15. forduló (2023.11.18-11.19.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Újfehértó SE Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I. o.
15. forduló
2023.11.19. 13:00

 

Madalina György, az Újfehértó edzője: – Szerettem Ibrányban dolgozni, bár a vége „kesernyésre” sikerült. Nagyszerű szurkolótábort, korrekt vezetőket és kiváló játékosokat ismertem ott meg: jelenleg is több olyan futballista szerepel náluk, akik magasabb osztályban is megfordultak már, éppen ezért technikás, jó focit játszanak. Hogy az eredmények miért nem jönnek, ez nem rám tartozik. Ugyanezt elmondhatom a saját csapatomról is, hasonló stílusban játszunk, akik kilátogatnak a vasárnapi mérkőzésre, színvonalas találkozót láthatnak – remélem, hazai győzelemmel.
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Tisztában vagyunk azzal, hogy egy jó keretből álló csapathoz látogatunk, de ha át tudjuk menteni a múlt heti mentalitást, hozzáállást, akkor lehet keresni valónk.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (12.)–Nyírmeggyes (16.)

Géczi István, a Vásárosnamény edzőpárosának tagja: – Az őszi forduló utolsó hazai mérkőzésén szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól.

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Olvastam, a Bundesliga utolsó helyén álló Union Berlin zártkapuk mögött készül abban a reményben, hogy a csapat jobban teljesítsen. Ha ez a recept, akkor Meggyesen minden kaput lelakatolok, és még a kulcsokat is eldugom!

Nyírbátor (5.)–Nagyecsed (10.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nem ragozom, győzelemmel szeretnénk búcsúzni közönségünktől.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Igazi szezon végi meccsre számítok, ahol bármelyik oldal dominálhat a keretek szűkössége miatt. A Tarpa elleni győzelem akkor ér valamit, ha most is győztesen hagyjuk el a pályát, ehhez átlagon felüli teljesítmény kell mindenkitől.

Kemecse (8.)–Mándok (1.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az év utolsó mérkőzésén szeretnénk otthon tartani a három pontot, ami viszont ennél is fontosabb, hogy felszabadult játékot várok a csapatomtól!

Kocsis János, a Mándok edzője: – Ahhoz, hogy a pozíciónkat meg tudjuk tartani, három pontot kell szerezni, ennek szellemében készültünk és lépünk pályára.

Vasárnap

Nagykálló (11.)–Mátészalkai MTK (2.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A bajnokság egyik legjobb csapata érkezik, amely ráadásul nagyon jó formában van, de bízom a fiúkban, hogy számunkra kedvező eredménnyel tudjuk zárni az őszt.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Játékosként és utánpótlásedzőként nagyon sok szép élmény köt a Nagykállóhoz, de most egyértelműen szeretnénk sikeresen szerepelni, ami tudjuk, nem lesz könnyű a hazai pályán különösen masszív ellenféllel szemben.

Kállósemjén (4.)–Kótaj (14.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Az első kör utolsó mérkőzése következik, mindenképpen nyerni kell, hogy versenyben maradjunk.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Sajnos, megintcsak utolért minket az, amit a bajnokság elején már átéltünk, tele vagyunk sérültekkel, ráadásul eltiltás is sújt minket. Ettől függetlenül készülünk a meccsre, és nem feltartott kézzel megyünk a címvédőhöz.

Nyírbéltek (13.)–Csenger (7.)

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Úgy gondolom, nekünk minden héten háború, ezen a hétvégén sem lesz másként. Ebből a harcból győztesen szeretnénk kikerülni.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Küzdelmes mérkőzésre számítunk, lelkes, maroknyi csapatommal a pontszerzés reményében lépünk pályára.


Tudósítások, eredmények

Újfehértó SE–Ibrány SE 5–0 (3–0)

Újfehértó, v.: Major O. 

Újfehértó: Nagy M. – Csáki B. (Szilágyi Á.), Mezei B., Angyal N. (Varga J.), Kis G., Barta K. (Zámbó D.), Pallai G., Daróczi P., Somogyi T., Nagy D., Benke N. Edző: Madalina György. 

Ibrány: Tóth N. – Bökönyi L., Molnár Z. (Dobos A.), Lukács B., Kállai G. (Bészély G.), Farkas M., Bertók D. (Bégányi B.), Jeddi B., Ács Á. (Hornyák M.), Csatári E., Nagy D. (Oláh P.). Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert.

Támadásban az Ibrány
Fotó: Dankó László

Gól: Nagy D. 2 (egyet 11-esből), Csáki B., Angyal N., Kis G.

Madalina György: – Öt mérkőzés során szereztünk tíz pontot, ami hatvanhat százalékos teljesítmény. Rúgtunk tizenhárom gólt, és aminek a legjobban örülök, csak két gólt kaptunk. Hogy ez mire lesz elég, majd a vezetők eldöntik.

Kiss Péter: – Gratulálunk az Újfehértónak.


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírmeggyes 5–0 (3–0)

Vásárosnamény, v.: Lipcsei M. Vásárosnamény: Révész D. – Géczi I., Czene Z., Szabó R. (Illés G.), Zán B. (Nagy Á.), Deskó D., Kopor A., Barta F., Ujvári P. (Berec G.), Deák M., Orosz F. Edző: Géczi István, Illés Péter. Nyírmeggyes: Zán K. – Farkas Z. (Török G.), Nagy Zs., Ács Sz. (Sitku Á.), Tőkés T. (Szondi R.), Preg I., Máté G., Török M., Csatári Á., Gönczör P., Drabik M. Edző: Siska Attila. Gól: Ujvári P. 2, Deskó D., Barta F. (11-esből), Illés G.

Géczi István: – Mély talajú pályán a helyzeteinket kihasználva sikerült megszerezni a győzelmet. Köszönjük a szurkolók egész évi biztatását és további sok sikert a Meggyesnek!

Siska Attila: – A körülmények miatt a játékot lehetetlen értékelni, viszont mindkét csapat tagjai nagyon vigyáztak egymásra, így sérülés nélkül ment le a mérkőzés.

Kemecse–Mándok 0–3 (0–2)

Kemecse, v.: Tomori P. Kemecse: Baráth B. – Hadházi D. (Boda B.), Majoros Á., Ádám D., Phrakonkham (Szűcs F.), Balogh G., Csáki P., Sógor Cs. (Bárdos A.), Hokk B., Sándor D., Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Jánvári D., Koszta Z. (Juhász D.), Bokor M. (Szokolai M.), Baglyos L. (Csercsa G.), Jene G. (Jávor A.), Molnár Zs., Matyi Z., Budaházi L. Edző: Kocsis János. Gól: Bokor M. 2, Molnár Zs.

Sánta Tibor: – Óriási gratuláció a csapatomnak az elmúlt félévért, emberileg mindenki jelesre vizsgázott ebben a nehéz időszakban. Ezért köszönet jár nekik, és gratulálok a Mándok őszi bajnoki címéhez, sok sikert kívánok neki!

Kocsis János: – A mérkőzés során végig fegyelmezetten, a taktikai utasításokat szem előtt tartva futballoztunk. A korai gól kellő önbizalmat adott és a kontráinkban a folytatásban is benne volt a veszély, akár nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelmünk.

Nyírbátor–Nagyecsed 0–1 (0–0)

Nyírbátor, v.: Paráda R. Nyírbátor: Borkó J. – Nógrádi S. (Bakó T.), Szabó M., Czerula Zs., Szücs D., Tóth Sz., Danó M., Tóth E., Bakosi M. (Erdei Z.), Kun Á., Pálvölgyi B. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Zámbó K., Pócsi B., Bulyáki A., Nagy Z., Kóka R., Szabó T., Somlyai G., Nyíregyházi G. (Sarkadi G.), Nagy N., Marinas. Edző: Harbula Balázs. Gól: Marinas. Kiállítva: Szücs D.

Erdei Zoltán: – Nagyon sajnálom a srácokat, mert nagyot küzdöttek, de ezt a játékot gólra játsszák, ezen a meccsen pedig az Ecsed tudott betalálni. További sok sikert az ecsedi csapatnak!

Harbula Balázs: – Az egyébként jó pálya talaja az esőzés miatt ezúttal nem volt igazán alkalmas a folyamatos játékra, a szerencse faktor döntött szerintem a mérkőzésen – most a mi oldalunkra. A győzelmet Ladányi Dávid születésnapjára és felépülésére ajánljuk! Kiemelném Paráda Róbert játékvezető teljesítményét!

Nagykálló–Mátészalkai MTK 1–3 (0–3)

Nagykálló, v.: Hegedűs Cs. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S. (Bencs Á.), Marozsán Zs., Mondok D., Marozsán M. (Lakatos J.), Sipos B., Marinka Á. (Homann P.), Baráz M., Anda Sz. (Haller R.), Mészáros N., Nagy Zs. (Simon I.). Edző: Homann Richárd. Mátészalka: Szilágyi P. – Csáki J., Fejes J., Bodó G., Hudák M., Szántó Z. (Szőllősi P.), Fenyőfalvi D. (Magyari M.), Bodó L., Lyáh A. (Gergely M.), Tangel L. (Huszti P.), Toldi A. (Sárosi M.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Baráz M., illetve Toldi A. 2., Tangel L.

Homann Richárd: – Gyorsan lerendezte a meccset a Szalka, amely igazolta jó hírét. A két csapatnak egyelőre nem ugyanazok a céljai, mindenesetre gratulálok a Szalkának, kívánom, hogy érje el célját!

Kiss Tamás: – Gratulálok a srácoknak az egész őszi teljesítményért! Ezen a mérkőzésen nagyon nehéz talajú pályán teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, a vezetőknek az egész éves támogatást!

Kállósemjén–Kótaj 4–0 (2–0)

Kállósemjén, v.: Belicza. Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza T. (Szabó S.), Szabó I., Danó Zs. (Kornutjak), Vass I. (Ferencz R.), Fodor A., Lakatos L. (Jónucz D.), Pekk T., Lakatos B., Gyulai J. (Pallai B.), Hegedűs T. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Kótaj: Reszler T. – Sallai M., Tüzes Zs., Sárközi D. (Tóth F.), Dencs Á., Bagoly Z., Boros I., Nardai N., Petruska A. (Csikós Zs.), Csörgő K., Kató T. Edző: Seregi Mihály. Gól: Fodor A., Lakatos B., Gyulai J., Szabó I.

Ovszijenko Volodimir: – Nagyon nehéz talajon szép játékkal fejeztük be az őszi szezont. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert a Kótajnak!

Seregi Mihály: – Ezen a mérkőzésen az akarásért, a hozzáállásért gratulálok a csapatnak, mindent megtettünk, hogy jó eredményt érjünk el, de a semjéni győzelem teljesen megérdemelt. A hazaiaknak további sok sikert kívánok!

Nyírbéltek–Csenger 2–1 (0–0)

Nyírbéltek, v.: Vitkai. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Ramos, Boldizsár E. (Sebők M.), Sőre P., Nemes Z. (Kevert K.), Vass R., Fischer P., Varga M., Tóth L., Boldizsár G. Edző: Gyarmati András. Csenger: Sass I. – Peterman P., Antal R., Mészáros T. (Szilágyi P.), Nagy M., Jónás G. (Osztolykán S.), Bence L., Osváth S., Szedlacsek Á., Katona P. (Barna I.), Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. Gól: Vass R. 2, illetve Barcsay M.

Gyarmati András: – Azt gondolom, az első félidőben is irányítottuk a játékot, de ekkor még kimaradtak a lehetőségeink, igaz, az ellenfélnek is volt egy. A szünet után úgy mentünk ki, hogy mindenképpen be kell gyűjteni a három pontot, örömet szerezve azoknak a szurkolóknak, akik egész évben mellettünk álltak. Úgy érzem, teljesen megérdemelten nyertünk.

Juhász Ferenc: – Kár érte. Megvoltak a helyzeteink, amiket sajnos, nem tudtunk értékesíteni. Úgy gondolom, nem érdemeltünk vereséget, de ilyen játék a futball.


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 15 11 1 3 38 15 23 34
2. MÁTÉSZALKAI MTK 15 10 3 2 38 14 24 33
3. TARPA SC 15 10 2 3 33 14 19 32
4. KÁLLÓSEMJÉN SE 15 10 1 4 35 17 18 31
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 15 7 4 4 38 24 14 25
6. NYÍRBÁTORI LSE 15 7 4 4 33 27 6 25
7. NYÍREGYHÁZA II. 15 7 1 7 35 31 4 22
8. NAGYECSED RSE 15 7 1 7 28 25 3 22
9. CSENGER FC 15 6 4 5 38 34 4 22
10. KEMECSE SE 15 6 2 7 31 30 1 20
11. NYÍRBÉLTEK KSE 15 5 1 9 16 33 -17 16
12. NAGYKÁLLÓI VSE 15 4 4 7 14 26 -12 16
13. VÁSÁROSNAMÉNY 15 5 2 8 25 24 1 14
14. KÓTAJ SE 15 3 5 7 25 39 -14 14
15. IBRÁNY SE 15 3 1 11 10 43 -33 10
16. NYÍRMEGGYES SK 15 1 0 14 14 55 -41 3

 

Fel Következő