25. forduló (2023.04.21-23.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Kemecse SE
Nyír-Wetland Megyei I. o.

25. forduló

2023.04.23. 17:00

 

Kató István, az Ibrány edzője: – Vasárnap mindenképpen nyernünk kell, éppen ezért lesz nehéz, no meg azért, mert a Kemecsét jó képességű csapatnak tartom. Túl kell tennünk magunkat a szerdai kupameccsen történteken és a hétvégi feladatra koncentrálni.
Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Az Ibrány az életéért, mi az önbecsülésünkért fogunk küzdeni ezen a meccsen. Az őszi fordulóban több gólt lőttünk az Ibránynak, mint tavasszal idegenben összesen. Remélem, felkelünk a téli álmunkból, mert ez a kényelmes tempó teljesen tönkre teszi az őszi teljesítményünk csillogását.

További mérkőzések:

Péntek

Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Csenger (8.)

Burányi Tamás, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de céljaink elérése érdekén szeretnénk otthon tartani a három pontot.

Barcsay István, a Csenger edzője: – A nyíregyházi csapat nem ugyanazért a célokért küzd, mint mi, ezt leszögezhetjük. Tudjuk, hogy szervezett, jó ellenféllel találkozunk, remélem, át tudjuk menteni a hétvégén mutatott formánkat, mert szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Szombat

Mándok (9.)–Nyírbátor (10.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Az elmúlt hetekben nagyon jó felfogásban, fegyelmezetten játszott a csapat, ha ezúttal sem lesz másként – és miért is lenne –, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Közeledik a szezon vége, és nekünk is minden egyes megszerzett pontra nagy szükségünk van, ennek szellemében lépünk pályára Mándokon.

(A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

Nyírmeggyes (14.)–Tarpa (5.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnos, a riválisaink is gyűjtögetik a pontokat, így további bravúrokra lesz szükség, hogy előrébb tudjunk lépni a tabellán. Vendégként sokkal jobban szerepelünk a tavasz során, de bízom benne, hogy újra pontot tudunk szerezni hazai környezetben. A Tarpa nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, mindenesetre most is becsületesen készülünk, hogy ismét felvegyük a kesztyűt egy jóval előkelőbb helyen levő csapattal szemben.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A Nyírmeggyes bebizonyította, hogy egy jó csapat, a tavaszi szereplése önmagáért beszél. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, ettől függetlenül csak ismételni tudom önmagam: hiszek a játékosaimban, és győzelem reményében lépünk pályára.

Mátészalkai MTK (4.)–Nagyecsed (11.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Azon már meg sem lepődünk, hogy éppen akkor látogat hozzánk egy csapat, amikor edzőváltás történt… A hétvégén rendkívül fontos szomszédvári rangadó vár ránk, mindenki tudja, mekkora presztízzsel bír ez a mérkőzés, ennek súlyát minden egyes játékosnak át kell éreznie. A szurkolóinkért, támogatóinkért mindent meg kell tennünk, hogy sikeresen hagyjuk el a pályát.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Nagyon egyértelmű a helyzetünk most. Létezhetetlen, hogy innen ne álljunk fel előbb vagy utóbb. Szomszédvári rangadó, talán a legfontosabb meccs a szezonban. Csodák akkor történnek, ha hiszünk is benne. Végig azon leszek, hogy visszaépítsem a játékosok önbizalmát és előkerüljön végre a győztes mentalitás, amely sok éve jellemzi az ecsedi footballt!

Vasárnap

Újfehértó (1.)–Kállósemjén (2.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Mondhatni a szezon mérkőzése vár ránk. Az időzítés nem a legideálisabb, de ez egy nagy lehetőség és semmi másra nem koncentrálunk. A rendelkezésre álló összes játékosban maximálisan bízom, így teljesen mindegy milyen összetételben, de „hazai’ pályán a győzelemre kell játszanunk!

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Nyilván a forduló rangadóját játsszuk, amelyre ugyanúgy készülünk, mint bármikor máskor. Remélem, izgalmas, szórakoztató meccset vívunk, ahhoz, hogy versenyben maradjunk az első helyért, nyerni kell!

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Balkány (12.)–Nyírbéltek (7.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A legutóbbi Kemecse elleni meccsen tapasztalhatták játékosaim, hogy ha adott a megfelelő hozzáállás mindenki részéről, ami a megfelelő taktikai koncentrációval párosul, akkor lehet csak esélyünk pontokat gyűjteni, márpedig, ha bent akarunk maradni, csak ez a fegyelmezettség vezethet eredményre.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, a hétvégi győzelem megfelelő önbizalmat ad a csapatnak, hogy ezúttal is pontot, pontokat tudjunk szerezni. Nyilván nem lesz egyszerű, de mindent megteszünk ennek érdekében.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Szabadnapos: Austria Juice-Vásárosnamény

Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kemecse SE 3–0 (1–0)

Ibrány, 183 néző, v.: Major O. 

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Kecskeméti P.), Mező P., Kállai G. (Szikszay S.), Kiss P. (Udovik), Farkas M. (Pápa Sz.), Buka B., Jeddi B., Szabó M., Nagy D., Zubora T. Edző: Kató István. 

Kemecse: Baráth B. – Boda B., Majoros Á., Ádám D., Szaffián Sz. (Goján Á.), Törő D. (Hadházi D.), Phrakonkham, Kovács I., Balogh G., Csáki P., Sándor D. Edző: Sánta Tibor. 

A képlet egyszerű volt: utolsó szalmaszál vagy megye II. Ennek megfelelően egy kemény, küzdelmes mérkőzést láthatott a Tölgyes utcai sportpálya közönsége.

Nagy akarással játszott mindkét csapat, 100%-os gólhelyzetek maradtak ki mindkét oldalon, illetve védett parádés formában mindkét kapus. A félidő előtt Kállai kihasználta a kevés helyzetek egyikét, így hazai előnnyel fordulhattak a csapatok.

A második játékrész első fele egyértelműen a vendégeké volt, majd minden erőnkkel a védekezésre koncentráltunk és mintha nem találtuk volna az első félidő ritmusát. Az első kemecsei kiállítás viszont fordulópontot jelentett, a frissen beállt Kecskeméti hatalmas gólt lőtt, a második kemecsei piros pedig végleg eldöntötte a mérkőzés kimenetelét, Szabó Milán pedig beállította a végeredményt.

Az Ibrány ezzel tett egy lépést a bennmaradás felé, de még nem lélegezhet fel.

Gól: Kállai G., Kecskeméti P., Szabó M. 

Kiállítva:  Kovács I., Balogh G.

Kató István: – Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat nagy akarással játszott. Úgy érzem, többet tettünk azért, hogy ilyen különbséggel is megszerezzük a három pontot, amit a csapat Kulcsár Béla elnök úrnak ajánl névnapja alkalmából! Gratulálok a fiúknak, tettünk előre egy kis lépést.

Resán Attila egyesületi elnök: – Eddig csak a gól hiányzott a játékunkból, a jövő héten a hátvédsor is fog.


További eredmények:

Nyíregyháza Spartacus II.–Csenger 3–0 (1–0)

Örökösföld, 123 néző, v.: Füleki. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Vámos G., Kovács N. (Erdei M.), Major M. (Szopkó V.), Oláh B., Hunyadi B. (Gönczör R.), Girdán L., Gál Sz. (Spisák B.), Kardos K. (Torkos M.), Szücs D., Tagai A. Edző: Burányi Tamás. Csenger: Korompai M. (Sass I.) – Katona P. (Orosz L.), Popovics N. (Barna I.), Nagy M., Henkel M. (Mészáros T.), Antal R. (Gere L.), Barcsay M., Osváth S., Gaál K., Bence L., Szedlacsek Á. Edző: Baracsy István. Gól: Kovács N. , Major M., Gál Sz.

Burányi Tamás: – Nehezen indult a mérkőzés, pontatlanok voltunk, az utolsó passzok nem sikerültek. A vezetés megszerzése után megnyugodtunk, és ha jobban koncentrálunk akár nagyobb különbséggel is győzhettünk volna. Gratulálok a csapatnak a mutatott a hozzáálláshoz, külön Spisák Bencének és Szopkó Vincének!

Baracsy István: – Ezer sebből vérző csapatunknak ezúttal ennyire futotta.

Nyírmeggyes–Tarpa 0–2 (0–1)

Nyírmeggyes, 112 néző, v.: Lipcsei M. Nyírmeggyes: Zán K. – Tőkés T., Sivadó P. (Hadadi K.), Török G., Éles B., Preg I., Sitku Á., Gönczör P., Ács Sz. (Székelyi N.), Szondi R. (Máté G.), Molnár T. Edző: Kovács László. Tarpa: Zenikov – Gál R., Zajka, Dolináj P., Kobály (Molnár S.), Bodan, Moticska, Kofel, Csizikov (Bella S.), Kosztik (Lovcsikov), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Gál R., Moticska (11-esből).

Kovács László: – Úgy gondolom, tisztességesen helytálltunk egy dobogóért küzdő csapat ellen, kaptunk egy elkerülhető fejesgólt, illetve egy jogtalan 11-est. A srácok most is keményen dolgoztak, sajnos, ennyi volt benne.

Bubis Iván: – Úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosoknak és további sok sikert a Meggyesnek!

Mátészalkai MTK–Nagyecsed 2–2 (0–1)

Mátészalka, 376 néző, v.: Papp F. Mátészalka: Budaházi M. – Szabó D. (Drabik M.), Lyáh A., Huszti P., Tangel L. (Szántó Z.), Csáki J., Gergely M. (Farkas Z.), Magyari M., Bodó L., Budaházi L., Fejes J. Edző: Kiss Tamás. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Nyíregyházi G. (Hadházi S.) Pócsi B., Bulyáki A. (Terdik Zs.), Kóka R., Urbin P. (Demeter P.), Erdős M. (Somlyai G.), Szabó T. Edző: Harbula Balázs. Gól: Gergely M., illetve Nyíregyházi G., Terdik Zs. Kiállítva: Zámbó K.

Kiss Tamás: – Mindennél fontosabb, hogy a súlyos sérülést szenvedett Lyáh Artúr mielőbb visszatérjen! A mérkőzésről annyit, ha az első félidőben is olyan mentalitással játszunk, mint a másodikban, győztesen hagytuk volna el a pályát.

Harbula Balázs: – Úgy gondolom, győzelemmel kellett volna elhagyni a pályát, az egyik asszisztens viszont elrontotta a játékvezető kiváló működését. Megyünk tovább! Sok sikert kívánunk a szalkai csapatnak!

Mándok–Nyírbátor 2–2 (1–1)

Mándok, 121 néző, v.: Kondor M. Mándok: Lőrincz Zs. – Ari A., Molnár Zs., Köblös B., Nagy Á. (Cservenyák T.), Matyi Z., Koszta Z. (Pataki I.), Jánvári D., Baglyos L., Gyüre T., Szokolai M. Edző: Dancs Attila. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Szabó M., Pálvölgyi B., Bakó T., Nógrádi S. (Seres P.), Varga B., Erdei Z., Seres P., Török I. (Lukács B.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Szokolai M., Gyüre T., illetve Czerula Zs., Török I. Kiállítva: Molnár Zs. (90. perc)

Dancs Attila: – Rossz felfogásban játszottunk, ebben a meccsben ennyi volt, megyünk tovább!

Erdei Zoltán: – Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, ami helyzetekben is megmutatkozott. Más kérdés, hogy ismét egyéni hibákból kaptunk gólokat, összességében úgy gondolom, itt hagytunk két pontot.

Újfehértó–Kállósemjén 0–0

Téglás, 416 néző, v.: Kosztyu J. Újfehértó: Nagy M. – Simonka R., Varga J. (Csáki B.), Mezei B. (Angyal N.), Hudák M., Szilágyi Á. (Seres K.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Somogyi T. (Ács), Benke N. Edző: Piskóti Zsolt. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L., Hegedűs T., Törtei T., Hamza T. (Bodnár L.), Szabó I. (Vass I.), Danó Zs., Pekk T., Lakatos B., Gömze A., Kornutjak. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir.

Piskóti Zsolt: – Igazi rangadót játszottunk, amelyen a játék minőségére véleményem szerint rányomta bélyegét a nagy tét. Ettől függetlenül továbbra is a saját kezünkben a sorsunk.

Ovszijenko Volodimir: – Véleményem szerint valamivel közelebb álltunk a pontszerzéshez, mint az Újfehértó, de olyan benyomásom volt, mintha mindenki félt volna gólt kapni és ezért maximálisan odakoncentráltak a védekezésre. Büszke vagyok a csapatomra, megyünk tovább, még semmi nincs veszve.

Balkány–Nyírbéltek 0–0

Szakoly, 212 néző, v.: Goneth B. Balkány: Kanócz B. – Zakor G., Selymes T., Tóth E. (Bakosi M.), Haller R. (Fodor T.), Vasas T., Csatári E., Németi M., Kerecsen J., Zakor J., Pallai B. Edző: Mirgai László. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B. (Varga M.), Boldizsár E., Szabó Á., Szabó S. (Kerekes M., Kevert K.), Jónucz D., Tóth L., Orosz E., Fleisz Zs. (Nemes Z.), Fischer P. Edző: Körmös Miklós.

Mirgai László: – Nagy iramú mérkőzés volt, sok ütközéssel, párharccal. Az első félidőben – véleményem szerint – egy százszázalékos 11-est nem adott meg nekünk a játékvezető, sajnos, ilyen büntetőt már többet ítéltek ellenünk, de bennünket az ág is húz. Nekünk, ahogy a vendégeknek is volt lehetőségére a gólszerzésre, a második félidő hajrában pedig több óriási lehetőségünk volt, a bélteki kapus azonban rendre védett. A srácok előtt le kalappal, mindent megtettek a győzelemért, de egy erős Béltek ellen ezt a pontot is meg kell becsülni.

Körmös Miklós: – Korrekt játékvezetés mellett úgy érzem, az eredmény igazságos. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert a Balkánynak!

 


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 23 16 6 1 50 7 43 54
2. KÁLLÓSEMJÉN SE 23 15 5 3 55 16 39 50
3. NYÍREGYHÁZA II. 24 14 4 6 48 22 26 46
4. TARPA SC 23 12 6 5 51 20 31 42
5. MÁTÉSZALKAI MTK 24 12 4 8 34 25 9 40
6. KEMECSE SE 22 11 3 8 45 41 4 36
7. NYÍRBÉLTEK KSE 23 11 2 10 32 36 -4 35
8. CSENGER FC 24 8 4 12 43 55 -12 28
9. MÁNDOK  VSE 24 7 6 11 30 38 -8 27
10. NYÍRBÁTORI LSE 23 7 5 11 35 52 -17 26
11. NAGYECSED RSE 23 6 8 9 21 31 -10 26
12. BALKÁNYI SE 23 6 3 14 26 57 -31 21
13. IBRÁNY SE 23 5 6 12 29 43 -14 21
14. VÁSÁROSNAMÉNY 23 5 4 14 29 50 -21 19
15. NYÍRMEGGYES SK 24 5 4 15 31 63 -32 19
16. NAGYHALÁSZ (Kizárva) 0 0 0 0 0 0 0 0

 

 

Fel Következő