7. forduló (2021.09.25-26.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Vásárosnamény

Ibrány SE 

2021.09.25. 15:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
7. forduló
 

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – A változás örök, úgyhogy nekem is változtatnom kell, ugyanis két meccs alatt egy gólt tudtunk szerezni. Bár nem láttam, de sok jót hallottam az Ibrányról, de nekünk most a saját fejeinkben kell rendet rakni és oroszlánként küzdeni a három pontért hazai pályán!

  

 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Az elmúlt hétvégén aratott szép győzelem sajnos, áldozatokat követelt. Ezúttal ismét egy nagy erőpróba vár a csapatra, mert a jó erőkből álló Namény otthonában lépünk pályára. Szeretnénk, egyben bízunk abban, hogy sikeresen tudjuk venni ezt akadályt.

 

 


További mérkőzések:

Csütörtök

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Csenger (2.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Minden mérkőzés nehéz ebben a bajnokságban, elég csak a hétvégi eredményekre utalni, ami alátámasztja, soha nem lehet biztosra menni. A táblázat azt mutatja, hogy ez a találkozó rangadónak számít: természetesen tiszteljük a Csengert, nyilván nem véletlenül szerzett ennyi gólt és szerepel ilyen jól. Reméljük a foci jó propagandája lesz a meccs, fiataljaink pedig ahogy eddig, most is odateszik magukat, meglátjuk ez mire lesz elég.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Először is köszönjük a hazai csapatnak, hogy az eredeti időpontnál korábban játszhatjuk a mérkőzést! Remélem, színvonalas meccset fogunk tudni játszani, szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Bízom benne, hogy a fiúk ennek megfelelően készültek.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 18 óra)

Szombat

Nyírbátor (8.)–Balkány (10.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Ha a legutóbb nyújtott teljesítményt át tudjuk menteni erre a mérkőzésre, akkor úgy gondolom, hazai pályán lesz esélyünk begyűjteni a három pontot a masszívan védekező és jól kontrázó balkányi csapat ellen.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Szpari II. ellen mutatott harcos, agresszív, fegyelmezett játékra lesz szükség ezúttal is, hogy pontot, pontokat tudjunk szerezni.

Kemecse (13.)–Gyulaháza (11.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Hazai pályán közvetlen riválisokkal játszunk a következő két mérkőzésen. Fontos pontok sorsa dől majd el ezeken a meccseken és kiderül vagy beborul – vagy eshet is.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Két hazai vereség után csak reménykedni tudok abban, hogy idegenben pontot, pontokat tudunk szerezni.

Nyírgyulaj (3.)–Mándok (4.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Jól ismeri egymást a két csapat, a pillanatnyi forma és a nagyobb akarás fog dönteni – remélem, a mi javunkra.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Jó formában lévő csapathoz látogatunk, ettől függetlenül, bízom a fiúkban és abban, hogy a hozzáállásban és játékban tudunk annyit javulni, ami elegendő lesz a pontszerzéshez.

Nyírmeggyes (15.)–Nagyecsed (12.)

Gózner Károly, a Nyírmeggyes játékos-edzője: – Az elmúlt hétvégén sikerült megszerezni az első győzelmünket Gyulaházán. Eltiltottjaink és sérültjeink nagy része már bevethető lesz, így bizakodóan várom az Ecsed elleni mérkőzést.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Idegenbeli szereplésünk, sajnos, nem túl fényes, ezen szeretnénk kozmetikázni a hétvégén.

Vasárnap

Újfehértó (7.)–Tarpa (16.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Végre ismét hazai pályán játszhatunk, egyben próbáljuk ott folytatni, ahol az előző hétvégén abbahagytuk. Egyáltalán nem számítok könnyű mérkőzésre, mert biztos vagyok benne, hogy a Tarpa is stabilizálni fogja helyét a tabellán.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Ha nem lenne az első öt perc, meg a tizenegyespárbaj, elég jók lennénk… Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de előbb-utóbb talán már nekünk is kijön végre a lépés!

Nagyhalász (14.)–Mátészalka (5.)

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Minden elismerésem a Mátészalka eddigi szerepléséhez, de hazai pályán most már nekünk is bravúrra van szükségünk, ha tartani akarjuk a lépést a riválisokkal.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Többször látva a halászi csapatot nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszem, játékosaimnak mindent ki kell adniuk magukból ahhoz, hogy ne égessük meg magunkat. Egy pillanatra sem hihetjük azt, hogy félvállról vehetjük ezt a meccset!

 


Tudósítások, eredmények

Vásárosnamény–Ibrány 3–1 (2–0)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Veres J.

Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Rakóczi Zs. (Berec G., Deskó D.), Bátyi L., Illés P., Trombola V. (Horváth N.), Szabó R., Zán B., Illés G. (Szabó G.), Barta F., Orosz F. Edző: Harbula Balázs.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Lakatos B.), Makai I., Szőlősi P., Nagy D., Csáki J., Somogyi T., Gergely B., Szabó M. (Jeddi B.), Haburcsák K. (Mészáros), Zubora T. Edző: Kiss Tamás.

A hazai csapat már a negyedik percben megszerezte a vezetést, majd félóra múltán tovább növelte előnyét. A második félidőben előbb szépített az Ibrány, majd csaknem egy évvel súlyos sérülése után – a házigazda együttesben – visszatért a pályára Deskó Dávid.

Gól: Illés G. (4'), Trombola V. (34'), Barta F. (94'), illetve Nagy D. (59').

Harbula Balázs: – A korai vezetőgólt meg tudtuk fejelni a félidőig, majd a szünet után a szépített az Ibrány, így ismét nyílt lett a mérkőzést. Sok kényszerű csere miatt meg kellett bontani az egységesen játszó csapatot, de a végén egy nagyszerű góllal le tudtuk zárni a meccset. Külön örülök, Deskó Dávid visszatérésének, a győzelmet pedig Filep Sándor polgármester úrnak ajánljuk.

Kiss Tamás: – Adtunk egy félidő előnyt a hazaiaknak, amit ők ki is használtak. A második játékrészben hiába tettünk rá egy lapáttal és sokkal jobban futballoztunk, ez a mai meccsen kevésnek bizonyult.

 


További eredmények

Nyíregyháza Spartacus II.–Csenger 3–0 (2–0)

Örökösföld, 200 néző, v.: Takács A. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Tagai A., Herczku A., Sztankó D. (Németh Cs.), Pataki B. (Rácin), Hunyadi B., Magyar G. (Gönczör R.), Torkos M. (Kecskeméti P.), Nagy G., Szücs D., Bányai (Tangel). Edző: Huszák Géza. Csenger: Makay Z. – Katona P. (Balogh Á.), Péter Gy. (Antal R.), Lakatos T., Popovics N. (Varju P.), Csorvási Á. (Nagy M.), Stef, Osváth S., Lengyel M., Ohár R., Fejes J. Edző: Barcsay István. Élvezetes, nagy iramú mérkőzésen kerekedett felül a Szpari II., amely továbbra is hibátlan teljesítménnyel menetel az élen. Gól: Pataki B., Sztankó D., Torkos M. Kiállítva: Fejes J. (87. perc).

Huszák Géza: – Rangadóhoz méltó színvonalú meccs volt, amelyen a Csenger igazolta jó hírét. Hál’ istennek fiataljaink is ugyancsak bizonyították, képesek felnőni a feladathoz.

Barcsay István: – Ezen a mérkőzésen sajnos, minden helyzetünket kihagytuk, amit az ellenfél könyörtelenül megbüntetett. A második félidőben jól játszott a csapat, a kidolgozott lehetőségeink alapján akár meg is nyerhettük volna a találkozót.

Nyírbátor–Balkány 2–2 (1–2)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Kertész Cs. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Szabó M. (Kelecsényi G.), Danó M. (Selymes T.), Bakó T., Varga B., Erdei Z., Nyeste Cs. (Heinrich M.), Török I. (Sőre P.), Hegedűs T. (Nagy T.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Máté G. (Kanál R.), Szabó J., , Kovács E., Vasas T., Tőkés T., Németi M., Csatári Á. (Fodor T.), Kerecsen J., Bartha Z. (Lakatos J.).  Edző: Mirgai László. Rögtön a meccs elején betalált a Nyírbátor, a vendégcsapat azonban csakhamar fordított. A szünet után egyenlített a házigazda, így mindkét csapat ,,pontosan” zárta az összecsapást. Gól: Török I., Nyeste Cs., illetve Kovács E. 2. Kiállítva: Kovács E. (86. perc).

Erdei Zoltán: – Sajnos, az első félidőt átaludtuk, a szünet után úgy gondolom, amit hazai pályán az első perctől nyújtani kellene, ezt ebben periódusban megvalósítottuk. A végén talán nyerhettünk is volna.

Mirgai László: – Gratulálok a srácoknak, értékes egy pontot szereztünk, bár kettő egyes vezetésnél meccslabdánk volt, és ahogy lenni szokott, nem sokkal később kiegyenlített az ellenfél. Mindkét csapat nagyon sokat tett a győzelemért, ugyanakkor ebben a bajnokságban minden, különösen az idegenben szerzett pontot, meg kell becsülni. Szerintem igazságos eredmény született.

Kemecse–Gyulaháza 0–1 (0–0)

Kemecse, 80 néző, v.: Tomori P. Kemecse: Baráth B. – Kovács I., Hadházi D. (Mészáros M.), Ács Sz. (Jeszenszky Á.), Majoros Á., Ádám D., Szilágyi D., Bárdos A. (Mészáros G.), Hokk Á., Madzin I., Hokk B. Megbízott edző: Resán Attila, Gyulaháza: Kőrösi N. – Kozma J. Kozma M., Tóth F., Illés A., Csercsa G. (Németh T.), Csépke M. (Varga D.), Köblös B., Koszta Z., Varga L. (Galambos B.), Soós T. Edző: Bardi Gábor. Gól: Csercsa G. Ifi: 3–5.

Resán Attila: – A játékvezetés jó volt, a játék kb. olyan amilyenre számítottunk. A gólt nem ide gondoltuk, de benne van a játékban.

Bardi Gábor: – Az első félidőben úgy érzem, jobban játszottunk, több lehetőséget is kialakítottunk, a másodikban pedig akkor rúgtunk gólt, amikor az ellenfél átvette a játék irányítását. Gratulálok csapatomnak, további sok sikert a Kemecsének!

Nyírgyulaj–Mándok 2–3 (1–1)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Takács A. Nyírgyulaj: Oláh D. – Buka B., Tóth B., Ács Á., Kállai G., Pataki I. (Kerekes M.), Vass I., Bagi Á., Müller Zs., Terdik Zs. (Bégányi B.), Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Mándok: Lőrincz Zs. – Lakatos I., Ari A., Törtei T. (Nardai N.), Lusánszki L., Kovács R., Gyüre T., Baglyos L. (Bugyi B.), Molnár Zs., Haller R., Bökönyi L. Játékos-edző: Lakatos István. Gyüre Tamás az őszi idényben másodszor szerzett mesterhármast, vezényletével kerekedett felül a Mándok. Gól: Pataki I., Bégányi B., illetve Gyüre T. 3.

Lukács Tibor: – Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, nem tettük, a szünet után teljesen elfogytunk, így a vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

Lakatos István: – Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de a második félidőben hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak!

Nyírmeggyes–Nagyecsed 0–5 (0–3)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Király A. Nyírmeggyes: Zán K. – Szántó I., Nagy Zs., Székelyi N. (Török G.), Nagy D. (Szondi R.), Nógrádi S. (Savrnoh), Batizi-Pócsi N. (Hadadi K.), Preg I., Balogh S. (Gózner K.), Folytán Z., Drabik M. Játékos-edző: Gózner Károly. Nagyecsed: Makó R. (Sarkadi Zs.) – Sarkadi G., Zámbó K., Gömze A. (Bernáth M.), Bulyáki K. (Bulyáki A.), Szabó T., Kóka R., Erdős M., Mezei B. (Kóka S.), Angyal N., Nyíregyházi G. (Somlyai G.). Edző: Homann Richárd. Az esélyesebb vendégek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. Gól: Gömze A. 2, Angyal N. 2, Somlyai G. Ifi: 1-3.

Gózner Károly: – Óvodás hibákat követtünk el, éppen amire készültünk, abból kaptuk a gólokat. A különbség némileg túlzó, de megérdemelten nyert az Ecsed.

Homann Richárd: – Magabiztos győzelmet arattunk.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II.  7 7 0 0 19 7 12 21
2. MÁNDOK VSE  7 5 0 2 18 9 9 15
3. CSENGER FC  7 4 2 1 23 12 11 14
4. VÁSÁROSNAMÉNY  7 4 2 1 14 10 4 14
5. NYÍRGYULAJ KSE  7 4 1 2 17 10 7 13
6. MÁTÉSZALKAI MTK  6 3 2 1 14 7 7 11
7. ÚJFEHÉRTÓ SE  6 3 1 2 8 6 2 10
8. NYÍRBÁTORI LSE  7 3 1 3 9 12 -3 10
9. GYULAHÁZA KSE  6 3 0 3 9 13 -4 9
10. NAGYECSED RSE  7 2 1 4 13 11 2 7
11. BALKÁNYI SE  7 2 1 4 16 15 1 7
12. IBRÁNY SE  6 2 1 3 13 12 1 7
13. KEMECSE SE  6 1 1 4 7 15 -8 4
14. NAGYHALÁSZI SE  6 1 0 5 4 12 -8 3
15. NYÍRMEGGYES SK  7 1 0 6 6 28 -22 3
16. TARPA SC  5 0 1 4 4 15 -11 1
 

 

Fel Következő