7. forduló (2023.09.23-24.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE Mátészalkai MTK
Nyír-Wetland vármegyei I. osztály
7. forduló
2023.09.24. 15:00

 

Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzőpárosának tagja: – Tisztában vagyunk azzal, hogy egy jó erőkből álló Szalka látogat hozzánk, de hazai pályán mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Végre szeretnénk megszerezni az első idegenbeli győzelmünket, ami tudjuk, egy edzőváltáson átesett csapat ellen egyáltalán nem lesz egyszerű. De nekünk jelen helyzetben ezzel nem szabad foglalkozni, tenni kell a dolgunkat, lehetőleg minél jobban.

További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (6.)–Nagyecsed (12.)

Bardi Gábor, az Ausria Juice-Vásárosnamény edzője: – Nagyon szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Annyira rosszul kezdtünk, hogy épp itt az ideje pontot vagy pontokat szerezni, akár Naményban is, ahol én már csak tudom, hogy sosem volt könnyű pontot szerezni a vendégcsapatnak. Most egyben vannak Géczi Pistiék, de ideje már ellenfélként is találkozni egymással. Győzzön a jobb!

Nyírmeggyes (16.)–Tarpa (4.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem a kényszerpihenő pozitív hatással lesz a csapat számára. Próbáltuk rendezni a dolgokat házon belül: kíváncsian várom milyen változás lesz a hozzáállásban és a teljesítményben.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nem lesz egyszerű feladatunk hétvégén, hiszen a hazai gárda rosszul kezdte a szezont, ezért is szükségük van minden egyes pontra. Mi ismét hasonló cipőben járunk, szeretnénk a múlt heti teljesítményünket feledtetni, jó játékkal és „pontos” eredménnyel.

Csenger (9.)–Nyírbátor (5.)

Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Készülünk becsülettel, viszont nem mondhatok mást, a tarpai bravúros pontszerzésnek akkor lesz igazán értéke, ha most hazai pályán behúzzuk ezt a meccset.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ha a múlt heti teljesítményünket át tudjuk menteni erre a meccsre, akkor úgy gondolom, van keresnivalónk Csengerben.

Kótaj (15.)–Mándok (3.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ismét nehéz feladat vár ránk, a mezőny pillanatnyilag egyik legjobb formát mutató csapata jön hozzánk. Ezzel együtt hazai pályán, a kótaji közönség támogatásával igyekszünk minél jobb teljesítményt nyújtani,

Kocsis János, a Mándok edzője: – Nyilván szeretnénk folytatni eredményes szereplésünket, de mindenképpen figyelmeztető, hogy a Kótaj két eddigi hazai meccsén hat gólt rúgott a mezőny első feléhez tartozó ellenfeleknek. Így nem számíthatunk egyszerű menetre, ugyanakkor a három pont megszerzéséért utazunk.

Vasárnap

Újfehértó (8.)–Kemecse (2.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Egyelőre semmi nincs veszve, mert a szezon előtt kitűzött céljainkat még simán tudjuk teljesíteni. Nyilván ehhez most már győzelmekre van szükség. Hazai pályán eddig jól ment, de tisztában vagyunk azzal, hogy a Kemecse ellen a legjobb teljesítményünk kell és minimum az, hogy végre ne legyünk pechesek. A Kemecsét én mindig is sokra tartottam, mind a játékoskeretet illetően, mind pedig szakmailag. Jó mérkőzésre van kilátás.

Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Kiváló körülmények között egy nagyon jó ellenféllel szemben lépünk pályára. Nagyobb nyomás fog helyeződni ránk a mérkőzés során, ha viszont megfelelően alkalmazkodunk és jól töltjük fel a területeket illetve gyorsabb, jobb döntések születnek az adott játékhelyzetben, akkor eredményesek lehetünk.

Nyírbéltek (13.)–Nagykálló (10.)

Tripsánszki János, a Nyírbéltek edzőpárosának tagja: – Számunkra nincs más elfogadható eredmény hétvégén csak a győzelem. Tudom, hogy a csapat képes rá! Ehhez viszont nem elég csak kimenni a pályára, száz százalékot kell nyújtani mindenkinek.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Sajnos, a helyzetkihasználás még mindig nem az igazi, ha ebben tudunk fejlődni, akkor úgy gondolom, lesz sanszunk egy számunkra kedvező eredmény elérésére.

A Nyíregyháza Spartacus II–Kállósemjén mérkőzést október 11-én rendezik.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Mátészalkai MTK 0–2 (0–1)

Ibrány, 181 néző, v.: Paráda. 

Ibrány: Tóth N. – Bégányi B. (Bészély G.), Bökönyi L., Lukács B., Kállai G., Kiss P. (Dobos A.), Farka M., Bertók D., Csatári E. (Ács Á.), Szabó M. (Molnár Z.), Nagy D. Játékos-edző: Kiss Péter, Tóth Norbert. 

Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z. (Sárosi M.), Bodó G., Lyáh A. (Jócsák D.), Fenyőfalvi D., Huszti P. (Gergely M.), Csáki J., Magyari M., Bodó L., Szőlősi P. (Hudák M.), Toldi A. (Tangel L.). Edző: Kiss Tamás. Gól: Szántó Z., Tangel L.

Kiss Péter: – Megvolt a megfelelő hozzáállás és akarat, de a szerencséért még dolgoznunk kell!

Kiss Tamás: – A mérkőzés előtt tudtam, hogy egy nagyon szervezett csapattal fogunk találkozni, ezt bizonyította is az Ibrány. Nehezen tudtuk feltörni őket, illetve voltak periódusok, amikor egy-két meleg szituációt éltünk át. Annak viszont örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, egyben megszereztük első idegenbeli győzelmünket. További sok sikert kívánok az Ibránynak!


További eredmények:

Austria Juice-Vásárosnamény–Nagyecsed 1–2 (1–2)

Vásárosnamény, 383 néző, v.: Tomori P. Austria Juice-Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Tóth F., Deskó D., Kopor A., Kozma M. (Deák M.), Barta F. (Berec G.), Ujvári P., Balogh P. (Zán B.), Illés G., Orosz F. Edző: Bardi Gábor. Nagyecsed: Szabolcsi M. – Zámbó K., Marinas, Ladányi D., Pócsi B., Kóka R., Nagy N. (Jónás M.), Nagy Z. (Sarkadi G.), Erdős M., Szabó T., Somlyai G. (Jóni E.). Edző: Harbula Balázs. Gól: Ujvári P., illetve Marinas, Pócsi B.

Bardi Gábor: – Sajnos, ezek is mi vagyunk, a mai mérkőzésen jobb volt az Ecsed és ezért megérdemelten győzött. Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok!

Harbula Balázs: – Az első félidőben a lehető legjobbkor, az elején és a végén rúgtuk a gólokat. Sajnos, a szünet után nem sikerült lezárni a mérkőzést, pedig úgy érzem, közelebb álltunk a harmadik gólhoz, mint a hazaiak az egyenlítéshez. Egy jó Naményt sikerült legyőzni!

Nyírmeggyes–Tarpa 0–1 (0–0)

Nyírmeggyes, 117 néző, v.: Goneth B. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G., Ács Sz., Batizi-Pócsi N. (Tőkés T.), Sitku Á., Máté G., Szabó Cs. (Preg I.), Török M. (Farkas Z.), Szondi R. (Sivadó P.), Csatári Á. Edző: Kovács László. Tarpa: Csiskan – Gál R., Bodan, Havriljuk, Arsen, Kucsinszki (Nemes I.), Herman (Vinitkij), Palcsej, Prihoda (Romancsuk), Lovincsuk, Sztankov (Hilka). Megbízott edző: Vjacseszlav Jeremejev. Gól: Romancsuk.

Kovács László: – Tisztességesen helytálltunk a nagyon jó erőkből álló Tarpa ellen. Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat, kis szerencsével pontot szerezhettünk volna.

Vjacseszlav Jeremejev: – Nem játszottunk rosszul, sokat támadtunk, sajnos, csak egy gólt tudtunk rúgni, a három pontnak viszont feltétlenül örülhetünk.

Csenger–Nyírbátor 4–4 (3–1)

Csenger, 124 néző, v.: Papp F. Csenger: Sass I. – Szedlacsek Á., Osváth S., Nagy M., Csorvási Á., Jónás G., Antal R., Peterman P., Nyéki K. (Mészáros T.), Bence L. (Gaál K.), Barcsay M. (Katona P.). Edző: Juhász Ferenc. Nyírbátor: Jóbi V. – Tóth Sz., Szücs D. (Orosz E.), Bakó T., Nógrádi S. (Czerula Zs.), Tóth E., Varga B., Terdik Zs. (Erdei Z.), Török I. (Pálvölgyi B.), Szabó M., Kun Á. (Bakosi M.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Az elképesztő fordulatok mérkőzésén a szünetben 3-1-re vezetett a Csenger, a második félidőben viszont zsinórban három gólt szerezve már a Bátornak állt a zászló (3-4). De még nem volt vége: a hajrában azonban egyenlített a hazai együttes.  Gól: Csorvási Á. 2, Bence L., Barcsay M. (11-esből), illetve Tóth Sz. (11-esből), Pálvölgyi B., Szücs D., Peterman P. (öngól)

Juhász Ferenc: – Aki szereti az izgalmat, kövesse nyomon, hogy a Csenger hol és kivel játszik, mert egy mérkőzésen itt háromszor fordul az eredmény, büntetők, és rengeteg gól születik. Csak idegrendszerrel bírja az edző!

Erdei Zoltán: – Az első félidőben nyújtott teljesítménnyel a csapatnak el kell majd számolni, ezt a következő edzésen meg is fogjuk tenni. A szünet után mutatott játékért pedig csak gratulálni tudok. Azt viszont nem értem, hogy vagyunk képesek két ilyen ellentétes félidőt produkálni? Sokat tettünk érte, hogy megfordítsuk a meccset, ebbe kicsit belefáradtunk, így azt gondolom, igazságos eredmény született.

Kótaj–Mándok 2–2 (1–2)

Kótaj, 78 néző, v.: Veres J. Kótaj: Reszler T. – Sallai M., Hangácsi T. (Illés A.), Nagy D., Papp M., Tüzes Zs., Boros I., Nardai N., Csörgő K. (Dencs Á.), Szarka J., Molnár M. (Sárközi D.). Edző: Seregi Mihály. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Jánvári D., Koszta Z. (Nagy Á.), Bokor M. (Baglyos L.), Gyüre T., Jene G., Molnár Zs., Matyi Z., Budaházi L. (Csercsa G.), Cservenyák T. Edző: Kocsis János. Gól: Molnár M., Nagy D., illetve Gyüre T., Matyi Z.

Seregi Mihály: – Ezen a meccsen is megmutattuk, hogy a csapatnak van tartása, amely 0-2-nél is elhitte, van keresnivalója. Úgy érzem, megérdemelten szereztünk pontot, további sok sikert a Mándoknak!

Kocsis János: – Köszönjük az ellenfélnek, hogy hozzájárult az időpont módosításhoz, ez nagyon sportszerű gesztus volt részéről!  Visszafogott teljesítményt nyújtottunk, ma nem érdemeltünk többet egy pontnál.

Nyírbéltek–Nagykálló 0–0

Nyírbéltek, 117 néző, v.: Makszim G. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Sidibe, Ramos, Boldizsár E. (Varga M.), Sőre P. (Lisboa), Vass R. (Nemes Z., Boldizsár G.), Fischer P., Mányi B., Hevele M., Tóth L. Edző: Ricsei Ferenc, Tripsánszki János. Nagykálló: Budaházi M. – Erdei S., Marozsán Zs., Marozsán M. (Lakatos J.), Sipos B., Haller R. (Anda Sz.), Marinka Á., Simon I. (Puluczkai P.), Baráz M., Mészáros N., Nagy Zs. (Homann P.). Edző: Homann Richárd.

Tripsánszki János: – Az akarattal ma már nem volt probléma, csak egy gól hiányzott a győzelemhez, amihez úgy gondolom, közelebb álltunk.

Homann Richárd: – Küzdelmes, brusztolós meccsen úgy gondolom, a döntetlen reális.

Újfehértó–Kemecse 4–2 (2–0)

Újfehértó, 322 néző, v.: Belicza J. Újfehértó: Nagy M. – Barnucz G., Csáki B., Simonka R., Mezei B. (Benke N.), Angyal N. (Varga J.), Kis G. (Miterkó B.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Barta K.), Nagy D. (Szilágyi Á.). Edző: Piskóti Zsolt. Kemecse: Kopasz J. – Boda B., Majoros Á., Ádám D., Szaffián Sz. (Csáki P.), Phrakonkham (Törő D.), Balogh G., Sógor Cs., Hokk B., Sándor D., Gönczör R. Edző: Sánta Tibor. A hazaiak kétgólos előnyét egy perc leforgása alatt eltüntette a Kemecse, a mérkőzés hajrájában azonban a Kis-Nagy koprodukcióban kicsikarta a győzelmet az Újfehértó. Gól: Kis G. 2, Nagy D. 2, illetve Csáki P., Ádám D. Kiállítva: Barnucz G.

Piskóti Zsolt: – A mai mérkőzésre úgy érzem, mindkét csapat nagyon felkészült és próbált taktikailag is maximumot nyújtani. Nekünk az első félidő tökéletesen sikerült, a másodikban kicsit belealudtunk, viszont a csapat utána tökéletesen reagált, jól sikerült váltanunk és emberhátrányban lezárni a meccset.

Sánta Tibor: – Az akarattal nem volt probléma ezen a meccsen sem, viszont a bátorság hiányzott a játékunkból. A második félidőben volt egy kiváló periódusunk, amikor a csapat azt a teljesítményt nyújtotta, amit elvárható tőle: meg volt a lehetőség a fordításra, sajnos, rajtunk kívül álló ok miatt kaptuk a harmadik gólt, innen pedig már nem tudtunk újítani, így megérdemelten nyert az Újfehértó, amelynek sok sikert kívánok!

A Nyíregyháza Spartacus II–Kállósemjén mérkőzést elhalasztották.


Tabella:

1. KÁLLÓSEMJÉN SE 6 6 0 0 21 4 17 18
2. MÁNDOK VSE 7 5 1 1 16 6 10 16
3. TARPA SC 7 5 1 1 16 8 8 16
4. KEMECSE SE 7 5 0 2 23 14 9 15
5. MÁTÉSZALKAI MTK 7 4 1 2 16 8 8 13
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 7 3 3 1 20 12 8 12
7. NYÍRBÁTORI LSE 7 3 3 1 17 13 4 12
8. VÁSÁROSNAMÉNY 7 3 2 2 10 9 1 11
9. CSENGER FC 7 1 4 2 16 18 -2 7
10. NAGYKÁLLÓI VSE 7 1 4 2 3 6 -3 7
11. NAGYECSED RSE 5 2 0 3 8 9 -1 6
12. NYÍREGYHÁZA II. 6 1 1 4 12 15 -3 4
13. NYÍRBÉLTEK KSE 7 1 1 5 6 19 -13 4
14. IBRÁNY SE 7 1 0 6 3 21 -18 3
15. KÓTAJ SE 6 0 3 3 10 20 -10 3
16. NYÍRMEGGYES SK 6 0 0 6 3 18 -15 0

 

 

Fel Következő