14. forduló (2023.11.11-11.12.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Nyírbéltek KSE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.
14. forduló
2023.11.12. 13:00

 

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Nagyon fontos mérkőzés következik, hazai pályán szeretnénk győzelemmel zárni az őszi szezont!
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az elmúlt hétvégén visszatértünk a régi kerékvágásba, a jobbik arcunkat mutattuk. Remélem, így folytatjuk, és sikeresek leszünk a hétvégén.

További mérkőzések:

Szombat

Nyírmeggyes (16.)–Nyíregyháza Spartacus II (9.)

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Láttam játszani a „kis Szparit”, amely fiatal, lendületes, képzett játékosokból álló csapat, remek szakmai háttérrel és profi edzővel. Mit lehet ilyenkor mondani? Becsülettel készülünk, hogy méltó ellenfelek legyünk.

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Az időjárás alighanem döntő faktor lesz, hogy milyen mérkőzést játszunk. Ezzel együtt mindig a győzelemre törekszünk, ez hétvégén sem lesz másként.

Csenger (8.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Jó formában várjuk a hétvégi mérkőzést, szeretnénk tovább gyűjtögetni a pontjaink számát. Reméljük megfelelő időjárási körülmények lesznek, hogy minél több szurkoló biztassa a csapatot.

Géczi István, a Vásárosnamény edzőpárosának tagja: –Egy újabb kihívás a csapat számára, hiszen tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk Csengerben, de ha mindenki odateszi magát, akkor sikeresek lehetünk.

Mándok (1.)–Kállósemjén (4.)

Kocsis János, a Mándok edzője: – Bár nem szereztünk pontot az elmúlt hétvégén, de mindenki bizonyította, hogy milyen karakter. Büszkék lehetünk rá, hogy ilyen emberek alkotják a mándoki focicsapatot! Az előző napokban pozitív híreket kaptunk Tomi állapotáról, ami biztos vagyok benne, hozzájárul, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Nem vagyunk könnyű helyzetben, de mindent meg fogunk tenni a sikeres szereplés érdekében.

Mátészalkai MTK (2.)–Kemecse (7.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Nagyon jól felkészített, a futballt játszani próbáló csapatot fogadunk. Ugyanakkor csakis azt a hozzáállást tudom elfogadni, amit az elmúlt hetekben mutattunk, mert az utolsó hazai meccsen szeretnénk szépen búcsúzni a közönségtől.

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Utolsó idegenbeli mérkőzésünk következik. Jó pálya, jó ellenfél, ebből pedig egy nagyon jó mérkőzés lehet! Vagy nem…

Nyírbátor (6.)–Nagykálló (10.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Elnézve a pálya állapotát, és a hétvégi előrejelzést tekintve attól tartok, futballra alkalmatlanok lesznek a körülmények. Ha mégis „csoda” történik, akkor nem lehet más célunk, mint megszerezni a győzelmet.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Két nehéz meccsel zárunk, de szeretnénk még pontokat csipegetni – meglátjuk…

Tarpa (3.)–Nagyecsed (11.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén szeretnénk eredményesen szerepelni szurkolóink előtt.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Jelenlegi helyzetünkben minden mérkőzés egy lehetőség a javításra. Megfelelő hozzáállás esetén még partiban is lehetünk műfüvön is.

Vasárnap

Kótaj (14.)–Újfehértó (5.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A bajnokság egyik topcsapatát fogadjuk, ettől függetlenül jelenlegi helyzetünkben a pontszerzésre törekszünk.

Madalina György, az Újfehértó edzője: – A mezőny első feléhez tartozó csapatok ellen eredményes és jó mérkőzéseket játszottunk. Az ősz végén viszont két olyan meccsünk következik, amelyeken talán mi vagyunk az esélyesebbek, de tapasztalatból tudom, ezek lesznek a legnehezebbek.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nyírbéltek KSE 1–0 (0–0)

Ibrány, 108 néző, v.: Vitkai E. 

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Bökönyi L., Molnár Z., Lukács B. (Bészély G.), Kállai G. (Barzó G.), Farkas M., Bertók D., Csatári E., Ács Á. (Hornyák M.), Nagy D. Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert.

Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Ramos, Boldizsár E. (Sebők M.), Sőre P., Vass R., Fischer P., Varga M., Hevele M., Tóth L., Boldizsár G. (Kevert K.). Edző: Gyarmati András. Gól: Kállai G.

Kiss Péter: – Úgy gondoljuk, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, akár nagyobb különbség is lehetett volna. Büszkék vagyunk a fiúkra, óriásit küzdöttek, nagyon sok helyzetet alakítottunk ki a nehéz körülmények ellenére. Köszönjük polgármester úrnak a vendéglátást! Gratulálunk az ificsapat győzelméhez, további sok sikert a Nyírbélteknek.

Gyarmati András: – Azt mondhatom, hogy az első félidőt figyelembe véve mindenkinek többet kellett volna annak érdekében tenni, hogy eredményesek tudjunk lenni. Sajnos, jó néhány ember fegyelmezetlensége vezetett a vereséghez.


További eredmények:

Nyírmeggyes–Nyíregyháza Spartacus II 2–3 (0–2)

Nyírmeggyes, 86 néző, v.: Makszim G. Nyírmeggyes: Zán K. – Farkas Z. (Kovács D.), Nagy Zs., Ács Sz., Tőkés T., Preg I., Máté G., Török M. (Szondi R.), Csatári Á., Gönczör P., Drabik M. (Takács I.). Edző: Siska Attila. Nyíregyháza Spartacus II: Harman L. – Bertók M., Kiss P., Spisák B., Horváth T., Szabó L. (Márton L.), Varga B., Forgó T. (Chrien B.), Asztalos B., Ferencz B. (Konzili M.), Czimer-Nyitrai. Edző: Lengyel Roland. Gól: Drabik M., Gönczör P., illetve Szabó L., Ferencz B., Varga B.

Siska Attila: – Úgy érzem, több volt számunkra ebben a mérkőzésben, de két óriási hibával megpecsételtük saját sorsunkat, ezért állunk az utolsó helyen. Gratulálok a Szparinak, ügyesek voltak.

Lengyel Roland: – Nagyon harcos mérkőzés volt, sok párharccal dúsítva, de azt gondolom, megérdemelten nyertünk. Megfelelő számú helyzetet dolgoztunk ki ahhoz, hogy felülkerekedjünk. Gratulálok a csapatnak, egyben nagyon szépen köszönjük a hazaiaknak a vendéglátást, és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

Csenger–Austria Juice-Vásárosnamény 3–1 (2–1)

Csenger, 102 néző, v.: Takács A. Csenger: Korompai M. – Szedlacsek Á., Osváth S. (Osztolykán S.), Popovics N. (Szilágyi P.), Csorvási Á. (Tkacsuk A.), Jónás G. (Katona P.), Antal R., Peterman P., Lengyel M., Bence L., Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. Vásárosnamény: Révész D. – Géczi I., Czene Z., Szabó R. (Barta F.), Zán B. (Illés G.), Kopor A., Deskó D., Ujvári P., Deák M. (Eri M.), Balogh P., Orosz F. Edzők: Géczi István, Illés Péter. Gól: Barcsay M., Lengyel M., Szedlacsek Á., illetve Szabó R. Kiállítva: Balogh P.

Juhász Ferenc: – Emelem a kalapomat a csapat teljesítménye előtt, ez nem csak a mai mérkőzésre vonatkozik, hanem az elmúlt öt fordulóra, amelynek során zsinórban nyertünk – parádés produkcióval.

Géczi István: – Az első félidőben kihagytuk helyzeteinket, a kiállításig nyílt volt a mérkőzés, a folytatásban megérdemelten nyert a Csenger. További sok sikert kívánunk a hazai csapatnak!

Mándok–Kállósemjén 1–2 (0–2)

Mándok, 93 néző, v.: Kosztyu J. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Koszta Z. (Szokolai M.), Bokor M. (Cservenyák T.), Baglyos L. (Csercsa G.), Jene G., Molnár Zs., Matyi Z., Jánvári D., Nagy Á., Budaházi L. Edző: Kocsis János. Kállósemjén: Jenei N. – Hamza T., Szabó I., Danó Zs. (Ferencz R.), Vass I., Fodor A. (Kornutjak), Lakatos L. (Jónucz D.), Pekk T., Lakatos B., Gyulai J. (Szabó S.), Hegedűs T. Játékos-edző: Ovszijenko Voldomir. Gól: Baglyos L., illetve Lakatos B. 2

Kocsis János: – Az első félidőben túl nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, a szünet utáni játékért dicséretet érdemel a csapat, jobb helyzetkihasználással akár a győzelem is meg lehetett volna.

Harsányi Ferenc vezetőségi tag: – Végre bementek a helyzetek, és így végre nyertünk. További sok sikert kívánunk a Mándoknak, és mielőbbi gyógyulást, felépülést Gyüre Tamásnak!

Mátészalkai MTK–Kemecse 2–2 (2–1)

Mátészalka, 147 néző, v.: Papp F. Mátészalka: Szilágyi P. – Bodó G., Lyáh A., Huszti P. (Gergely M.), Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Sárosi M.), Hudák M., Fejes J., Toldi A., Jócsák D. (Tangel). Edző: Kiss Tamás. Kemecse: Baráth B. – Varga K. (Phrakonkham), Hadházi D. (Boda B.), Majoros Á., Ádám D. (Csáki P.), Törő D. (Balogh G.), Kovács I., Hokk Á., Sógor Cs. (Sándor D.), Hokk B., Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. Gól: Magyari M (11-esből), Toldi A., illetve Törő D., Phrakonkham. Kiállítva: Hokk Á. (73. perc)

Kiss Tamás: – Tudtuk, a Kemecse jó csapat, így azt kaptuk, amire készültünk. A teljes mérkőzésen jellemző volt ránk, hogy nem bizonyultunk elég koncentráltnak, ez az utolsó passzoknál és a kapu előtti döntéseknél is megmutatkozott. Lehetőségeink megvoltak, hogy a magunk javára eldöntsük a találkozót, ebben ma sajnos, ennyi volt. Nem kell lógatni az orrunkat, van még hátra egy forduló, szépen zárhatjuk az őszt.

Sánta Tibor: – Minden elismerést megérdemelnek a játékosaim a mai mérkőzésért! Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de Szalkán szép eredmény a döntetlen annak tükrében, hogy a kettes asszisztens három méteres lest engedett el az első gólnál, de legalább megjegyzéseket tesz a játékosaimra… Jövő héten vendégem egy stoplis cipőre a Szi-Zóban, hátha nem fog elcsúszni annyit… Sok sikert kívánok a Szalkának!

Tarpa–Nagyecsed 1–2 (0–0)

Tarpa, 122 néző, v.: Hegedűs Cs. Tarpa: Csicskan – Kosztik (Nemes I.), Szojma, Herman, Bodan, Havriljuk, Mihalcsuk (Prihoda), Arsen, Palcsej, Gál R., Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Zámbó K., Marinas, Nyíregyházi G. (Jónás M.), Pócsi B., Kóka R., Nagy N., Nagy Z., Erdős M. (Bulyáki A.), Szabó T., Somlyai G. (Sarkadi G.). Edző: Harbula Balázs. Gól: Kosztik, illetve Pócsi B., Sarkadi G. Kiállítva: Lovincsuk.

Bubis Iván: – A mérkőzést nem a sok helyzet jellemezte. Mi az első nagyobb helyzetünket a második félidőben gólra váltottuk, majd egy buta kiállítás után a vendégcsapat két kavarodást követően meg tudta fordítani a meccset. Vereséget nem érdemeltünk, de tanulni kell ebből is.

Harbula Balázs: – Kilencven tíz százalékos labdabirtoklás volt a hazai csapat javára, ettől függetlenül a focit gólra játsszák, emellett a jogos kiállítás is fordulópontot jelentett, meglehetősen nehéz körülmények között sikerült nyernünk. Kiemelném a játékvezetői hármas működését és remélem, elnök úr jól érzi magát a pihenős hétvégéjén!

Nyírbátor–Nagykálló 5–1 (3–0)

Nyírbátor, v.: Varga F. Nyírbátor: Borkó J. – Tóth Sz., Czerula Zs., Szücs D., Pálvölgyi B., Bakosi M., Danó M., Nógrádi S. (Török I.), Tóth E. (Erdei Z.), Varga B., Kun Á. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S. (Homann P.), Marozsán Zs., Mondok D., Marozsán M. (Haller R.), Sipos B., Mészáros N., Simon I. (Puluczkai P.), Baráz M. (Bencs Á.), Marinka Á., Anda Sz. (Lakatos J.). Edző: Homann Richárd. Gól: Pálvölgyi B. 2, Tóth Sz., Szücs D., Bakosi M., illetve Lakatos J.

Erdei Zoltán: – Nehéz talajú pályán úgy érzem, ilyen különbséggel is megérdemelt a győzelmünk.

Homann Richárd: – Maximális gratuláció a hazai csapatnak, így kell beleállni egy mérkőzésbe. Saját csapatomról inkább nem mondok semmit, mert lehet, sok embert megsértenék…

Kótaj–Újfehértó 1–0 (1–0)

Kótaj, v.: Pethő P. Kótaj: Reszler T. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Illés A. (Narda N.), Papp M. (Kató T.), Tüzes Zs., Bagoly Z. (Dencs Á.), Boros I., Csörgő K. (Petruska A.), Molnár M. Edző: Seregi Mihály. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Somogyi T. (Simonka R.), Varga J., Angyal N., Kis G., Pallai G., Daróczi P., Miterkó B. (Szilágyi Á.), Nagy D., Benke N. Edző: Madalina György. Gól: Molnár M.

Seregi Mihály: – Kiélezett küzdelemben úgy gondolom, akarásban felülmúltuk ellenfelünket, ilyen hozzáállással és játékkal bárki ellen lehet esélyünk. Gratulálok a fiaimnak és sok sikert az Újfehértónak!

Madalina György: –  Tisztelem a hölgyeket, éppen ezért a játékvezetői asszisztenst sem bántom a hibájáért, hisz még nagyon sok idő, lehetőség volt arra, hogy ezt a mérkőzést akár meg is nyerjük. A Kótaj hősiesen védekezett, különösen a második félidőben, mi pedig ahogy ilyenkor lenni szokott, a legjobb lehetőségeket is kihagytuk.


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 14 10 1 3 35 15 20 31
2. MÁTÉSZALKAI MTK 14 9 3 2 35 13 22 30
3. TARPA SC 14 9 2 3 30 13 17 29
4. KÁLLÓSEMJÉN SE 14 9 1 4 31 17 14 28
5. NYÍRBÁTORI LSE 14 7 4 3 33 26 7 25
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 14 6 4 4 33 24 9 22
7. CSENGER FC 14 6 4 4 37 32 5 22
8. KEMECSE SE 14 6 2 6 31 27 4 20
9. NYÍREGYHÁZA II. 13 6 1 6 32 27 5 19
10. NAGYECSED RSE 13 6 0 7 24 22 2 18
11. NAGYKÁLLÓI VSE 14 4 4 6 13 23 -10 16
12. VÁSÁROSNAMÉNY 14 4 2 8 20 24 -4 14
13. NYÍRBÉLTEK KSE 14 4 1 9 14 32 -18 13
14. KÓTAJ SE 13 3 4 6 22 32 -10 13
15. IBRÁNY SE 13 3 1 9 9 36 -27 10
16. NYÍRMEGGYES SK 14 1 0 13 14 50 -36 3

 

Fel Következő