5. forduló (2021.09.11-12.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Nyíregyháza II.

Ibrány SE

2021.09.11. 16:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
 
 

Huszák Géza, a Nyíregyháza II. edzője: – Úgy gondolom, lassan körvonalazódik, mely csapatok alkotják az élmezőnyt, bár még mindig óvatosan szabad csak fogalmazni ezzel kapcsolatban. Az viszont már most látszik, nagy keresztbeverés várható, azok a csapatok reménykedhetnek jó szereplésben, amelyek stabilitást mutatnak. Jó mérkőzésre számítok, mert az Ibrány erős ellenfél, játssza a futballt, mi készülünk becsülettel, megteszünk mindent, hogy jó eredményt érjünk el.

 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Abban biztos vagyok, a kilátogató nézők színvonalas, jó iramú mérkőzést fognak látni, hisz mindkét csapat akar és tud is futballozni. Nagyon bízunk benne, hogy a meccs végén az eredmény számunkra lesz kedvezőbb.

 

 


További mérkőzések:

Péntek

Gyulaháza (9.)–Csenger (2.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Először is köszönjük, hogy a Csenger hozzájárult az időpontmódosításhoz! A mérkőzésről annyit, tisztában vagyunk azzal, hogy ellenfelünk topcsapat ebben a bajokságban, de ha fiataljaink ugyanúgy fognak „harapni”, mint az előző két meccsen, akkor nincs mitől félnünk.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Egyelőre nem tudom, mennyit vett ki a csapatból a kupadöntő, mindenesetre remélem további lendületet, önbizalmat kölcsönöz a szerdai győzelem, és sikerül ismét jó eredményt elérni.

Szombat

Kemecse (13.)–Balkány (9.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Addig tologattuk ide-oda ezt a mérkőzést, hogy már azt sem tudom, mikor lesz… Ha képbe kerülünk, akármi is lehet a vége, akár mi is nyerhetünk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az első három fordulóban nagyon elégedett voltam a futómennyiséggel és az akarattal, fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk. Sajnos, a múlt héten, a Gyulaháza ellen fáradtak, tompák voltunk, és a helyzeteket sorra elpuskáztuk. A Kemecse ellen mindenkinek a tudásához mérten, a legjobbat kell kihozni magából, illetve a helyzetkihasználásnak sokat kell javulni, mert csak így lehetünk eredményesek. Köszönjük Resán Attilának a sportszerű hozzáállását, hogy kérésünkhöz pozitívan állt hozzá, természetesen, ha nekik is segítségre lesz szükségük, számíthatnak ránk!

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Mándok (8.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Nem lenne rossz, ha egy pozitív környezetben, sok biztatás mellett játszhatnának a fiúk szombaton, amelyet az eredmények alapján meg is érdemelnének! Játszottunk a Mándok ellen a felkészülés során, jó csapat, de mi akkor még nem voltunk kész, így kíváncsi vagyok, milyen teljesítményt nyújtunk – talán kiegészülve a hiányzókkal.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – A következő mérkőzésünkön döntő lesz a pillanatnyi forma, de a helyzetkihasználáson mindenképpen javítani kell a legutóbbi fordulóhoz képest.

Nyírbátor (10.)–Tarpa (15.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Látjuk, hogy a Tarpa beragadt egy kicsit a szezon elején, de azt gondolom, egyszer eljön az alkalom, amikor győzni fog. Ugyanakkor szeretném, ha ez nem nálunk történne meg, mert mindenképpen itthon akarjuk tartani a három pontot.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Bár hétközben volt egy kupameccsünk, amelynek végkimenetele számunkra nem alakult pozitívan, de azt gondolom, a szerdán mutatott a játékra, hozzáállásra építhetünk a jövőben, ennek reméljük, már Bátorban látjuk az eredményét.

Nyírgyulaj (5.)–Nagyecsed (12.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Tisztában vagyunk azzal, hogy ecsedi csapat sokkal jobb annál, mint a táblázaton jelenleg elfoglalt helyezése mutatja. Ettől függetlenül hazai pályán a győzelem reményében lépünk pályára.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – A Gyulaj évek óta az élmezőnyhöz tartozik, most is jól rajtolt, sajnos, mi beragadtunk, de a fiúk becsülettel dolgoznak, ami remélem, előbb-utóbb pontokban is megmutatkozik.

Nyírmeggyes (16.)–Nagyhalász (14.)

Gózner Károly, a Nyírmeggyes játékos-edzője: – Két nulla pontos csapat találkozik egymással. Nehéz mérkőzésre számítok, de nem lehet más célunk csak a három pont megszerzése.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Eddigi mérkőzéseken sajnos, nem sikerült borítani a papírformát, most viszont egy hozzánk hasonló helyzetben lévő csapathoz látogatunk. Bízom benne, hogy nekünk lesz jobb kedvünk a lefújás után.

Vasárnap

Újfehértó (7.)–Mátészalkai MTK (6.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti akarattal elégedett voltam, viszont támadásban többet kell tennünk, hogy gólt, esetleg gólokat tudjunk szerezni. „Hazai pályán” egyértelműen szeretnénk gyarapítani pontjaink számát, de tisztában vagyunk azzal, hogy a Szalka milyen játékerőt képvisel és éppen ezért teljesen nyílt ki-ki meccsre számítok.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Komoly terveket szövögető, kiváló játékosokból álló Újfehértóval találkozunk, amely ellen nagy koncentrációra, fegyelmezett, taktikus játékra lesz szükségünk ahhoz, hogy meglepő eredményt érjünk el.


Tudósítások, eredmények

Nyíregyháza Spartacus II.–Ibrány 2–1 (1–1)

Örökösföld, 100 néző, v.: Papp I.

Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Tagai A., Rácin (Kecskeméti P.), Pataki B., Tangel L. (Torkos M.), Hunyadi B., Magyar G., Nagy G., Gönczör R., Szűcs D., Sztankó D. (Németh Sz.). Edző: Huszák Géza.

Ibrány: Tóth N. – Makai I., Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B., Csáki J. (Szabó M.), Somogyi T. (Lyáh A.), Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz.), Jeddi B., Haburcsák K. (Kiss P.). Edző: Kiss Tamás.

Jó színvonalú mérkőzésen a 93. percben szerezte meg a győzelmet a hazai csapat, amikor egy egyéni villanás döntött.

Gól: Pataki B. 17., Torkos M. 93., illetve Nagy D. 24.

Huszák Géza: – Nagyon jó csapatot ismertünk meg az Ibrányban, bár ezt tudtuk előre is. El kell ismerni, a második félidőben akadtak olyan periódusok, amikor meg is nyerhették volna a mérkőzést, a döntő találatot viszont mi vittük be.

Kiss Tamás: – Nem érdemeltünk vereséget, de ilyen a futball. Lassan, tényleg templomba kell elmenni, hogy ami munkát beleteszünk, az egyszer már szerencsével párosuljon.

 


További eredmények

Péntek

Gyulaháza–Csenger  1–4 (0–2)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Bíró Cs. Gyulaháza: Kőrösi N. – Varga D. (Kozma Zs.), Kozma M., Köblös B., Koszta Z., Dolhai D. (Parádi B.), Illés A., Csépke M., Kozma J., Tintér I. (Varga L,), Soós T. Edző: Bardi Gábor. Csenger: Makay Z. – Osváth S. (Fejes J.), Péter Gy., Gaál K., Csorvási Á., Ohár R., Stef (Nagy M.), Lakatos T. (Antal R.), Popovics N. (Varju P.), Lengyel M. (Katona P.), Barcsay M. Edző: Barcsay István. A vendégek folytatták jó szereplésüket, egyben bebizonyosodott: jó az ,,öreg”  Katona Pál a háznál, aki a hajrában két perc alatt szerzett két góljával lezárta a mérkőzést. Gól: Soós T., illetve Katona P. 2, Lengyel M., Barcsay M. Ifi: 1-3.

Bardi Gábor: – Az első félidőben osztálykülönbség volt a két csapat között – a Csenger javára, ez előtt picit értetlenül állok. A szünet után feljavultunk, akár az egyenlítésre is lett volna sanszunk, de nem éltünk a lehetőségekkel és az ellenfél két kontratámadással eldöntötte a mérkőzést. Gratulálok és további sok sikert kívánok a Csengernek!

Barcsay István: – Küzdelmes mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a fiúknak. Ugyancsak gratulálok az ificsapat eddigi teljesítményéhez!

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Mándok 0–3 (0–2)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Major O. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Rakóczi Zs., Bátyi L., Trombola V. (Horváth N.), Szabó R., Zán B., Illés G. (Orosz F.), Misák S., Csordás G. (Szabó G.), Barta F. (Berec G.). Edző: Harbula Balázs. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N., Lakatos I., Ari A. (Bökönyi L.), Törtei T., Kovács R. (Bugyi B.), Gyüre T. (Haller R.), Baglyos L. (Lusánszki L.), Nardai N., Molnár Zs., Jánvári D. Játékos-edző: Lakatos István. A tizenegyest hibázó hazaiak ellen Gyüre Tamás mesterhármassal „szállított” roppant értékes három pontot a vendégek számára. Gól: Gyüre T. 3. Ifi: 19-0.

Harbula Balázs: – A simának tűnő eredmény ellenére büntetőt hibáztunk, egy méterről is kihagytuk a helyzetet, így viszont nem lehet meccset nyerni. Gratulálok a Mándoknak, megpróbálunk legközelebb javítani.

Lakatos István: – Küzdelmes mérkőzésen, fegyelmezett játékkal sikerült megszerezni a három pontot. Külön gratulálok a csapatnak azért, hogy ismét kapott gól nélkül hozta le a meccset. Szerencsére a „Lingárnak” ma volt kedve focizni.

Kemecse–Balkány 2–1 (1–0)

Kemecse, 80 néző, v.: Papp F. Kemecse: Baráth B. – Kovács I., Hadházi D., Majoros Á., Ádám D. (Varga B.), Szaffián Sz. (Ács Á.), Csáki P., Bárdos A. (Mészáros G.), Hokk Á. (Szilágyi D.), Madzin I. (Jeszenszky Á.), Hokk B. Megbízott edző: Resán Attila. Balkány: Hegyes B. – Furó Zs. (Fodor T.), Kovács E. (Szabó R.), Bartha Z., Vasas T., Tőkés T., Németi M., Csatári Á. (Kanál R.), Kerecsen J., Lakatos P., Tóth D. Edző: Mirgai László. A lelkes hazaiak megküzdöttek a győzelemért. Gól: Majoros Á., Ádám D., illetve Csáki P. (öngól).

Resán Attila: – Nehéz szülésnek is gyerek az eredménye!

Mirgai László: – Amíg ennyi helyzetet kihagyunk senki ellen nem fogunk tudni nyerni, pláne úgy, hogy az ellenfél könyörtelenül kihasználja hibáinkat. A hazaiak önfeláldozóan játszottak és hiába gyakoroljuk hétközben a helyzetkihasználást, hétvégén mindig betlizünk a kapu előtt.

Nyírbátor–Tarpa 3–1 (0–1)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Gergely S. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Szabó M. (Kelecsényi G.), Danó M., Bakó T., Nyeste Cs. (Molnár R.), Varga B., Erdei Z. (Nagy T.), Nemes Z. (Török I.), Hegedűs T., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Tarpa: Sas I. – Srjuba, Kárpács E. (Moticska), Balogh S. (Dolináj P.), Tüzes Zs., Rozman S., Kacsó R., Djacsenko, Kobály M. (Komári Gy.), Losonczi B. (Barta K.), Gál R. Edző: Varga Gyula. Gól: Czerula Zs., Nemes Z., Török I., illetve Djacsenko.

Erdei Zoltán: – Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez. Igaz, hogy ellenfelünk szerzett vezetést, de a szünet után újítani tudtunk. Ezt a győzelmet Tóth Tibor edzőkollégám ötvenedik születésnapjára és Czerula Zsolt negyvenedik szülinapjára ajánljuk.

Varga Gyula: – A szégyenen kívül más nem jut eszembe.

Nyírgyulaj–Nagyecsed 3–2 (1–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Takács A. Nyírgyulaj: Oláh D. – Bégányi B. (Buka B.), Tóth B. (Fekete M.), Ács Á., Kállai G., Phrakonkham, Vass I., Bagi Á. (Pataki I.), Terdik Zs. (Fedor I.), Müller Zs., Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Gömze A., Nyíri Gy., Bulyáki K. (Szabó T.), Kóka R., Erdős M., Bernáth M. (Sarkadi G.), Mezei B., Angyal N., Somlyai G. Edző: Homann Rihárd. Gól: Ács Á., Bagi Á., Terdik Zs., illetve Bulyáki K., Sarkadi G. A hazaiak emberhátrányban futballozva úgy is nyerni tudtak, hogy a vendégek 0-2-ről kiegyenlítettek. Kiállítva: Kiss L.

Lukács Tibor: – Hatvan percet játszottunk emberhátrányban, hősiesen küzdöttünk, hiába egyenlített az ellenfél, volt egy kis erőnk kicsikarni a győzelmet.

Homann Richárd: – Amíg ilyen katasztrofális hibákat vétünk, az ellenfél négyszer rúgott kapura, ebből három gól született, addig nagyon nehéz lesz jó eredményt elérni. Csak gratulálni tudok a Gyulajnak, hogy tíz emberrel is felülkerekedett.

Nyírmeggyes–Nagyhalász 1–3 (0–2)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Lipcsei M. Nyírmeggyes: Zán K. – Hornyák Zs. (Hadadi K.), Nagy Zs., Éles B., Nagy D., Batizi-Pócsi N. (Szép Á.), Preg I., Székelyi N. (Kujbus B.), Gózner K., Balogh S., Folytán Z. Játékos-edző: Gózner Károly. Nagyhalász: Bodnár M. – Tóth L., Kató I., Varga B., Bognár A., Babják Cs., Huncsik Á., Károlyi R., Listván D. (Kormány Sz.), Mátrai N. (Puluczkai P.), Molnár Z. Edző: Borza László. Gól: Nagy D., illetve Mátrai N. 2., Molnár Z.

Gózner Károly: – Amíg kihagytuk a helyzeteket, a Halász berúgta, ennyire egyszerű.

Borza László: – Gratulálok a csapatnak, nagy akarással és nagy szívvel játszott, aminek ma meg is lett az eredménye.

Vasárnap

Újfehértó–Mátészalkai MTK 0–3 (0–1)

Kállósemjén, 200 néző, v.: Pethő P. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Seres K. (Tóth Sz.), Kántor T., Veres D. (Szilágyi Á.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Csizmarik Á.), Pallai B. (Petics Gy.), Somogyi M. Edző: Piskóti Zsolt. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z., Ötvös Sz., Farkas Z. (Papp Cs., Varga N.), Huszti P., Sárosi M. (Scheibli M.), Makó P., Gergely M. (Szabó D.), Magyari M., Bodó L., Mos. Edző: Virágh István. Gól: Papp Cs. 2, Gergely M. Kiállítva: Magyari M.

Piskóti Zsolt: – Erre sajnos nem tudok mit mondani. Elment öt meccs: háromszor gólt sem szereztünk, elment öt meccs, háromszor az ellenfél akart jobban, mint mi. Ez így nem mehet tovább, ettől sokkal többre hivatott ez az egyesület és aki ezt a mezt felveszi, így nem focizhat! Szégyen, de remélem nem csak én érzem így! Köszönjük szépen Kállósemjének és Gáll László elnöknek, hogy mindhárom meccsünket remekül előkészített pályán játszhattuk.

Virágh István: – Roppant kemény, nagyon sok szabálytalanságot hozó mérkőzésen taktikus, fegyelmezett játékkal és jó hozzáállással arattunk győzelmet, de továbbra is az a véleményem, hogy kiváló csapat az Újfehértó, amelynek sok sikert kívánok.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 5 5 0 0 13 6 7 15
2. CSENGER FC 5 4 1 0 21 7 14 13
3. MÁNDOK VSE 5 4 0 1 15 4 11 12
4. NYÍRGYULAJ KSE 5 4 0 1 13 5 8 12
5. MÁTÉSZALKAI MTK 5 3 1 1 12 5 7 10
6. VÁSÁROSNAMÉNY 5 3 1 1 10 8 2 10
7. NYÍRBÁTORI LSE 5 3 0 2 7 7 0 9
8. ÚJFEHÉRTÓ SE 5 2 1 2 5 6 -1 7
9. BALKÁNYI SE 5 2 0 3 13 10 3 6
10. GYULAHÁZA KSE 4 2 0 2 8 11 -3 6
11. IBRÁNY SE 4 1 1 2 9 9 0 4
12. NAGYHALÁSZI SE 5 1 0 4 4 10 -6 3
13. KEMECSE SE 4 1 0 3 5 12 -7 3
14. NAGYECSED RSE 5 0 1 4 6 11 -5 1
15. TARPA SC 4 0 0 4 3 14 -11 0
16. NYÍRMEGGYES SK 5 0 0 5 4 23 -19 0
 

 

Fel Következő