19. forduló (2023.03.11-12.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Nyíregyháza II.
Elhalasztva 2023.03.28-ra

Nyír-Wetland megyei I. osztály

További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (6.)–Nyírbátor (10.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Kijártuk rég az iskolákat… Mind a nyolc osztályt. Ha „Lehetne újra február”, akkor február elején jobb lett volna egy pofon, ami akkorát csattan az arcokon, hogy ne most kelljen pofozkodni! Pedig bármennyire is tiltott a szülői agresszió, ha nem marad itthon a három pont, biztosan „elcsattan majd a fiúk nyakán egy-két pofon”!

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nem téveszt meg minket a Kemecse múlt heti teljesítménye, biztos vagyok abban, otthon javítani szeretne. Ugyanakkor nekünk is lassan „kis pontokat” kellene szerezni, hogy ne hátrafelé tekingessünk…

Austria Juice-Vásárosnamény (13.)–Mátészalkai MTK (4.)

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Jó csapat látogat hozzánk, de első tavaszi hazai meccsünkön nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az Ibrány ellen aratott sikerre nagyon nagy szüksége volt a csapatnak, bízom benne, hogy mindez mentálisan kellő erőt ad a folytatáshoz. Tudjuk, Naményban senkinek nincs könnyű dolga, de szeretnénk pontjaink számát gyarapítani.

Mándok (12.)–Nyírmeggyes (15.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Nagyon nehéz meccs lesz, de hát melyik nem az. Mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, ezért nagyon küzdelmes meccs van kilátásban. Ezzel együtt egyértelműen kijelenthetem, hogy hazai pályán csak a győzelemmel lennék elégedett.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Igaz, nemrég kezdtük a tavaszi szezont, de már négy-öt játékosunk sérüléssel bajlódik, így nem a legideálisabb létszámmal tudunk készülni a hétvégi mérkőzésre. Mindentől függetlenül győzni utazunk Mándokra és mindent megteszünk, hogy hazahozzuk a három pontot.

Vasárnap

Nyírbéltek (5.)–Tarpa (7.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Fiatal, lendületes csapat érkezik hozzánk hétvégén, amely nem mellesleg jól kezdte a tavaszt. Sajnos, mi még keressük önmagunkat, de remélem, a keddi beszélgetésnek megfelelő hatása lesz, mert szeretnénk folytatatni eredményes hazai sorozatunkat.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Szeretnénk javítani az idegenbeli mérlegünkön, ami nem lesz egyszerű, hiszen tudjuk, hogy ellenfelünk nagyon erős hazai pályán. Ezért is nagyon kemény mérkőzésre számítok.

Kállósemjén (2.)–Nagyecsed (9.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Felkészült ellenfél érkezik hozzánk, de mi sem azzal töltjük a hétköznapjainkat, hogy ülünk a babérjainkon. Keményen készülünk arra, hogy méltóképpen fogadjuk az ecsedi csapatot és, persze, otthon tartsuk a három pontot.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon jó csapathoz látogatunk, amely újonc létére kifejezetten eredményesen szerepel. Sokan már az idejét sem tudják, mikor szenvedtek utoljára vereséget hazai pályán, de minket ez nem befolyásol, hiszen vesztenivalója inkább az ellenfélnek van, mintsem nekünk. Bennünket leginkább az érdekel, hogy játszunk egy jó meccset.

Balkány (11.)–Csenger (8.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Sajnos, a helyzet változatlan, a Szpari II. ellen több játékos betegen vállalta a szereplést, hogy egyáltalán ki tudjunk állni, ennek következében az egészségesek is lerobbantak, úgyhogy egyelőre kérdéses, mennyien leszünk hétvégén. A Csenger ellen mindig nehéz játszani, mert minden csapatrészben akadnak kiemelkedő képességű futballistái, ettől függetlenül mindent megteszünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk, meglátjuk, mi sül ki belőle…

Barcsay István, a Csenger edzője: – A tavaszi szezont jól kezdő Balkány ellen játszunk, remélem, hogy sikerül megszerezni az első idegenbeli pontunkat – bízunk benne, hogy a fiúk is így gondolják.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Szabadnapos: Újfehértó.

Az Ibrány–Nyíregyháza Spartacus II. mérkőzést március 28-án játsszák.


Tudósítások, eredmények:

Ibrány–Nyíregyháza Spartacus II. 3–4 (1–1)

Ibrány, 96 néző, v.: Belicza J.

Ibrány: Tóth N. (Krizsanovszki Á.) – Zubora T., Buka B., Bégányi B., Mező P., Molnár Z., Lukács B. (Kiss P.), Kállai G., Nagy D. (Pápa Sz.), Kecskeméti P. (Udovik), Szabó M. (Szikszay S.). Edző: Kató István.

Nyíregyháza Spartacus II.: Sarkadi B. – Vámos G., Herczku A., Rácin R. (Girdán L.), Major M. (Spisák B.), Kardos K. (Garda D.), Kiss P., Szopkó V., Cseh N. (Torkos M.), Szücs D., Horváth T. (Czimer-Nyitrai). Edző: Kemény Kristóf.

A kezdőrúgás pillanata
Fotó: Ibrány SE

Gól: Bégányi B., Kecskeméti P., Kállai G., illetve Cseh N., Szopkó V., Torkos M., Girdán L.

Kató István: – A három kényszerű cserét nem bírta el az egyébként is fáradt csapat, más kérdés, hogy három szerzett góllal hazai pályán többet is ki lehetett volna hozni a meccsből. Megérdemelten nyert a Szpari.

Kemény Kristóf: – A bajnokság legfiatalabb csapatát küldtük pályára Ibrányban, 2006-os születésű kapus védett, emellett hét 2005-ös születésű játékosunk szerepelt a meccsen. Ez a győzelem és az idegenben szerzett négy gól a nyíregyházi labdarúgás, a Bozsik Akadémia sikere is. Gratulálok azoknak az edzőknek, akiknek is köszönhetően ez az „ificsapat” megállta a helyét egy felnőtt bajnoki mérkőzésen.

További eredmények:

Kemecse–Nyírbátor 4–0 (2–0)

Kemecse, v.: Vitkai. Kemecse: Baráth B. – Hadházi D., Majoros Á. (Szaffián Sz.), Ádám D. (Szűcs F.), Törő D. (Bárdos A.), Csáki P. (Barnák M.), Hokk Á., Balogh G., Phrakonkham, Sándor D., Hokk B. Edző: Sánta Tibor. Nyírbátor: Körösi N. – Czerula Zs. (Lukács B.), Szabó M., Sőre P., Danó M., Bakó T., Nógrádi S. (Erdei Z.), Varga B., Kovács G., Török I., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Sándor D. 2, Ádám D., Csáki P.

Resán Attila egyesületi elnök: – Jövő héten bállal ünnepeljük a 100 éves Kemecse SE-t. Ezzel az eredménnyel jobb érzés lesz ünnepelni.

Erdei Zoltán: – Úgy gondolom, az első félidőben nyújtott játékunk nem mutatott arra, hogy ez lesz a vége. Sajnos, a szünet után nagyon leültünk, több egyéni hibát követtünk el, aminek vereség lett a következménye.

Austria Juice-Vásárosnamény–Mátészalkai MTK 1–4 (1–0)

Vásárosnamény, v.: Hegedűs Cs. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F. (Galambos B.), Ujvári P. (Hódos Á.), Berec G. (Újvári A.), Szabó R., Deskó D., Kopor A., Barta F. (Illés G.), Deák M., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Mátészalka: Szilágyi P. – Lyáh A., Tangel L. (Drabik M.), Sárosi M. (Szántó Z.), Csáki J., Gergely M. (Huszti P.), Magyari M., Gergely B., Budaházi L. (Szabó D.), Fejes J., Barta K. (Farkas Z.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Újvári P., illetve Lyáh A. 2, Tangel L. 2

Bardi Gábor: – Nagyon nehéz bármit mondani… Vezettünk, 65. percig jól játszottunk, további gólokat kellett volna szereznünk, amivel eldöntjük a mérkőzést, aztán szokás szerint egy potyagólt követően összeestünk, és tíz perc alatt tönkre tettük mindazt, amit addig felépítettünk. Gratulálok a Szalkának, és további sok sikert neki.

Kiss Tamás: – Kellett egy félidő ahhoz, hogy rájöjjünk, ezen a pályán nem lehet futballozni, illetve a szükséges agresszivitás is hiányzott belőlünk. A második játékrész elején a Naménynak volt egy-két kontrája, amiben benne rejlett a veszély, de ezeket jól kontrolláltuk, valamint a fordulópontokból jól jöttünk ki, így úgy érzem, megérdemelten szereztük meg a három pontot, amiért minden egyes játékosnak elismerés jár!

Mándok–Nyírmeggyes 1–2 (0–1)

Mándok, v.: Kondor M. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Jánvári D., Koszta Z., Szokolai M., Maroda N., Dancs A. (Lakatos B.), Baglyos L., Nagy Á., Pataki I., Cservenyák T. Edző: Dolhai Máté. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Hornyák Zs., Nagy Zs., Török G. (Máté G.), Éles B. (Sivadó P.), Batizi-Pócsi N., Preg I., Folytán Z. (Hadadi K.), Gönczör P. (Székelyi N.), Ács Sz., Molnár T. Edző: Kovács László. Gól: Maroda, illetve Török G. 2. Kiállítva: Nagy Á. (78. perc)

Dolhai Máté: – Sajnos, csúfos szégyent vallottunk hazai pályán. Az ellenfél mindenben felénk kerekedett. Gratulálok Nyírmeggyesnek.

Kovács László: – Sokkal simább mérkőzés is lehetett volna, ha jobban koncentrálunk, azonban így is nagyon örülünk a győzelemnek, Úgy gondolom, most már elmondható, a Meggyes megérkezett a bajnokságba! Folytán Zoltán, rutinos játékosunk munkahelyi elfoglaltság miatt hosszú időre kiválik a keretből, a csapat ezzel a győzelemmel szeretne kitartást, további jó egészséget kívánni neki, és persze, várjuk vissza!

Nyírbéltek–Tarpa 0–2 (0–1)

Nyírbéltek, 134 néző, v.: Tomori P. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Boldizsár E. (Bákai Sz.), Szabó Á., Nemes Z. (Fleisz Zs.), Szabó S. (Scheibli M.), Jónucz D., Varga M., Orosz E. (Sárga B.), Tóth L., Fischer P. Edző: Körmös Miklós. Tarpa: Zenikov – Gál R., Dolináj P., Bodan, Romancsuk, Kobály M. (Kucsinszki), Moticska (Prihoda), Kofel, Herman, Palcsej M. (Lovcsikov), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Romancsuk, Bodan.

Körmös Miklós: – Ismét saját magunkat vertük meg, így nincs más hátra, gratulálni kell a Tarpának!

Bubis Iván: – Örülünk a győzelemnek, nem volt egy szép futball, de a pályaviszonyok azt nem is tették lehetővé. Az első félidőben egy nagy helyzet volt, sikerült megszerezni a vezetést. A második félidőben látszott, hogy a hazaiak ki akarnak egyenlíteni, de végig stabilak voltunk és az utolsó percben sikerült lezárni a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert a Nyírbélteknek!

Kállósemjén–Nagyecsed 4–1 (3–1)

Kállósemjén, 314 néző, v.: Major O. Kállósemjén: Ovszijenko – Szabó I, Hegedűs T., Vass I., Danó Zs. (Gyulai J.), Lakatos L.,Törtei T. (Bodnár L.), Pekk T., Hamza T. (Fodor A.), Kornutjak, Gömze A. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Urbin P.), Zámbó K., Nyíregyházi G., Bulyáki A., Kóka R., Kóka S., Terdik Zs. (Demeter P.), Erdős M., Szabó T., Somlyai G. Edző: Kósa József. Gól: Gömze A. 2, Danó Zs., Törtei T., illetve Szabó T.

Ovszijenko Volodimir: – Ezt a győzelmet Udvari Mihály vezetőségi tag édesapjának emlékére ajánljuk! Nagyon jó felfogásban léptünk ma pályára, újfent sikerült sok gólhelyzetet kialakítani, aminek javarészét kihasználtuk. Ismét le a kalappal az egész csapat előtt, mert úgy érzem, jó erőkből álló ellenfelet tudtunk legyőzni, és persze, megyünk tovább! További sok sikert az Ecsednek!

Kósa József: – Sajnos, az első félidőben már eldőlt a mérkőzés, hiszen nem voltunk egy súlycsoportban a hazaiakkal. Szünet után próbálkoztunk, próbálkoztunk, de ma csak ennyire futotta. Gratulálok a Semjénnek!

Balkány–Csenger 0–2 (0–0)

Szakoly, 113 néző, v.: Fehér Á. Balkány: Virág Cs. – Fekete B., Zakor G., Vasas T. (Haller R.), Csatári E. (Selymes T.), Németi M. (Fodor T.), Bakosi M., Kerecsen J., Verner M. (Mocsár V.), Zakor J. (Tóth E.), Pallai B. Edző: Mirgai László. Csenger: Korompai M. – Popovics N., Nagy M., Petrohai M., Peterman P. (Mészáros T.), Antal R., Barcsay M. (Oláj E.), Osváth S., Gaál K., Lengyel M. (Katona P.), Szedlacsek Á. Edző: Barcsay István. Gól: Barcsay M. 2 (mindkettőt 11-esből)

Mirgai László: – Ha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt… Az első félidőben legalább két góllal kellett volna vezetni, az ellenfélnek igazán nagy helyzete sem volt A szünet után hátul amatőr módon összehoztunk két 11-est, fel tudnék robbanni, mert a helyzetek alapján nyerni kellett volna.

Barcsay István: – Úgy gondolom, a második félidőben mutatott teljesítmény alapján megérdemelten győzött a csapat. Gratulálok a fiúknak és köszönjük a korrekt játékvezetést!

Szabadnapos: Újfehértó.

Az Ibrány–Nyíregyháza Spartacus II. mérkőzést március 28-án rendezik.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 18 13 3 2 48 12 36 42
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 17 12 4 1 36 6 30 40
3. MÁTÉSZALKAI MTK 18 11 2 5 28 14 14 35
4. NYÍREGYHÁZA II. 17 10 3 4 32 16 16 33
5. KEMECSE SE 18 10 3 5 43 33 10 33
6. NYÍRBÉLTEK KSE 18 10 1 7 30 28 2 31
7. TARPA SC 17 8 4 5 39 20 19 28
8. CSENGER FC 18 7 3 8 37 40 -3 24
9. NAGYECSED RSE 17 5 6 6 14 24 -10 21
10. NYÍRBÁTORI LSE 17 5 3 9 23 42 -19 18
11. BALKÁNYI SE 18 5 2 11 23 46 -23 17
12. MÁNDOK VSE 18 4 4 10 21 31 -10 16
13. VÁSÁROSNAMÉNY 18 3 3 12 25 42 -17 12
14. IBRÁNY SE 17 2 5 10 15 33 -18 11
15. NYÍRMEGGYES SK 18 2 4 12 25 52 -27 10
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

Fel Következő