kemecse: Sánta – Gégény (Szabó), Majoros, Szaffián, Tóth, Roszpoda, Hokk Á. (Vass), Soós (Bárdos), Farkas (László), Sándor, Hokk B. (Varga). Edző: Márton Péter.

Gól: Katona, Nagy, Varju, Margitics. Ifi: 7–2.

Barcsay István: – Nagyon örülök a győzelemnek, a csapat megérezte a forduló fontosságát és teljes erőbedobással küzdött. Külön öröm számomra, hogy a cserejátékosok is eredményesen futballoztak a siker érdekében. Gratulálok fiúknak.

Márton Péter: – Csupán időszakosan játszottuk azt amit megbeszéltünk. Az egyéni hibák ebbe belerondítottak és kivégeztük magunkat.

Nyírmeggyes–Gyulaháza 3–2 (2–1)

Nyírmeggyes, 150 néző, v.: Kertész.

Nyírmeggyes: Szántó – Nagy, Török, G., Nógrádi, Scheibli, Pálvölgyi, Gózner, (Batizi-Pócsi), Tóth, Török K., Török S., Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Gyulaháza: Bandor – Kozma M., Lévai, Kozma J., Tóth F. (Köblös), Koszta, Lakatos, Csercsa, Bálint, Tóth D., Kósa. (Ponczók, Szegedi). Edző: Bardi Gábor.

Gól: Pálvölgyi (11-esből), Batizi-Pócsi, Scheibli, illetve Tóth D (11-esből), Bálint. Ifi: 0-7.

Körmös Miklós: – Részvétünket szeretnénk kifejezni, Gózner Karcsinak nagymamája elvesztése miatt, győzelmünket neki ajánljuk fel. Gratulálok a srácoknak nagyot küzdöttek a mai mérkőzésen. További sok sikert a Gyulaházának.

Bardi Gábor: – A mai mérkőzésen saját magunkat vertük meg, gratulálok Nyírmeggyesnek.

NagyecsedMándok 20 (10)

Nagyecsed, 287 néző, v.: Király.

Nagyecsed: Makó – Szabó, Marinas (Nyíregyházi), Bulyáki K., Müller, Kóka, Bognár, Erdős, Bernáth, Angyal, Madzin (Bulyáki A.). Edző: Siti Ferenc.

Mándok: Lovász – Ari, Bacsó, Katona, Lusánszki, Törtei, Baglyos, Dallos, Dancs, Illés, Elek. Edző: Dancs Attila.

Gól: Erdős, Bulyáki K. Ifi: 10-3.

Siti Ferenc: – Végig fegyelmezetten futballoztunk, azt gondolom győzelmünk nem forgott veszélyeben, amit a lelkes óriási közönségnek ajánlunk.

Dancs Attila:

ÚjfehértóNyírgyulaj 13 (02)

Újfehértó, 150 néző, v.: Ignéczi.

Újfehértó: Gégény – Kerecsen, Mátrai (Zámbó), Petics, Csizmarik (Seres), Boros, Dénes, Papp, Pallai G., Daróczi (Tóth), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Nyírgyulaj: Oláh – Kiss, Phrakonkham, Balogh, Somogyi M. (Varga), Fekete, Kovács, Haburcsák, Mezei (Kállai), Bagi, Terdik. Edző: Lukács Tibor.

Gól: Seres, illetve Fekete, Terdik, Dénes (öngól). Ifi: 4–2.

Piskóti Zsolt: – Sajnálom a fiúkat, sajnos egy negatív spirálba kerültünk és semmi sem sikerül. A lehető legrosszabb pillanatokban kapjuk a gólokat demoralizáló hibák után és nemcsak a két elbukott meccsre gondolok, hanem az összes idei tétmeccsünkre. Roppant nehéz és összetett feladat lesz ezt megoldani, de amíg csak lehet, minden erőnkkel ezen leszünk.

Lukács Tibor: – Nagyon jó hazai csapat ellen sikerült a kevés helyzetünket kihasználni, így tudtuk megszerezni a három bajnoki pontot.

Nagyhalász–Vásárosnamény 3–4 (1–1)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Varga.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Ladányi, Bartha, Kató (Horváth), Hajzer, Nagy N., Simon, Tóth G., Varga D., Nagy R. (Varga Á.) Játékos–edző: Ludánszki István.

Vásárosnamény: Szabolcs – Rakóczi (Hornyák), Illés P., Ács, Szabó, Zán, Deskó, Filep, Csordás (Berec), Illés G. (Pethe), Sárosi. Edző: Madalina György.

Gól: Bartha, Hajzer (11–esből), Ladányi, illetve Ács 2, Szabó, Sárosi. Ifi: 4–2.

Ludánszki István: – Jó amit csinálunk, csak az a nem jó, ahogyan csináljuk. Gratulálok az ellenfélnek, mi pedig készülünk a következő fordulóbeli első győzelmünkre.

Madalina György:
– Izgalmas, fordulatos mérkőzésen bravúrgyőzelmet arattunk.

Balkány–Mátészalka 2–4 (1–1)

Balkány, 100 néző, v.: Fehér.

Balkány: Kőrösi – Sallai, Kékesi, Szabó M., Lakatos, Vasas, Nagy, Csatári (Kóka), Gali, Szabó I. (Furó), Patalenszki (Szilágyi Z.). Edző: Antal István.

Mátészalka: Görbe – Szabó D. (Szilágyi P,), Szántó (Farkas), Sarkadi (Feier), Varga, Ötvös, Botos D., Gergely (Szabó B.), Magyari, Bodó, Mos. Edző: Botos Alexandru.

Gól: Patalenszki, Nagy, illetve Magyari, Bodó, Ötvös, Feier. Kiállítva: Görbe.

Antal István: – A csapatunkban néhány embernek ajándék, hogy a megyei első osztályban játszhat.

Botos Alexandru: – Futballozik Szalka! Gratulálok a srácoknak, hogy a tizenötödik perctől tíz emberrel sikerült megnyerni a meccset!

Fehérgyarmat–Baktalórántháza 1–2 (1–0)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Paráda.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas (Cserepes), Lakatos, Orosz, Popovics, Petrohai (Horváth), Sukály, Kóczé, Imre (Kovács E.), Szabó (Szász), Balogh. Edző: Harbula Balázs.

Baktalórántháza: Hajzer – Fehér, Fábri (Maleskovits), Molnár (Kovács), Lakatos (Matejkó), Istenes, Vidoven, Szűcs, Varga L. (Puluczkai), Varga B., Károlyi. Edző: Borza László.

Gól: Farkas, illetve Molnár, Fábri. Ifi: 12–0.

Harbula Balázs: – Jobb, ha nem mondok semmit, de gratulálok a Baktának!

Borza László: – A játékosaimat nem kellett motiválni, mert a mérkőzés beharangozója eléggé feltüzelte őket. Ennek megfelelően elszántan futballoztunk. Nem a legjobb játékkal, de a győztes gólt a legjobbkor rúgva sikerült megszerezni a második győzelmünket. Nagyon büszke vagyok a csapatra! A gyarmati játékosoknak sok sikert kívánok!


Tabella:

1. VÁSÁROSNAMÉNY 4 4 0 0 17 4 13 12
2. TARPA SC 4 4 0 0 10 2 8 12
3. MÁTÉSZALKAI MTK 4 3 1 0 12 5 7 10
4. NYÍRGYULAJ KSE 4 3 1 0 8 2 6 10
5. IBRÁNY SE 4 3 0 1 14 10 4 9
6. NAGYECSED RSE 4 3 0 1 8 7 1 9
7. CSENGER FC 4 2 0 2 9 7 2 6
8. NYÍRMEGGYES SK 4 2 0 2 10 9 1 6
9. BAKTALÓRÁNTHÁZA 4 2 0 2 8 9 -1 6
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 4 2 0 2 10 12 -2 6
11. GYULAHÁZA KSE 4 1 0 3 9 10 -1 3
12. FEHÉRGYARMAT SC 4 0 2 2 3 7 -4 2
13. NAGYHALÁSZI SE 4 0 1 3 10 13 -3 1
14. MÁNDOK VSE 4 0 1 3 7 11 -4 1
15. KEMECSE SE 4 0 0 4 3 16 -13 0
16. BALKÁNYI SE 4 0 0 4 4 18 -14 0

Fel

Következő