16. forduló (2024.02.24-02.25.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Kállósemjén SE Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
16. forduló
2024.02.25. 14:00

 

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Úgy érzem, a felkészülés jól sikerült, egyben nagyon fontosnak tartjuk, hogy eredményes tavaszi rajtot vegyünk. Tudjuk, nem lesz könnyű mérkőzés, de ahhoz, hogy elérjük célunkat – meg kell nyerni!
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Rögtön az első fordulóban egy igen nehéz mérkőzés áll előttünk, amelyre becsülettel készülünk. Ha a megbeszélteket betartjuk és végig fegyelmezettek maradunk, esélyünk lehet a pontszerzésre.

További mérkőzések:

Szombat

Nyíregyháza Spartacus II (7.)–Austria Juice-Vásárosnamény (13.)

Szatke Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Tiszteljük az ellenfelet, éppen ezért nehéz mérkőzésre számítunk. Maximális hozzáállásra lesz szükség, mert szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – A felkészülés során úgy gondolom, a srácok jó munkát végeztek. Az első mérkőzésen minden csapat bízik a jó rajtban, így mi is. Minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk, hogy elérjük a céljainkat és ezzel tisztában vannak a játékosok is.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Nyírbéltek (11.)–Nyírmeggyes (16)

Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Azt gondolom, elvégeztük azt a mennyiségű munkát a felkészülés során, ami szükséges. Kétségkívül, az utolsó edzőmeccsen nem a legjobb benyomást tette rám a csapat, ettől függetlenül bízom a jó kezdésben. Azt tudni kell, én mindig elégedetlen vagyok, mindig többet várok, ezt a szemléletet igyekszem átültetni a játékosokba.

Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Ha ránézünk a tabellára, nem kell atomtudósnak lenni ahhoz, hogy mindenki előtt világos legyen a feladat: fegyelem, alázat, elkötelezettség, semmi hókuszpókusz.

Újfehértó (5.)–Csenger (9.)

Antal István, az Újfehértó edzője: – Szokatlan felkészülésen vagyunk túl, de biztos megoldjuk a ránk háruló feladatokat. Várjuk a nyitányt, szeretnénk szurkolóinkat győzelemmel megörvendeztetni.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Eltökéltek vagyunk, a pontszerzés reményében lépünk pályára.

Nagyecsed (8.)–Mátészalkai MTK (2.)

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A járványos megbetegedések ellenére is úgy gondolom, a szombati meccsen teljesen mindegy milyen összeállításban lépünk pályára, ugyanis a játékosaim mindent megpróbálnak majd megtenni annak érdekében, hogy otthon tartsuk a három pontot a szatmári derbin. Külön motiváció nem szükséges. Tamásnak viszont azt kívánom, hogy érje el a célját, az igazolások alapján nem is lehetetlen küldetés.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Egy szomszédvári rangadóra nem szükséges plusz motiváció a játékosoknak. Az, hogy miként dolgoztunk a felkészülés során, a bajnokság közben fényesen kiderül, mindenesetre maximálisan bízom a fiúkban és a minél jobb eredmény elérésében egy erős Ecsed otthonában.

Tarpa (3.)–Nyírbátor (6.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A felkészülés jól sikerült, az edzőmérkőzésen megmutattuk jó és rossz arcunkat is. Hazai pályán szeretnénk győzelemmel kezdeni a tavaszi szezont.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Mint minden csapat, mi is nagyon várjuk a bajnoki rajtot. Szeretnénk már a nyitányon olyan eredményt elérni Tarpán, ami reményt ad a jó folytatásra.

Vasárnap

Kemecse (10.)–Kótaj (14.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Tisztességesen felkészültünk a hétvégi indulásra, megfelelő koncentrációval és önbizalommal sikeres lehet a tavaszi rajt!

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ez a megye egyes bajnokság egyik legnagyobb presztízzsel bíró rangadója, amellyel kapcsolatban nem felejtettük el az őszi meccsen történteket: hogy mekkora hibákat követtünk el, ami miatt vereséget szenvedtünk. Így van miért visszavágnunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot.

(A mérkőzést a nyíregyházi stadion műfüves pályáján rendezik)

Nagykálló (12.)–Mándok (1.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Amint a táblázat is mutatja, nagyon jó csapat, nagyon jó edzővel érkezik, fel kell kötni azt a bizonyost – meglátjuk…

Kocsis János, a Mándok edzője: – Jó feltételek között készültünk, és az edzőmeccsek is jól szolgálták a csapatjáték csiszolását, az új emberek beépítését. Azt látom, mindenki nagyon várja már a bajnoki rajtot, igazából itt derül ki, az elvégzett munka mennyit fog érni. Céljaink nem változnak, minden meccsen a győzelemre törekszünk, így lesz ez Kállóban is.


Tudósítások, eredmények

Kállósemjén SE–Ibrány SE 4–2 (3–1)

Kállósemjén, 154 néző, v.: Pethő P. 

Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos B. (Szabó S.), Hegedűs T. (Lipcsei M.), Kornutjak, Vass I., Lakatos L. (Tóth Á.), Szabó I., Fodor A., Pekk T. (Pallai B.), Hamza T., Katona Gy. Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir.

 Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Ács Á.), Bökönyi L., Molnár Z., Lukács B., Kállai G., Kiss P. (Hornyák M.), Farkas M., Bertók D., Csatári E., Novák Zs. (Szabó M.). 

Játékos-edző: Kiss Péter, Tóth Norbert. A mérkőzés előtt az ötszázadik meccsét játszó Fodor Andrást köszöntötték a hazaiak. 

Gól: Fodor A. (11-esből), Lakatos L., Hamza T., Katona Gy., illetve Lukács B., Kállai G. 

Kiállítva: Farkas M., Ács Á.

Ovszijenko Volodimir: – Olyan meccset nyertünk meg, amelyet saját magunknak tettünk nehézzé, de le a kalappal a srácok előtt, mert az akarat és a szív ott volt a pályán. Nagyon örülünk a három pontnak, ezt a győzelmet pedig Fodor András csapatkapitányunknak ajánljuk ötszázadik mérkőzése alkalmából! Megyünk tovább!

Kiss Péter: – Gyermeteg hibákból kaptuk a gólokat, viszont bizakodásra ad okot, hogy kétszer is vissza tudtunk jönni a meccsbe! Véleményünk szerint az első félidőben volt egy minimum nagyon kétes ítélet, ami által más forgatókönyve is lehetett volna a mérkőzésnek, sajnos csak nálunk került elő a piros lap! Polgármester úrnak boldog születésnapot kívánunk!


További eredmények:

Nyíregyháza Spartacus II–Austria Juice-Vásárosnamény 0–1 (0–1)

Örökösföld, v.: Valu T. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Tóth M., Varga B. (Asztalos B.), Bodnár V., Kiss P., Chrien B. (Forgó T.), Virányi T. (Ferencz B.), Spisák B. (Czimer L.), Horváth T., Szabó L., Konzili M. Edző: Szatke Zoltán. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Berec G., Szabó R. (Varga G.), Zán B., Deskó D. (Barta F.), Kopor A. (Deák M.), Ujvári P. (Danó Zs.), Balogh P., Orosz F., Illés G. (Nagy Á.). Edző: Piskóti Zsolt. A második félidő derekán Kardos Zoltán, a naményiak kapusa 11-est védett. Gól: Géczi I.

Szatke Zoltán: – Az első félidőben gyengén teljesítettünk, és buta gólt kaptunk. A szünetben rendeztük a sorokat, a folytatásban mintha egy másik csapat jött volna ki a pályára: kapufát rúgtunk, tizenegyest hibáztunk, a szerencse is elpártolt tőlünk. Gratulálok az U17-es korosztályhoz tartozó Tóth Máté bajnoki bemutatkozásához!

Piskóti Zsolt: – Nehéz, brusztolós mérkőzésen sikerült kicsikarni a győzelmet, amiért a fiúk rengeteget dolgoztak. A Szparinak két óriási lehetősége lett volna egyenlíteni és mezőnyben is fölényben játszott, de nekünk is megvolt az esély a második gól megszerzésére. Gratulálok Danó Zsoltika első felnőtt mérkőzéséhez! További sok sikert a Nyíregyházának! Köszönjük a kimagasló játékvezetést!

Nyírbéltek–Nyírmeggyes 0–1 (0–0)

Nyírbéltek, 97 néző, v.: Takács A. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F. (Bányász A.), Tóth L., Ramos, Boldizsár E., Sőre P., Nemes Z., Vass R., Jónucz D., Fleisz Zs. (Boldizsár G.), Fischer P. Edző: Gyarmati András. Nyírmeggyes: Vakarcs I. – Drabik M., Sitku Á., Banga B., Szabó D. (Nagy Z.), Máté G., Folytán Z., Preg I., Törtei T., Ács Sz., Batizi-Pócsi N. (Farkas Z.). Edző: Siska Attila. Gól: Ács Sz. (11-esből).

Gyarmati András: – Ha egy picit okosabban játszunk, gólokkal kellett volna nyerni, az ellenfél pedig egy véleményes 11-essel szerezte meg a három pontot. Nagyon nehéz olyan csapattal szemben játszani, amely a gól után a félpályát nem lépte át.

Siska Attila: – Láttam már szebb mérkőzést, de a legboldogabb azért vagyok, mert kapott gól nélkül nyertünk.

Újfehértó–Csenger 4–2 (2–0)

Újfehértó, 157 néző, v.: Kondor M. Újfehértó: Nagy M. – Benke N., Csáki B., Kis G. (Mezei Béla), Angyal N., Mezei Balázs, Pallai G., Daróczi P., Somogyi T. (Zámbó D.), Nagy D., Szilágyi Á. (Barta K.). Edző: Antal István. Csenger: Korompai M. – Nagy D., Szedlacsek Á. (Oláj E.), Osváth S. (Barna I.), Nagy M., Jónás G. (Katona P.), Antal R., Peterman P., Gere Cs. (Popovics N.), Gaál K., Bence L. Edző: Juhász Ferenc. Gól: Nagy D. 2, Szilágyi Á., Somogyi T., illetve  Nagy M. (11-esből), Oláj E.

Antal István: – Jó iramú mérkőzésen öt százszázalékos gólhelyzetet kidolgozva a jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk egy jó képességű csapat ellen.

Juhász Ferenc: – Vállalható vereséget szenvedtünk, ami csapkodó játékunk következménye. Néhol egészen tetszetősen, néhol meg úgy futballoztunk, mint egy farsangi óvodás csapat. Gratulálok az Újfehértónak!

Nagyecsed–Mátészalkai MTK 1–1 (1–0)

Nagyecsed, 497 néző, v.: Tóth L. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G., Zámbó K., Marinas (Lakatos F.), Pócsi B., Bulyáki A. (Nyíregyházi G.), Kóka R., Nagy N., Nagy Z., Szabó T. (Bulyáki K.), Somlyai G. Edző: Harbula Balázs. Mátészalka: Szilágyi P. – Csáki J., Fejes J., Bodó G., Hudák M., Bodó L. (Tangel L.), Fenyőfalvi D. (Papp Cs.), Sárosi N., Kovács Á., Toldi A., Gergely M. (Lyáh A.). Edző: Kiss Tamás. A hajrában a rutinos Fejes János fejesgóllal mentett pontot a szalkai csapat számára a szatmári rangadón. Gól: Szabó T., illetve Fejes J.

Harbula Balázs: – Feszült hangulatú rangadón az első félidő után megérdemelten vezettünk, a második játékrész viszont a szalkai csapaté volt, így összességében a döntetlen igazságosnak mondható.

Kiss Tamás: – Az első félidei játékot nem tudom elfogadni, nagyon rossz felfogásban futballoztunk, a szünet után mutatott teljesítménnyel viszont abszolút rászolgáltunk a pontszerzésre.

Tarpa–Nyírbátor 2–0 (0–0)

Tarpa, 108 néző, v.: Varga F. Tarpa: Hotra – Prihoda. Lovcsikov, Kolesnyik (Gál R.), Bodan, Maksajev (Doloh), Burdika (Boldizsár M.), Nemes I., Mihalcsuk, Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Nyírbátor: Borkó J. – Czerula Zs., Pálvölgyi B., Danó M. (Bakó T.), Nógrádi S., Tóth E., Varga B., Terdik Zs., Orosz E., Török I. (Bakosi M.), Tóth Sz. (Szabó M.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Nemes I., Boldizsár M.

Bubis Iván: – Kemény mérkőzés volt, nem csak ellenféllel, hanem a pálya talajàval is meg kellett küzdeni. Rengeteg párharc volt, a helyzetek alapján megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a fiúknak, főleg a küzdeni tudásért, a nyírbátori csapatnak további sok sikert kívánok!

Erdei Zoltán: – Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. Úgy gondolom, a Tarpa kézben tartotta a mérkőzést, néhány játékosunk pedig mélyen tudása alatt játszott, így sajnos, nem születhetett más eredmény.

Kemecse–Kótaj 2–2 (0–1)

Nyíregyháza, Városi Stadion, 128 néző, v.: Ignéczi Cs. Kemecse: Baráth B. – Varga K. (Bárdos A.), Hadházi D. (Szűcs F.), Boda B. (Törő D.), Majoros Á., Szokolai M., Gönczör R., Kovács I., Balogh G., Csáki P., Hokk B. Edző: Sánta Tibor. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Fabu R., Papp M., Dencs Á. (Szarka J.), Bagoly Z. (Illés A.), Boros I., Csatári Á., Molnár M. (Sárközi D.). Edző: Seregi Mihály. Kétgólos hátrányt ledolgozva szerzett pontot a Kemecse. Gól: Szűcs F., Majoros Á., illetve Dencs Á., Molnár M.

Sánta Tibor: – A meccs összképe alapján reális a döntetlen. Mi fociztunk és kihagytuk a helyzeteinket, miközben jól bontottunk, szerveztük a játékot, az ellenfelünk harcos, fegyelmezett teljesítménye viszont eredménnyel párosult.

Seregi Mihály: – Egy már megnyertnek hitt meccset engedtünk ki a kezünkből. Meg kell tanulni, hogy az utolsó percig koncentrálni kell!

Nagykálló–Mándok 1–1 (1–1)

Nagykálló, 112 néző, v.: Sándor Cs. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S., Marozsán Zs., Mondok D., Marozsán M. (Pulczkai M.), Sipos B., Haller R. (Homann P.), Marinka Á., Baráz M., Mészáros N., Oláh L. (Anda Sz.). Edző: Homann Richárd. Mándok: Lőrincz Zs. – Baksa Z., Köblös B., Jánvári D., Koszta Z., Csercsa G. (Králik M.), Bokor M., Jene G. (Baglyos L.), Molnár Zs., Nagy Á., Cservenyák T. (Matyi Z.). Edző: Kocsis János. Küzdelmes mérkőzésen a mándokiak a második félidő derekán 11-est hibáztak. Gól: Haller R., illetve Nagy Á.

Homann Richárd: – Egy jó csapat ellen úgy gondolom, végig egyenrangú felek voltunk. A meccsnek volt néhány fordulópontja, de szerintem a döntetlen reális.

Kocsis János: – Gyenge teljesítményt nyújtottunk, még 11-esből sem sikerült a kapuba találni, így összességében nem érdemeltünk többet egy pontnál.


Tabella:

1. MÁNDOK VSE 16 11 2 3 39 16 23 35
2. TARPA SC 16 11 2 3 35 14 21 35
3. KÁLLÓSEMJÉN SE 16 11 1 4 39 19 20 34
4. MÁTÉSZALKAI MTK 16 10 4 2 39 15 24 34
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 16 8 4 4 42 26 16 28
6. NYÍRBÁTORI LSE 16 7 4 5 33 29 4 25
7. NAGYECSED RSE 16 7 2 7 29 26 3 23
8. NYÍREGYHÁZA II. 16 7 1 8 35 32 3 22
9. CSENGER FC 16 6 4 6 40 38 2 22
10. KEMECSE SE 16 6 3 7 33 32 1 21
11. VÁSÁROSNAMÉNY 16 6 2 8 26 24 2 17
12. NAGYKÁLLÓI VSE 16 4 5 7 15 27 -12 17
13. NYÍRBÉLTEK KSE 16 5 1 10 16 34 -18 16
14. KÓTAJ SE 16 3 6 7 27 41 -14 15
15. IBRÁNY SE 16 3 1 12 12 47 -35 10
16. NYÍRMEGGYES SK 16 2 0 14 15 55 -40 6

 

Fel Következő