12. forduló (2023.10.28-10.29.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Nyírmeggyes SK
Nyír-Wetland vármegyei I. o.
12. forduló
2023.10.29. 13:00

 

Kiss Péter, az ibrányi játékos-edzőpáros tagja: – Hazai pályán itt az ideje elkezdeni gyűjteni a pontokat!
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Jelenlegi helyzetünkben nagy csodákra nem számíthatunk, minden mutatókban javulnunk kell. Annyit ígérhetek, beleadunk mindent, ami a csövön kifér.

További mérkőzések:

Szombat

Csenger (10.)–Nyíregyháza Spartacus II (9.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Jó lenne tovább zárkózni a tabellán, optimista vagyok, nyerni akarunk.

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Mindkét csapat sokgólos meccseket játszik, azt gondolom, érdemes lesz kijönni a pályára. A mérkőzés abszolút háromesélyes, apró nüanszokon fog múlni a találkozó kimenetele.

Mándok (1.)–Nyírbéltek (13.)

Kocsis János, a Mándok edzője: – A szezon közben edzőváltás volt ellenfelünknél, ami után figyelemre méltó eredményeket ért el. Ha a bélteki játékoskeretet megvizsgáljuk, észrevehető: magasabb osztályt is megjárt futballisták mellett fiatalok ügyeskednek. Nehéz mérkőzés elé nézünk, de természetesen maximálisan bízom a játékosaimban és a három pont megszerzésében.

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az elmúlt időszakban a jobb arcunkat mutattuk, vasárnap viszont óriási hibák következményeként elvesztettük a mérkőzést. Szombaton szintén jó csapat ellen játszunk, remélem, visszatérünk a régi kerékvágásba.

Mátészalkai MTK (2.)–Újfehértó (6.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Erős csapatot fogadunk hétvégén, jó játékosok alkotják az újfehértói keretet. Magas színvonalú mérkőzésre számítok, amelyen természetesen szeretnénk folytatni eredményes sorozatunkat, amihez az elmúlt hetekben mutatott hozzáállásra, játékra lesz szükség.

Madalina György, az Újfehértó edzője: – A két csapat céljai és lehetőségei nem egyformák, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Számunkra hasznos lesz a meccs, az ilyen találkozókból fogunk tudni tanulni és fejlődni, amit a hátralévő fordulókban hasznosíthatunk.

Nyírbátor (7.)–Kállósemjén (3.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A hétvégi kudarcot, mert én ezt annak éltem meg, szeretnénk hazai pályán feledtetni, de ehhez ugyanúgy minden játékosnak, az edzőket is ide értve, arra az útra kell viszatérnünk, amelyen korábban haladtunk.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Nem számítunk könnyű mérkőzésre, komolyan készülünk, és amennyiben megfelelő hozzáállást tanúsítunk, ami nálunk alap, akkor úgy gondolom, sikeresen térünk haza.

Tarpa (4.)–Kemecse (5.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Az elmúlt hetek formája alapján bizakodva várjuk a hétvégi mérkőzést. Természetesen hazai pályán szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk, egy fiatal és kiváló csapat otthonába látogatunk, de továbbra is az a véleményem, hogy kizárólag a saját játékunk minősége fogja meghatározni a végeredményt!

Vasárnap

Kótaj (14.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A nyírmeggyesi kirándulást jól zártuk, megszereztük a három pontot, aminek akkor lesz igazán értéke, ha ezúttal is nyerünk. Ennek megfelelően készülünk, és megteszünk mindent a siker érdekében.

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Nem nagyon emlékszem sem anno játékosként, sem edzőként, hogy ilyen sok bajnoki mérkőzés teljen el egyhuzamban sikertelenül. Viszont, ha nem látnék kiutat, már rég leléptem volna! Egy mérkőzés kellene nagyon, ami azt a bizonyos görbét a jó irányba tereli. Hétről hétre vannak gondjaink, de biztos vagyok benne, hogy aki pályára lép, mindent meg fog tenni a győzelem érdekében.

Nagykálló (11.)–Nagyecsed (8.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Rendkívül szerettem Ecseden lenni, előbb játékosként, majd edzőként, de a barátságot kilencven percig félre tesszük – és hajrá…

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok. A hazai csapat feljövőben van, de mi sem szereplünk túl rosszul idegenben. Köszönjük Homann Ricsiéknek, hogy belementek a pályaválasztói jog cseréjébe!


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nyírmeggyes SK 2–1 (1–0)

Ibrány, 148 néző, v.: Pethő P. 

Ibrány: Tóth N. – Barzó G., Bökönyi L., Ács Á. (Bégányi B.), Kiss P. (Molnár Z.), Farkas M. (Bészély G.), Csatári E., Bertók D. (Dobos A.), Jeddi B., Szabó M., Nagy D.  (Lukács B.). Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert. 

Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G. (Szondi R.), Farkas Z. (Folytán Z.), Preg I., Tőkés T. (Ács Sz.), Sitku Á., Máté G., Török M., Gönczör P., Drabik M. (Sivadó P.). Edző: Siska Attila. 

Gól: Nagy D., Berók D., illetve Ács Sz.

Kiss Péter: – Gratulálunk a fiúknak, mindenki átérezte a mérkőzés súlyát! Küzdöttünk, hajtottunk és meg is lett az eredménye!

Siska Attila: – Sajnálom a fiúkat, mert sokat dolgoztak a mérkőzésen. Bőven megvoltak a helyzeteink a győzelemhez, de amíg nem tudunk javítani a helyzetkihasználáson, addig nerm mozdulunk el az utolsó helyről.


További eredmények:

Csenger–Nyíregyháza Spartacus II 3–2 (1–0)

Csenger, 127 v.: Lipcsei M. Csenger: Korompai M. – Szedlacsek Á. (Csorvási Á.), Osváth S. (Katona P.), Popovics N., Nagy M., Antal R., Peterman P., Lengyel M. (Jónás G.), Gaál K., Bence L. (Mészáros T.), Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Varga B., Bertók M., Márton L. (Virányi T.), Czimer-Nyitrai, Kiss P., Spisák B., Horváth T., Szabó L., Ferencz B. (Konzili M.), Forgó T. Edző: Lengyel Roland. Gól: Barcsay M. 2, Nagy M., illetve Bertók M., Antal R. (öngól)

Juhász Ferenc: – Igazi munkás meccs volt, sokat güriztek a srácok a sikerért, aminek meglett az eredménye – győzelem.

Lengyel Roland: – Előzetesen azt mondtam, háromesélyes a találkozó, ez a játék képe alapján beigazolódott. A Csenger háromszor gólra tudta váltani a lehetőségeit, mi csak kétszer, ezért nem maradt más hátra, mint gratulálni az ellenfélnek, egyben további sok sikert neki. Ennyivel jobb volt az ellenfél.

Mándok–Nyírbéltek 2–1 (1–0)

Mándok, 91 néző, v.: Takács A. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Jánvári D., Koszta Z., Bokor M., Gyüre T. (Juhász D.), Jene G. (Nagy Á.), Molnár Zs., Matyi Z., Csercsa G. (Szokolai M.), Budaházi L. Edző: Kocsis János. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Tóth L., Kevert K., Ramos (Lisboa), Boldizsár E., Sőre P., Vass R., Varga M., Hevele M., Boldizsár G. Edző: Gyarmati András. Gól: Csercsa G., Jánvári D., illetve Vass R.

Kocsis János: – Játszottunk már jobban, mint ma, de azt szokták mondani, az ilyen győzelmek, amiért sokat kell szenvedni, dolgozni, azok mindig hatványozottan értékesek. A legfontosabb pedig a három pont megszerzése volt, aminek nagyon örülünk.

Gyarmati András: – Saját magunkat vertük meg, ezen változtatni kell, ha előre akarunk lépni.

Mátészalkai MTK–Újfehértó 0–0

Mátészalka, 213 néző, v.: Kondor M. Mátészalka: Szilágyi P. – Lyáh A. (Szántó Z.), Fenyőfalvi D., Csáki J., Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Sárosi M.), Hudák M., Fejes J., Toldi A. (Tangel L.), Jócsák D. (Gergely M.). Edző: Kiss Tamás. Újfehértó: Nagy M. – Benke N., Pallai G., Zámbó D. (Miterkó B.), Csáki B., Mezei B., Daróczi P., Angyal N., Kis G., Somogyi T. (Varga J.), Nagy D. Edző: Madalina György.

Kiss Tamás: – Úgy érzem, az első félidőben a helyzetek alapján akár több góllal is vezethettünk volna, de egyiket sem sikerült értékesíteni. A szünet után nagyobb részt mezőnyjáték dominált, a végén pedig kapusunknak, Szilágyi Patriknak bravúrt kellett bemutatni, így összességében talán igazságosnak mondható a döntetlen. További sok sikert az Újfehértónak!

Madalina György: – Felnőttünk a feladathoz, nagyon jó színvonalú mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat nyerhetett volna, nagy helyzetek maradtak ki mindkét oldalon: a meccslabda a miénk volt a 90. percben, de úgy érzem, nem lehetünk elégedetlenek, Mátészalkán értékes az egy pont.

Nyírbátor–Kállósemjén 1–0 (0–0)

Nyírbátor, v.: Tomori P. Nyírbátor: Borkó J. – Tóth Sz., Czerula Zs. (Bakosi M.), Szücs D., Szabó M., Pálvölgyi B., Danó M., Nógrádi S., Tóth E., Varga B., Kun Á. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza T., Szabó I., Danó Zs., Jónucz D. (Hegedűs T.), Fodor A., Lakatos L., Pekk T., Lakatos B., Szabó S. (Gyulai J.), Kormutjak. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Pálvölgyi B.

Erdei Zoltán: – Amit a kezdés előtt megbeszéltünk, ezt százszázalékig betartotta a csapat. Az első félidőben úgy gondolom, kifejezetten jól futballoztunk, csak a gól hiányzott. A szünet után hál’ istennek „jött” a gól, majd egy picit belefáradt a meccsbe a csapat, de küzdeni tudásból jelesre vizsgázott. Az első félidei játékkal és a mérkőzésen mutatott hozzáállással sikerült felülkerekedni.

Ovszijenko Volodimir: – Gratulálok a Bátornak!

Tarpa–Kemecse 2–0 (0–0)

Tarpa, 203 v.: Goneth B. Tarpa: Csicskan – Gál R. (Sztankov), Szojma A., Bodan. Havriljuk, Mihalcsuk (Prihoda), Arsen (Burdika), Kosztik (Kucsunszki), Herman, Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Kemecse: Kopasz J. – Varga K., Kovács I., Csáki P., Majoros Á., Ádám D. (Bárdos A.), Törő D. (Prakonkham), Sándor D., Sógor Cs., Hokk B., Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. Gól: Kucsunszki, Havriljuk

Bubis Iván: – Amit elterveztünk sikerült megvalósítani, egy szervezett csapat ellen tudtuk itthon tartani a három pontot. Köszönjük a szurkolók támogatását, további sok sikert kívánunk a Kemecse csapatának.

Sánta Tibor: – Nagyon fegyelmezett játékot mutatott csapatom, eltüntetve a fizikális különbséget. Sajnos, két hiba megpecsételte a sorsunkat, teljesen reális eredmény született. Mindkét csapat játékosainak gratulálok!

Kótaj–Austria Juice-Vásárosnamény 2–1 (0–1)

Kótaj, v.: Vikai. Kótaj: Reszler T. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D. (Nardai N.), Papp M., Sárközi D. (Tüzes Zs.), Dencs Á. (Kató T.), Bagoly Z., Szarka J., Csörgő K., Molnár M. Edző: Seregi Mihály. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Ujvári P., Berec G., Zán B., Kopor A., Kozma M., Deák M., Balogh P., Illés G., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Gól: Szarka J., Monár M., illetve Balogh P.

Seregi Mihály: – Két ellentétes félidőt láthatott a közönség. A második játékrész képe alapján úgy érzem, megérdemeltük a három pontot. És a nem mez teszi az embert! További sok sikert kívánok a Naménynak!

Bardi Gábor: – Nem szeretnék most nyilatkozni, mert senkit nem akarok megbántani. Így csak annyi, hogy gratulálok a Kótaj csapatának.

Nagykálló–Nagyecsed 2–1 (0–0)

Nagykálló, 287 néző, v.: Papp F. Nagykálló: Budaházi M. – Mészáros N., Erdei S., Marozsán Zs., Mondok D., Marozsán M. (Haller R.), Sipos B. (Simon I.), Marinka Á., Baráz M. (Puluczkai P.), Anda Sz., Nagy Zs. (Bencs Á.). Edző: Homann Richárd. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G. (Jónás M.), Marinas, Nyíregyházi G., Pócsi B., Bukyáki A. (Nagy N.), Kóka R., Nagy Z. (Jóni E.), Erdős M., Szabó T., Somlyai G. Edző: Harbula Balázs. Gól: Marozsán M., Nagy Zs., illetve Kóka R.

Homann Richárd: – Küzdelmes mérkőzésen nagyon fontos három pontot szereztünk, amihez gratulálok a fiúknak.

Harbula Balázs: – Borzasztó gyenge játékkal rukkoltunk elő, jópár embernek magába kellene szállni a mai teljesítménye után! A szurkolók nem ezt érdemlik a csapattól. Gratulálok a Nagykállónak!

 


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 12 10 1 1 34 11 23 31
2. MÁTÉSZALKAI MTK 12 8 2 2 30 10 20 26
3. TARPA SC 12 8 2 2 26 11 15 26
4. KÁLLÓSEMJÉN SE 12 8 1 3 28 13 15 25
5. NYÍRBÁTORI LSE 12 6 3 3 27 24 3 21
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 12 5 4 3 31 23 8 19
7. KEMECSE SE 12 6 0 6 28 24 4 18
8. CSENGER FC 12 4 4 4 30 30 0 16
9. NAGYKÁLLÓI VSE 12 4 4 4 12 15 -3 16
10. NAGYECSED RSE 11 5 0 6 22 18 4 15
11. NYÍREGYHÁZA II. 11 4 1 6 26 25 1 13
12. VÁSÁROSNAMÉNY 12 3 2 7 13 21 -8 11
13. NYÍRBÉLTEK KSE 12 3 1 8 12 31 -19 10
15. KÓTAJ SE 11 2 4 5 21 30 -9 10
14. IBRÁNY SE 11 2 1 8 8 30 -22 7
16. NYÍRMEGGYES SK 12 1 0 11 11 43 -32 3

 

Fel Következő