5. forduló (2020.09.19-20.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Nagyecsed RSE

2020.09.20. vasárnap, 16:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Sokat tanultunk a Tarpa elleni mérkőzésből, a megbeszélt hibákat kijavítjuk, és ha azt a teljesítményt nyújtjuk, amit a legutóbbi két hazai fellépésen, akkor biztos vagyok abban, szép számú közönségünket meg fogjuk örvendeztetni. Aztán a meccs után egy közös italt elfogyasztunk Ferivel.

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Jönnek sorban az emberes feladatok, nyilván az Ibrány a kupakiesés miatt revansot szeretne venni, úgy készülünk a mérkőzésre, hogy saját játékunkat kell játszanunk és abból valami szép is kisülhet. Egy fix: Tomi barátomnak a lefújás után én fizetek!


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK (3.) –Nagyhalász (13.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – A csapat hétről, hétre jobb játékot mutat. A héten arra készülünk, hogy a szombati meccsre, meg egy lapáttal erre rá tudjunk tenni. A jó kezdés után egyetlen elfogatható az, hogy a három pontot itthon tartsuk.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Bosszantó, hogy zsinórban három mérkőzésen egyaránt egy-egy góllal kaptunk ki, ezt megpróbáljuk feledtetni, Szalkán szeretnénk a pontjaink számát növelni.

Austria Juice-Vásárosnamény (1.)–Újfehértó (10.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Ismét jó csapat érkezik hozzánk, amellyel rendszerint többgólos meccseket játszunk. Remélem, hazai pályán is tudjuk folytatni jó szereplésünket.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz bármit is mondani, az elmúlt hetek nem sikerültek a legjobban, most pedig a sorsolásnak köszönhetően újabb nagyon erős ellenfél, ráadásul a jelenlegi első helyezetthez látogatunk. A Namény első négy meccsén kimagaslóan teljesített és abban is biztos vagyok, hogy ez nem véletlen műve. Éppen ezért mindenféle teher nélkül léphetünk pályára, annyi elvárás van a csapat felé, hogy merjünk focizni és mérkőzés után emelt fővel, tiszta lelkiismerettel hagyjuk el a pályát.

Baktalórántháza (9.)–Balkány (16.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A sebzett vad a legveszélyesebb, nem szeretnénk abba a hibába esni, hogy könnyedén vegyük ezt a meccset. Ugyanolyan alázatosan kell hozzáállni a meccshez, ahogy eddig tettük, akkor folytathatjuk a pontgyűjtő akciót.

Antal István, a Balkány edzője: – Semmi nem sikerül mostanában, mintha el lennék átkozva. Útközben beugrunk Máriapócsra egy kis imáért, hátha ez segít!

Vasárnap

Gyulaháza (11.)–Csenger (7.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Sajnos, a legutóbbi mérkőzésen több játékos megsérült, ők valószínűleg nem lépnek pályára. Ennek ellenére bizakodó vagyok, szeretnénk tovább folytatni menetelésünket.

A Kemecse–Fehérgyarmat mérkőzést szeptember 23-án, a Nyírgyulaj–Tarpa találkozót szeptember 24-én, míg a Mándok–Nyírmeggyes meccset október 7-én játsszák.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nagyecsed RSE 3–1 (1–0)

Ibrány, 350 néző, v.: Tóth I. T.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Kovács G.), Szőlősi P. (Ruska T.), Nagy D. (Mészáros M.), Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely B., Jeddi B., Lizenbold Zs. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nagyecsed: Makó R. – Szabó B. (Bulyáki A.), Marinas, Bulyáki K., Müller Zs., Kóka R., Bognár A., Erdős M., Bernáth M. (Jóni R.), Angyal N., Madzin I. (Nyíregyházi G.). Edző: Siti Ferenc.

Gól: Nagy D., Somogyi T. Kóka R. (öngól), illetve Marinas.

Ifi: 1–3.

Kiss Tamás: – „Nem volt kérdés” a mérkőzés az eredménye szempontjából… Végig kézben tartottuk a meccset, hozzáteszem, nagyon jó Ecsedet győztünk le. Ha a helyzetkihasználásunk jobb, akkor sokkal hamarabb lezárhattuk volna a találkozót.

Siti Ferenc: – Kettő egynél kihagytunk egy nagy lehetőséget, az ellentámadásból kaptuk a harmadik gólt. Összességében csak a második félidőben tudtunk úgy dominálni, ahogy szerettük volna, és ez ma kevés volt a sikerhez. Gratulálunk az Ibránynak!


További eredmények:

Mátészalkai MTK–Nagyhalász 2–1 (1–1)

Mátészalka, 150 néző, v.: Veres J. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Feier), Szántó Z. (Farkas Z.), Sarkadi G. (Betuker M.), Varga M., Ötvös Sz. (Szabó B.), Botos D., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Ladányi D., Bartha Z., Kató I. (Varga Á.), Hajzer L., Nagy N., Simon D. (Ludánszki I.), Tóth G., Varga D. (Szabó D.), Nagy R. Játékos-edző: Ludánszki István. Az eseménydús összecsapáson volt kiállítás, kihagyott halászi 11-es, végül nagy csatában nyert a Szalka. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a második félidő derekán a nagyhalászi Varga Dánielt – információnk szerint kulcscsonttörés gyanújával – mentő szállította el a pályával. Gól: Ötvös Sz. 2, illetve Ladányi D. Kiállítva: Gergely M. (48. perc)

Botos Alexandru: – A második meccs zsinórban, amelyen tíz emberrel harcoltuk ki a győzelmet: a csapat hétről hétre bizonyítja, mekkora tartása van. További sok sikert a Halásznak!

Austria Juice-Vásárosnamény–Újfehértó 1–2 (1–0)

Vásárosnamény, 250 néző, v.: Pethő P. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Illés P. (Zán B.)., Bátyi L., Illés G. (Berec G.)., Misák S., Szabó R., Deskó D., Filep R., Sárosi M., Ács Á. Edző: Madalina György. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J., Petics Gy. (Tóth E.), Csizmarik Á. (Torma T.), Seres K. (Mátrai N.), Boros M. (Zámbó D.), Dénes K., Papp Cs., Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Filep R., illetve Pallai G., Papp Cs. Ifi: 4–1.

Madalina György: – A mai meccsen bebizonyosodott, hogy nem vagyunk olyan jók, mint ahogy azt gondoltuk. Amilyen simán kikaptunk a hajrában, olyan simán kellett volna megnyerni a mérkőzést – butaságunk miatt kaptunk ki.

Piskóti Zsolt: – Végre sikerült egy meccset úgy lehozni, ahogy elterveztük. Roppant erős Naményt győztünk le, amihez nyílván tökéletes helyzetkihasználás és átlag feletti teljesítményekre van szükség. Nem volt sok helyzet a meccsen, igyekeztünk inkább a védekezésünkre figyelni, viszont a második félidőben rendre jól jöttünk ki a kontrákkal. Gratulálok minden játékosnak, végre újra igazi férfimunkát láttam.

Baktalórántháza–Balkány 1–2 (0–1)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Kosztyu J. Baktalórántháza: Hajzer T. – Puluczkai P., Fehér M., Fábri Z. (Kovács I.), Molnár L. (Maleskovits K.), Lakatos L., Istenes E., Vidoven M., Szűcs Z., Varga B., Károlyi R. Edző: Borza László. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Fúró Zs., Kékesi A., Szabó M., Nagy T. (Csatári Á.), Lakatos J., Vasas T. (Patalenszki, Kóka S.), Nagy D. (Szilágyi Z.), Gali V., Szabó I. Edző: Antal István. A mérkőzés elején a hazaiak két-három nagy lehetőséget elpuskáztak, majd a vendégek jogos büntetőből előnybe kerültek. A második félidőben rákapcsolt a Bakta, kapujához szegezte ellenfelét, amely egy szögletet követően megszerezte a győztes találatot. Ősszel már nem az első olyan meccs szemtanúi lehettünk, ahol a partnerükre találnak ellenfeleink a játékvezetőkben, kedvükre üthetik-rúghatják a baktai játékosokat. Ezúttal is Molnár Levente és Lakatos László bánta nagyvonalú bíráskodást. Gól: Molnár L. (11-esből), illetve Nagy D. (11-esből), Lakatos J. Kiállítva: Lakatos J. (93. perc). Ifi: 4–2. (Tudósító: Kozma Attila)

Borza László: – A döntetlen reálisabb lett volna.

Antal István: – Izgalmas, férfias küzdelem volt, sok technikai hibával, ugyanakkor a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk.

Gyulaháza–Csenger 2–3 (1–1)

Gyulaháza, 200 néző, v.: Ignéczi. Gyulaháza: . Edző: Bardi Gábor. Csenger: Makay Z. – Péter Gy., Zsiga Zs., Antal R., Veréczi E., Polácsek, Gaál K. (Osváth S.), Balogh Á., Lengyel M. (Bakó), Nagy M. (Varjú P.), Katona Gy. (Margitics L.). Edző: Barcsay István. Gól: Lakatos P., illetve Lengyel M. 2, Margitics L. Ifi: 2–0.

Barcsay István: – Mindkét félidőben jól játszott a csapat, a szünet után különösen, amikor sikerült két gólt is szerezni. Örülök a győzelemnek, gratulálok a fiúknak.

A Kemecse–Fehérgyarmat mérkőzést szeptember 23-án, a Nyírgyulaj–Tarpa találkozót szeptember 24-én, míg a Mándok–Nyírmeggyes meccset október 7-én játsszák

 


Tabella:

1. MÁTÉSZALKAI MTK 5 4 1 0 14 6 8 13
2. VÁSÁROSNAMÉNY 5 4 0 1 18 6 12 12
3. TARPA SC 4 4 0 0 10 2 8 12
4. IBRÁNY SE 5 4 0 1 17 11 6 12
5. NYÍRGYULAJ KSE 4 3 1 0 8 2 6 10
6. CSENGER FC 5 3 0 2 12 9 3 9
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 5 3 0 2 12 13 -1 9
8. NAGYECSED RSE 5 3 0 2 9 10 -1 9
9. NYÍRMEGGYES SK 4 2 0 2 10 9 1 6
10. BAKTALÓRÁNTHÁZA 5 2 0 3 9 11 -2 6
11. GYULAHÁZA KSE 5 1 0 4 11 13 -2 3
12. BALKÁNYI SE 5 1 0 4 6 19 -13 3
13. FEHÉRGYARMAT SC 4 0 2 2 3 7 -4 2
14. NAGYHALÁSZI SE 5 0 1 4 11 15 -4 1
15. MÁNDOK VSE 4 0 1 3 7 11 -4 1
16. KEMECSE SE 4 0 0 4 3 16 -13 0

Fel

Következő