10. forduló (2023.10.14-10.15.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Nyíregyháza II.
Nyír-Wetland Vármegyei I. o.
10. forduló
Elhalasztva 2023.11.29.-re,
a pályaválasztói jog felcserélve.

 

További mérkőzések:

Szombat

Mándok (1.)–Nyírmeggyes (16.) 

Kocsis János, a Mándok edzője: – Az elmúlt forduló eredménysora megmutatta, nincs lefutott meccs, bárki képes jó eredményt elérni. Azt is látom, játékosaink milyen alázattal készülnek, hétről hétre mennyi munkát tesznek bele, talán nem véletlen, hogy többször vert helyzetből fordítottunk. Bízom benne, hogy ezt a vonalat visszük tovább, mert mindenképpen a három pont megszerzésére törekszünk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Azt gondolom, a Mándok az év meglepetéscsapata az eddig elért eredményei alapján. Ha a tabellát nézem, nyilván a hazaiak felé billen a mérleg, hisz az élén állnak, de nekünk most már mindent el kell követni a pályán annak érdekében, hogy pontot tudjunk szerezni. Miért ne ezúttal törjön meg ez a rossz sorozatunk?

Mátészalkai MTK (3.)–Austria Juice-Vásárosnamény (9.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az elmúlt fordulókban szépen elkezdtük magunkat felépíteni, ha ezt tovább szeretnénk folytatni, akkor a Namény ellen is maximális fegyelemre, koncentrációra, alázatra lesz szükségünk.

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Nem vagyunk topformában! Valahogy olyanok voltunk az elmúlt fordulókban, mintha nem is lennénk… Sem a játék, sem az akarat nem volt elfogadható, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam. Hétvégén pedig az egyik legjobb csapathoz látogatunk, bízom benne, hogy végre megérkezünk a mérkőzésre. Talán akkor még esélyünk is lehet a jó szereplésre.

Nyírbátor (6.)–Nyírbéltek (12.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ebben az osztályban egyik csapatot sem szabad lenézni, ezt tapasztalhattuk az elmúlt hétvégén is: a Béltek egy kifejezetten erős Tarpát tudott megfogni. De ha ugyanazt a céltudatos játékot „visszük ki” a pályára, amit az utóbbi hetekben mutattunk, akkor megszerezhetjük a három pontot.

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az elmúlt hetet figyelembe véve alakulóban van a társaság. Tisztában vagyok azzal, hogy ez a szomszédvári rangadó mindig fontos, viszont nem kívánjuk erre kihegyezni a dolgot, a legjobb tudásunkat nyújtva szeretnénk jó eredményt elérni.

Tarpa (4.)–Újfehértó (7.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Az elmúlt heti vereséget szeretnénk javítani, nem lesz egyszerű, hiszen jó erőkből álló csapatot fogadunk. De hazai pályán úgy gondolom, mi vagyunk a mérkőzés esélyesei.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nagyon nehéz mérkőzések jönnek most – hétről hétre. Az előző fordulóban, sajnos egyéni hibákat követtünk el és nem nyertünk elég párharcot, sem védekezésben, sem támadásban. Ezen mindenképp változtatni kell és akkor lehet esélyünk győztesen elhagyni a pályát.

Nagyecsed (8.)–Kállósemjén (2.)

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Igyekszünk tisztességesen készülni a szombati mérkőzésre, amely szintén háromesélyes, mint a múlt heti meccs. Ettől függetlenül szeretnénk otthon tartani a három pontot, még úgy is, hogy minden elismerést megillet a Kállósemjén eredményes szereplése.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Jó formában lévő csapathoz látogatunk, az a dolgunk, hogy a két vereség után kicsit összekapjuk magunkat. Nincs rá sok idő, de bízom minden egyes játékosomban!

(A mérkőzést Nyírcsaholyban rendezik)

Vasárnap

Kótaj (15.)–Csenger (13.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ha ugyanazt a játékot és formát nyújtjuk, mint legutóbb Ibrányban, emellett javítunk a helyzetkihasználáson, akkor hazai pályán, közönségünk támogatásával megszerezhetjük a három pontot.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Még mindig fájó a múlt heti vereség, nehezen lábalunk ki belőle. Tiszteljük az ellenfelet, de nincs más választás: győzni kell!

Nagykálló (11.)–Kemecse (5.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Egy nagyon jó Kemecse ellen a feladat adott, hazai közönségünk előtt szeretnénk már győzelemmel zárni.

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nehéz feladat vár ránk a hétvégén, minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelem érdekében. Meglátjuk mire lesz elég!

Az Ibrány–Nyíregyháza Spartacus II. mérkőzést november 8-án játsszák.


Tudósítások, eredmények

Nyíregyháza Spartacus II.–Ibrány SE 2–1 (1–0)

Nyíregyháza, Városi Stadion, v.: Veres J. 

Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Varga B. (Szabó L.), Cseh N. (Konzili M.), Pataki B., Czimer-Nyitrai (Bodnár V.), Kiss P., Virányi T., Spisák B., Czimer L., Ferencz B. (Bertók M.), Chrien B. (Forgó T.). Edző: Lengyel Roland.

Ibrány: Tóth N. – Barzó G. (Ács Á.), Bégányi B. (Hornyák M.), Bökönyi L., Molnár Z., Lukács B., Kállai G., Farkas M., Bertók D., Csatári Á., Nagy D. (Bészély G.). Játékos-edző: Kiss Péter, Tóth Norbert. 

Támadásban az Ibrány
(Fotó: Dankó László)

Gól: Pataki B., Cseh N., illetve Kállai G.

Lengyel Roland: – Ha reálisan akarom értékelni, megérdemeltük a győzelmet, mert sok helyzetet dolgoztunk ki, de vagy a kapus védett nagyot, netán a védők blokkoltak, vagy mi hoztunk rossz döntéseket. A végén volt egy kapufája a vendégeknek, ezt szerencsére megúsztuk, így megnyertük ezt a számunkra fontos meccset. Két újoncot avattunk az U19-es korosztályból, Czimer Lőrincet és Bognár Viktort, mindketten jól játszottak, gratulálok nekik. További sok sikert az Ibránynak!

Kiss Péter: – Sajnáljuk, mert nem érdemeltünk vereséget, a fiúk mindent megtettek a pontszerzés érdekében, de a kapufáról többször is kifelé pattant a labda. A játékvezetésről csak annyit, hogy többet foglalkoztak a csapatunk teljesítményének a minősítésével, mint a saját dolgukkal! Köszönjük a Szparinak hogy belement a mérkőzés módosításába!


További eredmények:

Mándok–Nyírmeggyes 8–0 (5–0)

Mándok, 102 néző, v.: Goneth B. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Koszta Z., Bokor M. (Cservenyák T.), Gyüre T., Baglyos L. (Csercsa G.), Jene G. (Szokolai M.), Molnár Zs., Jánvári D., Nagy Á., Budaházi L. (Juhász D.). Edző: Kocsis János. Nyírmeggyes: Zán K. – Farkas Z. (Gönczör P.), Nagy Zs., Török G., Ács Sz., Batizi-Pócsi N., Sitku Á. (Hornyák Zs.), Máté G. (Tőkés T.), Török M., Csatári Á. (Sivadó P.), Drabik M. Edző: Kovács László. Gól: Gyüre T. 5 (egyet 11-esből), Bokor M. 2, Baglyos L.

Kocsis János: – Kiváló hozzáállás és a maximális összpontosítás jellemezte ma az egész csapatot, ennek köszönhető a nagy különbségű győzelmünk.

Kovács László: – Csúfos vereséget szenvedtünk, emiatt szégyellem magam, remélem a játékosok is. Számomra ez a szereplés befejeződött, bízom benne, ez majd áttörést jelent. További sok sikert a csapatnak!

Mátészalkai MTK–Austria Juice-Vásárosnamény 2–0 (2–0)

Mátészalka, 218 néző, v.: Lipcsei M. Mátészalka: Szilágyi P. – Lyáh A. (Szőllősi P.), Fenyőfalvi D., Huszti P. (Gergely M.), Csáki J., Bodó L., Magyari M. (Jócsák D.), Papp Cs. (Szántó Z.), Hudák M., Fejes J., Toldi A. (Tangel L.). Edző: Kiss Tamás. Vásárosnamény: Kardos Z. (Révész D.) – Géczi I., Ujvári P., Berec G., Deskó D. (Zán B.), Nagy Á. (Szabó R.), Kopor A., Kozma M., Deák M., Illés G., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Gól: Toldi A., Fejes J.

Kiss Tamás: – A mai mérkőzésen nem jászottunk életünk formájában, viszont végig fegyelmezettek, szervezettek voltunk, emellett többször lezárhattuk volna a találkozót, amit nem tettünk meg. Az összkép alapján azt gondolom, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert kívánok a Naménynak!

Bardi Gábor: – Vereség és vereség között is van különbség. Nem vagyunk boldogok, de az elmúlt meccsekhez képest jelentős javulást tapasztaltam mind akaratban, fegyelemben és hozzáállásban. Sajnos, rengeteg hiányzónk, sérültünk volt, ennek ellenére nem vallottunk szégyent. További sok sikert kívánok a Szalkának!

Nyírbátor–Nyírbéltek 1–2 (0–1)

Nyírbátor, 179 néző, v.: Papp F. Nyírbátor: Jóbi V. – Tóth Sz., Szücs D., Danó M., Nógrádi S., Tóth E. (Erdei Z.), Varga B., Terdik Zs. (Páévölgyi B.), Orosz E., Török I., Kun Á. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Kevert K. (Lisboa), Ramos, Boldizsár E., Sőre P., Vass R. (Sebők M.), Varga M., Sidibe, Boldizsár G., Fischer P. Edző: Gyarmati András. Gól: Török I., illetve Sidibe 2 (egyet 11-esból).

Erdei Zoltán: – A mai mérkőzésen sajnos, nagyon enerváltan játszottunk. A támadóharmadban mindig rossz döntéseket hoztunk, ezért nincs más hátra, mint gratulálni a Bélteknek, amelynek további sok sikert!

Gyarmati András: – Tudtuk, hogy jó csapat a szomszédvári ellenfél, ezzel együtt úgy gondoltuk, nekünk nagyobb szükségünk van a pontokra, ők ugyanis lényegesen előrébb tartanak. Úgy is léptünk pályára, hogy mindent megteszünk azért, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Hál’ istennek ez sikerült, gratulálok minden játékosnak, mert nagyon nagy fegyvertényt hajtottak végre.

Tarpa–Újfehértó 5–1 (2–1)

Tarpa, 147 néző, v.: Takács A. Tarpa: Csicskan – Gál R., Szojma A. (Hilka), Bodan, Havriljuk, Mihalcsuk, Arsen, Kosztik (Nemes I.), Herman (Vinyitikij), Palcsej., Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Mezei B. (Varga J.), Somogyi T. (Barta K.), Angyal N., Kis G. (Miterkó B.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Nagy D., Benke N. (Urr D.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Mihalcsuk 3, Kosztik, Arsen (11-esből), illetve Somogyi T.,

Bubis Iván: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar megszereztük a vezetést és sikerült rárúgni még egyet, aztán az ellenfélnek sikerült szépíteni az első félidő végén. A második félidőt gyengén kezdtük, ott megvolt a lehetősége az ellenfélnek, de átvészeltük, aztán sorra dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, amelyeket eleinte a kapus bravúrral hárított, majd a végére bedaráltuk ellenfelünket és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A csapat a mai győzelmet a napokban születésnapját ünneplő Tarpa polgármesterének, Szécsi Szabolcsnak ajánlja!

Piskóti Zsolt: – Eljön majd az ideje, amikor szeretnék nyilatkozni. Jelenleg nem tudnék összeszedetten és átgondoltan beszélni a történtekről. Amit eddig sikerült itt felépíteni azt gondolom, most romba dőlt és az sem biztos, hogy én leszek már az, aki ezt össze akarja rakni.

Nagyecsed–Kállósemjén 2–3 (0–2)

Nyírcsaholy, 123 néző, v.: Pethő P. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G., Zámbó K., Marinas, Pócsi B., Kóka R., Nagy N. (Nyíregyházi G.), Nagy Z., Erdős M. (Bulyáki A.), Szabó T., Somlyai G. (Jónás M.). Edző: Harbula Balázs. Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza T., Szabó I., Danó Zs., Jónucz D. (Lakatos B.), Vass I., Fodor A. (Ferencz R.), Lakatos L., Pekk T., Szabó S. (Gyulai J.), Hegedűs T. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Szabó T., Pócsi B., illetve Danó Zs., Szabó S., Lakatos L.

Harbula Balázs: – Öt meccsre való ziccert „sikerült” ma kihagyni, a Semjén klasszisát igazolja, hogy három helyzetből három gólt szereztek, emiatt összességében megérdemelten nyert. Sajnos, a játékvezetést nem tudom megdicsérni…

Ovszijenko Volodimir: – Fordulatos, nem könnyű meccset sikerült megnyernünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra, bízom benne, hogy ez a győzelem pozitív löketet fog adni a következő időszakra. Megyünk tovább, és sok sikert az Ecsednek!

Kótaj–Csenger 1–4 (0–2)

Kótaj, 53 néző, v.: Balogh A. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T. (Illés A.), Nagy D., Pap M., Boros I., Nardai N. (Bagoly Z.), Csörgő K., Szarka J., Molnár M. (Sárközi D.), Kató T. (Dencs Á.), Edző: Seregi Mihály. Csenger: Sass I. (Korompai M.) – Szedlacsek Á., Osváth S., Nagy M. )Popvics N.), Csorvási Á., Jónás G. (Mészáros T.), Antal R., Peterman P., Gaál K. (Osztolykán S.), Bence L., Lengyel M. (Katona P.). Edző: Juhász Ferenc. Gól: Nagy D, illetve Lengyel M. 2, Jónás G., Osváth S.

Seregi Mihály: – Gratulálok a Csengernek, további sok sikert kívánok neki!

Juhász Ferenc: – Gratulálok a csapatnak, ha nem is szép játékkal, de eredményesen futballozva elhoztuk a három pontot. További sok sikert a Kótajnak!

Nagykálló–Kemecse 2–0 (0–0)

Nagykálló, 87 néző, v.: Tomori P. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S., Marozsán Zs., Mondok D., Homann P., Marozsán M. (Puluczkai M.), Sipos B., Simon I., Anda Sz. (Haller R.), Mészáros N., Nagy Zs. (Lakatos J.). Edző: Homann Richárd. Kemecse: Baráth B. – Varga K. (Bárdos A.), Boda T., (Szaffián Sz.) Majoros Á., Ádám D. (Hokk Á.), Kovács I. (Hadházi D.), Balogh G., Csáki P., Sógor Cs., Hokk B., Gönczör R. (Törő D.). Edző: Sánta Tibor. Gól: Nagy Zs., Anda Sz.

Homann Richárd: – Nagyon akartuk már, hogy hazai pályán is nyerjünk, ezt most egy jó csapat ellen sikerült, amiért nagy gratuláció a fiúknak.

Sánta Tibor: – A mai mérkőzésen a kállói győzelemnél két dolog nagyobb meglepetés: egyetlen játékosom sem sérült meg és hogy tizenegyen fejezte be a mérkőzést az ellenfelünk! Gratulálok a Nagykállónak és sok sikert kívánok neki!


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 10 8 1 1 29 9 20 25
2. KÁLLÓSEMJÉN SE 10 8 0 2 28 12 16 24
3. MÁTÉSZALKAI MTK 10 7 1 2 26 9 17 22
4. TARPA SC 10 7 1 2 24 11 13 22
5. KEMECSE SE 10 6 0 4 27 20 7 18
6. NYÍRBÁTORI LSE 10 5 3 2 25 18 7 18
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 10 4 3 3 25 22 3 15
8. NAGYKÁLLÓI VSE 10 3 4 3 9 10 -1 13
9. NAGYECSED RSE 9 4 0 5 19 15 4 12
10. VÁSÁROSNAMÉNY 10 3 2 5 11 16 -5 11
11. NYÍREGYHÁZA II. 9 3 1 5 20 21 -1 10
12. NYÍRBÉLTEK KSE 10 3 1 6 10 25 -15 10
13. CSENGER FC 10 2 4 4 22 27 -5 10
14. IBRÁNY SE 9 1 1 7 5 24 -19 4
15. KÓTAJ SE 9 0 4 5 12 27 -15 4
16. NYÍRMEGGYES SK 10 1 0 9 8 34 -26 3

 

 

Fel Következő