14. forduló (2022.11.12-13.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Újfehértó SE
Nyír-Wetland Megyei I. osztály
14. forduló
2022.11.13. 13:00

Kató István, az Ibrány edzője: – A két csapat más célokért hajt, mi a bennmaradásért, ellenfelünk a dobogóért, ezért küzdelmes meccsre számítok. Csodát nem tudunk tenni, de bármikor képesek vagyunk meglepetést szerezni.

   

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Biztos vagyok benne, hogy hazai közönsége előtt az Ibrány szépen szeretné búcsúztatni az őszi szezont. Éppen ezért nagyon észnél kell lennünk és egy percig sem becsülhetjük le ellenfelünket, mert ezek a meccsek a legnehezebbek.

További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (1.)–Mátészalkai MTK (6.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Teljesen más mérkőzés lesz, mint a múlt heti volt, ezért a felkészülésünket nem hegyezzük ki semmire, mint ahogy eddig sem tettük – magunkat fogjuk adni.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Évek óta mondom, a Kemecse állománya sokkal jobb annál, hogy a kiesés ellen küzdjön és a jelenlegi szezonban ezt bizonyítja is. Természetesen a megkezdett úton szeretnénk tovább haladni, ugyanazt a hozzáállást várom el, amit az elmúlt időszakban tapasztaltam, ebben az esetben akár megszerezhetjük a három pontot.

Nyírbátor (8.)–Csenger (10.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Az elmúlt két mérkőzésünk nagyon ellentétesre sikeredett, ha a Nyíregyháza ellen mutatott hozzáállást át tudjuk menteni a hétvégre, akkor eredményesek lehetünk.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk újra megérezni a győzelem ízét, reméljük, a fiúk éhesek a sikerre.

Tarpa (7.)–Nagyecsed (9.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A csapat jól játszik, az eredmények kicsit csalókák, mi ennél sokkal jobbak vagyunk, ahol most tartunk. Minden meccset meg akarunk nyerni, hétvégén is győzelemre fogunk játszani.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Fiatal, lendületes csapathoz látogatunk, ha a problémáinkat tudjuk orvosolni, ki-ki mérkőzést játszhatunk.

Vasárnap

Balkány (13.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az Ibrány elleni győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha ezt a „hatpontos” meccset is sikerül hozni. Annak ellenére, hogy legutóbb éppen tizenegyen voltunk, megoldottuk a feladatot: most sem leszünk sokkal többen, de bízom a srácokban. Tudjuk nagyon jól, hogy bár a Namény csak egy ponttal van előttünk, az egyik legjobb támadószekcióval rendelkezik, sokkal többre képes annál, mint ahol jelenleg a tabellán áll. Sok fog múlni azon, melyik csapat szerzi az első gólt, remélem, mi leszünk azok.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Úgy gondolom, nehéz helyzetben vagyunk, így nagy szükségünk van a hátralévő két meccsen a pontokra. Nem beszélve arról, fegyelmi gondok is előfordultak a csapatnál, ezt is orvosolni kell! Megértem, hogy amatőr osztályban vagyunk, a mindenkori edzőnek alkalmazkodni kell a körülményekhez, viszont akadnak olyan dolgok, ami fölött nem lehet és nem szabad szemet hunyni!

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén (5.)–Mándok (11.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Online közvetítés lesz és nyerni kell!

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Remélem, létszámban kiegyenesedünk hétvégére, aztán pedig, ha pontot vagy pontokat szerzünk úgy gondolom, boldogok lehetünk.

Nyírbéltek (3.)–Nyírmeggyes (15.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, színvonalas mérkőzésen nem szakad meg jó sorozatunk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Talán a bajnokság legnagyobb meglepetéscsapata a Nyírbéltek. Nagyon jó formában vannak és hazai pályán eddig veretlenek. Nyilván nem az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén szeretnék ezt elveszíteni, de megpróbálunk bele rondítani ebbe a szép teljesítménybe.

Nagyhalász (16.)–Nyíregyháza Spartacus II. (4.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A papírformát tekintve felemás hétvége vár a Nyíregyházára: az „egy” Diósgyőrbe látogat, míg a „fakó” nálunk vizitál. Ez előrevetíti az „egy gyufa, egy győzelem” sanszát számukra. Mint minden rendes Szpari-drukker, így én is úgy gondolom, hogy el kell hozniuk a három pontot Diósgyőrből.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Utolsó idegenbeli őszi mérkőzésünkre készülünk. A Nagyhalász helyzete nem téveszt meg minket, tudjuk, hogy nincs egyszerű mérkőzés ebben a bajnokságban. Szeretnénk az élmezőnyben maradni, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni a hétvégi meccsen.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Újfehértó SE 0–2 (0–1)

Ibrány, 117 néző, v.: Kosztyu J.

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Szabó M.), Mező P. (Horváth N.), Kállai G., Kiss P., Nagy E., Pápa Sz. (Molnár Z.), Sustyák D. (Szikszay S.), Buka B., Kecskeméti P., Zubora T. Edző: Kató István.

Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Somogyi T., Angyal N., Hudák M. (Bodnár Z.), Zámbó D., Papp Cs. (Szilágyi Á.), Pallai G., Daróczi P., Ács Á. (Varga J.). Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Somogyi T., Szilágyi Á.

Kató István: – Küzdött a csapat, de ez kevés volt a pontszerzéshez. A csapat nevében is megköszönöm az ibrányi szurkolóknak, hogy a jelenlegi helyzetünkben is kitartanak mellettünk!

Piskóti Zsolt: – Ma megmutatta a csapat, hogy ha kell, akkor csúszva-mászva, egymást kisegítve is képes mérkőzést nyerni. Gratulálok a srácoknak. További sok sikert Ibránynak!


További eredmények:

Kemecse–Mátészalkai MTK 0–1 (0–1)

Kemecse, 153 néző, v.: Sándor Cs. Kemecse: Kopasz J. – Hadházi D., Boda B., Majoros Á., Ádám D., Törő D., Phrakonkham, Bárdos A. (Kovács I.), Balogh G., Hokk B., Sándor D. Edző: Resán Attila. Mátészalka: Szilágyi P. – Hevele M., Lyáh A. (Szántó Z.), Sárosi M., Csáki J., Gergely M. (Gergely B.), Magyari M., Bodó L., Budaházi L., Fejes J., Drabik M. (Szokolai M.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Budaházi L. Kiállítva: Hokk Á. (95. perc, a kispadról)

Resán Attila: – Gratulálunk a Szalkának! Lehet, hogy NB III-as játékvezető Sándor Csaba, de a mai mérkőzésen szégyenletes volt a ténykedése.

Kiss Tamás: – Nem véletlen, hogy a Kemecse ilyen pozíciót foglal el a tabellán, hiszen egy rendkívül jó csapat, amit a mai meccsen is bizonyított. Ugyanakkor a mi csapatunk mindent betartott abból, amit a mérkőzés előtt kértem, óriási tűz és akarat volt minden egyes srácban, ezért nagy gratuláció jár, büszke vagyok rájuk. Sok sikert a Kemecsének!

Nyírbátor–Csenger 1–5 (0–4)

Nyírbátor, 64 néző, v.: Tomori P. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs. (Pálvölgyi B.), Nagy T., Danó M., Bakó T. (Sitku Á.), Nógrádi S. (Szabó M.), Varga B. (Erdei Z.), Seres P., Hegedűs T., Török I. (Medve M.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Csenger: Sass I. – Popovics N., Nagy M. (Mészáros T.), Csorvási Á., Jónás G., Antal R. (Barna I.), Barcsay M., Péter Gy., Osváth S., Gaál K., Lengyel M. (Katona P.). Edző: Barcsay István. A vendégek mindjárt a mérkőzés elején kétgólos előnyt szereztek, a folytatásban pedig nyugodtan játszhattak, biztosan nyertek. Gól: Török I., illetve Barcsay M. 2, Jónás G., Osváth S., Katona P.

Erdei Zoltán: – Szégyen és gyalázat!

Barcsay István: – Jó időben, jó pályán, jó mérkőzést játszottunk. A csapat fegyelmezetten, célratörően és nyugodtan futballozott az első félidőben, mindez gólokkal párosult, a szünet után pedig tartottuk az eredményt. Gratulálok a fiúknak a mutatott teljesítményhez.

Tarpa–Nagyecsed 3–0 (0–0)

Tarpa, 157 néző, v.: Hegedűs Cs. Tarpa: Zenikov – Gál R., Dolináj P. (Prihoda), Zajka, Bodan (Barta K.), Hilka, Romancsuk, Moticska (Kucsinszki), Herman, Kosztik (Kobály M.), Druzbljak. Edző: Bubis István. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Tóth F., Nyíregyházi G., Pócsi B. (Terdik Zs.), Bulyáki A. (Tóth G.), Kóka R. (Kóka S.), Demeter S. (Bulyáki B.), Erdős M., Rácz Zs. Edző: Kósa József. Gól: Gál R., Romancsuk (11-esből), Moticska. Kiállítva: Romancsuk (55. perc)

Bubis István: – Gratulálok a csapatnak! Hetek óta jól játszunk, ma meg is lett az eredménye. További sok sikert a Nagyecsednek!

Kósa József: – A „nagyon jól” vezető spori és a kettes számú asszisztens a második félidő elején lerendezte számunkra a mérkőzést. Úgy gondolom, pedig ebben a meccsben több lehetett volna, de ezek a személyek nem engedélyeztek nekünk többet… Én azt hittem a meccs előtt, hogy ez magyar bajnokság, de menetközben rájöttem, hogy ez nemzetközi találkozó.

Balkány–Austria Juice-Vásárosnamény 0–0

Szakoly, 108 néző, v.: Pethő P. Balkány: Kanócz B. – Kerecsen J., Fodor T., Selymes T., Tóth E., Haller R:, Vasas T., Tőkés T., Németi M., Pallai B., Mányi B. (Molnár Sz.). Edző: Mirgai László. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Szőcs L., Bátyi L., Szabó R. (Illés G.), Deskó D., Kopor A., Barta F. (Újvári P.), Veréczy E., Deák M., Orosz F. Edző: Unchiás Rémusz.

Mirgai László: – Az első félidőben mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, hogy vezetést szerezzen, másodikban a helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk. Így sem lehetünk elégedetlenek, mert a mi helyzetünkben minden egyes pontot meg kell becsülni. Ki kell emelnem, hogy a játékvezetői hármas kiválóan működött.

Unchiás Rémusz: – Számunkra fontos mérkőzésen nem sikerült begyűjteni a három pontot, ennek érdekében sokkal többet kellett volna nyújtanunk a támadójátékot tekintve.

Kállósemjén–Mándok 3–0 (2–0)

Kállósemjén, 246 néző, v.: Major O. Kállósemjén: Ovszijenko – Marozsán Zs., Törtei T. (Tóth B.), Fodor A., Pekk T., Hamza T. (Szabó I.), Lakatos B. (Docsa I.), Danó Zs. (Bodnár L.), Vass I., Kornutjak (Páll J.), Gömze A. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Koszta Z., Lusánszki L. (Danó P.), Maroda N., Gyüre T., Lakatos B., Molnár Zs., Jánvári D., Bugyi B., Cservenyák T. (Jármi Á.). Edző: Dolhai Máté. Az első félidő derekán megsérült Szikszai Sándor a kettes számú játékvezetői asszisztens, aki ölben hagyta el a pályát – két főre szűkült bírói különítmény tovább dirigálta a mérkőzést. Gól: Marozsán Zs., Hamza T., Fodor A. (11-esből)

Gáll László egyesületi elnök: – Az utolsó hazai mérkőzésünkön sima győzelmet arattunk. Köszönjük a szurkolótáborunk egész szezonbeli biztatását és ahogy ők is mondják: a katlanban nem bírnak velünk. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez, győzelmünket a Szilviáknak, többek között, feleségem névnapjára ajánljuk.

Dolhai Máté: –

Nyírbéltek–Nyírmeggyes 2–0 (1–0)

Nyírbéltek, 304 néző, v.: Fehér Á. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B. (Kóka M.)., Boldizsár E., Szabó Á., Nemes Z., Szabó S., Fleisz Zs. (Kerekes M.), Sárga B., Sárga Zs., Jónucz D. Edző: Körmös Miklós. Nyírmeggyes: Zán P. – Sivadó P., Nagy Zs., Török G., Ács Sz., Batizi-Pócsi N. (Csatári Á.), Preg I., Folytán Z., Máté G. (Domokos M.), Gönczör P., Molnár T. Edző: Kovács László. Gól: Nemes Z.

Körmös Miklós: – Köszönjük a szurkolóinknak az egész éves támogatást, hogy a hazai pályán veretlenek maradtunk nem csak a mi érdemünk – az övék is. Köszönjük a kaplonyi barátainknak, akik minden meccsre eljöttek és buzdítottak bennünket. Igaz, hogy a mai mérkőzésen a szezon leggyengébb játékát nyújtottuk, de ezért is három pont jár. Gratulálok a csapatnak és további sikert a Meggyesnek!

Kovács László: – Igazságtalan sport a labdarúgás, szerencsétlenségünk mellé sorsdöntő játékvezetői hibák párosultak.

Nagyhalász–Nyíregyháza Spartacus II. 0–3 (0–1)

Nagyhalász, 77 néző, v.: Varga F. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Borbély M. (Dócs D.), Tóth L. (Bajusz M.), Rőth G., Tóth G., Kölcsi A., Korsoveczki A., Babják Cs., Kerekes B. (Havel M.), Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Herczku A., Oláh B., Tangel L. (Cseh N.), Hunyadi B., Gönczör R. (Kardos K.), Tagai A., Nagy G. (Légrádi M.), Girdán L. (Vámos G.), Erdei M. (Batta G.), Szücs D. Edző: Tudja Dávid. Gól: Erdei M., Tangel L., Tagai A.

Nagy Lajos: – Na, bumm… Sok sikert kívánunk a Szparinak a továbbiakban – minden szinten!

Tudja Dávid: – Alacsony színvonalú mérkőzésen helyzeteink kis százalékát értékesítve magabiztos győzelmet arattunk.


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 14 9 4 1 32 6 26 31
2. KEMECSE SE 13 9 2 2 35 21 14 29
3. NYÍRBÉLTEK KSE 14 9 1 4 27 22 5 28
4. NYÍREGYHÁZA II. 14 8 3 3 28 13 15 27
5. KÁLLÓSEMJÉN SE 13 8 3 2 26 11 15 27
6. MÁTÉSZALKAI MTK 13 8 2 3 22 9 13 26
7. TARPA SC 14 6 4 4 31 18 13 22
8. CSENGER FC 14 5 3 6 32 34 -2 18
9. NYÍRBÁTORI LSE 13 5 3 5 22 28 -6 18
10. NAGYECSED RSE 14 4 6 4 9 15 -6 18
11. VÁSÁROSNAMÉNY 14 4 1 9 25 35 -10 13
12. MÁNDOK VSE 14 3 4 7 17 23 -6 13
13. BALKÁNYI SE 13 3 3 7 18 32 -14 12
14. IBRÁNY SE 14 1 5 8 17 31 -14 8
15. NYÍRMEGGYES SK 13 1 3 9 18 35 -17 6
16. NAGYHALÁSZI SE 14 1 3 10 14 40 -26 6

 

  Fel Következő