22. forduló (2024.04.06-04.07.)

| Forduló–hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló–hangoló

Mátészalkai MTK Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I.o.
22. forduló
2024.04.06. 16:00

 

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: –  A hétvégi találkozón csakis a három pont begyűjtése lehet az elfogadható számunkra. Ezért természetesen mindent meg is teszünk majd hazai pályán. 
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Az elmúlt hétvége bizakodásra ad okot, éppen ezért szeretnénk a következő mérkőzésen is tisztességesen helyt állni. 

További mérkõzések:

Szombat

Nagyecsed (6.)–Vásárosnamény (14.)
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A Namény veszélyes lehet mindenkire, hiszen igyekszik minél több pontot gyűjteni a bennmaradás érdekében, éppen ezért mi is kellően komolyan vesszük a következő hazai fellépésünket. 
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Nem igazán tudok újat mondani. Fogynak a meccsek és egyre nehezebb helyzetben vagyunk. Mindezek ellenére Nagyecseden is mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy sikeresek lehessünk.

Nyírbátor (7.)–Csenger (8.)
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A Csengerrel mindig jó meccseket játszunk, sokszor gólokban gazdagok, látványosak ezek a találkozók. Nem lesz könnyű dolgunk, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. 
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nehéz sorozatban vagyunk, ráadásul egy újabb jó csapat következik, aki ellen szeretnénk bizonyítani. Hogyha nagyon akarunk, akkor képesek vagyunk arra, hogy győzzünk.

Mándok (2.)–Kótaj (12.)
Kocsis János, a Mándok edzője: – A tavaszi fordulók megmutatták, hogy mennyire is közel vannak egymáshoz a csapatok, kiegyensúlyozódtak az erőviszonyok. Nincs olyan meccs, amelyiken biztosra lehetne menni. A mostani ellenfelünk is bizonyította már, hogy egy veszélyes ellenfél, hiszen ellenünk is 2–2-öt játszott ősszel. Mindezek ellenére, amennyiben megfelelő hozzáállással lépünk pályára, akkor otthon tarthatjuk a három pontot. 
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A múlt hétvégén szerzett pontunknak köszönhetően nagyon jó hangulatban készültünk. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy Mándokról is ponttal vagy pontokkal távozzunk. 

Kemecse (11.)–Újfehértó (5.)
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az elmúlt időszakban mutatott labda elleni játékunkkal elégedett vagyok, ám ahhoz, hogy ez pontokban is megmutatkozzon, a csapatjátékban is javulnunk kell.     
Antal István, az Újfehértó edzője: – Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb pontvadászata zajlik, amelyből szerencsére mi is kivesszük a részünk, éppen ezért szeretnénk a pontjainkat ezen a hétvégén is gyarapítani. 

Vasárnap
Tarpa (3.)–Nyírmeggyes (16.)
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Tiszteljük ellenfelünket, nem lebecsülve őket készülünk a mérkőzésre. A srácoktól maximális koncentráltságot várok, hiszen szeretnénk itthon tartani a három pontot. 
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – A mi helyzetünkben szerény céljaink lehetnek, lehetőleg minél kevesebb gólt kapni és többet rúgni, mint az ellenfél. Hogy ez sikerül-e vagy sem, azt majd meglátjuk. 

Nagykálló (10.)–Nyírbéltek (13.)
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Hazai pályán, hazai közönség előtt, csak egy célunk lehet, itthon tartani a három pontot.
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Szerencsére mostanság a jobbik arcát mutatja a csapat, éppen ezért próbálunk pontosan távozni Nagykállóból is. 

Kállósemjén (1.)–Nyíregyháza II. (9.)
Vologyimir Ovszijenko, a Kállósemjén játékos-edzője: – Egy jól felkészült csapatot fogunk vendégül látni, de nekünk nincs más hátra, mint előre.
Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Az egyik bajnokesélyes otthonába látogatunk. Az utolsó két mérkőzésünkön ellenben kifejezetten jól teljesítettünk, még ha ez az eredményességben nem is mutatkozott meg. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy meglepetést okozzunk. 


Tudósítások, eredmények

Mátészalkai MTK–Ibrány SE 2–0 (1–0)

Mátészalka, v.: Ignéczi. 

Mátészalka: Szilágyi – Szántó (Gergely), Bodó, Lyáh (Hudák), Fenyőfalvi (Bodó), Kovács Á. (Kovács B.), Csáki (Bakk), Magyari, Fejes, Toldi, Sárosi. Edző: Kiss Tamás. 

Ibrány: Tóth – Bégányi (Novák), Molnár, Lukács, Kállai (Kiss), Csatári, Bertók (Barzó), Dobos, Ács, Szabó (Farkas), Hornyák (Bészély). Játékos-edzők: Tóth Norbert, Kiss Péter. Gól: Szántó, Kovács Á.

Kiss Tamás: – Első számú célunk az volt, hogy gyűjtsük be a három pontot, amit a fiúk kapott gól nélkül teljesítettek. Ha egy kicsit koncentráltabbak vagyunk, akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

Kiss Péter: – Gratulálok a Mátészalkának!


További eredmények:

Nagyecsed–Vásárosnamény 2–1 (0–0)
Nagyecsed, v.: Varga. Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G. (Lakatos), Zámbó, Marinas, Pócsi, Bulyáki (Szabó), Kóka (Ladányi), Nagy N. (Jóni), Nagy Z. (Jónás), Erdős, Somlyai. Edző: Harbula Balázs. Vásárosnamény: Kardos – Berec, Zán, Deskó, Kopor, Vass (Pócsik), Barta, Danó (Varga), Deák, Illés, Orosz. edző: Piskóti Zsolt. Gól: Marinas, Ladányi, illetve Berec. Ifi: 1–1.
Harbula Balázs: – Nehezen, de sikerült egy jól védekező Namény ellen nyernünk. További sok sikert kívánok ellenfelünknek!
Piskóti Zsolt: – Úgy érzem, hogy nem érdemeltünk vereséget a mai napon, de ezzel sajnos nem vagyunk előrébb, ezért nem jár pont. Viszont a mai hozzáállásra lehet alapozni.

Nyírbátor–Csenger 4–3 (3–0)
Nyírbátor, v.: Papp. Nyírbátor: Kopasz – Tóth Sz., Szűcs, Pálvölgyi, Bakosi (Czerula), Tóth E., Varga (Szabó), Erdei, Terdik (Bakó), Orosz, Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Csenger: Korompai – Katona (Oláj), Szedlacsek, Osváth, Popovics, Nagy, Csorvási., Antal, Peterman, Bence, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc. Gól: Tóth E., Pálvölgyi 2, Orosz, illetve Barcsay 2, Nagy.
Erdei Zoltán: – Az első félidőben 3-0-ra vezettünk, a másodikban pedig győztünk.
Juhász Ferenc: – Két ellentétes félidő volt, az elsőt átaludtuk, a másodikban helyenként jól játszottunk, gólokat szereztünk. Minden dicséret megilleti a csapatomat. Úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget, de ilyen a labdarúgás. Gratulálok a Bátornak!


Mándok–Kótaj 1–0 (0–0)
Mándok, v.: Tóth. Mándok: Lőrincz – Králik, Baksa (Oravecz), Köblös, Jánvári, Koszta (Jene), Holló (Jávor), Bokor (Cservenyák), Molnár, Matyi, Nagy. Edző: Kocsis János. Kótaj: Reszler – Sallai, Hangácsi, Nagy, Papp, Dencs (Sárközi), Boros, Csatári (Bagoly), Csörgő, Szarka, Molnár (Illés). Edző: Seregi Mihály. Gól: Matyi. Ifi: 2–0.
Kocsis János: – Végig a mi akaratunk szerint alakult a mérkőzés. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amelyek sokáig kimaradtak, de egy gyönyörű szabadrúgás góllal sikerült megnyerni a mérkőzést. Összességében azt gondolom, hogy a helyzetek és a játék képe alapján megérdemelten szereztünk három pontot.
Seregi Mihály: – Gratulálok a hazai csapat győzelméhez, de hozzáteszem 0–0 állásnál egy jogos tizenegyest nem kaptunk meg. Ráadásul egy olyan csapatnak, ami a megye egyik legjobb játékosállományából áll miért kell játékvezetői segédlettel megnyerni a mérkőzést? Nagyon gyenge játékvezetés mellett úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget, ettől függetlenül megyünk tovább és készülünk a következő meccsre. További sok sikert a Mándoknak!

Kemecse–Újfehértó 2–3 (1–1)
Kemecse, v.: Paráda. Kemecse: Baráth – Varga (Bárdos), Szűcs (Magyar), Majoros, Szokolai, Tudja, Törő (Hokk Á.), Gönczör, Kovács, Balogh, Hokk B (Hadházi). Edző: Sánta Tibor. Újfehértó: Nagy M. – Mezei Balázs, Csáki, Szilágyi, Angyal, Somogyi (Miterkó), Zámbó (Varga), Daróczi, Barta (Bodnár), Nagy D., Benke. Edző: Antal István. Gól: Balogh, Szokolai, illetve Barta, Nagy D. 2.
Sánta Tibor: – Nevetséges gólokat kaptunk, ami megpecsételte a befektetett munkát. További sok sikert kívánok az Újfehértónak és gratulálok Bárdos Andris második gyermekének születéséhez és jó egészséget kívánunk nekik!
Matévi Csaba, elnök: – Fordulatos mérkőzésen a lelkes hazai csapat ellen véleményem szerint megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánunk a Kemecsének.

Tarpa–Nyírmeggyes 5–1 (4–0)
Tarpa, v.: Balogh A. Tarpa: Máté R. – Prihoda, Nemes, Palcsej, Bodan (Doloh), Maksajev, Burdika (Boldizsár), Zajka (Kolesnyik), Lovincsuk (Lovcsikov), Gál, Mihalcsuk. Edző: Bubis Iván. Nyírmeggyes: Vakarcs – Nagy Zs., Farkas (Török), Banga, Batizi Pócsi, Folytán, Máté G., Sitku, Nagy Z. (Kujbus), Hornyák, Drabik. Edző: Siska Attila. Gól: Mihalcsuk 3, Maksajev, Nemes, illetve Farkas. 
Bubis Iván: – Úgy gondolom a győzelmünkhöz nem férhet kétség. Köszönjük szurkolóink támogatását. 
Siska Attila: – Nincs mit szépíteni a dolgon, ennyi különbség bőven volt a két csapat között. Ha pozitívumot akarok keresni, akkor az a második félidőt, amit döntetlenre hoztunk. 

Nagykálló–Nyírbéltek 3–2 (1–1)
Nagykálló, v.: Valu. Nagykálló: Budaházi – Erdei, Marozsán Zs., Mondok, Puluczkai, Homann P., Sipos, Haller (Marinka Á.), Simon (Marozsán M.), Nagy (Baráz), Oláh. Edző: Homann Richárd. Nyírbéltek: Ritli – Gyarmati (Marozsán D.), Tóth, Ramos, Sőre, Jónucz, Bányász (Nemes), Varga (Boldizsár), Fleisz (Vass), Sidibe, Fischer. Edző: Gyarmati András. Gól: Haller, Nagy (11-esből), Budaházi (11-esből), illetve Tóth, Sidibe. Kiállítva: Tóth (80.)
Homann Richárd: – fordulatos mérkőzést játszottunk, amelyből mi jöttünk ki jobban. Úgy vélem megérdemeltük az egygólos győzelmet, gratulálok a fiúknak. Hacsi bácsi, a csapat visszavár!
Gyarmati András: – „Kimagasló” játékvezetés mellett sikerült elveszítenünk a mérkőzést.

Kállósemjén–Nyíregyháza II. 2–2 (2–2)
Kállósemjén, v.: Tóth J. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L., Danó, Szabó (Tóth), Lipcsei, Vass (Ferencz), Fodor, Pekk, Lakatos B. (Kiss) J., Kornutjak (Katona), Hegedűs. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Nyíregyháza II.: Sarkadi – Tóth, Czimer, Bodnár (Takács), Kiss P., Chrien, Spisák, Szabó, Pók (Varga), Konzili, Márton (Asztalos). Edző: Szatke Zoltán. Gól: Lipcsei, Hegedűs, illetve Kiss P., Varga.
Vologyimir Ovszijenko: – Rengeteg helyzetet elhibáztunk, amely megbosszulta magát. Ellenfelünk jól védekezett és jól kontrázott, ebből sikerült egyenlíteniük. Úgy érzem elveszítettünk két pontot, megyünk tovább.
Szatke Zoltán: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy kétgólos hátrányból talpra álltunk. A második félidőben nagyon jól játszottunk és győzelmi esélyt szalasztottunk el egy nagyon jó csapat otthonában.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 22 14 4 4 54 26 28 46
2. MÁNDOK VSE 22 14 4 4 46 20 26 46
3. TARPA SC 22 14 3 5 46 21 25 45
4. MÁTÉSZALKAI MTK 22 13 6 3 49 22 27 45
5. ÚJFEHÉRTÓ SE 22 13 5 4 56 30 26 44
6. NAGYECSED RSE 22 12 2 8 40 30 10 38
7. NYÍRBÁTORI LSE 22 11 5 6 51 36 15 38
8. CSENGER FC 22 8 4 10 52 55 -3 28
9. NYÍREGYHÁZA II. 22 8 3 11 42 46 -4 27
10. NAGYKÁLLÓI VSE 22 7 6 9 27 37 -10 27
11. KEMECSE SE 22 6 5 11 37 44 -7 23
12. KÓTAJ SE 22 5 8 9 35 51 -16 23
13. NYÍRBÉLTEK KSE 22 6 3 13 24 45 -21 21
14. VÁSÁROSNAMÉNY 22 6 4 12 29 34 -5 19
15. IBRÁNY SE 22 4 3 15 16 55 -39 15
16. NYÍRMEGGYES SK 22 2 1 19 21 73 -52 7

 Forrás: KM-Sport

 

Fel Következõ