4. forduló (2022.09.03-04.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nyíregyháza II. Ibrány SE
Nyír Wetland Megyei I. o.

2022.09.03. 16:00


Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az eddig lejátszott mérkőzéseinkről elmondható, hogy hétről hétre tudtunk előrelépni a játékban. Ez legutóbb már eredménnyel is párosult, ami remélem lendületet ad a fiataljainknak. Megfelelő hozzáállással és motivációval készülünk a hétvégére.

   

Kató István, az Ibrány edzője: – Nagyon sok gonddal küszködtünk az elmúlt héten, a papírforma alapján ennek a meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei, de természetesen szeretnénk javítani helyzetünkön.

További mérkőzések:

Szombat

Tarpa (4.)–Nyírbéltek (5.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot és javítsuk a múlt heti hibánkat.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű dolgunk Tarpán, mert fiatal, lendületes csapat vár ránk, amely mindenkire veszélyes. De mi sem feltartott kézzel megyünk, mindent megpróbálunk a siker érdekében.

Nagyecsed (14.)–Kállósemjén (2.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ismét egy jól szereplő csapattal találkozunk, amely kifejezetten eredményesen kezdte a szezont. De engem ez egyáltalán nem lepett meg, a mi produkciónk viszont, sajnos, elmaradt a tervezettől. Keressük az okokat, remélem, hétvégére meg is találjuk!

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nehéz mérkőzésre számítunk, az Ecsed valószínűleg egy lapra fog feltenni mindent, de úgy gondolom, az aduász nálunk lesz. Ha jól keverjük a lapokat, ponttal vagy pontokkal fogunk távozni.

Csenger (10.)–Balkány (12.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Megpróbálunk javítani az eddigi mérlegünkön és hazai pályán eredményesen szerepelni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Két nálunk erősebb játékoskerettel rendelkező csapattól, a Mátészalkától, majd a Szpari II-től kaptunk ki, hozzáteszem mindkét meccsen megvolt az esélyünk a pontszerzésre, ha hátul jobban koncentrálunk elől pedig berúgjuk a helyzeteket. Még két csapat van, a Kállósemjén és az Újfehértó, amelyek érzésem szerint kiemelkednek a mezőnyből, a többiek ki-ki meccset játszanak egymással – hasonlóra számítok Csengerben. Bízom a fiúkban, hogy azokat a hibákat, amiket elkövettünk, sikerül kijavítani és pontot, pontokat tudunk szerezni.

Mátészalka (8.)–Austria Juice-Vásárosnamény (9.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az elmúlt időszakban mutatott eredmények abszolút azt támasztják alá, hogy egy nagyon acélos támadósorral rendelkező Naményt fogadunk, amely szervezett, jól felkészített csapat benyomását kelti. Nekünk viszont ugyanazt a taktikus, fegyelmezett játékot kell „kivinni” a pályára, amit az előző időszakban tapasztaltunk. És természetesen otthon szeretnénk begyűjteni a három pontot, lehetőleg kiszolgálva közönségünket.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Nagyon jó formába lendült, erős csapathoz látogatunk. Igaz, hogy lesznek hiányzóink, de mindent megteszünk a sikeres szereplés érdekében.

Nyírmeggyes (16.)–Mándok (6.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, az előző fordulóban kapott pofon felébresztette a társaságot és hétvégén megfelelő hozzáállással fogunk pályára lépni. Ha így történik, gyarapíthatjuk a pontjaink számát.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Az Újfehértó főtáblás szereplésével nekünk egy bajnoki kimaradt a múlt hétvégén. Előtte pozitív irányba alakult a csapat formája, ezért nem örültem a pihenőnek. Remélem, sikerül legalább olyan hozzáállással folytatni, mint a Namény ellen, talán így lehet esély Nyírmeggyesen a pontszerzésre.

Vasárnap

Nagyhalász (15.)–Újfehértó (3.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A bajnokság egyik legjobb, egyben bajnokesélyes csapatát fogadjuk. Remek kvalitásokkal rendelkezik az újfehértói csapat, stabil háttér, attraktív játékoskeret, kiváló edző. Szerintem nem vállalok túl nagy kockázatot azzal, ha azt mondom: ezen a meccsen az esélytelenek nyugalmával játszhatunk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz most okosat mondani, mert a bajnokság elején járunk és még becsapósak lehetnek az eredmények. A Nagyhalász biztos vagyok benne, hogy javítani szeretne, de mi is tovább akarjuk gyűjteni pontjaink számát.

A Nyírbátor–Kemecse mérkőzést november 26-án rendezik.

 


 

Tudósítások, eredmények

Nyíregyháza Spartacus II.–Ibrány SE 4–0 (1–0)

Örökösföld, 112 néző, v.: Fehér Á.

Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Herczku A., Kardos K., Hunyadi B., Torkos M. (Batta G.), Oláh B. (Tangel L.), Tagai A., Szerető K., Nagy G. (Légrádi M.), Girdán L. (Ferencz B.), Szücs D. (Vámos G.). Edző: Tudja Dávid.

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Pápa Sz.), Mező P., Molnár Z. (Horváth N.), Kállai G., Kiss P. (Blága T.), Nagy E. (Bészély G.), Szikszay S. (Nagy D.), Udovik, Kecskeméti P., Zubora T. Edző: Kató István.

Gól: Oláh B. 3, Torkos M. (11-esből).

Tudja Dávid: – Közepes iramú mérkőzésen azt gondolom, ilyen különbséggel is megérdemelt a győzelmünk.

Kató István: – Az első félidőben a játék és a hozzáállás olyan volt, ami minden meccsen elvárható a csapattól. A szünet után a tapasztalatlanságunk és a gyorsan bekapott gól miatt sok hibával játszottunk. Gratulálok a Nyíregyházának!


További eredmények:

Tarpa–Nyírbéltek 3–0 (2–0)

Tarpa, 197 néző, v.: Kosztyu J. Tarpa: Zenikov – Zajka, Dolináj P., Bodan (Prihoda), Hilka (Haliscsi), Romancsuk, Barta K. (Zsizskov), Moticska (Kabály), Kofel, Herman, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B., Boldizsár E., Szabó S. (Bákai Sz.), Gyarmati S., Szabó Á., Orosz E., Fleisz Zs. (Nemes Z.), Sárga Zs., Jónucz D. Edző: Körmös Miklós. Gól: Romancsuk 2, Bodan.

Bubis Iván: – Nagyon nehéz talajon magabiztos győzelmet szereztünk. Úgy érzem, felnőttek a gyerekek a feladathoz. Gratulálok a csapatnak!

Körmös Miklós: – Férfias küzdelem, mély talaj, amihez a Tarpa jobban tudott alkalmazkodni. Mást nem szeretnék mondani, mert nem akarok megsérteni senkit. További sok sikert a Tarpának!

Nagyecsed–Kállósemjén 2–1 (1–0)

Nagyecsed, 218 néző, v.: Paráda. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Kóka R.), Zámbó K., Terdik Zs., Tóth F., Urbin P (Rácz Zs.)., Pócsi B., Bulyáki K. (Bulyáki A.), Erdős M., Bernáth M., Hadházi D. (Nyíregyházi G.). Edző: Kósa József. Kállósemjén: Ovszijenko – Kornutjak (Docsa), Lakatos B., Marozsán Zs., Szabó I., Pekk T., Fodor A. (Vass I.), Lakatos L., Hamza T., Danó Zs. (Lakatos J.), Gömze A. Játékos-edző: Ovszkijenko Volodimir. Gól: Hadházi S., Terdik Zs. illetve Fodor A. Kiállítva: Lakatos B.

Kósa József: – Korrekt játékvezetés mellett egy nagyon jó csapat ellen sikerült a győzelmet megszerezni. Aduász nálunk volt, én meg is nevezem, úgy hívják, hogy Terdik Zsolt.

Gáll László egyesületi elnök: – Ezt az érzést nagyon régen tapasztaltuk, de én úgy gondolom, ennyi pontosan elég is volt belőle. Ahogy elhagytuk ezt a gusztustalan pályát, le is zártuk ezt a mérkőzést, csak a következő feladatra készülünk és koncentrálunk. Ilyen körülmények között futballozni nem, csak birkózni lehet. Emellett a játékvezetés is minősíthetetlen és egyoldalú volt, ennyit egyetlen egy spori sem tévedhet!

Csenger–Balkány 5–0 (3–0)

Csenger, 178 néző, v.: Hegedűs Cs. Csenger: Sas I. – Popovics N., Nagy M., Csorvási Á. (Peterman), Antal R., Oláj E. (Szedlacsek Á.), Barcsay M. (Henkel), Nyéki K., Mészáros T., Lengyel M. (Katona P.), Bence L. (Jónás G.). Edző: Barcsay István. Balkány: Szalánczi Z. – Tóth E. (Kertész M.), Sándor H., Fodor T., Haller R. (Aranyos R.), Vasas T. (Gajdos K.), Tőkés T. (Selymes T.), Németi M. (Ungvári G.), Pallai B., Kerecsen J., Mányi B. Edző: Mirgai László. Gól: Nyéki K., Barcsay M., Oláj E., Jónás G., Peterman.

Barcsay István: – Örülök annak, hogy a fiatal játékosok eredményesek voltak, valamint annak, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni a mérkőzést. Köszönjük a szurkolók biztatását, a győzelmet pedig törzsszurkolónk unokájának, Gál Áronnak ajánljuk! Gratulálok a fiúk teljesítményéhez!

Mirgai László: – Gratulálok a hazai csapatnak, amely ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

Mátészalkai MTK–Austria Juice-Vásárosnamény 4–0 (1–0)

Mátészalka, 168 néző, v.: Papp F. Mátészalka: Szilágyi P. – Huszti P. (Paragh M.), Sárosi M., Gergely M., Csáki J. (Szabó D.), Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Lyáh A.), Budaházi L., Fejes J. (Drabik M.), Szokolai M. (Hevele M.). Edző: Kiss Tamás. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Ujvári P. (Újvári A.), Berec G., Illés G. (Deák M.), Deskó D., Nagy Á., Bajusz B., Bartha F., Orosz F. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Szokolai M. 3, Drabik M.

Kiss Tamás: – Talán bátran mondhatom, most futballoztunk a legjobban. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, illetve nagy nyomást tudtunk helyezni ellenfelünkre, a mérkőzés egész nézve teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontit. Óriási gratuláció az egész csapatnak a mai produkcióért.

Unchiás Rémusz: – Megérdemelt hazai siker született, gyakorlatilag tőlünk az ellenfél kapuját is levihették volna, annyira gyenge támadójátékot produkáltunk, amennyiben ezen nem tudunk változtatni hasonló eredmények várhatók…

Nyírmeggyes–Mándok 2–4 (0–1)

Nyírmeggyes, 121 néző, v.: Vitkai. Nyírmeggyes: Zán K. – Domokos M. (Murányi S.), Sivadó P. (Molnár T.), Nagy Zs., Török G., Ács Sz., Batizi-Pócsi N. (Székelyi N.), Folytán Z., Csatári Á., Szondi R., Hadadi K. (Máté G.). Edző: Kovács László. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N. (Listván D.), Ari A. (Köblös B.), Köblös B., Jánvári D., Koszta Z., Lusánszki L., Maroda N., Gyüre T, Baglyos L. (Lakatos B.), Cservenyák T. (Bugyi B.). Edző: Dolhai Máté. Gól: Török G. 2 (11-esből), illetve Gyüre T. 2, Baglyos L., Jánvári D. Kiállítva: Köblös B.

Kovács László: – A csapat hetven percig betartotta a taktikai utasításokat, majd a hátralévő időszakban történtekre nem találok szavakat…

Dolhai Máté: – Fordulatos meccs volt. Elkerülhető hibáknak köszönhetően a második félidőben hátrányba kerültünk, aztán egy kiállítás is sújtotta a csapatot. Erre a csapat nagyszerűen reagált és rendkívüli hozzáállással sikerült megfordítani a meccset – teljesen megérdemelten! További sok sikert a Nyírmeggyesnek!

Nagyhalász–Újfehértó 0–4 (0–2)

Nagyhalász, 211 néző, v.: Tomori. Nagyhalász: Körösi N. (Tóth B.) – Varga B., Tóth L., Rőth A., Tóth G., Kölcsi A., Korsoveczki A., Simon D., Bajusz M. (Kerekes B.), Borbély M. (Mészáros T.), Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Mezei B. (Varga J.), Angyal N., Hudák M., Zámbó D. (Ács Á.), Pallai G., Daróczi P. (Bencze Z.), Somogyi T. (Tábori Á.), Szilágyi Á. (Papp Cs.). Edző: Piskóti Zsolt. Somogyi Tibor mesterhármasával alapozta meg a továbbra is hibátlan vendégek sikerét. Gól: Somogyi T. 3, Angyal Á.

Nagy Lajos: – Semmi kétség nem fért hozzá, hogy az Újfehértó jobb csapat, ráadásul három súlyos egyéni hibával, fegyelmezetlen hozzáállással megpecsételjük saját sorsunkat. Gratulálunk a vendégeknek!

Piskóti Zsolt: – Sikerült a bajnokságba győzelemmel visszatérni. Helyenként jól játszottunk és hátul is stabilak voltunk, így azt gondolom megérdemelt győzelmet arattunk. Külön gratulálok Somogyi Tibike remek egyéni teljesítményéhez. További sok sikert Nagyhalásznak!

2022.11.26-án rendezték:

Nyírbátor–Kemecse 1–5 (0–2)

Nyírbátor, 103 néző, v.: Goneth B. Nyírbátor: Kiss B. – Kovács G., Nagy T., Szabó M., Pálvölgyi B. (Bakó T.), Danó M., Erdei Z., Seres P., Hegedűs T. (Nógrádi S.), Török I. (Lukács B.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Kemecse: Baráth B. – Szűcs F. (Törő D.), Hadházi D., Boda B. (Mészáros M.), Majoros Á., Ádám D. (Szilágyi D.), Phrakonkham, Kovács I., Csáki P., Hokk B. (Bárdos A.), Sándor D. (Mészáros G.). Edző: Resán Attila. Gól: Erdei Z. (11-esből), illetve Majoros Á., Szűcs F., Csáki P., Ádám D., Törő D.,

Erdei Zoltán: – Gratulálok a Kemecsének és jó pihenést kellemes ünnepeket mindenkinek!

Resán Attila: – Hokk Balázst születésnapjára a csapat meglepte egy szép szezonzáró meccsel.


Tabella:

1. ÚJFEHÉRTÓ SE 3 3 0 0 9 0 9 9
2. TARPA SC 4 3 0 1 12 5 7 9
3. KEMECSE SE 3 3 0 0 8 5 3 9
4. MÁNDOK  VSE 3 2 1 0 12 6 6 7
5. NYÍREGYHÁZA II. 4 2 1 1 9 3 6 7
6. KÁLLÓSEMJÉN SE 4 2 1 1 7 3 4 7
7. MÁTÉSZALKAI MTK 3 2 0 1 6 1 5 6
8. CSENGER FC 4 2 0 2 13 10 3 6
9. NYÍRBÉLTEK KSE 4 2 0 2 7 8 -1 6
10. NAGYECSED RSE 4 1 1 2 3 7 -4 4
11. NYÍRBÁTORI LSE 3 1 0 2 6 9 -3 3
12. VÁSÁROSNAMÉNY 4 1 0 3 11 15 -4 3
13. BALKÁNYI SE 4 1 0 3 4 12 -8 3
14. IBRÁNY SE 3 0 2 1 3 7 -4 2
15. NYÍRMEGGYES SK 4 0 1 3 8 17 -9 1
16. NAGYHALÁSZI SE 4 0 1 3 3 13 -10 1

 

  Fel Következő