3. forduló (2021.08.28-29.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Gyulaháza KSE

Ibrány SE

Elhalasztva

Nyír-Wetland megyei I. osztály
Kezdés: 2021.11.27 13:00


További mérkőzések

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Nagyecsed (12.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Szombati ellenfelünk az egyik legjobb a rögzített helyzetekben, így ezeknek a hatástalanítása döntő lehet a mérkőzés szempontjából. Ettől függetlenül megteszünk mindent a három pont megszerzéséért.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – A táblázatra tekintve nem mi vagyunk az esélyesek, nyilvánvaló, nehéz mérkőzés elé nézünk, mondjuk, ezt mindegyikre igaz. A héten próbáljuk rendezni a sorokat és mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében.

Nyírbátor (5.)–Mátészalkai MTK (7.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nem téveszt meg minket az egymás elleni edzőmérkőzésen elért eredmény. Mindkét csapatban sok fiatal szerepel, így nehéz megjósolni a meccs kimenetelét, de szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Nagyon jól felkészített, taktikailag jól kinéző csapathoz látogatunk, amelynél a mérkőzés bármely pillanatában váratlan villanásokra is számítani lehet. A múlt heti vereség után remélem, játékban is előrelépünk, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Mándok (2.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Mindkét csapat megnyerte eddigi mérkőzéseit, ugyanakkor nálunk mindig problémát jelent, milyen összetételben tudunk pályára lépni. Ettől függetlenül arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a meccsből: szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, bár még mindig szokni kell ennek a bajnokságnak a légkörét.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Fiatal, jó csapathoz látogatunk hétvégén, amit már mindjárt a bajnokság elején bizonyítottak. De mint minden meccsből, ebből is a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Csenger (6.)–Balkány (1.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A Balkány nagyon elkapta a rajtot, ami figyelmeztető számunkra. Ugyanakkor mi is szeretnénk folytatni jó szereplésünket, hazai környezetben pedig a három pont megszerzésére hajtunk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Ennek a bajnokságnak a legerősebb középpályás-, illetve támadósorával rendelkező csapathoz látogatunk. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, az Ibrány elleni nyitómeccsen nyújtott taktikus, fegyelmezett játékra és a Meggyesen tapasztalt jó helyzetkihasználásra lesz szükségünk Nagyon remélem, hogy a szerdai kupamérkőzés nem vett ki annyit a fiúkból, hogy ez meg tudjuk valósítani.

Nyírmeggyes (15.)–Nyírgyulaj (8.)

Gózner Károly, a Nyírmeggyes játékos-edzője: – A két csapat nagyon jól ismeri egymást, úgy gondolom, hogy a pillanatnyi forma és a jobb helyzetkihasználás fog dönteni.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Hasonló hozzáállást szeretnék látni, mit a legutóbbi meccsen, ami, ha megvalósul, mindez remélhetőleg kedvező eredmény elérésével párosul.

Vasárnap

Újfehértó (9.)–Nagyhalász (13.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A hétvége legnagyobb célja végre úgy elhagyni a pályát, hogy mindenki maximumot nyújt, legalább küzdeni akarásban és hozzáállásban. Tudom mire képesek a fiúk, de ezt most már jó lenne megmutatni is. Nem számítok egyáltalán könnyű mérkőzésre, hiszen a Nagyhalász is nyilván szeretné elkezdeni a pontok gyűjtését.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Nagyon erő csapattal találkozunk, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyei, de biztos, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket. A pontszerzés reményben lépünk pályára, ennek érdekében viszont a maximumot kell nyújtani!

A Tarpa–Kemecse és a Gyulaháza–Ibrány mérkőzést november 27-én játsszák.

 


Tudósítások, eredmények

Gyulaháza KSE–Ibrány SE 3–2 (1–2)

Az Ibrány Magyar Kupa mérkőzése miatt 2021.11.27-én játszották.

Gyulaháza, 82 néző, v.: Major O.

Gyulaháza: Kőrösi N. – Tóth F., Dolhai D. (Németh T.), Illés A., Csercsa G., Csépke M., Köblös B., Varga D. (Tintér I.), Kozma M., Soós T., Kozma Zs. (Parádi B.). Edző: Bardi Gábor.

Ibrány: Tóth N. – Mészáros M., Kiss P., Szőlősi P., Lakatos B., Csáki J., Pápa Sz., Gergely B. (Kiss T.), Jeddi B., Lyáh A., Zubora T. Edző: Kiss Tamás.

A két tartalékos csapat összecsapásán a Gyulaháza korán vezetést szerzett, de még a szünet előtt fordított az Ibrány. A folytatásban ismét fordult a kocka, a lelkes hazaiak győzelemmel zárták az őszi szezont.

Gól: Kozma M., Varga D. (11-esből), Tóth F., illetve Lyáh A., Tóth N. (11-esből).

Tóth Norbert értékesíti a megítélt 11-est (1–2)
Video: Ifj. Kulcsár Béla

Bardi Gábor: – Minden jó, ha jó a vége! Rengeteg hiányzónk ellenére úgy érzem, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert az Ibránynak!

Kiss Tamás: – Nagyon örülök, hogy vége a szezonnak, és biztosra veszem, ha lenne még egy forduló, már nem tudnánk kiállni. Ezúttal is tizenkét emberrel tudtunk eljönni a mérkőzésre, akik előtt le a kalappal, mert volt, aki betegen, vagy éppen sérülten vállalta a szereplést. A mérkőzésről annyit: az első félidőben mi játszottunk jobban, a másodikban azt mondom, a Gyulaháza akarata picit jobban érvényesült, de igazságosabbnak gondoltam volna a döntetlent. Azért bármely csapattal szemben, ha valamit megígérek, azt próbálom maradéktalanul betartani, mert felénk is voltak ígéretek… Természetesen a csapat és a vezetőség nevében szeretnénk gratulálni, egyben jó egészséget kívánni dr. Ferenczi Tamás újszülött kisfiának, illetve az egész családnak!


További eredmények:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Nagyecsed 2–1 (0–0)

Vásárosnamény, 150 néző, v.: Oláh G. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Rakóczi Zs., Illés P. (Horváth N.), Trombola Zs., Szabó R., Zán B., Illés G., Misák S., Csordás G., Barta F., Szabó G. (Berec G.). Edző: Harbula Balázs. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Gömze A., Pócsi B., Bulyáki K., Kóka R., Erdős M., Bernáth M., Mezei B., Angyal N. (Sarkadi G.), Somlyai G. (Bulyáki A.). Edző: Homann Richárd. Hiába vezetett az Ecsed, a házigazda fordítani tudott. Gól: Trombola Zs., Szabó R., illetve Gömze A.

Harbula Balázs: – Amikor a Nagyecsed vezetést szerzett, nem sokan gondoltak arra, hogy képesek vagyunk megfordítani a mérkőzést. A fiúk óriási mentális erőről tettek tanúbizonyságot, és így megnyertük a meccset. További sok sikert a Nagyecsednek. Illés Péternek pedig mielőbbi felépülést kívánunk.

Homann Richárd: – Hirtelen felindulásból nem szeretnék megsérteni senkit a csapatunkkal kapcsolatban. Úgy gondolom, döntetlenszagú mérkőzésen nekünk csak az maradt a végére, hogy gratuláljunk az ellenfélnek.

Nyírbátor–Mátészalkai MTK 0–3 (0–3)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Papp I. Nyírbátor: Kiss B. – Kelecsényi G., Szabó M., Sőre P. (Erdei Z.), Danó M., Bakó T. (Török I.), Selymes T. (Nyeste Cs.), Varga B., Nemes Z. (Molnár R.), Hegedűs T, Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z., Ötvös Sz., Farkas Z. (Scheibli M., Varga N.), Huszti P., Sárosi M. (Szabó D.), Makó P., Gergely M. (Bodó), Magyari M., Mos. Edző: Virágh István. Gól: Sárosi M., Makó P., Farkas Z.

Erdei Zoltán: – Az első félidő híven tükrözte a hétközi kupameccsen mutatott hozzáállást, a szünet után egy kicsit feljavultunk, többet birtokoltuk a labdát, de már nem tudtunk kozmetikázni az eredményen.

Virágh István: – Sokra hivatott ellenfél otthonából sikerült elhozni a három pontot, amit a csapatjátékunknak, illetve nagyon jó egyéni teljesítményeknek köszönhetünk. Szerénynek kell maradnunk, a jó megoldásainkat erősíteni, a hibáinkat pedig javítani kell. Külön gratulálok Kiss Balázsnak, aki az első góljánál nagyot hibázott, de a második félidőben három bravúrt bemutatva mérkőzésben tartotta a Bátort.

Nyíregyháza Spartacus II.–Mándok 2–1 (1–1)

Örökösföld, 150 néző, v.: Takács A. Nyíregyháza Spartacus II.: Talján L. – Tagai A., Erdei M., Rácin (Kecskeméti P.), Tangel L. (Kölcsi), Hunyadi B., Magyar G. (Gönczör), Nagy G., Pataki B. (Németh Cs.), Szűcs D., Sztankó D. Edző: Huszák Géza. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N. (Lusánszki L.), Lakatos I., Ari A., Törtei T., Kovács B., Gyüre T. (Haller R.), Baglyos L., Nardai N., Molnár Zs., Jánvári D. (Bugyi B.). Játékos-edző: Lakatos István. Jó iramú, izgalmas mérkőzésen folytatta jó sorozatát a hazai csapat. Gól: Sztankó D., Tangel L., illetve Maroda N. Kiállítva: Lakatos I.

Huszák Géza: –Az összkép alapján megérdemelt a győzelem, hozzáteszem, sok helyzetet elpuskáztunk ma.

Lakatos István: – Küzdelmes, jó mérkőzésen kis szerencsével pontot szerezhettünk volna.

Csenger–Balkány 3–2 (1–1)

Csenger, 200 néző, v.: Paráda. Csenger: Béres R. – Popovics N. (Varju P.), Nagy M. (Balogh Á.), Csorvási Á., Antal R., Stef (Lakatos T.), Ohár R., Barcsay M., Lengyel M. (Katona P.), Fejes J. Edző: Barcsay István. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Szabó J. (Máté G.), Furó Zs., Kovács E., Vasas T., Németi M., Csatári Á. (Szabó D., Lakatos J.), Kerecsen J., Bartha Z., Lakatos P. Edző: Mirgai László. A vendégek szereztek vezetést, majd a szünet után gyorsan lőtt két góllal már a hazaiak kerültek előnybe, amit sikerült megőrizniük. Gól: Barcsay M., Osváth S. (11-esből), Ohár R., illetve Vasas T., Kovács E. Ifi: 8-1.

Barcsay István: – Izgalmas mérkőzésen megérdemelten nyertünk, gratulálok a fiúknak.

Mirgai László: – A vereség ellenére minden elismerésem a játékosaimé, hiszen nem kifogásként említem, de szerdán kupameccset játszottunk, most pedig három kezdőemberünk betegség miatt hiányzott. Ettől függetlenül azt gondolom, a döntetlenre rászolgáltunk volna,

Nyírmeggyes–Nyírgyulaj 0–5 (0–0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Bíró Cs. Nyírmeggyes: Zán K. – Szántó I. (Székelyi N.), Nagy Zs., Éles B., Nagy D. (Hornyák Zs.), Batizi-Pócsi N. (Szép Á.), Preg I., Gózner K., Hadadi K., Folytán Z., Drabik M. (Savrnoh). Játékos-edző: Gózner Károly. Nyírgyulaj: Oláh D. – Bégányi B. (Tóth B.), Buka B., Ács Á., Kállai G., Pataki I. (Müller Zs.), Phrakonkham, Vass I., Bagi Á., Terdik Zs., Kiss L. (Fedor I.). Edző: Lukács Tibor. A második félidőben nem kegyelmezett a Gyulaj. Gól: Bagi Á. 2, Ács Á. 2, Terdik Zs. Kiállítva: Folytán Z. Ifi: 4-7

Gózner Károly: – Az első félidő kiegyenlített volt, a második félidőben megérdemelten nyert a Gyulaj.

Lukács Tibor: – A második félidőben szép gólokat szerezve felőröltük a hazaiakat.

Vasárnap

Újfehértó–Nagyhalász 2–0 (1–0)

Kállósemjén, 132 néző, v.: Goneth B. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Csáki B., Torma T. (Veres D.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Kántor T.), Seres K. (Tóth Sz.), Hudák M., Pallai B., Pallai G., Somogyi M. (Szilágyi Á.). Edző: Piskóti Zsolt. Nagyhalász: Bodnár M. – Szűcs Z., Tóth L., Kormány Sz. (Puluczkai M.), Varga B., Bognár A., Babják Cs., Huncsik Á., Károlyi R., Listván D. (Mészáros T.), Molnár Z. (Tóth M.). Edző: Borza László. Nyögvenyelős újfehértói siker. Gól: Petics Gy., Somogyi M. Ifi: 8-2

Piskóti Zsolt: – Ahogy arra számítani is lehetett egyáltalán nem volt könnyű mérkőzés és meg kellett dolgozni, ezért a három pontért. Nagyon fegyelmezetten visszaállt az ellenfél, ráadásul kapusuk is jó napot fogott ki és ilyenkor nem egyszerű játszani. Külön öröm, hogy végre kapott gól nélkül hoztuk le a meccset.

Borza László: – A mai teljesítmény máskor eredménnyel is párosult volna, de ezúttal egy jó Újfehértóval játszottunk. A fiúkat nem tudom bántani, ebben most ennyi volt.

 


Tabella:

1. BALKÁNYI SE 2 2 0 0 9 2 7 6
2. MÁNDOK  VSE 2 2 0 0 9 2 7 6
3. VÁSÁROSNAMÉNY 2 2 0 0 6 2 4 6
4. NYÍREGYHÁZA II. 2 2 0 0 7 4 3 6
5. NYÍRBÁTORI LSE 2 2 0 0 4 1 3 6
6. CSENGER FC 2 1 1 0 9 4 5 4
7. MÁTÉSZALKAI MTK 2 1 0 1 4 3 1 3
8. NYÍRGYULAJ KSE 2 1 0 1 3 3 0 3
9. ÚJFEHÉRTÓ SE 2 1 0 1 3 3 0 3
10. GYULAHÁZA KSE 2 1 0 1 4 6 -2 3
11. IBRÁNY SE 2 0 1 1 4 6 -2 1
12. NAGYECSED RSE 2 0 0 2 3 6 -3 0
13. NAGYHALÁSZI SE 2 0 0 2 1 5 -4 0
14. KEMECSE SE 2 0 0 2 2 7 -5 0
15. NYÍRMEGGYES SK 2 0 0 2 3 10 -7 0
16. TARPA SC 2 0 0 2 2 9 -7 0
 

 

Fel Következő