4. forduló (2021.09.04-05.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

   

Ibrány SE

Kemecse SE

2021.09.05. 16:00

Nyír-Wetland megyei I. osztály
 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Sajnálom, hogy kupamenetelésünk véget ért, így most már száz százalékban a bajnokságra tudunk koncentrálni, ahol el kell kezdeni a pontgyűjtést!

 

 

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Átgondolva a két csapat közelmúltban lezajlott meccseit, hamar emberhátrányba kell kerülnünk, hogy meglepetést szerezzünk! Ha nem sikerülne, akkor a „B” terv lép életbe!

 

 


További mérkőzések:

Péntek

Tarpa (15.)–Nyíregyháza Spartacus II. (2.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Úgy alakult, hogy a nyeretlen fogadja a veretlent és mi őszintén reméljük, hogy mindkét sorozat megszakad.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Tudjuk, a Tarpától többen távoztak, ettől függetlenül nem szabad leírni a csapatot. Ismerem őket, a felkészülés során több jó eredményt értek el, egyelőre nem jött ki nekik a lépés. Nekünk továbbra is szerénynek kell maradni, célunk pedig változatlan: minden a meccsből a maximumit szeretnénk kihozni.

Szombat

Csenger (3.)–Nyírmeggyes (16.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A régen szép eredményeket elért Meggyes nem jól kapta el a rajtot, de jobb csapatnak tartom annál, amit eddig mutatott. Ugyanakkor hazai pályán szeretnénk ismét kiszolgálni közönségünket, nem megfeledkezve az eredményességről.

Gózner Károly, a Nyírmeggyes edzője: – Eltiltások és sérülések nehezítik a felkészülésünket a hétvégi mérkőzésre, ennek ellenére mindent el fogunk követni, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát.

Mátészalkai MTK (7.)–Austria Juice-Vásárosnamény (1.)

Virágh István, a Mátészalka edzője: – A nem véletlenül listavezető a Namény ellen a legfontosabb, hogy a fejekben rendet tegyek. Nagyon lényeges lenne, hogy hazai pályán is villantsunk valamit.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok. A Szalka idén egy fiatal csapattal szerepel, amely ambiciózus és jól kontrázik! Ettől függetlenül bízom a csapatban, hogy képes lesz idegenben is jól játszani, amiben jogosan reménykedhetünk.

Nagyecsed (12.)–Újfehértó (8.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Maximálisan bízom a csapatomban, tudom, képes arra, hogy megnyerje a számunkra oly fontos mérkőzést.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Valószínűleg azzal nem mondok újdonságot, hogy a Nagyecsed a rossz kezdés ellenére az osztály egyik legerősebb csapata. Nincs egyszerű dolgunk, hiszen közel sem teljes kerettel tudunk elutazni, de bizakodásra ad okot a múlt heti győzelem és helyenként a mutatott játék. Igazi rangadóra számítok, kiélezett, jó iramú meccsre, ahol apróságok fognak dönteni.

Vasárnap

Balkány (4.)–Gyulaháza (10.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Bizakodó vagyok, hogy a hiányzóink, akik Csengerben nem tudtak pályára lépni, ezúttal már játszhatnak. Fiatal csapattal találkozunk, amely a Tarpa legyőzésével megmutatta, hogy bármire képes. Ezzel együtt mindent megteszünk, hogy otthon tartsuk a három pontot.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A jól szereplő Balkány ellen megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a meccsből.

Mándok (5.)–Nyírbátor (9.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Sajnálom, hogy a Szpari II. ellen pont nélkül maradtunk, de ha ugyanezt az elszántságot, akaratot látom viszont ismét a pályán, ami azon a meccsen jellemzett minket, akkor ez most eredménnyel párosulhat.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ahhoz, hogy sikeresek legyünk minden mérkőzésből tanulni kell! Fiatal csapatunk teljesítménye egyelőre hullámzó, de arra kell törekedni, hogy az adott meccsen a maximumot nyújtsuk.

Nagyhalász (14.)–Nyírgyulaj (6.)

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Most már szükségünk lenne egy bravúrra, de ennek érdekében a támadójátékot tekintve többet kell nyújtani.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de az előző két hétben tapasztalt hozzáállást, játékot folytatva megszerezhetjük a három pontot.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kemecse SE

Ibrány–Kemecse 4–1 (1–1)

Ibrány, 310 néző, v.: Kosztyu J.

Ibrány: Tóth N. – Makai I. (Szabó M.), Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B. (Kiss P.), Csáki J., Somogyi T. (Lyáh A.), Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz.), Jeddi B. (Zubora), Haburcsák K. Edző: Kiss Tamás.

Kemecse: Virág Cs. – Sándor D., Ács Sz., Majoros Á., Szaffián Sz., Szilágyi D. (Jeszenszky Á.), Bárdos S., Madzin I., Hokk Á. (Varga B.), Csáki P., Mészáros G. (Mészáros M.). Megbízott edző: Resán Attila.

Az első félidőben derekasan tartotta magát a Kemecse, a szünet után azonban elkapta a fonalat az Ibrány.

Gól: Nagy D. 2, Szőlősi P., Kiss P., illetve Ács Sz.

Ifi: 3–1.

Kiss Tamás: – Gratulálok a csapatnak, nagyon ránk fért ez a győzelem. Ha az összképét nézzük, akkor igazából csak az volt a kérdés, mikor tudjuk magunk javára fordítani a meccset. A vendégek kapusa, Virág Csabi ismét remek napot fogott ki ellenünk. Ezzel a győzelemmel szeretnénk köszönteni születésnapja alkalmából Kulcsár Béla elnök urat, valamint köszönjük szurkolóinknak a vendéglátást.

Resán Attila: – Ember tervez…

 


További eredmények

Péntek

Tarpa–Nyíregyháza Spartacus II. 0–2 (0–1)

Tarpa, 150 néző, v.: Oláh G. Tarpa: Sas I. (Horváth E.) – Srjuba, Kárpács E. (Barta K.), Dolináj P., Tüzes Zs.(Rácz I.), Losonczi B. (Balogh S.), Rozman S., Djacsenko, Mocsán P., Kobály M. (Komári Gy.), Gál R. Edző: Varga Gyula. Nyíregyháza Spartacus II.: Talján L. – Tagai A., Herczku A. (Patai B.), Rácin (Kecskeméti P.), Hunyai D., Magyar G. (Gönczör), Nagy G., Erdei M. (Tangel L.), Szűcs D., Bányai (Németh Cs.), Sztankó D. Edző: Huszák Géza. A hazaiak az első félidőben tizenegyest hibáztak, nem úgy a vendégek, akik közvetlenül a szünet előtt értékesítették a javukra megítélt büntetőt, a második játékrészben pedig bebiztosították győzelmüket és továbbra is hibátlanul menetelnek. Gól: Rácin (11-esből), Bányai.

Varga Gyula: – Amíg nem tudjuk kihasználni a helyzeteinket, addig érvényesülni fog a foci örök igazsága.

Huszák Géza: – Ha a Tarpa minden meccsen ilyen felfogásban fog játszani, akkor mindenkinek méltó ellenfele lesz a folytatásban. Jó meccset játszottunk, fiataljaink nagyon jó teljesítményt nyújtottak, az összkép alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertünk.

Szombat

Csenger–Nyírmeggyes 5–0 (1–0)

Csenger, 200 néző, v.: Kertész Cs. Csenger: Béres R. – Katona P. (Lengyel M.), Péter Gy., Popovics N., Varju P. (Csorvási Á.), Stef (Nagy M.), Ohár R. (Lakatos T.), Margitics L., Balogh Á., Osváth S., Gaál K. Edző: Barcsay István. Nyírmeggyes: Zán K. – Hornyák Zs. (Kujbus B.), Nagy Zs., Savrnoh, Éles B., Nagy D. (Szép Á.), Batizi-Pócsi N., Preg I., Gózner K., Hadadi K., Balogh S. Játékos-edző: Gózner Károly. Az esélyesebb hazaiak érvényesítették a papírformát. Gól: Popovics N. 2, Margitics L., Ohár R., Lengyel M.

Barcsay István: – A célunk az volt, hogy ne kapjunk gólt, ez teljesült. A második félidőben jobban játszottunk, ami gólokban is megmutatkozott. Gratulálok a fiúknak!

Gózner Károly: – Tartalékos csapatom ezúttal ennyire volt képes.

Mátészalkai MTK–Austria Juice-Vásárosnamény 2–2 (0–1)

Mátészalka, 250 néző, v.: Németh Z. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Mos), Szántó Z. (Szabó B.), Ötvös Sz., Farkas Z. (Papp Cs.), Huszti P., Makó P., Gergely M. (Scheibli M.), Magyari M., Bodó L., Sárosi M. (Varga N.). Edző: Virágh István. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Rakóczi Zs., Trombola V., Zán B., Szabó R., Illés G. (Orosz F.), Misák S., Csordás G., Barta F., Szabó G. (Berec G.), Horváth N. (Géczi I.). Edző: Harbula Balázs. Gól: Ötvös Sz. 2, illetve Barta F. (11-esből) Misák S.

Virágh István: – Az első félidő értékelhetetlen volt számomra, a szünetben átbeszéltük a feladatokat, és teljesen mást csapatot láttam a folytatásban. Itt talán nagyobb előnyt kiharcolhattunk volna, ha higgadtabbak vagyunk, de a meccs utolsó szakaszában a Naménynak óriási helyzetei voltak, bár a végső csattanó a miénk lehetett volna. Sajnálom a szurkolóinkat, igyekszünk javítani a következő hazai mérkőzésen.

Harbula Balázs: – Sportszerű mérkőzésen igazságos döntetlen született, bár a végén nekünk volt meccslabdánk.

Nagyecsed–Újfehértó 0–0

Nagyecsed, 195 néző, v.: Hegedűs Cs. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Gömze A., Pócsi B., Bulyáki K., Bulyáki A. (Szabó T.), Kóka R., Erdős M. (Nyíri Gy.), Bernáth M., Mezei B. (Sarkadi G.), Angyal N. Edző: Homann Richárd. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Csáki B. (Kántor T.), Torma T. (Tóth Sz.), Petics Gy., Csizmarik Á., Veres D. (Seres K.), Hudák M., Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Az első félidő szomorú eseménye volt, hogy Csáki Bertalan súlyosnak tűnő combsérülést szenvedett: az újfehértói futballistát mentő szállította el. A balsors tovább sújtotta a látogatókat, akik Torma Tamást is sérülése miatt is kényszerültek lecserélni. A folytatásban is többször ápolás miatt állt a játék, végül nagy küzdelemben döntetlen született.

Homann Richárd: – Egy jó brusztolós meccsen úgy érzem, a döntetlen reális.

Piskóti Zsolt: – Roppant értékes pontot szereztünk le a kalappal a játékosok előtt, remek hozzáállással léptünk ma pályára a nehézségeink ellenére is. Sajnos, egy súlyos sérülést összeszedtünk, jobbulást kívánunk Csáki Bercinek! Köszönjük a korrekt játékvezetést! Gratulálok Somogyi Márkónak, aki az éppen zajló Minifuball BL-ban csapatával már a legjobb négy között szerepel!

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 4 4 0 0 11 5 6 12
2. CSENGER FC 4 3 1 0 17 6 11 10
3. VÁSÁROSNAMÉNY 4 3 1 0 10 5 5 10
4. MÁNDOK VSE 4 3 0 1 12 4 8 9
5. NYÍRGYULAJ KSE 4 3 0 1 10 3 7 9
6. MÁTÉSZALKAI MTK 4 2 1 1 9 5 4 7
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 4 2 1 1 5 3 2 7
8. BALKÁNYI SE 4 2 0 2 12 8 4 6
9. GYULAHÁZA KSE 3 2 0 1 7 7 0 6
10. NYÍRBÁTORI LSE 4 2 0 2 4 6 -2 6
11. IBRÁNY SE 3 1 1 1 8 7 1 4
12. NAGYECSED RSE 4 0 1 3 4 8 -4 1
13. KEMECSE SE 3 0 0 3 3 11 -8 0
14. NAGYHALÁSZI SE 4 0 0 4 1 9 -8 0
15. TARPA SC 3 0 0 3 2 11 -9 0
16. NYÍRMEGGYES SK 4 0 0 4 3 20 -17 0
 

 

Fel Következő