15. forduló (2022.11.19.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Vásárosnamény Ibrány SE
Nyír-Wetland Megyei I. osztály
15. forduló
2022.11.19. 13:00

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Az utolsó őszi mérkőzésen szeretnénk szépen búcsúzni a közönségtől.

   

Kató István, az Ibrány edzője: – Az őszi szezon nem úgy alakult, ahogy terveztük, sok mérkőzésen elmaradt a pontszerzés, amiért csak saját magunkat okolhatjuk. Most egy ki-ki meccs következik, mi is felfelé törekednénk a tabellán, ehhez viszont pontokra van szükségünk, ennek tudatában készülünk.

További mérkőzések:

Szombat

Nagyecsed (10.)–Nyírbátor (9.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Az elmúlt hétvégén két nagyon rosszul szerepelt csapat találkozik az utolsó őszi körben, mivel hazai pályán játszunk, ezért szeretnénk minél sikeresebben zárni a szezon első felét.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Remélem, minden játékos átértékelte az elmúlt időszakban játszott mérkőzéseket, szeretném, ha az utolsó két meccsen mindenki százszázalékos teljesítményt nyújtana.

Csenger (8.)–Nagyhalász (16.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Egyéb elfoglaltság miatt szerettünk volna vasárnap játszani, de nem jött össze… Ettől függetlenül hazai környezetben győzelemre játszunk, örülnék, ha az utolsó őszi bajnokit sikerélménnyel zárná a csapat.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Hosszú az út Nagyhalásztól Csengerig, megeshet, hogy amíg odaérünk, a buszon „bátorrá isszuk” magunkat és a győzelmi remény átcsap harci szenvedélybe bújtatott győzelmi igénybe. Mint említettem hosszú lesz az út, így viszont az is előfordulhat, hogy a zötykölődés során kialszom ezt a víziómat.

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Kemecse (2.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Sokan meglepetéscsapatként emlegetik a Kemecsét, de véleményem szerint a tabellán elfoglalt helyezésük a realitás. Évek óta együtt vannak, ami egységessé teszi őket. Biztos, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de szeretnénk több okból is győzelemmel zárni az őszi szezont.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Nálunk az edző Sánta és van egy olyan érzésem, hogy ezt az övék Tudja. Ezek mellett van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Fair Play szellemében az ellenfél a válogatott szünet miatt pihenőre vonuló, első számú csapatából vissza fog játszani nem egy-két játékosát, így NB II-es iramra készülünk és a múlt heti mérkőzésünk tanulságaként nagyon remélem, hogy a szív és az akarat egysége gólokkal párosul.

Mátészalkai MTK (6.)–Nyírbéltek (3.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Abban biztos vagyok, nem lehet a véletlen műve, hogy a Béltek ilyen jól szerepel. Rendkívül szervezett, egységes csapatnak tartom, de az utolsó két hazai meccsen is arra törekszünk, hogy szép számú közönségünket kiszolgáljuk, emellett nem szeretnénk lerombolni mindazt, amit az elmúlt időszakban felépíttetünk.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű a feladat, de bízom a srácokban és abban, hogy a jó sorozatunk kitart az utolsó őszi meccsre.

Nyírmeggyes (15.)–Kállósemjén (5.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A végéhez közeledve egyre fokozódnak a problémák. Meglátjuk, mire leszünk képesek a jól menetelő Kállósemjén ellen.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nehéz feladatra számítunk, de a kitűzött cél eléréséhez ezt a meccset is hozni kell.

Mándok (12.)–Balkány (13.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Szeretnénk győzelemmel pihenőre menni. Ez elég nehéz lesz, mert a Balkány is biztos hasonlóan gondolkozik és neki is minden pontra szükség lenne. Ugyanakkor a hazai pálya előnyét kihasználva, nagyon bízom a sikerben.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nagyon sajnálom, hogy a Namény elleni meccsen a második félidőben sok helyzetünkből nem sikerült egyet sem értékesíteni, mert közel álltunk a győzelemhez, egyben minden elismerésem annak a tizenkét játékosnak, akik hétről hétre megszakadnak a pontokért. Még két mérkőzésünk van hátra az őszi idényből, amelyeken becsülettel odatesszük magunkat, ahogy eddig is tettük, és reméljük, hogy még tudunk pontokat gyűjteni. Mándokon a helyzetkihasználáson kell javítani, ahhoz, hogy eredményesek legyünk.

Tarpa (7.)–Újfehértó (1.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Szeretnénk győzelemmel zárni az évet! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnyerjük a mérkőzést. A csapat, ha azt a teljesítményt fogja nyújtani, mint az elmúlt három meccsen, akkor megszerezheti a három pontot.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A megszerzett pontokat tekintve mondhatom, hogy elértük az őszi szezonra kitűzött célunkat. Ettől függetlenül természetesen az utolsó idegenbeli fellépésünkön is szeretnénk jó eredményt elérni. Jó meccsre számítok, mert  a Tarpa fiatal, lendületes csapat, amely játssza a focit és hazai pályán csak egyetlen alkalommal hagyta el vesztesen a pályát.


Tudósítások, eredmények

Austria Juice-Vásárosnamény–Ibrány 0–1 (0–1)

Vásárosnamény, 104 néző, v.: Veres J.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Újvári P. (Barta F.), Szabó R. (Berec G.), Illés G. (Szőcs L.), Deskó D., Bajusz B., Kopor A., Veréczy E., Orosz F. Edző: Unchiás Rémusz.

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Mező P., Molnár Z. (Szikszai S.), Kállai G., Kiss P. (Szabó M.), Nagy E., Buka B., Jeddi B., Kecskeméti P. (Udovik), Zubora T. Edző: Kató István.

Gól: Kecskeméti P.

Unchiás Rémusz: – Ami az egész őszi szezont jellemezte, a szokásos forgatókönyv érvényesült: számtalan kihagyott helyzet, figyelmetlenségből kapott gól és egyszerűen innen már nem tudunk visszajönni.

Kató István: – Korrekt játékvezetés mellett több lehetőség akadt mindkét oldalon, mi egyet értékesítettünk, ezért megérdemeljük a három pontot. Gratulálok a csapatnak!


További eredmények:

Csenger–Nagyhalász 8–2 (2–1)

Csenger, 87 néző, v.: Gergely S. Csenger: Sass I- Ppopvics N., Nagy M., Csorvási Á., Jónás G. (Szedlacsek Á.), Antal R. (Mészáros T.), Barcsay M., Osváth S. (Barna I.), Gaál K., Lengyel M. (Katona P.), Bence L. Megbízott edző: Boros Károly. Nagyhalász: Bodnár M. – Varga B., Tóth L., Kató I. (Lippai A.), Tóth G., Kölcsi A., Kerekes B., Korsoveczki A. (Dócs D.), Róth A., Borbély M., Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Gól: Barcsay M. 4, Csorvási Á. 3, Antal R., illetve Korsoveczki A., Oláh L.

Boros Károly: – Dicséret illeti a fiúkat egy többet érdemlő Nagyhalász ellen ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Nagy Lajos: – Átlagon felüli játékvezetés mellett, amíg bírtuk erővel – ötven percig – ki-ki meccset tudtunk játszani a hazaiakkal. Így is sikerült kifutballozni a klasszikus nyolc kettőt…

Nyíregyháza Spartacus II.–Kemecse 2–0 (1–0)

Örökösföld, 152 néző, v.: Balogh T. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Kardos K. (Gönczör R.), Herczku A., Szücs D., Tagai A., Oláh B. (Erdei M.), Hunyadi B., Csősz, Artner (Batta G.), Ramos (Adamcsek M.), Szerető K. (Girdán L.) Edző: Tudja Dávid. Kemecse: Kopasz J. – Boda B., Majoros Á., Ádám D., Szaffián Sz. (Szilágyi D.), Phrakonkham, Balogh G., Kovács I., Csáki P., Hokk B. (Törő D.), Sándor D. Edző: Resán Attila. Mindjárt a meccs elején tizenegyest hibázott a Szpari II., vagy fogalmazhatunk úgy, Kopasz József bravúrral hárított. A folytatásban pedig felülkerekedett a hazai csapat. Gól: Ramos, Batta G.

Tudja Dávid: – A Kemecse igazolta jó hírét, az egész mérkőzésen jól futballozott, úgy gondolom, az összkép alapján megérdemelten nyertünk. További sok sikert a vendégeknek!

Resán Attila: – Csak dicsérni tudom a fiúkat! Enbé kettes keret ellen is maximálisan helyt álltak!

Mátészalkai MTK–Nyírbéltek 2–0 (2–0)

Mátészalka, 132 néző, v.: Kosztyu J. Mátészalka: Szilágyi P. – Hevele M. (Paragh M.), Lyáh A. (Szántó Z.), Sárosi M., Csáki J., Gergely M. (Farkas Z.), Magyari M. (Szabó D.), Bodó L, Gergely B., Fejes J., Drabik M. (Szokolai M.). Edző: Kiss Tamás. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B. (Kóka M.), Boldizsár E., Szabó Á., Szabó S., Orosz E., Fleisz Zs. (Nemes Z.), Sárga B., Sárga Zs., Jónucz D. Edző: Körmös Miklós. Gól: Gergely M., Bodó L.

Kiss Tamás: – Nagyon nagy gratuláció jár a csapatnak, hiszen végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Nekünk még van egy hét hátra, amiből ki kell hoznunk a maximumot és akkor szép őszt tudhatunk magunk mögött. További sok sikert a Bélteknek!

Körmös Miklós: – Gratulálok csapatom egész őszi teljesítményhez, megdolgoztak érte a srácok. A mai mérkőzésen úgy érzem, egyenrangú ellenfelei voltunk a Szalkának, sajnos, két elkerülhető gólt kaptunk. Csak gratulálni tudok a hazaiaknak és további sok sikert kívánok nekik. Mindenkinek jó pihenést a bajnoki szünetben.

Nyírmeggyes–Kállósemjén 0–8 (0–3)

Nyírmeggyes, 52 néző, v.: Tomori P. Nyírmeggyes: Zán K. (Schupler Sz.) – Domokos M. (Hornyák Zs.), Sivadó P., Nagy Zs., Ács Sz., Batizi-Pócsi N., Preg I. (Csatéri Á.), Folytán Z., Máté G., Gönczör P., Molnár T. Edző: Kovács László. Kállósemjén: Ovszijenko (Jenei) – Pekk, Kornutjak (Docsa), Marozsán (Szabó I.), Lakatos B., Fodor A. (Gyulai J.), Törtei T., Danó (Bodnár L.), Vass I., Hamza T., Gömze A. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Hamza T. 2 (egyet 11-esből), Gömze A. 2, Szabó I., Törtei T., Bodnár L., Nagy Zs. (öngól)

Kovács László: – Jobb ilyenkor csendben maradni, gratulálok a vendégcsapat nagy különbségű győzelméhez.

Gáll László egyesületi elnök: – Gratulálok az egész csapatnak, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Köszönjük a Meggyesnek a vendéglátást, amit reméljük, tavasszal viszonozni tudunk.

Mándok–Balkány 4–1 (1–1)

Mándok, 46 néző, v.: Takács A. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Koszta Z., Lusánszki L., Maroda N., Gyüre T. (Szűcs L.), Baglyos L., Lakatos B., Molnár Zs., Listván D. (Csáki G.), Cservenyák T. Edző: Dolhai Máté. Balkány: Kanócz B. – Selymes T. (Horváth Z.), Tóth E., Haller R. (Fodor T.), Vasas T., Tőkés T., Németi M., Pallai B., Kerecsen J., Mányi B., Molnár Sz. (Sándor H.). Edző: Mirgai László. Gól: Gyüre T. 2 (egyet 11-esből), Baglyos L. (11-esből), Molnár Zs., illetve Molnár Sz. Kiállítva: Maroda N. (60. perc)

Dolhai Máté: – A győzelmet Lakatos Balázs kisfia, Milán születésére és Szűcs Lajos kapusunk búcsúzására ajánlja fel a csapat. Előbbinek sok boldogságot, jó egészséget, utóbbinak pedig sok sikert kívánunk az új munkahelyén. Egy megérdemelt győzelem volt, sajnálom a kiállítást. Nagyon jól tért vissza a sérülése után Nándi, aki soha nem okozna szándékosan sérülést. Most sem volt a szándéka, de elég nagy lendülettel történt az összecsapás, mindkét játékosnak a labda megszerzése volt a célja. Köszönöm a csapat féléves munkáját, ami lehetett volna eredményesebb, de tanulunk a hibákból! Mindenkinek jó pihenést kívánok!

Mirgai László: – Az első félidő rendben volt, vezetést szereztünk, majd Gyüre Tamás egyéni megmozdulásból kiegyenlített. A szünet előtt a kapusra vittük a labdát, kihagytuk a lehetőséget, így ahelyett, hogy előnybe kerültünk volna, a második játékrész elején óriási védelmi hibából büntetőt rúghatott a hazai csapat, ez lelkileg padlóra küldte a társaságot. A folytatásban újabb pontrúgásból kaptunk gólt, az egyes asszisztens pedig belengetett egy nevetséges 11-est, innentől kezdve már nem volt kérdéses a meccs kimenetele.

Tarpa–Újfehértó 0–1 (0–1)

Tarpa, 124 néző, v.: Papp F. Tarpa: Zenikov – Gál R., Dolináj P., Zajka, Bodan, Barta K., Moticska, Herman, Druzbljak, Lovincsuk (Kucsunszki), Kobály M. Edző: Bubis Iván. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Somogyi T. (Bodnár Z.), Varga J. (Papp Cs.), Angyal N. (Mezei B.), Hudák M., Zámbó D. (Tábori Á.), Pallai G., Daróczi P., Szilágyi Á. (Ács Á.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Somogyi T.

Bubis Iván: – A megyei első osztály legjobb csapatával játszottunk ma. Az első félidőben egy óriási hibát követően meg is szerezték a vezetést, amit végig meg is tudtak tartani, emellett le is zárhatták volna a meccset. Viszont a második félidőben úgy gondolom, rászolgáltunk volna az egy pontra. Jó pihenést mindenkinek!

Piskóti Zsolt: – Ezt a meccset kicsit nehézzé tettük magunknak, mert sok helyzetet elpuskáztunk. Azt mindenképp hozzátenném, hogy egy nagyon erős és jól játszó ellenfelet győztünk le. Gratulálok a srácoknak, mert zsinórban nyolc mérkőzést hoztunk le kapott gól nélkül és az őszi első helyezést sikerült elérni. Hátradőlni egyáltalán nem fogunk, mert tudjuk jól messze még a vége. Gratulálok az ificsapat dobogós helyezéséhez is és a játékvezetői hármas remek munkájához.

Nagyecsed–Nyírbátor 2–4 (2–2)

Nagyecsed, 68 néző, v.: Oláh G. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Bulyáki B.), Zámbó K., Nyíregyházi G., Pócsi B., Bulyáki A., Kóka R. (Somlyai G.), Terdik Zs. (Demeter S.), Urbin P., Erdős M. (Tóth F.), Rácz Zs. Edző: Kósa József. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Kovács G., Sőre P., Danó M. (Lukács B.), Varga B. (Bakó T.), Erdei Z., Seres P., Hegedüs T., Török I., Lukács T. (Pálvölgyi B.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Nyíregyházi G. 2, illetve Czerula Zs., Török I. (Sitku Á.), Hegedűs T., Sitku Á.

Kósa József: – Az elején a gyors gólváltás nem segített rajtunk, a második félidőben pedig a vendégek egy szerencsés góllal és egy szép kontrával elvitték a három pontot. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Erdei Zoltán: – A nehéz talajú pályán kivívott győzelemért gratulálok a csapatnak. Ennyit számít a megfelelő hozzáállás.


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 15 10 4 1 33 6 27 34
2. KÁLLÓSEMJÉN SE 15 10 3 2 38 11 27 33
3. KEMECSE SE 15 10 2 3 40 24 16 32
4. MÁTÉSZALKAI MTK 15 10 2 3 26 10 16 32
5. NYÍREGYHÁZA II. 15 9 3 3 30 13 17 30
6. NYÍRBÉLTEK KSE 15 9 1 5 27 24 3 28
7. TARPA SC 15 6 4 5 31 19 12 22
8. CSENGER FC 15 6 3 6 40 36 4 21
9. NYÍRBÁTORI LSE 15 6 3 6 27 35 -8 21
10. NAGYECSED RSE 15 4 6 5 11 19 -8 18
11. MÁNDOK VSE 15 4 4 7 21 24 -3 16
12. VÁSÁROSNAMÉNY 15 4 1 10 25 36 -11 13
13. BALKÁNYI SE 15 3 3 9 19 40 -21 12
14. IBRÁNY SE 15 2 5 8 18 31 -13 11
15. NYÍRMEGGYES SK 15 1 3 11 19 45 -26 6
16. NAGYHALÁSZI SE 15 1 3 11 16 48 -32 6

 

  Fel Következő