6. forduló (2020.09.26-27.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nyírmeggyes SK

Ibrány SE

2020.09.26. szombat, 15:00

 

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés, ez biztos, de ha a tartásunk és hitünk kitart, akkor szeretnénk otthon tartani a pontokat.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A nyáron átalakult és jelentősen megerősödött Meggyeshez látogatunk, amely amellett, hogy jó, ráadásul rutinos játékosokat igazolt. Nyilvánvaló, hogy ellenfelünk hazai pályán masszív, fegyelmezett futballra fog törekedni, ezzel szemben nekünk ugyanazt a teljesítményt kell mutatni, amit az elmúlt héten és akkor sikeresen térhetünk haza.


További mérkőzések:

Szombat

Csenger (6.)–Mándok (15.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Úgy gondolom, nem szabad, hogy megtévesszen bennünket a mándoki csapat tabellán elfoglalt helyezése, mert jó játékosok alkotják a keretet, akik bármikor képesek meglepetést szerezni. Ugyanakkor változatlanul bízom a fiúkban és a hazai szurkolók támogatásában. Hajrá, Csenger!

Dancs Attila, a Mándok játékos-edzője: – Nem akarok ígérgetni, nincs más lehetőségünk, győzni kell!

Nagyecsed (8.)–Nyírgyulaj (5.)

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Az idegenbeli botladozásunkkal nyakunkra tesszük a kést, de egyébként is hazai pályán egyetlen eredmény elfogadható.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A heti második mérkőzésünkön szintén egy élcsapattal játszunk, most kiderül, mit érünk valójában.

Vasárnap

Gyulaháza (12.)–Kemecse (16.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Borzasztó nehéz mérkőzés vár ránk, remélem a jobbik énünket fogjuk mutatni.

Tarpa (1.)–Austria Juice-Vásárosnamény (3.)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyre nem szükséges külön motiválni a csapatot, ráadásul most igazán fontos pontokért játszunk.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt heti vereséget nem lesz egyszerű kiheverni, mindemellett egy korábbi döntésem következményeként hátrányba is hoztam a csapatot, amiért nem tudom eldönteni, hogy sportszerű, netán balek vagyok. De a mérkőzés még nincs lejátszva, az esélyeink viszont emiatt nagyban csökkentek, ezért vállalom a felelősséget!

Újfehértó (7.)–Mátészalkai MTK (2.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Igazán akkor lenne nagy értéke a múlt heti győzelemnek, ha hazai pályán is sikerülne pontot, pontokat szerezni. Egy veretlen csapat érkezik hozzánk tele fiatalokkal, akik nagyon motiváltak és szeretnének bizonyítani. Úgy néz ki sajnos, hogy lesznek hiányzóink is, ennek ellenére, akik pályára lépnek biztos vagyok benne, a maximumot fogják nyújtani. Nagy iramú, kiélezett meccsre számítok.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Jó csapathoz látogatunk, amellyel szemben ugyanazt a lendületet, ambíciót és jó játékot várom a srácoktól, mint amit eddig nyújtottak. A csapat magasra tette a mércét, így a pontszerzés a célunk.

Nagyhalász (14.)–Baktalórántháza (10.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Létszámban nagyon megfogyatkoztunk az elmúlt hetekben, de itthon csak a győzelem lehet a cél – bármilyen összetételben is lépjünk pályára.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Gondjaink sokasodtak a héten, de az otthoni gyenge szereplésünket bravúrponttal, vagy pontokkal lehet csak kompenzálni. Az elmúlt évek eredményei alapján nagyon erős csapathoz látogatunk, de mint említettem, nem feltartott kézzel lépünk pályára.

Balkány (13.)–Fehérgyarmat (11.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – „Hatpontos” mérkőzés elé nézünk, ugyanakkor az első edzésen azzal szembesültem, hogy négy játékos komoly combhúzódással küszködik, ami kicsit elkeserít, mert ennek meglehetősen hosszú a gyógyulási folyamata. Sajnos, eltiltottunk is van, úgyhogy nem vagyunk könnyű helyzetben, de én azért bízom azokban a srácokban, akik rendelkezésre állnak: mindent meg fogunk tenni a pont, vagy a pontok megszerzése érdekében.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – A második edzőváltásba „futunk bele” négy napon belül, ez azért rekord lehet. Mirgai mester biztosan bent fogja tartani majd csapatát és ellenünk is harciasan lépnek majd fel. Bízom benne, hogy magasabb színvonalú meccset játszunk majd és a szerdai sikerünk akkor ér valamit, ha vasárnap is bizonyítunk. Egyébként sok a sérült.

 


Tudósítások, eredmények

Nyírmeggyes–Ibrány 2–1 (1–0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Lipcsei M.

Nyírmeggyes: Tóth K. – Szántó I., Nagy Zs., Szondi R., Török G., Nógrádi S. (Rézműves F.), Scheibli M. (Batizi-Pócsi N.), Pálvölgyi B., Gózner K., Török I., Török S. Edző: Körmös Miklós.

Ibrány: Kopasz J. – Lizenbold Zs., Jeddi, Szőlősi P. (Szabó M.), Csáki J., Lakatos B., Kiss P. (Kovács G.), Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely B., Nagy D., Somogyi T. (Haburcsák K.). Játékos-edző: Kiss Tamás.

A lelkes hazaiak az utolsó pillanatokban csikarták ki a győzelmet.

Gól: Török G., Pálvölgyi B., illetve Nagy D. (11-esből).

Ifi: 2–3.

Körmös Miklós: – Az első félidőben 1–0 után már el kellett volna dönteni a meccset. A második játékrészben egy ajándék tizenegyessel az Ibrány visszajött a mérkőzésbe, de ismét dobbant a meggyesi szív és a végén kiharcoltuk a győzelmet. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert az Ibránynak!

Kiss Tamás: – Az első félidő szégyenteljes teljesítménye után a folytatásban rá tudtunk tenni egy kicsit, a végén viszont kivégeztük saját magunkat. További sok sikert a Meggyesnek!

 


További eredmények:

Szombat

Csenger–Mándok 3–3 (1–2)

Csenger, 100 néző, v.: Gergely S.

Csenger: Makay Z. – Stef, Polácsek, Margitics L. (Katona P.), Zsiga Zs., Péter Gy., Lengyel M. (Bakó T.), Antal R., Balogh Á., Nagy M. (Gaál K.), Osváth S. (Csorvási Á.). Edző: Barcsay István.

Mándok: Lovász G. – Maroda N. (Bacsó A.), Lakatos I. (Szabó T.), Katona Gy., Lusánszki L., Törtei T., Gyüre T., Baglyos L., Dallos L., Erős G., Elek Á. Játékos-edző: Dancs Attila. A hazaiak kétgólos hátrány (1–3) után kapaszkodtak vissza.

Gól: Osváth S., Nagy M., Antal R., illetve Baglyos L., Gyüre T., Katona Gy.

Barcsay István: – Úgy gondolom, gólgazdag és közönségszórakoztató mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Dancs Attila: – Hajtós, ki-ki meccsen kettő háromnál lezárhattunk volna mindent, ha három méterről az üres kapuba be tudjuk passzolni a labdát…

Nagyecsed–Nyírgyulaj 4–3 (3–1)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Kosztyu J.

Nagyecsed: Makó R. – Szabó B., Zámbó K., Marinas (Nyíregyházi G.), Bulyáki K. (Bulyáki A.), Müller Zs., Kóka R., Erdős M., Bernáth M., Angyal N., Madzin I. (Jóni R.). Edző: Siti Ferenc.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Phrakonkham, Buka B., Kovács G., Haburcsák B. (Varga J.), Mezei B. (Orosz D.), Vass I., Gömze A., Terdik Zs., Pócsi B. Edző: Lukács Tibor.

Küzdelmes mérkőzésen már 4–1-re vezetett a Nagyecsed, a vége mégis izgalmasan alakult.

Gól: Buka B. (öngól), Erdős M., Marinas (11-esből), Angyal N., illetve Gömze A., Terdik Zs., Haburcsák B. (11-esből).

Kiálltva: Zámbó K. (92. perc), illetve Gömze A. (92. perc). Ifi: 2–5.

Siti Ferenc: – Az első félidőben kompakt játékot nyújtottunk, aminek köszönhetően biztos vezetéssel vonulhattunk szünetre. A második játékrészben viszont belefáradtunk a saját magunk diktálta tempóba, hozzá kell tegyem, ellenfelünk nagyot küzdött. Tanulság: az ilyen meccseket hamarabb le kell zárni.

Lukács Tibor: – Az első félidőben öt perc alatt lerendeztük magunkat, a többi pedig történelem…

Vasárnap

Gyulaháza–Kemecse 3–5 (1–3)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Bíró.

Gyulaháza: Bandor – Kozma M., Köblös, Kozma J., Bálint (Németh), Tóth F., Csercsa (Szegedi), Koszta (Csizmadia), Lakatos, Kósa (Tóth D.), Lévai (Gáti). Edző: Bardi Gábor.

Kemecse: Molnár – Gégény, Szabó (Varga), Majoros, Faragó (Jeszenszky), Szaffián (Bárdos), Tóth T., Roszpopa (Listván), Hokk Á., Soós (László), Hokk B. Edző: Hokk Béla.

Gól: lakatos, Csizmadia, Kozma J., illetve Szaffián 2, Tóth T., Soós, Faragó. Ifi: 2-1.

Bardi Gábor: – A lélektelen játéknak nem is lehetett más a vége, mint vereség. Gratulálok a Kemecsének!

Hokk Béla: – Szimpatikus ellenfél ellen megérdemelten nyertünk.

Tarpa–Vásárosnamény 2–0 (1–0)

Tarpa, 300 néző, v.: Papp.

Tarpa: Somogyi – Buda (Trombola), Fejes (Losonczi), Szics, Dobrovolszki, Lyáh (Nádimov), Barta (Rozman), Vajda (Djácsenkó), Fülöp, Gál, Kurilcsik. Edző: Ivanicja Mihály

Vásárosnamény: Révész – Géci, Rakóczi, Bátyi, Szabó (Ács), Zán, Deskó, Misák (D. Pethe), Illés, Hornyák, Sárosi. Edző: Madalina György.

Gól: Vajda, Fülöp.

Ivanicja Mihály: – Nagyon nehéz héten, három nehéz és feszült mérkőzésen vagyunk túl, ami meglátszott a fizikai állapotunkon, de a lényeg a pozitív eredmény. Köszönet a fiúknak a kitartásért, további sok sikert a Naménynak!

Madalina György: – Nagyon sok hiányzónk volt, de a körülményeket figyelembe véve jól helytálltunk. Sajnálom a nézőket, mert ebből egy nagyszerű mérkőzés is lehetett volna, de azért még így sem volt olyan rossz. A vereség ellenére is dicséret illeti a csapatomat.

Újfehértó–Mátészalka 2–1 (0–0)

Újfehértó, 300 néző, v.: Takács.

Újfehértó: Piskóti R. – Tóth E. (Boros), Mátrai (Seres), Csizmarik (Torma), Dénes, Papp (Petics), Zámbó, Pallai G., Daróczi, Pallai B., Tóth Sz. (Kerecsen). Edző: Piskóti Zsolt.

Mátészalka: Görbe – Varga, Szántó, Ötvös, Feier (Molnár, Hevele), Farkas (Varga), Botos D., Szabó (Betuker), Magyari, Bodó, Mos. Edző: Botos Sándor.

Gól: Papp, Boros, illetve Molnár.

Piskóti Zsolt: – Egy nagyon masszív csapatot sikerült legyőznünk. Keményen meg kellett dolgozunk ezért a győzelemért, gratulálok a csapatnak. Ricsit biztosan ellátják a fiúk némi üdítővel. További sok sikert a Mátészalkának!

Botos Sándor: – A csapat nem bírta el a sok sérült hiányát, így két kontratámadásból kaptunk két gólt, amivel vereséget szenvedtünk.

Nagyhalász–Baktalórántháza 2–0 (1–0)

Nagyhalász, 100 néző, v.: Sipos.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Horváth (Varga), Ladányi, Tóth G., Bartha, Böszörményi (Tóth M), Hajzer L., Nagy N., Ludánszki, Nagy R. (Szabó). Játékos-edző: Ludánszki István.

Baktalórántháza: Hajzer T., Fehér, Matejkó (Juhász), Szűcs, Puluczkai, Fábri, Vidoven, Maleskovits M. (Kasza), Varga, Maleskovits K., Károlyi. Edző: Borza László.

Gól: Tóth G., Ludánszki.

Ludánszki István: – Kiraktuk az indexet. Gratulálok a csapatnak!

Borza László: – A meccsen bevetett összeállításban egy bravúrdöntetlent szerettünk volna elérni, de sajnos hiába védekezünk mezőnyben jól, a pontrúgásoknál sorozatban hibázunk, ez lett a vesztünk. Gratulálok a Nagyhalásznak!

Balkány–Fehérgyarmat 3–1 (2–1)

Balkány, 150 néző, v.: Fehér.

Balkány: Hegyes – Sallai, Kékesi (Nagy T.), Szabó, Vasas, Csatári (Burkus), Nagy D., Szilágyi (Hüse), Gali (Kóka), Szabó, Furó. Edző: Mirgai László.

Fehérgyarmat: Jakocska – Szász, Farkas, Lakatos (Káté), Németh (Szunyogh), Horváth, Petrohai (Alapi), Kóczé, Imre, Kovács, Balogh. Edző: Harbula Balázs.

Gól: Nagy D. 2, Vasas, illetve Szabó. Ifi: 0–8.

Mirgai László: – Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert amit pénteken gyakoroltunk az visszaköszönt a pályán. Ugyanakkor hárman is megsérültek a meccs közben, ezért volt egy kis zavar a középpályánkon, de a helyzetek alapján teljesen megérdemelten nyertünk.

Harbula Balázs: – A harminc kilométeres szabály mellett egyéb elemeket is le kellett volna győznünk: a piros egy szép szín, de sokan nem ismerik… Gratulálok a Balkánynak! Mindent meg fogunk tenni a kiesés elkerülése érdekében!

 


Tabella:

1. TARPA SC 6 6 0 0 14 3 11 18
2. MÁTÉSZALKAI MTK 6 4 1 1 15 8 7 13
3. VÁSÁROSNAMÉNY 6 4 0 2 18 8 10 12
4. IBRÁNY SE 6 4 0 2 18 13 5 12
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 6 4 0 2 14 14 0 12
6. NAGYECSED RSE 6 4 0 2 13 13 0 12
7. NYÍRGYULAJ KSE 6 3 1 2 12 8 4 10
8. CSENGER FC 6 3 1 2 15 12 3 10
9. NYÍRMEGGYES SK 5 3 0 2 12 10 2 9
10. BAKTALÓRÁNTHÁZA 6 2 0 4 9 13 -4 6
11. BALKÁNYI SE 6 2 0 4 9 20 -11 6
12. FEHÉRGYARMAT SC 6 1 2 3 6 10 -4 5
13. NAGYHALÁSZI SE 6 1 1 4 13 15 -2 4
14. GYULAHÁZA KSE 6 1 0 5 14 18 -4 3
15. KEMECSE SE 6 1 0 5 8 21 -13 3
16. MÁNDOK VSE 5 0 2 3 10 14 -4 2

Fel

Következő