11. forduló (2023.10.14-10.15.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Csenger FC Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.
11. forduló
2023.10.21. 14:00

 

Juhász Ferenc. a Csenger edzője:
– Mindenképpen győzni szeretnénk, ennek megfelelően készülünk.
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: 
– Reméljük, jót tett a csapatnak a szabad hétvége. Bízunk benne, hogy a betegek már a hétvégén vállalják a játékot, szeretnénk eredményesek lenni.

További mérkőzések:

Szombat

Nyírmeggyes (16.)–Kótaj (15.)

Nagy Zsolt, a Nyírmeggyes megbízott edzője: – A szerdai meccs alapján bizakodóan várjuk a hétvégi feladatot. Ha hasonló hozzáállással és akarással lépünk pályára, akkor megszerezhetjük a három pontot.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Legfőképpen most a fejekben kell rendet teremteni, a héten minden edzésen erre fektettük a hangsúlyt. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert ugyebár a hazai csapat is a győzelemre fog törekedni, ezzel együtt bízom abban, hogy a három pont megszerzése érdekében mindent megteszünk a pályán.

Kemecse (5.)–Nagyecsed (9.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Egész nézhető focit játszik a csapatom, ezért minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy minél többet legyen nálunk a labda és minél több gólt szerezzünk. Ahhoz, hogy ez eredményben is pozitív legyen, a döntéseink minősége fogja meghatározni, plusz van egy aktuális ellenfél, amely igyekszik elrontani a játékunkat.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A hétközi meccsel szétromboltuk, amit eddig nem kis munkával építgettünk. Nincs magyarázat a teljesítményre, nem hivatkozunk semmire. Férfiasan bele kell állni a hátralevő meccsekbe és az a minimum, hogy döntő részben jól jövünk ki majd belőle.

Nyíregyháza Spartacus II–Nagykálló

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – A múlt hét igazán jól sikerült, nagy skalpot gyűjtöttünk, most pedig egy újabb nagyon nehéz meccs előtt állunk. De ez jó a srácoknak, kíváncsiak vagyunk, egy kemény, hatásosan védekező csapat ellen, hogy oldják meg a feladatot. A Kálló jó eredményeket ért el az utóbbi időben, nekünk viszont megvan a tervünk arra, hogy tudjuk itthon tartani a három pontot.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Egy nagyon jó edző irányította hazai csapat ellen nem mondok újat azzal, hogy nem lesz egyeszerű kedvező eredményt elérni, de alap, hogy ezért mindent megtegyünk, meglátjuk, mi sül ki belőle.

Austria Juice-Vásárosnamény (10.)–Mándok (1.)

Bardi Gábor, az Austria Juice-Vásárosnamény edzője: – Nem vagyunk egyszerű helyzetben, ráadásul a bajnokság egyik legjobb formában lévő csapata látogat hozzánk. Reméljük, hogy sérültjeink jelentős része bevethető lesz a mérkőzésen, én személy szerint nagyon-nagyon nyerni akarok, bízom benne, hogy a játékosok is így éreznek.

Kocsis János, a Mándok edzője: – Hazai pályán mindenkire veszélyes ellenféllel találkozunk, amely pontjai többségét otthon szerezte. Így nyilvánvalóan nehéz mérkőzésre számíthatunk, ugyanakkor látva a fiúk a heti edzősmunkáját, biztos vagyok benne, meglesz az esélyünk, hogy három pontot szerezzünk.

(A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

Vasárnap

Kállósemjén (2.)–Tarpa (4.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Tudjuk, nagyon felkészült csapat érkezik hozzánk, gyorsak, fiatalok, taktilag nagyon jók, de mi megpróbáljuk megtalálni az ellenszert, és itthon tartani a három pontot, aminek érdekében mindent megteszünk.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, de ha az előző heti formánkat át tudjuk menteni, lehet keresnivalónk idegenben is.

Újfehértó (7.)–Nyírbátor (6.)

Madalina György, az Újfehértó edzője: – Minden elismerésem Piskóti Zsolt eddigi eredményes munkáhájához, távozása a saját döntése volt, ezt tiszteletben kell tartani. Lesz ő még edző Újfehértón! Nehéz fába vágtam a fejszét, egyelőre ismerekedem, és tanulgatom a játékosok nevét, a másik problémám, hogy ezt a csapatot a hétvégére össze is kell állítani, ami az egyik legösszetettebb feladat. Mindemellett olyan csapattal találkozunk, amely ebben a bajnokságban idegenben még nem szenvedett vereséget, jó lenne, ha ezt a sorozatot mi szakítanánk meg, bízom a srácokban, hogy ez így lesz.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Az előttünk álló mérkőzés nem lesz egyszerű, de ha szeretnénk a legutóbbi botlást feledtetni, akkor pontot kell szereznünk Fehértón.

Nyírbéltek (12.)–Mátészalkai MTK (3.)

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Azt gondolom, jó irányba haladunk, megpróbálunk ezen az úton továbbmenni. Minden meccs fontos, ez sem kivétel, természetesen mindent megteszünk, hogy saját közönségünk előtt győztesen hagyjuk el a pályát.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Egy jó formában lévő csapathoz látogatunk, ahol az előző hétvégén nyújtott teljesítményen javítanunk kell. Ugyanazt a megfelelő akaratot, hozzáállást szeretném látni, mint az elmúlt fordulókban, akkor sikeresek lehetünk.


Tudósítások, eredmények

Csenger FC–Ibrány SE 5–1 (4–0)

Csenger, 153 néző, v.: Hegedűs Cs. 

Csenger: Korompai M. – Szedlacsek Á., Osváth S. (Szilágyi P.), Popovics N. (Mészáros T.), Nagy M. (Katona P.), Lengyel M. (Csorvási Á.), Antal R., Peterman P. (Barna I.), Gaál K., Bence L., Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. 

Ibrány: Mudri S. – Barzó G., Bégányi B., Molnár Z. (Bészély G.), Ács Á., Kiss P. (Hornyák M.), Bertók D. (Balázs B.), Dobos A., Csatári E., Szabó M., Nagy D. (Oláh P.). Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert. 

Gól: Barcsay M. 2, Antal R., Lengyel M., Gaál K., illetve Bészély G.

Juhász Ferenc: – Két ellentétes félidő, az elsőben úgy játszottunk, mint az álom, a második pedig olyan volt, mint egy rémálom. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak az eredményhez és további sok sikert az Ibránynak!

Kiss Péter: – Az első félidőt átaludtuk... A második játékrészben akár ki is egyenlíthettünk volna. Saját magunkba kell nézni, hogy miért is alakult így az első negyvenöt perc! Gratulálunk Bészély Gergő első felnőtt bajnoki góljához!


További eredmények:

Nyírmeggyes–Kótaj 2–7 (1–5)

Nyírmeggyes, 128 néző, v.: Paráda R. Nyírmeggyes: Zán P. – Nagy Zs., Farkas Z., Török G., Ács Sz. (Sivadó P.), Tőkés T., Preg I., Máté G. (Sitku Á.), Török M., Csatári Á., Drabik M. (Gönzör P.). Megbízott játékos-edző: Nagy Zsolt. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Papp M. (Nardai N.), Sárközi D. (Tüzes Zs.), Dencs Á. (Boros I.), Bagoly Z., Csörgő K., Szarka J., Molnár M. Edző: Seregi Mihály. Gól: Ács Sz., Tőkés Z., illetve Molnár M. 3, Csörgő K., Papp M., Szarka J., Csatári Á. (öngól).

Nagy Zsolt: – Gratulálok az ellenfélnek!

Seregi Mihály: – A három pontért utaztunk, ezt a fiúk megszerezték, amihez gratulálok. További sok sikert a Meggyesnek!

Kemecse–Nagyecsed 1–2 (1–0)

Kemecse, v.: Varga F. Kemecse: Baráth B. – Varga K., Hadházi D., Majoros Á., Törő D. (Sándor D.), Kovács I. (Ádám D.), Balogh G. (Hokk Á.), Csáki P., Sógor Cs. (Szűcs F.), Hokk B., Gönczör R. (Pjrekonkjam). Edző: Sánta Tibor. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Zámbó K., Marinas, Ladányi D. (Sarkadi G.), Pócsi B., Bulyáki A. (Nyíregyházi G.), Kóka R., Nagy N. (Jóni E.), Erdős M., Szabó T., Somlyai G. (Jónás M.). Edző: Harbula Balázs. Gól: Hadházi D., illetve Pócsi B., Nyíregyházi G.

Sánta Tibor: – A mutatott játékkal elégedett vagyok! Egy nullás állásnál lezárhattuk volna a mérkőzést, helyette két nevetséges gólt sikerült kapni. Így a küzdeni tudásból jelesre vizsgázó Ecsed nyerte meg a meccset.

Harbula Balázs: – Az első félidőben meglepett minket a Kemecse taktikus játéka, majd rendeztük sorainkat. Azt gondolom, az akarati tényező döntött a második félidőben, hogy hová billen a mérkőzés. További sok sikert a Kemecsének!

Nyíregyháza Spartacus II–Nagykálló 4–1 (3–0)

Örökösföld, v.: Major O. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Bertók M., Kiss P., Spisák B., Horváth T., Szabó L., Márton L. (Chrien B.), Kovalecz S. (Konzili M.), Varga B. (Tóth N.), Ferencz B. (Virányi T., Czimer-Nyitrai (Forgó T.). Edző: Lengyel Roland. Nagykálló: Budaházi M. – Lakatos J. (Haller R.), Erdei S., Marozsán Zs., Mondok D., Puluczkai P., Marozsán M. (Bencs Á.), Homann P. (Marinka Á.), Sipos B., Baráz M., Anda Sz. Edző: Homann Richárd. Gól: Czimer-Nyitrai, Bertók M., Szabó L., Ferencz B., illetve Budaházi M. (11-esből).

Lengyel Roland: – Fontos mérkőzés volt számunkra, azt gondolom, jól játszottak a gyerekek. Főleg az első félidőben futballoztunk eredményesen, a szünet után pedig most nem történt meg az összeomlás. Szervezett csapat ellen sikerült itthon tartani a három pontot. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert kívánok Homann Ricsinek és a Nagykállónak!

Homann Richárd: – Tanulnunk kell a mérkőzésből, átbeszéljük majd a dolgokat, most pedig nem marad más hátra, mint gratulálni a Szparinak.

Austria Juice-Vásárosnamény–Mándok 1–3 (1–1)

Vásárosnamény, 206 néző, v.: Fehér Á. Austria Juice-Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Ujvári P., Berec G. (Szabó R.), Zán B. (Balogh P.), Kopor A., Kozma M., Deák M., Illés G., Orosz M. Edző: Bardi Gábor. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Koszta Z., Bokor M. (Csercsa G.), Gyüre T. (Juhász D.), Baglyos L. (Nagy Á.), Jene G., Molnár Zs., Matyi Z., Jánvári D., Budaházi L. Edző: Kocsis János. Gól: Kozma M., illetve Gyüre T. 2 (egyet 11-esből), Baglyos L.

Bardi Gábor: – Érdekes mérkőzés volt, szerintem nem érdemeltünk vereséget. De az a kis plusz hiányzik, hogy az ilyen meccseket a mi javunkra döntsük el. Gratulálok a Mándoknak, további sok sikert neki!

Kocsis János: – Egy motiváltan, szervezetten játszó hazai caapatot sikerült legyőzni, úgy érzem, a játék képe alapján megérdemelten.

Kállósemjén–Tarpa 0–0

Kállósemjén, 256 néző,  v.: Vitkai E. Kállósemjén: Ovszijenko – Danó Zs. (Törtei T.), Hamza T., Szabó I., Jónucz D. (Vass I.), Fodor A., Lakatos L. (Tóth Á.), Pekk T., Lakatos B., Szabó S. (Gömze A.)., Kornutjak. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Tarpa: Csicskan – Szojma A., Herman, Bodan, Havriljuk, Mihalcsuk (Kucsinszki), Arsen, Kosztik, Palcsej, Gál R., Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.

Ovszijenko Volodimir: – Nagyon magas iramú mérkőzés volt, amelyen úgy érzem, a helyzetek alapján nyernünk kellett volna, sajnos, nem sikerült gólt szerezni, ezért van egy kis hiányérzetem. Viszont az alázat és az akarat százszázalékban megvolt, amiért iszonyúan büszke vagyok mindenkire. Megyünk tovább!

Bubis Iván: – Gratulálok a játékosaimnak: férfias, kemény mérkőzés volt, amelyen végig csak a játékon volt a hangsúly. Nagyon fegyelmezetten játszottunk, úgy gondolom, igazságos döntetlen született.

Újfehértó–Nyírbátor 6–1 (3–1)

Újfehértó, 321 néző, v.: Füleki Cs. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B. (Barnucz), Mezei B. (Miterkó B.), Angyal N. (Varga J.), Kis G., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Nagy D. (Szilágyi Á.), Somogyi T. (Barta K.), Benke N. Edző: Madalina György. Nyírbátor: Jóbi V. – Tóth Sz., Szűcs D., Danó M. (Bakosi M.), Tóth E. (Pálvölgyi B.), Varga B., Erdei Z., Terdik Zs. (Nógrádi S.), Orosz E. (Czerula Zs.), Szabó M., Kun Á. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Somogyi T. 2, Nagy D. 2, Mezei B., Kis G., illetve Erdei Z. (11-esből).

Madalina György: – Köszönöm a játékosoknak, hogy eredményes bemutatkozáshoz segítettek! Nem az én érdemem, hogy ez a meccs így alakult, nagyszerű volt a hozzáállás, megérdemelte a sikert a csapat.

Erdei Zoltán: – Gratulálok az ellenfélnek!

Nyírbéltek–Mátészalkai MTK 1–4 (1–3)

Nyírbéltek, 164 néző, v.: Kosztyu J. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Tóth L., Kevert K. (Lisboa), Boldizsár E., Sőre P., Vass R., Hevele M., Sidibe, Boldizsár G. (Sebók M.), Fischer P. Edző: Gyarmati András. Mátészalka: Szilágyi P. – Bodó G., Lyáh A. (Sárosi M.), Fenyőfalvi D. (Huszti P.), Csáki J., Bodó L., Hudák P. (Szőllősi P.), Papp Cs. (Gergely M.), Fejes J., Toldi A., Jócsák D. (Tangel L.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Boldizsár G., illetve Papp Cs. 2, Jócsák D., Lyáh A. Kiállítva: Sidibe, illetve Bodó G.

Gyarmati András: – A jobban akaró csapat nyert.

Kiss Tamás: – Úgy érzem, a kiállításnál teljesen indokolatlanul küldték le Bodó Gábort, majd egy bombagóllal megszerezték a vezetést a hazaiak. Amiért dicséret illeti a csapatot, hogy türelmesen, higgadtan vártuk a megfelelő alkalmat és már az első félidőben kihasználtuk ezeket, és a magunk javára fordítottuk az állást. A második félidőben inkább csak csordogált a találkozó, akadt néhány lehetőségünk, amiből csak egyet tudtunk értékesíteni, de így megérdemelten szereztük meg a három pontot. További sok sikert a Bélteknek!


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 11 9 1 1 32 10 22 28
2. MÁTÉSZALKAI MTK 11 8 1 2 30 10 20 25
3. KÁLLÓSEMJÉN SE 11 8 1 2 28 12 16 25
4. TARPA SC 11 7 2 2 24 11 13 23
5. KEMECSE SE 11 6 0 5 28 22 6 18
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 11 5 3 3 31 23 8 18
7. NYÍRBÁTORI LSE 11 5 3 3 26 24 2 18
8. NAGYECSED RSE 10 5 0 5 21 16 5 15
9. NYÍREGYHÁZA II. 10 4 1 5 24 22 2 13
10. CSENGER FC 11 3 4 4 27 28 -1 13
11. NAGYKÁLLÓI VSE 11 3 4 4 10 14 -4 13
12. VÁSÁROSNAMÉNY 11 3 2 6 12 19 -7 11
13. NYÍRBÉLTEK KSE 11 3 1 7 11 29 -18 10
14. KÓTAJ SE 10 1 4 5 19 29 -10 7
15. IBRÁNY SE 10 1 1 8 6 29 -23 4
16. NYÍRMEGGYES SK 11 1 0 10 10 41 -31 3

 

Fel Következő