6. forduló (2023.09.16-17.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nyírbátori LSE Ibrány SE
Nyír-Wetland vármegyei I. osztály
6. forduló
2023.09.16. 16:00

 

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Az előző mérkőzést szeretnénk nagyon gyorsan elfelejteni, ezért hazai pályán nem más a célunk, mint a három pont begyűjtése.
Kató István, az Ibrány edzője: – Ha az elmúlt időszakban tapasztalt biztató játékot folytatni tudjuk, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre, és akkor a jó passzban lévő Bátor otthonában megszakadhat rossz sorozatunk.

További mérkőzések:

Szombat

Mándok (3.)–Nyíregyháza Spartacus II (11.)

Kocsis János, a Mándok edzője: – Nagyon fiatal csapattal játszunk, amely egész héten kiváló körülmények között készülhet. Ahogy múlik az idő, nyilván egyre több tapasztalatot szereznek, az utóbbi hetek eredményei azt mutatják, fokozatosan beleerősödnek a bajnokságba. Komolyan kell venni őket, éppen ezért nehéz meccs lesz, de hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése.

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus II edzője: – Egyre inkább azt érezzük, fokozatosan fejlődünk, bátrabbak a srácok, javul a játékunk. Ugyanakkor minden mérkőzésen akadnak holtpontok, az ebben a periódusban elkövetett hibák számát szükséges csökkenteni. Jó csapathoz látogatunk, megpróbálunk eredményesek lenni.

Mátészalkai MTK (8.)–Kótaj (15.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Egyértelmű, hogy az elmúlt mérkőzéseken nem úgy szerepeltünk, ahogy a közönségünk elvárja, viszont a szombati hazai meccsen, illetve az ezt követő időszakban csak is a három pontok begyűjtése lehet a célunk.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A múlt hétvégén a társaság bebizonyította, hogy van tartása, hite, megmutatva, tudunk másként is focizni. Persze, azzal is tisztában vagyunk, ezúttal a bajnokság egyik legerősebb csapatához látogatunk, amely esélyese a meccsnek, ettől függetlenül megpróbálunk úgy futballozni, hogy megnehezítsük a dolgát.

Tarpa (4.)–Csenger (9.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a Csenger bizonyította már ősszel, hogy erős csapatokkal is fel tudja venni a versenyt. Ettől függetlenül csakis a saját játékunkra kell koncentrálni, és ha az jól fog működni itthon tarthatjuk a három pontot.

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – A bajnokság egyik legszervezettebb csapatához látogatunk, ahol általában jó iramú, küzdelmes mérkőzéseket játszunk. Ennek rendje és módja szerint készülünk a meccsre, a pontszerzés reményében.

Kemecse (2.)–Nyírbéltek (13.)

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Szeretnénk ezen a mérkőzésen is dominálni és megfelelő sebességet adni a játéknak, ehhez szükséges, hogy pontosabb legyen a passzjátékunk. Ezek egyvelege pozitív eredménnyel párosulhat, ami számunkra fontos, hiszen a következő három-négy mérkőzés beárazza, hol a helyünk a tabellán.

Mirgai László, a Nyírbéltek edzője: – A múlt héten a listavezetővel, ezúttal a második helyezettel találkozunk. Sajnos, két játékos eltiltás miatt hiányozni fog, többen sérültek, így alapból nehéz dolgunk lesz. A Kemecse tipikusan az a csapat, amely szó szerint játssza a futballt, számunkra viszont jelentős gondot okoz, hogy a sok egyéni hiba következtében mindig futni kényszerülünk az eredmény után. A mérkőzések első félidejében olyan hátrányba kerülünk, amit a másodikban már nem tudunk korrigálni, ugyanakkor érdekes módon, általában a szünet után játszunk jobban. Mindenesetre bízom a srácokban, hogy tanultak az eddig történtekből.

Vasárnap

Nagykálló (10.)–Austria Juice-Vásárosnamény (5.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A jól szereplő Namény érkezik, ennek ellenére szeretnénk már hazai pályán is megérezni a győzelem ízét.

Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – A hétvégi bajnokin távollétemben Barta Ferenc és Géczi István irányítja majd a csapatot, amely természetesen becsületesen felkészül a meccsre. Szeretnénk három ponttal hazatérni Nagykállóból.

Kállósemjén (1.)–Újfehértó (6.)

Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Ugyanolyan komolyan készülünk, mint bármely más meccsre. Nem figyelünk az ellenfél eddigi szereplésre, tisztában vagyunk vele, hogy az Újfehértó nagyon jó csapat, de hazai pályán csak a győzelem lesz az elfogadható.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Sajnos, már a szezon első mérkőzésein elég sok pontot veszítettünk, így a tabella alapján és azt figyelembe véve, hogy milyen rég nem kapott ki Kállósemjén hazai pályán, nem mondható rangadónak ez a találkozó. Ennek ellenére jó meccsre számítok és bízom a csapatban, hogy sikerül meglepetést szerezni.

A Nagyecsed–Nyírmeggyes mérkőzést október 18-án rendezik.


Tudósítások, eredmények

Nyírbátori LSE–Ibrány SE 5–0 (2–0)

Nyírbátor, 134 néző, v.: Hegedűs Cs. 

Nyírbátor: Borkó J. – Tóth Sz., Szücs D., Danó M., Nógrádi S. (Kovács G.), Tóth E., Kun Á. (Bakosi M.), Terdik Zs. (Pálvölgyi B.), Orosz E., Török I. (Bakó T.), Szabó M. Játékos-edző: Erdei Zoltán. 

Ibrány: Tóth N. – Csatári E., Bégányi Zs., Bökönyi L. (Oláh P.), Molnár Z., Kállai G., Kiss P., Bészély G. (Nagy D.), Farkas M., Ács Á., Szabó M. (Dankó Á.). Edző: Kató István. 

A góllövésssel most is hadilábon állt az Ibrány
(Fotó: Imre Mónika)

Gól: Török I. 2, Orosz E., Kun Á., Pálvölgyi B.

Kiállítva: Danó M. (36. perc).

Erdei Zoltán: – A múlt héten elmarasztaltam a csapatot a hozzáállás és a mutatott játék miatt, ezúttal viszont tökéletesen betartották a megbeszélteket, hozzáteszem, csak így lehet egy meccshez hozzáállni. Egy nullás vezetésnél sajnos, emberhátrányba kerültünk, de így is látszott, hogy van tartása a csapatnak, mert a második félidőben tíz emberrel is tudunk négy gólt szerezni. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert az Ibránynak!

Kató István: – A kiállítás bennünket zavart meg, a támadás-befejezésünk pedig alacsonyabb osztályban is kevés lenne. Gratulálok a Bátornak!


További eredmények:

Mándok–Nyíregyháza Spartacus II 3–1 (0–1)

Mándok, 127 néző, v.: Balogh A. Mándok: Lőrincz Zs. – Jánvári D., Bokor M. (Juhász D.), Gyüre T. (Jávor A.), Jene G., Molnár Zs., Matyi Z., Nagy Á., Budaházi L. (Csercsa G.), Cservenyák T. Edző: Kocsis János. Nyíregyháza Spartacus II: Sarkadi B. – Varga B. (Szabó L.), Bertók M., Czimer-Nyitrai, Kiss P., Chrien B. (Konzili M.), Spisák B., Horváth T., Ferenczi B., Forgó K. (Asztalos B.), Kovalecz S. (Balogh R.). Edző: Lengyel Roland. Gól: Molnár Zs., Matyi Z., Jene G., illetve Czimer-Nyitrai.

Kocsis János: – Az első félidőben kiválóan játszott ellenfelünk, bár 11-est hibáztunk, mégis megérdemelten vezetett. A szünet után az akarásnak, fegyelmezettségnek köszönhetően sikerült megfordítani a mérkőzést, és igaz, hogy nem játszottunk jól, de nagyot küzdöttük, ilyenkor hatványozottan értékes a három pont megszerzése.

Lengyel Roland: – Amiért jöttünk, azt majdnem elvittük… Az első félidőben nagy fölényben futballoztunk, kicsivel jobb döntéseket hozva jelentősebb előnyt szerezhettünk volna. A szünet után is irányítottuk játékot, de apró hibák becsúsztak, három pontrúgásból kaptunk gólokat: szöglet, szabadrúgás, bedobás, ezek kivédekezéséhez idő kell. De azt gondolom, ezen a meccsen látszott a fejlődés, igazából egyedül az a bosszantó, hogy nem tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak, sok sikert a Mándoknak! Gratulálok Matyi Zoli góljához, gólpasszához, aki nálam mutatkozott be az NB II-ben, sajnálom, hogy eddig így alakult a pályafutása!

Mátészalkai MTK–Kótaj 5–0 (2–0)

Mátészalka, 257 néző, v.: Tóth L. Mátészalka: Szilágyi P. – Csáki J., Magyari M., Bodó G., Szőlősi P. (Hudák M.), Huszti P. (Jócsák D.), Fenyőfalvi D., Bodó L., Lyáh A. (Gergely M.), Papp Cs. (Szántó Z.), Toldi A. (Tangel L.). Edző: Kiss Tamás. Kótaj: Csikós Zs. – Sallai M., Hangácsi T., Nagy D., Illés A., Papp M., Tüzes Zs. (Pataki I.), Boros I. (Dencs Á.), Nardai N. (Kató T.), Csörgő K. (Petruska A.), Szarka J. Edző: Seregi Mihály. Gól: Toldi A. 2, Huszti P., Magyari M. (11-esből), Tangel L.

Kiss Tamás: – Nagyon kellett a csapatnak ez a győzelem, úgy érzem ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten nyertünk. Sok sikert a Kótajnak!

Seregi Mihály: – Megérdemelt hazai győzelem, további sok sikert a Szalkának!

Kemecse–Nyírbéltek 3–0 (3–0)

Kemecse, 109 néző, v.: Kosztyu J. Kemecse: Kopasz J. – Varga K. (Prakonkham), Hadházi D., Boda B. (Szűcs F.), Majoros Á., Ádám D. (Törő D.), Hokk Á., Balogh G., Sógor Cs. (Szaffián Sz.), Hokk B. (Sándor D.), Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. Nyírbéltek: Ritli R. – Ramos, Boldizsár E., Sőre P. (Ricsei F.), Vass R., Fischer P., Varga M. (Kevert K.), Lisboa, Mányi B., Tóth L., Boldizsár E. Edző: Mirgai László. Ár értek arányban egész jól beárazódott a kemecsei csapat. Gól: Sógor Cs. 2 (egyet 11-esből). Boda B.

Sánta Tibor: – Minden dicséretet megérdemelnek játékosaim, rengeteg dolgot megvalósítottak abból, amit kértem. A mérkőzés nagy részében magas szinten fociztak, nagyon büszke vagyok rájuk s remélem, hosszú távon fent tudjuk tartani ezt a teljesítményt.

Mirgai László: – Amióta megkezdődött a bajnokság, minden bajnoki meccsen az első félidőben egyéni hibák sorozatát követjük el, hiába gyakorolunk, készülünk az ellenfelekből, egyszerűen nem tanulunk belőle. Nem látom a tüzet, a tudatos játékot, a megfelelő agresszivitást, amire szükség lenne ahhoz, hogy pontot, pontokat tudjunk fogni jobb csapatokkal szemben. Amikor a mérkőzés előtt nevetgélve mennek fel a pályára, ez már mindent elmond, azt gondolom, ezen változtatni már nem tudok, nem látom értelmét a további küszködésnek. Tovább sok sikert kívánok a bélteki vezetőknek játékosoknak!

Tarpa–Csenger 4–4 (3–0)

Tarpa, 195 néző, v.: Lipcsei M. Tarpa: Csicskan – Szojma A., Bodan (Kolesnyik), Havriljuk (Nemes I.), Romancsuk (Zajka), Arsen (Prihoda), Kucsinszki, Herman (Csizsikov), Palcsej, Hilka, Sztankov. Edző: Bubis Iván. Csenger: Sass I. – Szedlacsek Á., Osváth S., Popovics N. (Mészáros T.), Nagy M., Jónás G. (Csorvási Á.), Antal R., Peterman P., Nyéki K., Gaál K. (Bence L.), Barcsay M. Edző: Juhász Ferenc. Kétszer is három góllal, 3-0-ra, majd 4-1-re vezetett a Tarpa, de nagyot dobbant a csengeri szív. Gól: Arsen 2, Kucsinszki, Romancsuk, illetve Barcsay M. 2, Nyéki K., Antal R.

Bubis Iván: – Nehéz mit mondani, megnyert meccset sikerült lerombolnunk. További sok sikert kívánok a csengeri csapatnak.

Juhász Ferenc: – Adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek, majd a szünet után megdobbant a csengeri szív, és ikszre mentettük a meccset. Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek.

Nagykálló–Austria Juice-Vásárosnamény 0–0

Nagykálló, 182 néző, v.: Takács A. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S., Marozsán Zs., Marozsán M. (Haller R.), Sipos B., Marinka Á., Simon I., Baráz M., Anda Sz. (Lakatos J.), Mészáros N., Nagy Zs. (Homann P.). Edző: Homann Richárd. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Czene Z., Berec G. (Tóth F.), Deskó D., Kopor A., Kozma M., Barta F. (Ujvári P.), Balogh P. (Zán B.), Illés P., Orosz F. Megbízott játékos-edző: Barta Ferenc, Géczi István.

Homann Richárd: – A Namény igazolta a tabellán elfoglalt helyezését, egy jó csapat ellen úgy gondolom, értékes pontot szereztünk.

Géczi István: – Helyzeteinket nem tuduk kihasználni, így a győzelmet sem sikerült megszerezni. Megyünk tovább, sok sikert a Kállónak!

Kállósemjén–Újfehértó 2–1 (1–0)

Kállósemjén, 311 néző v.: Pethő P. Kállósemjén: Ovszijenko – Ferencz R. (Szabó I.), Törtei T., Hamza T. (Bodnár L.), Danó Zs. (Lakatos L.), Jónucz D., Fodor A., Pekk T., Lakatos B., Gömze A. (Szabó S.), Kornutjak (Vass I.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Újfehértó: Nagy M. – Pallai G., Csáki B. (Barta K.), Kis G. (Benke N.), Mezei B., Angyal N., Miterkó B. (Barnucz G.), Zámbó D., Daróczi P., Nagy D., Simonka R. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Hamza T. (11-esből), Lakatos L., illetve Angyal N.

Ovszijenko Volodimir: – Büszke vagyok minden egyes csapattársamra, úgy gondolom, nagyon jó színvonalú mérkőzésen sikerült felülkerekedni. A helyzetek alapján lehetett volna nagyobb is a különbség. Ezt a győzelmet Gáll László elnökünk édesapjának emlékére ajánljuk, aki tavaly, éppen az Újfehértó elleni meccs előtt hunyt el! További sok sikert a Fehértónak, és megyünk tovább!

Piskóti Zsolt: – Az első félidőben még éreztem esélyt ezen a mérkőzésen, de a másodikban sajnos, el kell ismerni, a Semjén megérdemelten tartotta itthon a három pontot.

Október 18-án játszották:

Nagyecsed–Nyírmeggyes 1–2 (1–0)

Nyírcsaholy, v.: Hegedűs Cs. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Sarkadi G. (Nyíregyházi G.), Zámbó K., Marinas, Pócsi B., Kóka R., Nagy N., Nagy Z. (Bulyáki A.), Erdős M. (Jónás M.), Szabó T., Somlyai G. Edző: Harbula Balázs. Nyírmeggyes: Zán P. – Nagy Zs., Török G., Farkas Z. (Gönczör P.), Ács Sz., Tőkés T., Batizi-Pócsi N. (Sivadó P.), Máté G., Török M., Csatári Á., Drabik M. (Preg I.). Megbízott játékos-edző: Nagy Zsolt. Gól: Erdős M. (11-esből), illetve Batizi-Pócsi N., Török G. (11-esből)

Harbula Balázs: – Teljesen megérdemelt a Nyírmeggyes győzelme, köszönhetően a mérkőzés előtti hozzáállásnak.

Nagy Zsolt: – Gratulálok a srácoknak, ez egy derekas férfimunka volt. Betartottuk a megbeszélt taktikát, és ez eredménnyel párosult. További sok sikert a Nagyecsednek!


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 6 6 0 0 21 4 17 18
2. KEMECSE SE 6 5 0 1 21 10 11 15
3. MÁNDOK VSE 6 5 0 1 14 4 10 15
4. TARPA SC 6 4 1 1 15 8 7 13
5. NYÍRBÁTORI LSE 6 3 2 1 13 9 4 11
6. VÁSÁROSNAMÉNY 6 3 2 1 9 7 2 11
7. MÁTÉSZALKAI MTK 6 3 1 2 14 8 6 10
8. ÚJFEHÉRTÓ SE 6 2 3 1 16 10 6 9
9. CSENGER FC 6 1 3 2 12 14 -2 6
10. NAGYKÁLLÓI VSE 6 1 3 2 3 6 -3 6
11. NYÍREGYHÁZA II. 6 1 1 4 12 15 -3 4
12. NAGYECSED RSE 4 1 0 3 6 8 -2 3
13. NYÍRBÉLTEK KSE 6 1 0 5 6 19 -13 3
14. IBRÁNY SE 6 1 0 5 3 19 -16 3
15. KÓTAJ SE 5 0 2 3 8 18 -10 2
16. NYÍRMEGGYES SK 5 0 0 5 3 17 -14 0

 

 

Fel Következő