13. forduló (2023.11.04-11.05.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Austria J.-Vásárosnamény Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.
13. forduló
2023.11.04. 13:00

 

Géczi István, a Vásárosnamény edzőpárosának tagja: – Nehéz mérkőzés előtt állunk, de igyekszünk a maximumot kihozni belőle.
Kiss Péter, az ibrányi játékos-edzőpáros tagja: – A legutóbbi mérkőzésünkön a csapat minden egyes játékosa akaratból, alázatból és küzdeni tudásból jelesre vizsgázott. Ha ezek jellemezni fognak minket a hétvégén is, akkor végre idegenben is eredményesek lehetünk.

További mérkőzések:

Szombat

Nyírmeggyes (16.)–Csenger (8.)

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert a csengeri csapatban több komoly egyéniség is futballozik. A játékosaimtól azt várom, hogy az utolsó pillanatig küzdjenek a három pont megszerzéséért.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, sajnos, foghíjas kerettel fogunk pályára lépni, ettől függetlenül mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.

Kemecse (7.)–Nyírbátor (5.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nincs okom mást kérni a csapatomtól mint eddig, annak ellenére, hogy az elmúlt mérkőzéseken többször „küzdöttek” jól az ellenfeleink, mint azt vártam. De túl szép játék a foci ahhoz, hogy ne játsszuk, ennek megfelelően küldöm fel a csapatot a pályára!

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Csak azzal a hozzáállással lehet keresnivalónk Kemecsén, ami az előző meccsen jellemzett minket.

Nyíregyháza Spartacus II (11.)–Nagyecsed (10.)

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – A múlt heti teljesítményünkkel nem voltam megelégedve, most ennél sokkal jobb játékra lesz szükség, ha itthon akarjuk tartani a pontokat. Tudjuk, ez nem lesz könnyű feladat, de mindent el fogunk követni ennek érdekében.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Nyíregyházán nem lesz könnyű dolgunk. Sajnos kiderült, ebben a szezonban nekünk mindenki komoly ellenfél, bízom benne, hogy a játékosaim is így látják már ezt. Pontszerzésben reménykedem, mert még nem tudtunk döntetlenre hozni olyan meccset sem, amelyet több góllal kellett volna nyerni.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Vasárnap

Nagykálló (9.)–Tarpa (3.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Hazai közönség előtt „pontosak” szeretnénk maradni egy nagyon jó Tarpa ellen.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nem nagyon ismerjük ellenfelünket, de az eddig elért eredményeik alapján óvatosságra int minket, ha eredményesek akarunk lenni hétvégén maximális koncentrációra lesz szükség.

Kállósemjén (4.)–Mátészalkai MTK (2.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Javítanunk kell a múlt heti vereség után, ennek érdekében mindent megteszünk.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Nagyon komoly, férfias munka előtt állunk, bátran ki merem jelenteni, hogy az osztály egyik legjobb csapatához látogatunk. Természetesen maximálisan bízom a srácokban, hiszen mi is jó néhány alkalommal bizonyítottuk már, hogy kemény fából faragtak minket, de ahhoz, hogy sikeresek legyünk, minden tekintetben százszázalékot, vagy inkább többet kell nyújtani.

Újfehértó (6.)–Mándok (1.)

Madalina György, az Újfehértó edzője: – Személyesen még nem találkoztam Kocsis Jánossal, de úgy gondolom, a legnagyobb „igazolása” ő volt a mándoki csapatnak! Bebizonyította, nem mindegy, hogy Józsi néni vagy egy szakember irányít egy játékoskeretet. Harmadik olyan mérkőzésünk következik, amelyen a táblázaton előttünk álló csapattal találkozunk, úgyhogy nem egyszerű a feladat. Jó lenne folytatni eddigi szereplésünket, szeretnénk nyíltabbá tenni az őszi elsőségért vívott küzdelmet.

Kocsis János, a Mándok edzője: – Az elmúlt forduló is megmutatta, nincs könnyű mérkőzés, ha nem százszázalékos a koncentráció és a fegyelem, akkor minden meccs háromesélyes. Azt hiszem, ezen a hétvégén nem kell tartanom attól, hogy kihagy a figyelmünk, ez egy rangadó, amely mindenki számára hatványozottan fontos. Bár idegenben leszünk, mindent megteszünk azért, hogy három pontot szerezzünk.

Nyírbéltek (13.)–Kótaj (14.)

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Azt gondolom, a múlt heti teljesítményünk elfogadható volt, nem érdemeltünk vereséget, remélem, ezt a játékot át tudjuk menteni erre a mérkőzésre, mert szeretnénk otthon tartani a három pontot.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, de az előző két fordulóban aratott győzelem nagy hitet és önbizalmat ad a csapatnak, ezért reménykedünk a jó szereplésben Bélteken.


Tudósítások, eredmények

Ausria J.-Vásárosnamény–Ibrány SE 6–0 (4–0)

Vásárosnamény, 112 néző, v.: Tóth L. Vásárosnamény: Révész D. – Géczi I., Czene Z. (Illés G.), Szabó R. (Barta F.), Zán B., Deskó D., Kopor A., Ujvári P. (Berecz G.), Deák M., Balogh P., Orosz F. Edző: Géczi István, Illés Péter. 

Ibrány: Tóth N. – Barzó G., Bégányi B., Lukács B., Kiss P. (Hornyák M.), Bertók D., Dobos A., Csatári E., Ács Á., Szabó M. (Bészély G.), Nagy D. (Oláh P.). Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert. 

Gól: Zán B. 2, Ujvári P. 2, Balogh P., Géczi I.

Géczi István: – Megérdemelt győzelmet arattunk, amivel boldog születésnapot kíván a csapat Filep Sándor polgármester úrnak! További sok sikert az Ibránynak!

Kiss Péter: – Jó pár ember hozzáállása kritikán aluli volt, sajnos ezért született ilyen eredmény! Gyüre Tomi, mielőbbi gyógyulást!


További eredmények:

Nyírmeggyes–Csenger 1–4 (0–2)

Nyírmeggyes, 89 néző, v.: Major O. Nyírmeggyes: Zán K. – Török G., Farkas Z., Ács Sz. (Máté G.), Tőkés T., Preg I., Sitku Á., Folytán Z., Csatári Á., Gönczör P., Drabik M. Edző: Siska Attila. Csenger: Korpmpai M. – Katona P., Szedlacsek Á., Osváth S. (Osztolykán S.), Popovics N., Csorvási Á. (Barna I.), Antal R., Peterman P. (Szilágyi P.), Lengyel M. (Mészáros T.), Bence L., Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. Gól: Ács Sz., illetve Barcsay M. 2 (mindkettőt 11-esből), Csorvási Á., Popovics N.

Siska Attila: – Két felesleges 11-essel már az első félidőben elrendeztük magunkat és ebből már nem tudtunk felállni.

Juhász Ferenc: – Igazoltuk a labdarúgás egyik törvényszerűségét, miszerint nem játszottunk jól, de mi szereztük a gólokat, ez döntött. Gratulálok a csapatnak! További sok sikert a Meggyesnek!

Kemecse–Nyírbátor 1–1 (1–1)

Kemecse, v.: Kosztyu J. Kemecse: Baráth B. – Varga K., Hadházi D., Majoros Á., Ádám D. (Szaffián Sz.), Törő D. (Sógor Cs.), Kovács I., Hokk Á. (Szűcs F.), Csáki P., Hokk B., Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. Nyírbátor: Borkó J. – Tóth Sz., Czerula Zs. (Terdik Zs.), Szücs D., Szabó M., Pálvölgyi B., Danó M., Nógrádi S., Tóth E., Varga B., Kun Á. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Tóth Sz. (öngól), illetve Czerula Zs.

Sánta Tibor: – Kritikán aluli játékot mutattunk ma be, ennek ellenére egy nullnál üres kapura most sem sikerült gólt szerezni! De be kell ismernem, hogy mezőnyben fölénk nőtt a Bátor! Az egy ponttal senki sem elégedett… Sok sikert kívánok a Nyírbátornak!

Erdei Zoltán: – Amit terveztünk erre a mérkőzésre, maximálisan „kivittük” a pályára. A kapott gól után gyorsan akadtak helyzeteink, amelyekkel nem tudtunk élni. Az egyenlítést követően pedig úgy gondolom, egy pici hiányzott, hogy megszerezzük a három pontot. Ezzel együtt gratulálok a csapatnak!

Nyíregyháza Spartacus II–Nagyecsed 3–0 (2–0)

Örökösföld, v.: Tóth J. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Varga B. (Márton D.), Bertók M., Czimer-Nyitrai (Ferencz B.), Kiss P., Szabó L., Kovalecz S. (Spisák B.), Asztalos B., Konzili M. (Virányi T.), Forgó T. Edző: Lengyel Roland. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Zámbó K., Marinas (Szabó T.), Nyíregyházi G., Pócsi B., Bulyáki A., Jóni E. (Somlyai G.), Kóka R. (Sarkadi G.), Nagy N. (Jónás M.), Nagy Z., Erdős M. Edző: Harbula Balázs. Gól: Varga B. 3.

Lengyel Roland: – Talán nem játszottunk anyira jól, mint az elmúlt időszakban, viszont én egy harcos csapatot láttam a pályán. A második félidőt megint nem kezdtük jól, 11-eshez jutott az Ecsed, ez kimaradt, ami lélektanilag minket segített, innentől kezdve nem volt kérdés ki nyeri a párharcot. Szép gólokat szerezve úgy gondolom, megérdemelten győztünk. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert az Ecsednek!

Harbula Balázs: – Gratulálok a Szpari II-nek. Küzdjél, Tamás!

Nagykálló–Tarpa 0–3 (0–1)

Nagykálló, 96 néző, v.: Veres J. Nagykálló: Budaházi M. – Marozsán Zs. (Bencs Á.), Mondok D., Homann P., Marozsán M., Sipos B., Marinka Á., Baráz M. (Puluczkai P.), Anda Sz. (Lakatos J.), Mészáros N., Nagy Zs. (Haller R.) Edző: Homann Richárd. Tarpa: Csicskan – Kosztik (Kucsinszkij), Szojma A., Herman (Kolesnyik), Bodan, Havriljuk, Mihalcsuk (Nemes I.), Arsen, Palcsej, Gál R., Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Arsen, Bodan, Havriljuk

Homann Richárd: – Gratulálok a Tarpának!

Bubis Iván: – Ilyen időben és pályaviszonyok mellett azt tették a fiúk, amit kellett: csúsztak- másztak és ennek meg is lett az eredménye. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ilyen időben is elkísértek minket, a hazaiaknak további sok sikert kívánunk!

Kállósemjén–Mátészalkai MTK 1–3 (1–2)

Kállósemjén, v.: Fehér Á. Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza T., Szabó I., Danó Zs. (Jónucz D.), Fodor A., Lakatos L., Pekk T., Lakatos B. (Kiss J.), Szabó S. (Gyulai J.), Kornutjak (Vass I.), Hegedűs T. (Ferencz R.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Mátészalka: Szilágyi P. – Lyáh A. (Gergely M.), Fenyőfalvi D. (Huszti P.), Csáki J., Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Sárosi M.), Hudák M., Fejes J., Toldi A. (Tangel L.), Jócsák D. (Szántó Z.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Szabó S., illetve Toldi A. 3

Ovszijenko Volodimir: – Az ellenfél kihasználta hibáinkat, mi nem tudtuk az övéiket, gratulálok a Szalkának!

Kiss Tamás: – Igazi, férfias küzdelemben egy nagyon jó Semjént sikerült legyőzni. A mérkőzésnek voltak nehéz periódusai, amikor a csapatnak a szíve, küzdeni akarása maximálisan a helyén volt, ennek is köszönhetjük a győzelmünket, amiért óriási gratuláció jár minden egyes játékosnak! A mátészalkai egyesület mielőbbi felépülést kíván Gyüre Tamásnak és társainak!

Újfehértó–Mándok 2–0 (1–0)

Újfehértó, 99 néző, v.: Hegedűs Cs. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Daróczi P., Mezei B., Kis G., Pallai G., Angyal  N. (Varga J.), Nagy D., Somogyi T. (Szilágyi Á.), Miterkó B. (Barta K.), Benke N. Edző: Madalina György. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Jánvári D., Koszta Z., Bokor M., Jene G. (Cservenyák T.), Molnár Zs., Matyi Z., Csercsa G. (Szokolai M.), Nagy Á. (Juhász), Budaházi L. (Jávor A.). Edző: Kocsis János. Gól: Csáki B., Nagy D.

Madalina György: – Az újfehértói egyesület mély és őszinte részvétét fejezi ki a balesetben elhunyt fiatal családjának. Egy emberként szurkolunk Gyüre Tamás felépüléséért! A mérkőzésről pedig annyit, régen láttam a megyei első osztályban ilyen színvonalú mérkőzést, sok ziccert sikerült kialakítani, úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyertünk.

Kocsis János: – Ez csak egy focimeccs volt, sajnos, a péntek éjszaka történtek mindent beárnyékolnak.

Nyírbéltek–Kótaj 2–0 (1–0)

Nyírbéltek, 76 néző, v.: Goneth B. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F. (Sebők M., Kevert K.), Tóth L., Ramos, Boldizsár E., Sőre P., Vass R., Varga M., Hevele M., Boldizsár G., Fischer P. Edző: Gyarmati András. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T., Papp M., Dencs Á., Bagoly Z., Nardai N., Csörgő K., Szarka J. (Tüzes Zs.), Molnár M., Kató T. (Petruska A.). Edző: Seregi Mihály. Gól: Vass R. 2 (egyet 11-esből)

Gyarmati András: – Azt gondolom, elég agresszívan játszottunk ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Sok esetben sikerült kapuja elé szorítani az ellenfelet, számítottunk rá, hogy nyomás alatt hibázni fog. Ez bekövetkezett, ami döntőnek bizonyult.

Seregi Mihály: – Gratulálok a hazai csapatnak, amelynek további sok sikert!


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 13 10 1 2 34 13 21 31
2. MÁTÉSZALKAI MTK 13 9 2 2 33 11 22 29
3. TARPA SC 13 9 2 2 29 11 18 29
4. KÁLLÓSEMJÉN SE 13 8 1 4 29 16 13 25
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 13 6 4 3 33 23 10 22
6. NYÍRBÁTORI LSE 13 6 4 3 28 25 3 22
7. KEMECSE SE 13 6 1 6 29 25 4 19
8. CSENGER FC 13 5 4 4 34 31 3 19
9. NYÍREGYHÁZA II. 12 5 1 6 29 25 4 16
10. NAGYKÁLLÓI VSE 13 4 4 5 12 18 -6 16
11. NAGYECSED RSE 12 5 0 7 22 21 1 15
12. VÁSÁROSNAMÉNY 13 4 2 7 19 21 -2 14
13. NYÍRBÉLTEK KSE 13 4 1 8 14 31 -17 13
14. KÓTAJ SE 12 2 4 6 21 32 -11 10
15. IBRÁNY SE 12 2 1 9 8 36 -28 7
16. NYÍRMEGGYES SK 13 1 0 12 12 47 -35 3

 

Fel Következő