9. forduló (2023.10.07-10.08.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Kótaj SE
Nyír-Wetland Vármegyei I. o.
9. forduló
2023.10.08. 15:00

 

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Bármilyen felállásban is lépünk pályára, otthon itt az ideje elkezdeni a pontgyűjtést.
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Az Ibrány elleni mérkőzés nagy múltra tekint vissza, éppen ezért kellőképpen készülünk. Bár tudjuk, nyilvánvalóan a hazai csapat is motivált lesz, ugyanakkor ránk férne a győzelem, éppen ezért a három pont megszerzése érdekében lépünk pályára.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (8.)–Nyírbátor (7.)

Bardi Gábor, az Austria Juice-Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt fordulók nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna, hazai pályán számunkra csak a győzelem elfogadható.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Szívós, masszív ellenfél otthonába látogatunk, de nekünk nem lehet más célunk, minthogy „pontosan” érkezzünk haza.

Nyírmeggyes (16.)–Mátészalkai MTK (4.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon mély gödörben van a csapat, de elérkeztünk a Nyírmeggyes–Mátészalka összecsapáshoz, amely minden évben kiemelt fontosságú számunkra. Az elmúlt években nagyon jó mérkőzéseket produkáltunk, remélem most is fel tudunk nőni a feladathoz.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen ennek a szomszédvári rangadónak külön presztízse van. Rendkívül komoly hozzáállásra, akarásra, játékra lesz szükség, ha Meggyesről pontokkal kívánunk távozni.

Csenger (12.)–Mándok (2.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – A héten rendeztük a sorokat, új lendülettel vágunk neki a hazai mérkőzésnek, amelyen győzni szeretnénk.

Kocsis János, a Mándok edzője: – Igazából az elmúlt mérkőzésen küzdeni tudásból vizsgázott jelesre a csapat. Lehet, nem futballoztunk szemre látványosan, de a cél elérése lebegett a játékosok szeme előtt, akik fegyelmezetten tették a dolgukat, ezúttal joggal várhatom, hogy jobb és jó egyéni teljesítmények jellemezzenek minket, a két tényezőnek elégnek kell lenni ahhoz, hogy három pontot szerezzünk.

Nyíregyházi Spartacus II (10.)–Kemecse (5.)

Lengyel Roland, a Nyíregyházi Spartacus II edzője: – A Kemecsével jól ismerjük egymást, nagy titkok egyébként sincsenek. A két csapat hasonló felfogást képvisel, ezért adott az esély, hogy sok helyzettel, izgalmas meccset vívjunk. Győzzön a jobb!

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az elmúlt mérkőzésen már sikerült minimálisra szűkíteni a ki nem kényszerített hibákat és a játékunk is folyamatosan fejlődik. Bízom benne, ez a folyamat folytatódik, mert előbb-utóbb jó eredménnyel is fog párosulni.

Vasárnap

Kállósemjén (1.)–Nagykálló (11.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A két csapat céljai nem ugyanazok a bajnokságban, de készülünk, érkezünk, a labda pedig gömbölyű…

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik)

Újfehértó (6.)–Nagyecsed (9.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az első idegenbeli győzelmünk, akkor érne igazán sokat, ha hazai pályán is újra győztesen hagynánk el a játékteret. Ehhez egy nagyon jó formában lévő és remek játékos kerettel rendelkező Ecsedet kellene legyőzni.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Vasárnap láttam az Újfehértó kállói vendégszereplését, ahol jó teljesítményt nyújtott. Szerencsére mi sem vagyunk rosszak, így háromesélyes a találkozó végkimenetele, de egy biztos, igazi rangadót láthatnak a nézők.

Nyírbéltek (13.) –Tarpa (3.)

Tripsánszki János, a Nyírbéltek klubvezetője: – A helyzetünk korántsem egyszerű. Meg kell köszönjük Csillag Laci igen rövid munkáját, ahogy ígérte: egy magasabb osztályú csapat hívószavára várva segít nekünk, ahol és amíg tud. Számunkra, sajnos ez nagyon hamar bekövetkezett. Mindent megteszünk a Tarpa ellen, hogy végre bebizonyítsuk: a Bélteket nem lehet leírni!

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A hétvégi mérkőzésen is ugyanabban a felfogásban lépünk pályára, ahogy ezt tettük eddig is. Természetesen bízom az eredményes szereplésben.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kótaj SE 1–1 (0–1)

Ibrány, 224 néző, v.: Makszim G. 

Ibrány: Tóth N. – Bégányi G. (Kiss P.), Bökönyi L., Molnár Z., Farkas M., Bertók D. (Barzó G.), Hornyák M. (Bészély G.), Csatári E., Ács Á., Szabó M., Nagy D. Játékos-edző: Kiss Péter, Tóth Norbert. 

Kótaj: Reszler T. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Papp M. (Sárközi D.), Boros I., Nardai N., Csörgő K., Szarka J. (Bagoly Z.), Molnár M., Kató T. (Tüzes Zs.). Edző: Seregi Mihály. Gól: Ács Á., illetve Papp M.

Kiss Péter: – Közel sem játszottunk úgy, mint az elmúlt hetekben, így továbbra sem tudtunk előrébb lépni. Akaratban és hozzáállásban javulni kell!

Seregi Mihály: – Egy nullás vezetésünk után a játékvezető szétfújta a mérkőzést… Ennek ellenére a csapat jól futballozott, nyerhettünk volna, szomorú vagyok, hogy csak egy ponttal távozunk. További sok sikert az Ibránynak!


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírbátor 1–3 (0–1)

Vásárosnamény, 247 néző, v.: Goneth B. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Berec G. (Nagy Á.), Zán B. (Kozma M.), Deskó D., Kopor A., Barta F., Deák M., Balogh P., Illés G., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Nyírbátor: Jóbi V. – Szücs D. (Czerula Zs.), Danó M., Nógrádi S., Tóth E. (Bakó T.), Varga B. (Bakosi M.), Terdik Zs., Orosz E., Török I., Kun Á. (Pálvölgyi B.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Deskó D., illetve Kun Á., Terdik Zs., Orosz E.

Bardi Gábor: – Szégyellem magam a csapat nevében is! Nyolcvan percig közünk nem volt a mérkőzéshez, a teljesítményünkre az sem mentség, hogy csak tizenkét egészséges ember állt rendelkezésre. Gratulálok a Bátornak, teljesen megérdemelten vitte el mindhárom pontot.

Erdei Zoltán: – Meglehetősen nehéz talajú pályán – úgy gondolom – megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a srácoknak, további sok sikert a Naménynak!

Nyírmeggyes–Mátészalkai MTK 1–3 (0–2)

Nyírmeggyes, 194 néző, v.: Veres J. Nyírmeggyes: Zán P. – Farkas Z., Nagy Zs., Török G., Ács Sz. ,Tőkés T., Preg I., Sitku Á., Máté G. (Batizi-Pócsi N.), Török M. (Szabó Cs.), Drabik M. Edző: Kovács László. Mátészalka: Szilágyi P. – Bodó G., Lyáh A. (Szántó Z.), Fenyőfalvi D. (Gergely M.), Huszti P. (Jócsák D.), Csáki J., Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Tangel L.), Hudák M., Toldi A. (Fejes J.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Török G., illetve Lyáh A. 2, Papp Cs.

Kovács László: – Sajnos, a meccs első húsz percébe belealudtunk, így adtunk kétgólos előnyt az ellenfélnek, amit később már nem tudtunk ledolgozni. Ilyen egyéni hibákat nem szabad véteni, ha győzelemmel akarjuk elhagyni a pályát.

Kiss Tamás: –Vérbeli szomszédvári rangadó volt, amelyet jól kezdtünk, kétgólos előnyünk után viszont indokolatlanul visszavettünk a tempóból. Ez a második félidő elején megbosszulta magát, így magunk tettük kissé nehézzé a meccset, de összességében megérdemelten szereztük meg a három pontot. További sok sikert a Meggyesnek!

Csenger–Mándok 2–3 (2–1)

Csenger, 129 néző, v.: Varga F. Csenger: Sass I. – Osváth S., Nagy M., Jónás G. (Szedlacsek Á.), Antal R., Peterman P., Nyéki K. (Csorvási Á.), Lengyel M. (Katona P.), Gaál K., Bence L., Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. Mándok: Lőrincz Zs. – Baksa Z., Köblös B., Bokor M., Baglyos L., Jene G., Molnár Zs., Matyi Z., Jánvári G., Nagy Á. (Gyüre T.), Budaházi L. Edző: Kocsis János. Gól: Barcsay M., Nyéki K, illetve Gyüre T., Baglyos L., Bokor M.

Juhász Ferenc: – Át kell még gondoljam ezt a történetet, egyelőre meg kell emészteni ezt a vereséget. Gratulálok a Mándoknak!

Kocsis János: – Tesóm, figyelj! Láttam már ilyet, de az nem ilyen volt. Kétszer vezetéshez juttattuk a hazaiakat, majd a folytatásban igazi csapatként harcolva megnyertük a mérkőzést.

Nyíregyháza Spartacus II–Kemecse 3–4 (3–0)

Örökösföld, 116 néző, v.: Paráda. Nyíregyházi Spartacus II: Bese B. – Bartók M., Paku R. (Ferencz B.), Czímer-Nyitrai (Asztalos B.), Kiss P., Márton D. (Konzili M.), Spisák B., Horváth T., Szabó L. (Varga B.), Forgó T., Chrien B. Edző: Lengyel Roland. Kemecse: Kopasz J. – Varga K., Hadházi D., Majoros Á., Ádám D. (Bárdos A.), Hokk Á. (Kovács I.), Balogh G., Sógor Cs., Hokk B., Sándor D. (Phrakonkham), Gönczör R. (Törő D.). Edző: Sánta Tibor. Gól: Czímer-Nyitrai, Szabó L., Kiss P., illetve Ádám D. 2, Sógor Cs., Kovács I.

Lengyel Roland: – Az első félidő olyan szép volt, mint pénteken a Vasvári gimnázium szalagavatója, a második nem sikerült… Sógor Csabival nem bírtunk!

Sánta Tibor: – Az első félidőben minősíthetetlen volt a játékunk, mindent elkövettünk, ami ütközik az alapelveinkkel. A második félidőben léptünk előre játékban, a Sógor, Majoros páros lendülete húzta magával a csapatot nagy részben nekik köszönhető a három pont megszerzése. Sok sikert kívánok a „kis Szparinak”!

Újfehértó–Nagyecsed 1–4 (1–1)

Újfehértó, 324 néző, v.: Kosztyu J. Újfehértó: Nagy M. – Simonka E., Somogyi T. (Barta K.), Mezei B. (Varga J.), Angyal N. (Miterkó B.), Kis G. (Urr D.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Nagy D., Benke N. Edző: Piskóti Zsolt. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G. (Jónás M.), Zámbó K., Marinas, Ladányi D. (Nagy Z.), Pócsi B., Kóka R., Nagy N. (Nyíregyházi G.), Erdős M., Szabó T., Somlyai G. (Jóni E.). Edző: Harbula Balázs. Gól: Somogyi T., illetve Szabó T. 2, Somlyai G., Nyíregyházi G.

Piskóti Zsolt: – Gratulálok Nagyecsednek!

Harbula Balázs: – A meccs összképét tekintve szerintem megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, még ilyen különbséggel is. Már az első félidőben is kijöhetett volna a különbség, de a fiúk szeretik a show-t. Köszönjük az újfehértóiak vendéglátását és további sok sikert nekik!

Nyírbéltek–Tarpa 2–1 (1–0)

Nyírbéltek, 122 néző, v.: Tomori P. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Tóth L., Ramos, Boldizsár E. (Sebók M.), Sőre P., Varga M. (Lisboa), Hevele M., Sidibe, Boldizsár G. (Vass R.), Fischer P. Edző: Gyarmati András. Tarpa: Csicskan – Mihalcsuk, Herman, Bodan, Havriljuk, Arsen, Kosztik (Prihoda), Kucsinszki (Hilka), Palcsej, Gál R., Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Sidibe, Csicskan (öngól) illetve Kosztik.

Gyarmati András: – Jól kezdtük a mérkőzést, ezzel együtt nagyon erős csapat a Tarpa, de azt gondolom, nekünk több lehetőségünk volt, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Bubis Iván: – Nehéz lenne most bármit mondani…

Kállósemjén–Nagykálló 1–3 (1–2)

Kállósemjén, 214 néző, v.: Rendek I. Kállósemjén: Ovszijenko – Ferencz R. (Szabó I.), Törtei T. (Tóth Á.) Hamza T., Jónucz D. (Danó), Fodor A., Lakatos L., Pekk T., Lakatos B., Kornutjak, Hegedűs T. (Szabó S.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodomir. Nagykálló: Budaházi M – Erdei S., Marozsán Zs., Mondok D., Marozsán M. (Lakatos J.), Sipos B., Haller R. (Homann P.), Marinka Á., Baráz M., Anda Sz. (Bencs Á.), Mészáros N. Edző: Homann Richárd. Gól: Hegedűs T., illetve Anda Sz. (11-esből), Baráz M., Sipos B. Kiállítva: Marinka Á.

Ovszijenko Volodimir: – A vereségért teljes mértékben vállalom a felelősséget. Nem csinálunk belőle tragédiát, jövő héten két mérkőzést játszunk, levonjuk a következetést, és megyünk tovább!


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 9 7 1 1 21 9 12 22
2. KÁLLÓSEMJÉN SE 8 7 0 1 23 7 16 21
3. MÁTÉSZALKAI MTK 9 6 1 2 24 9 15 19
4. TARPA SC 9 6 1 2 19 10 9 19
5. KEMECSE SE 9 6 0 3 27 18 9 18
6. NYÍRBÁTORI LSE 9 5 3 1 24 16 8 18
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 9 4 3 2 24 17 7 15
8. NAGYECSED RSE 7 4 0 3 16 10 6 12
9. VÁSÁROSNAMÉNY 9 3 2 4 11 14 -3 11
10. NAGYKÁLLÓI VSE 9 2 4 3 7 10 -3 10
11. NYÍREGYHÁZA II. 8 2 1 5 17 19 -2 7
12. NYÍRBÉLTEK KSE 9 2 1 6 8 24 -16 7
13. CSENGER FC 9 1 4 4 18 26 -8 7
14. IBRÁNY SE 9 1 1 7 5 24 -19 4
15. KÓTAJ SE 8 0 4 4 11 23 -12 4
16. NYÍRMEGGYES SK 8 0 0 8 6 25 -19 0

 

 

Fel Következő